!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αναζητουνται δεξιοι να παρουν σπιτι τους Ουκρανους πρόσφυγες
- Μαδουραίος
Re: Αναζητουνται δεξιοι να παρουν σπιτι τους Ουκρανους πρόσφυγες
Cancel idiots.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν έχει καμία σημασία το εάν είναι ηλίθιοι ή όχι , αλλά το εάν έχουν την ισχύ να σου κάνουν κακό εάν δεν συμφωνήσεις μαζί τους
Ναι είμαι τρελός αλλά ..εγώ έχω τα όπλα
Την ίδια προσοχή θα δίναμε αν ήταν γέροι, γυναίκες και παιδιά και όχι μαντράχαλοι.
Πως θα ήταν αν μας έρχονταν μόνο άνδρες από την Ουκρανία; Κάτι δεν είναι σωστό, θα υποπτευόμασταν. Συν ότι αυτοί που έρχονται, είναι από μη εμπόλεμες χώρες.
Πως θα ήταν αν μας έρχονταν μόνο άνδρες από την Ουκρανία; Κάτι δεν είναι σωστό, θα υποπτευόμασταν. Συν ότι αυτοί που έρχονται, είναι από μη εμπόλεμες χώρες.
Τα όπλα και το χρήμα. Μπορούν να σου κάνουν μεγάλο κακό.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Μαρ 2022, 09:14 Δεν έχει καμία σημασία το εάν είναι ηλίθιοι ή όχι , αλλά το εάν έχουν την ισχύ να σου κάνουν κακό εάν δεν συμφωνήσεις μαζί τους![]()
Ναι είμαι τρελός αλλά ..εγώ έχω τα όπλα
- Μαδουραίος
Μόνο μαντράχαλοι έρχονται;Antares έγραψε: 06 Μαρ 2022, 09:21 Την ίδια προσοχή θα δίναμε αν ήταν γέροι, γυναίκες και παιδιά και όχι μαντράχαλοι.

Να παραδεχτείτε ότι είστε ρατσιστές με μουσουλμάνους και μαύρους.
Όταν έρχονται πρόσφυγες υπάρχει υποχρέωση για περίθαλψη, απ' όπου και αν προέρχονται.
Ο καθένας όμως έχει καταλάβει ότι πρόκειται και για δουλεμπόριο ανθρώπων και για πολιτική.
Δηλώνω ότι και που γράφω εδώ, στοχοποιούμαι και όπως είπε άλλος παραπάνω μπορούν να σου κάνουν μεγάλο κακό.
Ο καθένας όμως έχει καταλάβει ότι πρόκειται και για δουλεμπόριο ανθρώπων και για πολιτική.
Δηλώνω ότι και που γράφω εδώ, στοχοποιούμαι και όπως είπε άλλος παραπάνω μπορούν να σου κάνουν μεγάλο κακό.
Τί κακό θα μου κάνουν τα μαδούρια αν δεν συμφωνήσω μαζί τους;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βασικά το σε ποιους πρόσφυγες και από ποιες χώρες θα δείξεις αλληλεγγύη και σε ποιους όχι είναι θέμα άνωθεν πολιτικής γραμμής ..Antares έγραψε: 06 Μαρ 2022, 09:38 Όταν έρχονται πρόσφυγες υπάρχει υποχρέωση για περίθαλψη, απ' όπου και αν προέρχονται.
Θα κάνουν cancel στον εργοδότη σου και στην εταιρεία που εργάζεσαι μέχρι να σε απολύσει ..
Τα μαδούρια θα το κάνουν αυτό;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Μαρ 2022, 09:46Θα κάνουν cancel στον εργοδότη σου και στην εταιρεία που εργάζεσαι μέχρι να σε απολύσει ..![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Λες και ειναι ολα ιδιες περιπτώσεις και από αυτούς τους προηγούμενους πολέμους υπήρχε κίνδυνος για έναν πολύ μεγάλο πόλεμο παγκόσμιας κλίμακας, δηλαδή κίνδυνος για Γ ΠΠ ή για χρήση πυρηνικών όπλων. Μη συγκρίνεις ανόμια πράματα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- John Brown Gun Club
καπου εδω θα αναλαβει την υπερασπιση του ο αλιεν γουει, κατακεραυνωνοντας την κανσελ καλτσουρ και θρηνωντας για την χαμενη ελεβντερια του λογκου και την μπολιτικη ορτοτητα.Unique έγραψε: 06 Μαρ 2022, 10:05 https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... 4145345538
Πηγε και αυτος για "ανθρωπιστικη" βοήθεια
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 22 Απαντήσεις