Κάτι, τέλοσπάντων.Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2022, 15:27Ας είναι και κλιμακόμετρο.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2022, 15:20Στο άλλο να βάλει από δίπλα και μια μεζούρα ανοιγμένη, για να δίδονται τα ποσοτικά δεδομένα.Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2022, 15:06
Στο μπαμ μπαμ γίνονται αυτά. Αυθόρμητα.
Ας είναι προσεκτικός τότε κι ας τον δώσει. Ή ας της δείξει την αποτριχωμένη γαμπίτσα του ή και κάτι άλλο. Δεν κρίνω. Πού το κακό στην τελική;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν γίνεται να είσαι με δυο ερωτευμένος.Ασέβαστος έγραψε: 08 Μαρ 2022, 11:28τι κατι αλλο που θελει, ειναι να το εχει διπορτο. ειναι ερωτευμενος και με τις 2. τι α καμς, ολα μεσα στη ζωη ειναι.Naida έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:51
Γιατί να κινηθούν κρυφά; αφού θέλει κάτι άλλο, τελειώνει την σχέση και το επιδιώκει και ότι του βγει. Εκτός κι αν εννοείς ότι πρέπει να εξασφαλίσει ότι αν δεν πάει καλά με την αλλη να γυρίσει σαν δαρμένο σκυλί στην σύντροφο![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αυτη θα τον βαλει να ξυρισει και το μουστακι τα ποδια, να μου το θυμηθεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
γινεται.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2022, 16:42Δεν γίνεται να είσαι με δυο ερωτευμένος.Ασέβαστος έγραψε: 08 Μαρ 2022, 11:28τι κατι αλλο που θελει, ειναι να το εχει διπορτο. ειναι ερωτευμενος και με τις 2. τι α καμς, ολα μεσα στη ζωη ειναι.Naida έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:51
Γιατί να κινηθούν κρυφά; αφού θέλει κάτι άλλο, τελειώνει την σχέση και το επιδιώκει και ότι του βγει. Εκτός κι αν εννοείς ότι πρέπει να εξασφαλίσει ότι αν δεν πάει καλά με την αλλη να γυρίσει σαν δαρμένο σκυλί στην σύντροφο![]()
![]()
η, αν δεν γινεται, γινεται να τις/τους πεισεις οτι γινεται.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
vantono έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:09 Περιμέντε ρε βιαστικοί, έχω συνταρακτικά νέα.
.........
Μου απαντάει εκεινη "πωπω ναι, τέλεια φαίνεται η... θάλασσα! <3 Και πολύ μεγάλη παραλία!" (έτσι ακριβώς το εστειλε, με τις τρεις τελίτσες και την καρδούλα).
Μετά στέλνει μια φωτο απο τραπέζι (το οικογενειακό της μάλλον) με γαρίδες, καλαμαράκια και χταπόδι ξυδάτο να φαινονται στο πλάνο, και μου γράφει "εγώ εδω μωρέ, τρώω τα θαλασσινά μου που εκτός απο πεντανόστιμα είναι και αφροδισιακά" (και εμοτικονς με γελάκια).
......
Δεν ξέρω τι κάνει ο Πούτιν στην Ουκρανία αλλά αυτό το ρωσάκι σε έχει βάλει στην σφαίρα επιρροής σου και θα σε βάλει να χορέψεις και Καλίνκα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2022, 17:56vantono έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:09 Περιμέντε ρε βιαστικοί, έχω συνταρακτικά νέα.
.........
Μου απαντάει εκεινη "πωπω ναι, τέλεια φαίνεται η... θάλασσα! <3 Και πολύ μεγάλη παραλία!" (έτσι ακριβώς το εστειλε, με τις τρεις τελίτσες και την καρδούλα).
Μετά στέλνει μια φωτο απο τραπέζι (το οικογενειακό της μάλλον) με γαρίδες, καλαμαράκια και χταπόδι ξυδάτο να φαινονται στο πλάνο, και μου γράφει "εγώ εδω μωρέ, τρώω τα θαλασσινά μου που εκτός απο πεντανόστιμα είναι και αφροδισιακά" (και εμοτικονς με γελάκια).
......![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω τι κάνει ο Πούτιν στην Ουκρανία αλλά αυτό το ρωσάκι σε έχει βάλει στην σφαίρα επιρροής σου και θα σε βάλει να χορέψεις και Καλίνκα.
Ευελπιστώ να πρυτανεύσει η λογική, καταφέρνοντας κάποια στιγμή να κερδίσει τη μάχη του -κατωκεφαλίσιου- μυαλού. Σε περίπτωση που συμβεί το ανεπανόρθωτο, δεν ξερω αν θα μπορέσω να σας το εξομολογηθώ στο πχορουμ. Ντρέπομαι να το αναφέρω ακομα και εδώ. Δεν ειμαι σκοτεινό αντικειμενο του πόθου χωρις αισθήματα εγώ, ανέκαθεν ήμουν καλό παιδάκι, δεν έκανα ποτέ τέτοια όσο ημουν δεσμευμένος. Εχω κανει αλλες δυο φορές στη ζωη μου δηλαδη, αλλά τότε ήμουν εντελώς πιτσιρίκος, παίζει να πάει και 10ετία από τότε.
Ειναι awkward φάση, το φοβάμαι το ρίσκο, διακυβεύονται πολλά. Αν πάει στραβά η φάση, εκτός από μια ντατζεϊκή ΜΟΥΝΑΡΑ σε σώμα, ψυχή και μυαλό που θα χάσω, θα χάσω και κάμποσα Μωραΐτικα ποτιστικά στρέμματα (Αγις, βοήθεια). Οκ, την έχω κι εγώ την περιουσία μου βέβαια, αλλά μια κολλεκτίβα όσο πιο μεγάλη είναι, τόσο πιο ισχυρή για την επίτευξη του Σοσιαλιστικού Σκοπού! Οκ, και το ρωσιδάκι μπορεί να είναι μεν ΜΟΥΝΑΡΑ του ίδιου τύπου και βεληνεκούς, αλλά δεν ξέρω τι παίζει απο πίσω. Λέτε να 'χει τίποτα αξιόλογο σε καμιά στέπα εκεί στα μέρη της?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 08 Μαρ 2022, 18:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Φτάσαμε και στις λεπτομέρειες;Cavaliere έγραψε: 08 Μαρ 2022, 15:12Εγώ εκτιμώ πως θα το κάνει. Ελπίζω πως όχι, πως θα προφυλαχτεί. Αλλά...Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2022, 15:10Δλδ δεν θα πάει απλά με άλλη, θα πάει με άλλη χωρίς προφύλαξη;;Cavaliere έγραψε: 08 Μαρ 2022, 15:03 Πάντως εγώ τον καταλαβαίνω. Τον έχει κάνει τούμπανο η άλλη. ΤΟ να γαμηθούν είναι θέμα ημερών, ή ωρών. Δύο κάνεις εδώ: 1. Ή χτυπάς μια καταδρομική εκεί που είναι, της λες, είμαι τρία λεπτά από σένα, θέλω να σε δω, και δεν λες γιατί, δήθεν κάτι συνέβη, ώστε να μην υπάρχουν γραπτά. Λες, έχω πάρει ένα δώρο και νομίζω θέλω τη γνώμη σου, γιατί θα κάνω έκπληξη κάπου. Αυτή έρχεται και εσύ κάνεις κεφαλοκλείδωμα. Παλεύετε για κάμποση ώρα, και λήγεις το ματς. Δεν δέχεσαι μετά μηνύματα με αναφορές. Αν παίξεις κι επαναληπτικό, φροντίζεις πάντα να γίνεται ως έκπληξη. Χτυπάς σα φάντασμα. 2. Το τελειώνεις. Κρατάει πολύ για να είναι αθώο. Οι άντρες οι ενήλικοι παίρνουν απόφαση. Αν θες να μείνεις με τη δικιά σου και φοβάσαι αποκάλυψη, μη ρισκάρεις. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΙΣ, γάμα τη με καταδρομική. May the force be with you. Πρόσεχε με γκαστρωθεί επίτηδες.
![]()
Ε αν πετύχεις τζακποτ και σε πιστέψουν και οι δυο ότι είσαι ταυτόχρονα ερωτευμένος και με τις δυο και το αποδεχτούν, μαγκιά σου.Ασέβαστος έγραψε: 08 Μαρ 2022, 17:41γινεται.
η, αν δεν γινεται, γινεται να τις/τους πεισεις οτι γινεται.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αυτο δεν παιζειvantono έγραψε: 08 Μαρ 2022, 18:15Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2022, 17:56vantono έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:09 Περιμέντε ρε βιαστικοί, έχω συνταρακτικά νέα.
.........
......![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω τι κάνει ο Πούτιν στην Ουκρανία αλλά αυτό το ρωσάκι σε έχει βάλει στην σφαίρα επιρροής σου και θα σε βάλει να χορέψεις και Καλίνκα.![]()
Ευελπιστώ να πρυτανεύσει η λογική, καταφέρνοντας κάποια στιγμή να κερδίσει τη μάχη του -κατωκεφαλίσιου- μυαλού. Σε περίπτωση που συμβεί το ανεπανόρθωτο, δεν ξερω αν θα μπορέσω να σας το εξομολογηθώ στο πχορουμ. Ντρέπομαι να το αναφέρω ακομα και εδώ. Δεν ειμαι σκοτεινό αντικειμενο του πόθου χωρις αισθήματα εγώ, ανέκαθεν ήμουν καλό παιδάκι, δεν έκανα ποτέ τέτοια όσο ημουν δεσμευμένος. Εχω κανει αλλες δυο φορές στη ζωη μου δηλαδη, αλλά τότε ήμουν εντελώς πιτσιρίκος, παίζει να πάει και 10ετία από τότε.
Ειναι awkward φάση, το φοβάμαι το ρίσκο, διακυβεύονται πολλά. Αν πάει στραβά η φάση, εκτός από μια ντατζεϊκή ΜΟΥΝΑΡΑ σε σώμα, ψυχή και μυαλό που θα χάσω, θα χάσω και κάμποσα Μωραΐτικα ποτιστικά στρέμματα (Αγις, βοήθεια). Οκ, την έχω κι εγώ την περιουσία μου βέβαια, αλλά μια κολλεκτίβα όσο πιο μεγάλη είναι, τόσο πιο ισχυρή για την επίτευξη του Σοσιαλιστικού Σκοπού! Οκ, και το ρωσιδάκι μπορεί να είναι μεν ΜΟΥΝΑΡΑ του ίδιου τύπου και βεληνεκούς, αλλά δεν ξέρω τι παίζει απο πίσω. Λέτε να 'χει τίποτα αξιόλογο σε καμιά στέπα εκεί στα μέρη της?
θα σε εκτιμησουν τα πεθερικα σου - σιγουρα εχουν φοβια πως εισαι φλουφλης κ θα δυστυχησει το κοριτσι τους + θα κανεις ωραιες μπαροτσαρκες με τον πεθερο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
This just got awkward.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
vantono έγραψε: 08 Μαρ 2022, 18:15 θα χάσω και κάμποσα Μωραΐτικα ποτιστικά στρέμματα (Αγις, βοήθεια). Οκ, την έχω κι εγώ την περιουσία μου βέβαια, αλλά μια κολλεκτίβα όσο πιο μεγάλη είναι, τόσο πιο ισχυρή για την επίτευξη του Σοσιαλιστικού Σκοπού! Οκ, και το ρωσιδάκι μπορεί να είναι μεν ΜΟΥΝΑΡΑ του ίδιου τύπου και βεληνεκούς, αλλά δεν ξέρω τι παίζει απο πίσω. Λέτε να 'χει τίποτα αξιόλογο σε καμιά στέπα εκεί στα μέρη της?
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όντως τώρα σκέφτεσαι να το κάνεις αυτό στην κοπέλα σου; που είστε τόσα χρόνια μαζί και αγαπάς την κυτταρίτιδα της χωρίς να έχετε προβλήματα, μόνο και μόνο επειδή σε παίζει η άλλη; νομίζω πρέπει να χωρίσεις είτε πας μα την άλλη είτε όχι.vantono έγραψε: 08 Μαρ 2022, 18:15Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2022, 17:56vantono έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:09 Περιμέντε ρε βιαστικοί, έχω συνταρακτικά νέα.
.........
......![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω τι κάνει ο Πούτιν στην Ουκρανία αλλά αυτό το ρωσάκι σε έχει βάλει στην σφαίρα επιρροής σου και θα σε βάλει να χορέψεις και Καλίνκα.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τις ραγάδες τηςNaida έγραψε: 08 Μαρ 2022, 18:34Όντως τώρα σκέφτεσαι να το κάνεις αυτό στην κοπέλα σου; που είστε τόσα χρόνια μαζί και αγαπάς την κυτταρίτιδα της χωρίς να έχετε προβλήματα, μόνο και μόνο επειδή σε παίζει η άλλη; νομίζω πρέπει να χωρίσεις είτε πας μα την άλλη είτε όχι.vantono έγραψε: 08 Μαρ 2022, 18:15Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2022, 17:56
![]()
![]()
![]()
Κυτταρίτιδα δεν έχει, αλλά και να είχε, μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα τα οποία με καλύπτουν και με το παραπάνω, λογικά θα μου ηταν απλώς αδιάφορη/δεν θα με ενοχλούσε.
Επίσης, οι ραγάδες της κατα κάποιο περιεργο λόγο εξαφανίστηκαν, ή φαίνονται όλο και λιγότερο.
Θέλω να μάθω αν έχει και το ρωσιδάκι ραγαδούλες, αλλά άντε να το μάθεις αυτό τώρα...
Α ναι, ραγάδες. Πρέπει να χωρίσετε.vantono έγραψε: 08 Μαρ 2022, 18:38
Τις ραγάδες της![]()
![]()
Κυτταρίτιδα δεν έχει, αλλά και να είχε, μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα τα οποία με καλύπτουν και με το παραπάνω, λογικά θα μου ηταν απλώς αδιάφορη/δεν θα με ενοχλούσε.
Επίσης, οι ραγάδες της κατα κάποιο περιεργο λόγο εξαφανίστηκαν, ή φαίνονται όλο και λιγότερο.Ισως και να παίζει ρόλο οτι το καλοκαίρι ειχε κανει και γαμώ τα μαυρίσματα, και αυτές οι απαλες ραγαδούλες που αχνοφαίνονταν, έδιναν μια αφόρητα σεξυ εσάνς στο όλο σκηνικό.
![]()
Θέλω να μάθω αν έχει και το ρωσιδάκι ραγαδούλες, αλλά άντε να το μάθεις αυτό τώρα...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
GoBack έγραψε: 08 Μαρ 2022, 18:33vantono έγραψε: 08 Μαρ 2022, 18:15 θα χάσω και κάμποσα Μωραΐτικα ποτιστικά στρέμματα (Αγις, βοήθεια). Οκ, την έχω κι εγώ την περιουσία μου βέβαια, αλλά μια κολλεκτίβα όσο πιο μεγάλη είναι, τόσο πιο ισχυρή για την επίτευξη του Σοσιαλιστικού Σκοπού! Οκ, και το ρωσιδάκι μπορεί να είναι μεν ΜΟΥΝΑΡΑ του ίδιου τύπου και βεληνεκούς, αλλά δεν ξέρω τι παίζει απο πίσω. Λέτε να 'χει τίποτα αξιόλογο σε καμιά στέπα εκεί στα μέρη της?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν