!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
πετρος
Phorum.gr user: peter

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πετρος »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:26
talaipwros έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:24
Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:23
Τα μέηνστρημ μήντια φαντάζομαι παίζουν φουλ τις δηλώσεις Νούλαντ για να αποδείξουν ότι δεν περιέχουν τίποτα επιλήψιμο.
Να δειξουν οτι εχει ινστιτούτο παστερ στην Ουκρανία; αν χρειαστεί θα το δειξουν, δε θα μπουν στο παιχνιδι της πουτινοσφαιρας παντως ελπιζω.
Οι Ρώσοι δεν έχουν ξαναδεί ινστιτούτο Παστέρ; Γιατί φοβάται η Νούλαντ μην πέσει στα χέρια της Ρωσίας;
Γιατι οι.. Ουκρανοι ειναι πρωτοποροι στην επιστημονικη ερευνα για το καλο της ανθρωποτητας και θα χαθουν οι πατεντες.... :p3: :p3: :p3:
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Bill Hicks έγραψε: 10 Μαρ 2022, 15:41
Nostalgia έγραψε: 10 Μαρ 2022, 12:29
Spoiler
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Μαρ 2022, 10:02

Για πες μας για τον "δηθεν" βομβαρδισμο... Δεν το βομβαρδισαν?

Ψεματα Ψεματα διαδωστε!1111

Κατα τ'αλλα, τι δουλεια εχει μια εγκυος κοπελα απο τη Μαριουπολη σε ενα μαιευτηριο στη Μαριουπολη? Συγκλονιστικο ερωτημα που πρεπει να απαντηθει. Μονο τα Πουτινακια γνωριζουν την αληθεια! Ζωντοβολα.

https://www.instagram.com/p/CZHSs4lqMxE ... hare_sheet
Το περιεργο ειναι οτι πηγε με βαμμενο νυχι, που απο οσο γνωριζω τα ξεβαφουν διοτι εαν υπαρχει επιπλοκη, τα ακρα ειναι σημαδι. Μπορει καποιος ειδικος να μας ενημερωσει;
για το μακιγιάζ κάνας ειδικός; το continuity department τι λέει;
Μια μερα κρατησε η "φωτο" πριν καταρριφθει, μπετερ λακ νεξτ ταιμ.

Εαν παλι θες αληθινες φωτογραφιες δες τις τρεις απο κατω απο Ζαποριζια, μια γνωστη μου τις εστειλε πριν λιγο, χθεσινες.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Nostalgia έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:54
Spoiler
Το περιεργο ειναι οτι πηγε με βαμμενο νυχι, που απο οσο γνωριζω τα ξεβαφουν διοτι εαν υπαρχει επιπλοκη, τα ακρα ειναι σημαδι. Μπορει καποιος ειδικος να μας ενημερωσει;
για το μακιγιάζ κάνας ειδικός; το continuity department τι λέει;

Εαν παλι θες αληθινες φωτογραφιες δες τις τρεις απο κατω απο Ζαποριζια, μια γνωστη μου τις εστειλε πριν λιγο, χθεσινες.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Κρυβοντουσαν νυχτεριδες με κοβιντ.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

talaipwros έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:42
Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:26
talaipwros έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:24

Να δειξουν οτι εχει ινστιτούτο παστερ στην Ουκρανία; αν χρειαστεί θα το δειξουν, δε θα μπουν στο παιχνιδι της πουτινοσφαιρας παντως ελπιζω.
Οι Ρώσοι δεν έχουν ξαναδεί ινστιτούτο Παστέρ; Γιατί φοβάται η Νούλαντ μην πέσει στα χέρια της Ρωσίας;
Αλλα ας διαβασουμε τι λεει και η ΕΕ.
Δεν φαντάζομαι να καταντησες να εμπιστευεσαι την ρωσια περισσότερο απο την ΕΕ ;

https://www.thepresident.gr/2022/03/09/ ... -oykrania/
ΕΕ: Παραπληροφόρηση οι ισχυρισμοί για εργαστήρια βιολογικού πολέμου στην Ουκρανία

09/03/2022 19:00
Εγώ παραδέχομαι ελεύθερα ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για "εργαστήρια βιολογικού πολέμου". Υπάρχουν αποδείξεις για βιολογικά εργαστήρια, υπάρχουν αποδείξεις όχι απλά για χρηματοδότηση αλλά για διάφορα "ειδικά δικαιώματα" των ΗΠΑ επί των υλικών, υπάρχουν κάποιες ύποπτες δηλώσεις της Νούλαντ.

Οι δηλώσεις πολιτικών ή μυστικών υπηρεσιών οποιασδήποτε χώρας έχουν μικρή βαρύτητα για μένα. Πιο πολύ εντύπωση μου κάνει ότι αντί να πουν "τα έγγραφα είναι πλαστά", λένε κάτι γενικούρες του στυλ "μα δεν τους ξέρετε τώρα τους Ρώσους;".
Σαν παραδοχή μου ακούγεται.

Γι αυτό λέω να το ακούσουν περισσότεροι να πουν κι αυτοί την άποψη τους, μπορεί να κάνω και λάθος.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Spoiler
άλλη μαλακία?ήταν έγγυος την προηγούμενη ή την γκαστρώσαν οι αζοφαίοι?
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Λεγεών έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:52
AlienWay έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:44
Λεγεών έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:41

Καλά καλά, την επόμενη φορά που θα σκίζεις τα βρακιά σου επειδή κάποιοι στο τουΐτερ θα λένε "μην αγοράζετε το τάδε προϊόν" ως αντίδραση σε κάποια κατηγορία ή κάποιο συμβάν, θα σου θυμήσω αυτό σου το σχόλιο.
Οκ. Και πάλι, απευθύνεται στο άτομο. "Μην αγοράζεις", λένε. Κάνσελ είναι να βρίζουν κάποιον και ο σπόνσορας να αποσύρει την χορηγία. Το μόνο που κάνει το άτομο του κάνσελ σε αυτή την περίπτωση, είναι να συκοφαντεί.

Κύριε Λεγεών... :8)

Να σας ευχαριστήσουμε... :wave:
Σαν χέλι ξεγλιστράς, αλλά τα αγκίστρια είναι πολλά.
Αν θες να το πούμε κι αυτό "κάνσελ" δεν έχω καμία αντίρρηση. Απορρίπτω μόνο τον καταφανή παραλογισμό.

Δηλαδή: Αν εγώ είμαι φίρμα και εσύ που δεν με συμπαθείς, ξεκινήσεις μία εκστρατεία σπίλωσης του ονόματός μου γιατί με τσάκωσες να βλέπω στην τηλεόραση "παλιό σεξιστικό κινηματογράφο" (έχοντας δηλαδή αυτό ως αφορμή), τότε, μπορεί οι σπόνσορές μου να πούνε "αποσύρουμε την χορηγία στον ΑλιενΓουεη" γιατί τον βρίζει πολύς κόσμος.

Και έτσι καταλήγω να μην έχω λεφτά, μόνο και μόνο γιατί "παρακολουθούσα στην τηλεόρασή μου σεξιστικό κινηματογράφο από τα 60s".

Σε αυτό τον παραλογισμό αντιτίθεμαι. Αν υπάρχει λογική βάση για το κάνσελ, δεν έχω πρόβλημα. :wave:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Green Dragon έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:03
vatraxos έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:01 Χρόνια τώρα εμείς τα κοθμόθνια λέμε ότι η ΕΕ είναι ο αδύναμος κρίκος στον καπιταλισμό. Φοβερό timing.
Ο αδύναμος κρίκος της Δύσης λόγω πολυφωνίας. Ο καπιταλισμός που κολλάει;
Ποιά πολυφωνία; :lol:
Ό,τι πουν Γερμανία, κατά κύριο λόγο και Γαλλία.

Αδύναμος κρίκος αναφορικα΄με τη δυνατότητα σοσιαλιστικής επανάστασης. Μη με βάζεις τώρα να το αναλύσω.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

vatraxos έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:59
Green Dragon έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:03 Ο αδύναμος κρίκος της Δύσης λόγω πολυφωνίας. Ο καπιταλισμός που κολλάει;
Ποιά πολυφωνία; :lol:
Ό,τι πουν Γερμανία, κατά κύριο λόγο και Γαλλία.

Αδύναμος κρίκος αναφορικα΄με τη δυνατότητα σοσιαλιστικής επανάστασης. Μη με βάζεις τώρα να το αναλύσω.
Δε ισχύει. Πάρα πολλά πράγματα μένουν κολλημένα επ' αόριστον επειδή υπάρχουν κόντρες. Μόνο σε πολύ πιεστικές καταστάσεις καταφέρνουν να κινηθούν γρήγορα (χρεοκοπία ευρώ, πανδημία, πόλεμος).
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Εντάξει στην κοθμονία δεν θα γινόταν ποτέ Ρωσική εισβολή, αφού είχε γίνει ήδη. Το εμπεδώσαμε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:55

Κρυβοντουσαν νυχτεριδες με κοβιντ.
Ρε σεις, το θεμα ηταν να μην ξεκινησει πολεμος, απο την στιγμη που ξεκινησε, μην ψαχνετε να βρειτε λογικη, μην εχετε αυταπατες, στον πολεμο γινονται εγκληματα, προφανως και απο τις 2 πλευρες. Προσωπικα δεν εχω αυταπατες οτι θα πεθανουν και απλοι πολιτες, οπως δεν εχω αυταπατες οτι θα χρησιμοποιηθουν και ως ασπιδα και ως προπαγανδα κλπ. Οπως πεθαιναν εξαλλου απο το 2014 και μετα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2022, 14:20
Spoiler
stavmanr έγραψε: 10 Μαρ 2022, 14:15 Ποιο είναι το "τάγμα Βάγκνερ" της Ρωσίας που συμμετέχει στις επιχειρήσεις (όπως και σε κάθε βρώμικη επιχείρηση της Ρωσίας):

https://en.wikipedia.org/wiki/Wagner_Group
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE ... E%B5%CF%81
The Wagner Group (Russian: Группа Вагнера, romanized: Gruppa Vagnera), also known as PMC Wagner, ChVK Wagner (ChVK being the Russian abbreviation for Private Military Company),[34] or CHVK Vagner (ЧВК Вагнера ChVK Vagnera, Частная Военная Компания Вагнера), is a Russian paramilitary organization. Some observers have described it as a private military company or private military contracting agency, whose contractors have reportedly taken part in various conflicts, including operations in the Syrian civil war on the side of the Syrian government, as well as in the war in Donbas in Ukraine aiding the separatist forces of the self-declared Donetsk and Luhansk People's Republics from 2014 to 2015. Others, including reports in The New York Times, consider ChVK Wagner an arms-length unit of the Russian Ministry of Defence (MoD) and/or the GRU[35] in disguise, which is used by the Russian government in conflicts where plausible deniability is called for, as its forces are trained on MoD installations.

The Wagner Group is believed to be owned by Yevgeny Prigozhin, a businessman with close links to Russian President Vladimir Putin. It has been accused of war crimes in areas where it was deployed.
Αποναζιστοποιητικός σανός...
Είναι κακοί μισθοφόροι αυτοί, δεν είναι σαν τους εντερπρενερς που πολεμάνε για την Ουκρανία.

Εικόνα
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-60669763
Amid a gut-wrenching war in Ukraine, US and European private contractors say they are increasingly eying opportunities, ranging from 'extraction' missions to helping with logistics.
Εικόνα
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Και εδω βλέπουμε που αποσκοπεί η συζήτηση για δηθεν εργαστήρια βιολογικού πολέμου

https://www.bbc.co.uk/news/uk-60683248? ... m=referral
Russia could launch chemical attack in Ukraine - White House

By Gordon Corera
Security correspondent, BBC News
Να θυμίσουμε οτι τωρα τελευταία οι προβλέψεις των ΗΠΑ βγαίνουν σωστές
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Bill Hicks έγραψε: 10 Μαρ 2022, 15:48
Nostalgia έγραψε: 10 Μαρ 2022, 13:25
Spoiler
Bill Hicks έγραψε: 09 Μαρ 2022, 14:11

The Babylon Bee | Fake News You Can Trust

έλεος, ρε μαλάκα! το έχεις τερματίσει!!!
Δεν το ξερα μωρη λουλου οτι ηταν ηταν σαιτ κωμδια.
Bill Hicks έγραψε: 10 Μαρ 2022, 14:21 αυτά παθαίνεις όταν αναμεταδίδεις στον αυτόματο. :102:
Δεν ειναι ευκολο, εχουμε κοψει τον υπνο για να προλαβαινουμε δουλεια, συζυγο και να παρακολουθουμε και τα γεγονοτα. Λαθη θα γινονται. Too much info, too little time....
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
μπράβο.είναι άλλο κτίριο
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Παράπλευρες απώλειες

https://www.reddit.com/r/europe/comment ... y_ukraine/

https://www.euronews.com/next/2022/03/1 ... orkers-too
Anna Mukydza first noticed something was wrong with her OnlyFans account when the Russian adult content creator received a message from a subscriber telling her he wasn't able to pay.

"People could not renew their subscription, and once it was time to renew it was automatically rejected and people were unsubscribed," she told Euronews Next.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 10 Μαρ 2022, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”