Ακόμα τη γουστάρω. Δυστυχώς είμαστε τελείως διαφορετικοί κι εκείνη ανέκαθεν αγαπούσε ένα παλιό συμφοιτητή της. Οι τελευταίοι μήνες ήταν ανυπόφοροι για μένα. Δεν βλέπω τα παιδιά παρά κάθε δεύτερο σβ. Τρώω κάθε μέρα μακαρόνια και μετά τη δουλειά παίζω πλειστέσιον. Έχω γεράσει δέκα χρόνια τους τελευταίους μήνες. Τέλος πάντων. Κι αυτό θα περάσει. Ο χρόνος είναι αρκετός.EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Μαρ 2022, 11:07Χωρισες τελικά ρε δικέ μου όντως; κρίμα, θυμάμαι ότι τη γουσταρες πολύ τη γυναίκα σουΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Μαρ 2022, 20:49 Εγώ είμαι δεξιός κι ευχαρίστως θα φιλοξενούσα 2 ή 3 Ουκρανές. Τώρα πια έχω και χώρο αφού χώρισα. Οπότε μέσα. Υπάρχει καμιά φόρμα που πρέπει να συμπληρώσω; Είμαι μέσα πάντως. Μπορώ να πάρω μέχρι και τρεις Ουκρανές ταυτόχρονΑ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αναζητουνται δεξιοι να παρουν σπιτι τους Ουκρανους πρόσφυγες
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Αναζητουνται δεξιοι να παρουν σπιτι τους Ουκρανους πρόσφυγες
- Μαδουραίος
Σε παράτησε για τον συμφοιτητή της;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Μαρ 2022, 11:32Ακόμα τη γουστάρω. Δυστυχώς είμαστε τελείως διαφορετικοί κι εκείνη ανέκαθεν αγαπούσε ένα παλιό συμφοιτητή της. Οι τελευταίοι μήνες ήταν ανυπόφοροι για μένα. Δεν βλέπω τα παιδιά παρά κάθε δεύτερο σβ. Τρώω κάθε μέρα μακαρόνια και μετά τη δουλειά παίζω πλειστέσιον. Έχω γεράσει δέκα χρόνια τους τελευταίους μήνες. Τέλος πάντων. Κι αυτό θα περάσει. Ο χρόνος είναι αρκετός.EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Μαρ 2022, 11:07Χωρισες τελικά ρε δικέ μου όντως; κρίμα, θυμάμαι ότι τη γουσταρες πολύ τη γυναίκα σουΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Μαρ 2022, 20:49 Εγώ είμαι δεξιός κι ευχαρίστως θα φιλοξενούσα 2 ή 3 Ουκρανές. Τώρα πια έχω και χώρο αφού χώρισα. Οπότε μέσα. Υπάρχει καμιά φόρμα που πρέπει να συμπληρώσω; Είμαι μέσα πάντως. Μπορώ να πάρω μέχρι και τρεις Ουκρανές ταυτόχρονΑ.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Γι αυτόν με παράτησε μα είχε κι άλλους στην πορεία.Μαδουραίος έγραψε: 04 Μαρ 2022, 11:35Σε παράτησε για τον συμφοιτητή της;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Μαρ 2022, 11:32Ακόμα τη γουστάρω. Δυστυχώς είμαστε τελείως διαφορετικοί κι εκείνη ανέκαθεν αγαπούσε ένα παλιό συμφοιτητή της. Οι τελευταίοι μήνες ήταν ανυπόφοροι για μένα. Δεν βλέπω τα παιδιά παρά κάθε δεύτερο σβ. Τρώω κάθε μέρα μακαρόνια και μετά τη δουλειά παίζω πλειστέσιον. Έχω γεράσει δέκα χρόνια τους τελευταίους μήνες. Τέλος πάντων. Κι αυτό θα περάσει. Ο χρόνος είναι αρκετός.EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Μαρ 2022, 11:07
Χωρισες τελικά ρε δικέ μου όντως; κρίμα, θυμάμαι ότι τη γουσταρες πολύ τη γυναίκα σου
![]()
![]()
Χωρισμένος είμαι εδώ και 6 χρόνια, φίλε μου. Σε κατανοώ απόλυτα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Μαρ 2022, 11:32Ακόμα τη γουστάρω. Δυστυχώς είμαστε τελείως διαφορετικοί κι εκείνη ανέκαθεν αγαπούσε ένα παλιό συμφοιτητή της. Οι τελευταίοι μήνες ήταν ανυπόφοροι για μένα. Δεν βλέπω τα παιδιά παρά κάθε δεύτερο σβ. Τρώω κάθε μέρα μακαρόνια και μετά τη δουλειά παίζω πλειστέσιον. Έχω γεράσει δέκα χρόνια τους τελευταίους μήνες. Τέλος πάντων. Κι αυτό θα περάσει. Ο χρόνος είναι αρκετός.EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Μαρ 2022, 11:07Χωρισες τελικά ρε δικέ μου όντως; κρίμα, θυμάμαι ότι τη γουσταρες πολύ τη γυναίκα σουΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Μαρ 2022, 20:49 Εγώ είμαι δεξιός κι ευχαρίστως θα φιλοξενούσα 2 ή 3 Ουκρανές. Τώρα πια έχω και χώρο αφού χώρισα. Οπότε μέσα. Υπάρχει καμιά φόρμα που πρέπει να συμπληρώσω; Είμαι μέσα πάντως. Μπορώ να πάρω μέχρι και τρεις Ουκρανές ταυτόχρονΑ.
Αν χρειάζεσαι κάποιον να μιλήσεις, στείλε μου πμ.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Aυτη θα την φιλοξενησω εγω.dna replication έγραψε: 04 Μαρ 2022, 11:06 θα τσακωθείτε ποιός θα την πρωτοπάρει
https://twitter.com/GuiJamet/status/1499565981391273987
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Α! Για αυτο γουσταρετε Ουκρανους προσφυγες! Οχι επειδη ειναι ξανθοι και ασπροι, οπως λενε οι ακροαριστεροι, αλλα επειδη ειναι ναζι! Εξηγειται καλυτερα ετσι!panos291 έγραψε: 04 Μαρ 2022, 12:59Aυτη θα την φιλοξενησω εγω.dna replication έγραψε: 04 Μαρ 2022, 11:06 θα τσακωθείτε ποιός θα την πρωτοπάρει
https://twitter.com/GuiJamet/status/1499565981391273987
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Γιατι δεν πας για άλλα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Μαρ 2022, 12:45Γι αυτόν με παράτησε μα είχε κι άλλους στην πορεία.Μαδουραίος έγραψε: 04 Μαρ 2022, 11:35Σε παράτησε για τον συμφοιτητή της;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Μαρ 2022, 11:32
Ακόμα τη γουστάρω. Δυστυχώς είμαστε τελείως διαφορετικοί κι εκείνη ανέκαθεν αγαπούσε ένα παλιό συμφοιτητή της. Οι τελευταίοι μήνες ήταν ανυπόφοροι για μένα. Δεν βλέπω τα παιδιά παρά κάθε δεύτερο σβ. Τρώω κάθε μέρα μακαρόνια και μετά τη δουλειά παίζω πλειστέσιον. Έχω γεράσει δέκα χρόνια τους τελευταίους μήνες. Τέλος πάντων. Κι αυτό θα περάσει. Ο χρόνος είναι αρκετός.
![]()
![]()
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Παίδες όλα καλά. Με συγκινεί το ενδιαφέρον σας μα δεν είμαι έτοιμος να μιλήσω ούτε να αστειευτώ ακόμη για το διαζύγιο μου. Είναι κι εκτός θέματος. Ένα πράγμα όμως έχω καταλάβει. Οι ελληνίδες θέλουν να τις φέρεσαι σαν να ήταν εντελώς αναλώσιμες για να μείνουν μαζί σου. Ο χρόνος όμως πανδαμάτωρ κι είναι ακόμα νωρίς για μένα. Η θλίψη μου είναι μέρος της φάσης που πρέπει να περάσω. Κι ας έχω βάλει 15 κιλά.
Ε και;Antares έγραψε: 04 Μαρ 2022, 11:10 Ενοχλούνται οι ΜΚΟ αν εκφράζεις τόσο απροκάλυπτα την προτίμησή σου σε πρόσφυγες από την Ουκρανία.
Σιγά το πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
Φίλε μου κουράγιο πάντως, είναι δύσκολη φάση, αλλά θα την ξεπεράσεις. Προσπάθησε όσο μπορείς να κρατήσεις την επαφή με τα παιδιά, αλλά οι γυναίκες είναι αδίστακτες σε αυτό μερικές φορές, θα τα χρησιμοποιησουν 100% για να πάρουν αυτό που θέλουν κ είναι εύκολο να βρεθείς θύμα εκβιασμού. Εγώ ξέρω ότι άμα χωρίσω με τη γυναίκα μου είναι πολύ πιθανό να καταλήξω ένας απλός επισκέπτης για το παιδί.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Μαρ 2022, 13:56 Παίδες όλα καλά. Με συγκινεί το ενδιαφέρον σας μα δεν είμαι έτοιμος να μιλήσω ούτε να αστειευτώ ακόμη για το διαζύγιο μου. Είναι κι εκτός θέματος. Ένα πράγμα όμως έχω καταλάβει. Οι ελληνίδες θέλουν να τις φέρεσαι σαν να ήταν εντελώς αναλώσιμες για να μείνουν μαζί σου. Ο χρόνος όμως πανδαμάτωρ κι είναι ακόμα νωρίς για μένα. Η θλίψη μου είναι μέρος της φάσης που πρέπει να περάσω. Κι ας έχω βάλει 15 κιλά.
Αυτοί που μιλάνε περί "επιλεκτικής ευαισθησίας για το δράμα του Ουκρανικού λαού", στην ουσία παραδέχονται ότι συντάσσονται με τον εισβολέα Πούτιν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ένα σπίτι για τον συγκεκριμένο Ουκρανό πρόσφυγα;
https://twitter.com/thedukeoriginal/sta ... DyO4omxY_w

https://twitter.com/thedukeoriginal/sta ... DyO4omxY_w

Spoiler
- ΜπλεΜπουμπυς
Ζω για την στιγμή που ακροδεξιά σαπρόφυτα τα οποία έχουν λυσάξει για τα επιδόματα προσφύγων χωρών της Ασίας και Αφρικής και που σήμερα στηρίζουν την φυτεμένη ακροδεξιά κυβέρνηση της Ουκρανίας δηλώνοντας συμπόνια για τους Ουκρανούς πρόσφυγες, να γράφουν και να λένε στα καφενεία "δεν τους εξαφάνιζε ο Πούτιν που δίνουν λεφτά στους παλιοΟυκρανούς και ζουν στα σπίτια των Ελλήνων, μας παίρνουν τις δουλειές μας και θα αλλάξουν τον πολιτισμό μας οι βρομοΟυνίτες;".
Αργά ή γρήγορα ο λόγος θα φανεί για ποιο λόγο είστε αυτό που είστε και πάντα θα είστε: Λεφτά!
Αργά ή γρήγορα ο λόγος θα φανεί για ποιο λόγο είστε αυτό που είστε και πάντα θα είστε: Λεφτά!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 22 Απαντήσεις