Μπα. Αυτά συμβαίνουν, προσωρινά κολλήματα. Θα τα θυμούνται αυτά και θα γελούν σε δέκα χρόνια.Ερμής έγραψε: 08 Μαρ 2022, 14:50Μονο και μόνο που με την πρώτη ευκαιρία οταν βρέθηκες μόνος της έστειλες μνμ αυτο δείχνει πως τη σκέφτεσαι συνέχεια.
Τα πράγματα δε βαίνουν καλώς αν θες να παραμείνεις με την ήδη υπάρχουσα σχέση σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Ordem e Progresso.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι να κάνουμε; Συμβαίνουν αυτά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτο λέω.Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2022, 14:53Δεν χάθηκε ο κόσμος αν ενδώσει στον πειρασμό. Ίσως όμως χαθεί η σχέση αν τον πάρει χαμπάρι η επίσημη.Ερμής έγραψε: 08 Μαρ 2022, 14:50 Μονο και μόνο που με την πρώτη ευκαιρία οταν βρέθηκες μόνος της έστειλες μνμ αυτο δείχνει πως τη σκέφτεσαι συνέχεια.
Τα πράγματα δε βαίνουν καλώς αν θες να παραμείνεις με την ήδη υπάρχουσα σχέση σου.
Αν και έδωσε δείγματα παίχτη όταν βρηκε την ευκαιρία να στείλει στο μπαμ μπαμ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πάντως εγώ τον καταλαβαίνω. Τον έχει κάνει τούμπανο η άλλη. ΤΟ να γαμηθούν είναι θέμα ημερών, ή ωρών. Δύο κάνεις εδώ: 1. Ή χτυπάς μια καταδρομική εκεί που είναι, της λες, είμαι τρία λεπτά από σένα, θέλω να σε δω, και δεν λες γιατί, δήθεν κάτι συνέβη, ώστε να μην υπάρχουν γραπτά. Λες, έχω πάρει ένα δώρο και νομίζω θέλω τη γνώμη σου, γιατί θα κάνω έκπληξη κάπου. Αυτή έρχεται και εσύ κάνεις κεφαλοκλείδωμα. Παλεύετε για κάμποση ώρα, και λήγεις το ματς. Δεν δέχεσαι μετά μηνύματα με αναφορές. Αν παίξεις κι επαναληπτικό, φροντίζεις πάντα να γίνεται ως έκπληξη. Χτυπάς σα φάντασμα. 2. Το τελειώνεις. Κρατάει πολύ για να είναι αθώο. Οι άντρες οι ενήλικοι παίρνουν απόφαση. Αν θες να μείνεις με τη δικιά σου και φοβάσαι αποκάλυψη, μη ρισκάρεις. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΙΣ, γάμα τη με καταδρομική. May the force be with you. Πρόσεχε με γκαστρωθεί επίτηδες.
Ordem e Progresso.
Ε, ναι, η νεολαία...Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2022, 14:58Τι να κάνουμε; Συμβαίνουν αυτά.
Ordem e Progresso.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στο μπαμ μπαμ γίνονται αυτά. Αυθόρμητα.Ερμής έγραψε: 08 Μαρ 2022, 14:59Αυτο λέω.Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2022, 14:53Δεν χάθηκε ο κόσμος αν ενδώσει στον πειρασμό. Ίσως όμως χαθεί η σχέση αν τον πάρει χαμπάρι η επίσημη.Ερμής έγραψε: 08 Μαρ 2022, 14:50 Μονο και μόνο που με την πρώτη ευκαιρία οταν βρέθηκες μόνος της έστειλες μνμ αυτο δείχνει πως τη σκέφτεσαι συνέχεια.
Ας είναι προσεκτικός τότε κι ας τον δώσει. Ή ας της δείξει την αποτριχωμένη γαμπίτσα του ή και κάτι άλλο. Δεν κρίνω. Πού το κακό στην τελική;
Μια χαρά όλα. Ας κάνει ό,τι θέλει. Αλλά να προσέχει. Επίσης να προσέχει και τα αφροδίσια, κυκλοφορεί πολύ πράμα.
Ordem e Progresso.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ δεν θα πάει απλά με άλλη, θα πάει με άλλη χωρίς προφύλαξη;;Cavaliere έγραψε: 08 Μαρ 2022, 15:03 Πάντως εγώ τον καταλαβαίνω. Τον έχει κάνει τούμπανο η άλλη. ΤΟ να γαμηθούν είναι θέμα ημερών, ή ωρών. Δύο κάνεις εδώ: 1. Ή χτυπάς μια καταδρομική εκεί που είναι, της λες, είμαι τρία λεπτά από σένα, θέλω να σε δω, και δεν λες γιατί, δήθεν κάτι συνέβη, ώστε να μην υπάρχουν γραπτά. Λες, έχω πάρει ένα δώρο και νομίζω θέλω τη γνώμη σου, γιατί θα κάνω έκπληξη κάπου. Αυτή έρχεται και εσύ κάνεις κεφαλοκλείδωμα. Παλεύετε για κάμποση ώρα, και λήγεις το ματς. Δεν δέχεσαι μετά μηνύματα με αναφορές. Αν παίξεις κι επαναληπτικό, φροντίζεις πάντα να γίνεται ως έκπληξη. Χτυπάς σα φάντασμα. 2. Το τελειώνεις. Κρατάει πολύ για να είναι αθώο. Οι άντρες οι ενήλικοι παίρνουν απόφαση. Αν θες να μείνεις με τη δικιά σου και φοβάσαι αποκάλυψη, μη ρισκάρεις. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΙΣ, γάμα τη με καταδρομική. May the force be with you. Πρόσεχε με γκαστρωθεί επίτηδες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
vantono με τις ευχές μου καλέ μου.Cavaliere έγραψε: 08 Μαρ 2022, 15:08Μια χαρά όλα. Ας κάνει ό,τι θέλει. Αλλά να προσέχει. Επίσης να προσέχει και τα αφροδίσια, κυκλοφορεί πολύ πράμα.
Υπάρχει όμως η περίπτωση να του βγει το μπλιτσκριγκ σαν του Ρώσου στην Ουκρανία. Και επειδή έχω καταλάβει ότι ο Βαντόνο έχει εκπαιδευτεί στα νιάτα του στη Ρωσία/ΕΣΣΔ, δεν θα το συνιστούσα.Cavaliere έγραψε: 08 Μαρ 2022, 15:03 Δύο κάνεις εδώ: 1. Ή χτυπάς μια καταδρομική εκεί που είναι, της λες, είμαι τρία λεπτά από σένα, θέλω να σε δω, και δεν λες γιατί, δήθεν κάτι συνέβη, ώστε να μην υπάρχουν γραπτά.
Εγώ εκτιμώ πως θα το κάνει. Ελπίζω πως όχι, πως θα προφυλαχτεί. Αλλά...Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2022, 15:10Δλδ δεν θα πάει απλά με άλλη, θα πάει με άλλη χωρίς προφύλαξη;;Cavaliere έγραψε: 08 Μαρ 2022, 15:03 Πάντως εγώ τον καταλαβαίνω. Τον έχει κάνει τούμπανο η άλλη. ΤΟ να γαμηθούν είναι θέμα ημερών, ή ωρών. Δύο κάνεις εδώ: 1. Ή χτυπάς μια καταδρομική εκεί που είναι, της λες, είμαι τρία λεπτά από σένα, θέλω να σε δω, και δεν λες γιατί, δήθεν κάτι συνέβη, ώστε να μην υπάρχουν γραπτά. Λες, έχω πάρει ένα δώρο και νομίζω θέλω τη γνώμη σου, γιατί θα κάνω έκπληξη κάπου. Αυτή έρχεται και εσύ κάνεις κεφαλοκλείδωμα. Παλεύετε για κάμποση ώρα, και λήγεις το ματς. Δεν δέχεσαι μετά μηνύματα με αναφορές. Αν παίξεις κι επαναληπτικό, φροντίζεις πάντα να γίνεται ως έκπληξη. Χτυπάς σα φάντασμα. 2. Το τελειώνεις. Κρατάει πολύ για να είναι αθώο. Οι άντρες οι ενήλικοι παίρνουν απόφαση. Αν θες να μείνεις με τη δικιά σου και φοβάσαι αποκάλυψη, μη ρισκάρεις. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΙΣ, γάμα τη με καταδρομική. May the force be with you. Πρόσεχε με γκαστρωθεί επίτηδες.
![]()
Ordem e Progresso.
Για μια ακόμα φορά, πολύ λάδι, κι από τηγανίτα τίποτα εδώ μέσα.
Πέρα απ' τα πουδάρια του βαντόνου, δεν είδαμε τίποτα.
Άντε τώρα να ξαναμαζέψω όλα τα χαρτιά κουζίνας.
Πέρα απ' τα πουδάρια του βαντόνου, δεν είδαμε τίποτα.
Άντε τώρα να ξαναμαζέψω όλα τα χαρτιά κουζίνας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στο άλλο να βάλει από δίπλα και μια μεζούρα ανοιγμένη, για να δίδονται τα ποσοτικά δεδομένα.Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2022, 15:06Στο μπαμ μπαμ γίνονται αυτά. Αυθόρμητα.Ερμής έγραψε: 08 Μαρ 2022, 14:59Αυτο λέω.Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2022, 14:53
Δεν χάθηκε ο κόσμος αν ενδώσει στον πειρασμό. Ίσως όμως χαθεί η σχέση αν τον πάρει χαμπάρι η επίσημη.
Ας είναι προσεκτικός τότε κι ας τον δώσει. Ή ας της δείξει την αποτριχωμένη γαμπίτσα του ή και κάτι άλλο. Δεν κρίνω. Πού το κακό στην τελική;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ας είναι και κλιμακόμετρο.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2022, 15:20Στο άλλο να βάλει από δίπλα και μια μεζούρα ανοιγμένη, για να δίδονται τα ποσοτικά δεδομένα.Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2022, 15:06Στο μπαμ μπαμ γίνονται αυτά. Αυθόρμητα.Ερμής έγραψε: 08 Μαρ 2022, 14:59
Αυτο λέω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 75 Απαντήσεις