Bazoomba έγραψε: 07 Μαρ 2022, 22:24
Nostalgia έγραψε: 07 Μαρ 2022, 22:06
Αρχιζει η αποδοχη για την μη ΝΑΤΟικη στροφη της χωρας, το επομενο θα ειναι και η αναγνωριση των περιοχων που δεν αναγνωριζουν τωρα.
https://www.youtube.com/watch?v=If61baWF4GE
Yποθέτω ότι το έχεις δει (το ανέβασαν αρκετοί χρήστες), ωστόσο πιστεύεις ότι κερδίζει περισσότερα απ'ότι έχασε/χάνει από την εισβολή, με αυτή τη συμφωνία;
Οπως εχω ξαναγραψει η Ρωσια δεν ειχε επιλογη, δεν ειναι θεμα Πουτιν, ειναι θεμα Ρωσιας, η Αμερικη δεν θα την αφησει ποτε να γινει κανονικο μελος της Δυσης, η Αμερικη εχει σκοπο να κοντυνει την Ρωσια, δεν επετρεψε εισοδο στο ΝΑΤΟ, δεν επετρεψε πιο ενεργη συνδεση με την Ευρωπη, δεν θα επετρεπε ουτε να ερθει πολυ κοντα με την Γερμανια γιατι τοτε οι Αγγλοσαξωνες θα εμεναν εκτος. Η μονη επιλογη της Ρωσιας ειναι να στραφει προς Ασια και φυσικα να μην επιτρεψει η Ουκρανια να γινει μελος του ΝΑΤΟ. Μολις εμπεδωσαν οτι η ευρωπαικη/δυτικη προοπτικη ειναι απλα ενα ονειρο και τιποτα παραπανω εκανε αυτο που θα εκανε καθε σιβαρο κρατος με δυναμη, θα παρει αυτο που θελει απο την Ουκρανια και θα στιψει ολοκληρη προς Ασια. Οι Αμερικανοι ειχαν ενα πολυ δυσκολο γριφο να λυσουν εφοσον δεν μπορουν να κοψουν την Ρωσια σε μικροτερα κομματια, Ρωσια με Γερμανια ή Ρωσια με Κινα, επελεξαν να την σπρωξουν προς Κινα, ηταν λιγο πολυ lose-lose κατασταση για την Αμερικη και στις δυο προοπτικες θα ειχαν προβλημα ειτε με την μια ειτε με την αλλη. Γνωμη μου ειναι οτι επρεπε να επιτρεψουν στην Ρωσια να προσεγγισει την δυση, δεν το ηθελαν ομως.
Καλυτερα να εχεις ως συμμαχο μια τοσο μεγαλη χωρα, παρα να την ενωσεις με την Κινα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."