Κατά ψήφισαν στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:25Με τετοιους ¨εχθρους" ο Πουτιν δεν χρειαζεται φιλους. Προκειται για πληρως ελεγχομενη και συστημικη αντιπολιτευση, που προεκλογικα καταγγελει το Πουτινικο ασφαλιστικο νομοσχεδιο ως γενοκτονια και μετεκλογικα το ψηφιζει με χερια και ποδια.Крaсная армия έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:13 Είμαι με την χώρα που το Σταλινικό Κομμουνιστικό κόμμα αύξησε μετά από χρόνια τα ποσοστά του, έγινε αξιωματική αντιπολίτευση και απειλεί το δημιούργημα της Δύσης τον Πούτιν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
-
BlastFromThePast
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlastFromThePast την 05 Μαρ 2022, 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κιπά που είδες;talaipwros έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:33χαρλεας με Κιπα;nyxtovios έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:31Που το ξέρεις ότι είναι Εβραίος και όχι χαρλεάς ξερω γω..πατησιωτης έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:27
Γηραιός Εβραίος ναζί στα χαρακώματα έτοιμος για μάχη.
https://www.facebook.com/IAPonomarenko/ ... 7686345872
Αφιέρωμα του guardian το 2014 όπου εξηγεί για τις ναζιστικές και ακροδεξιές απόψεις των μελών του και τις σχέσεις με την κυβέρνηση.
https://www.theguardian.com/world/2014/ ... -neo-nazis
But there is an increasing worry that while the Azov and other volunteer battalions might be Ukraine's most potent and reliable force on the battlefield against the separatists
The battalion receives funding and assistance from the governor of Donetsk region
Επίσης γιατί είναι αδύνατο η κυβέρνηση να έχει σχέση με ναζιστικές οργανώσεις παράλληλα;
Ο guardian το 2014 που δεν ήταν εμπορικό το θέμα έτσι έλεγε.
εντιτ Κατί φαίνεται να έχει στο κεφάλι με ζουμ.
Οι αποδείξεις συνεργασίας με ναζιστικές οργανώσεις της Ουκρανίας παραμένει βέβαια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 05 Μαρ 2022, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χλωμό έως κίτρινο αυτό και στις δύο περιπτώσεις.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:30Το αντιθετο, αυτη τη στιγμη θα βλεπαμε Πουτιν να προελαυνει στη Βαλτικη.sys3x έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:06Και κάπως έτσι θα εξασφαλίζαμε άλλα 50-70 χρόνια ειρήνης ή ακριβέστερα μη άμεση εμπλοκή Αμερικής - Ρωσίας σε έναν ενδεχόμενο ΓΠΠ.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Μαρ 2022, 12:30
Ο Μπολτον τωρα λεει πως ο Πουτιν περιμενε την δευτερη θητεια Τραμπ οπου θα απεσυρε τις ΗΠΑ απο το ΝΑΤΟ.
Όσο μαλάκας και να είναι το πορτοκαλί τυρογαριδάκι δεν υπάρχει καμμία σύγκριση με τον ανοϊκό και την φασιστοπαρεούλα των Κλίντον - στέητ ντηπάρντμεντ - ντηπ στέητ. -
Να σου εξηγήσω και τους λόγους.
Στην πρώτη περίπτωση οι μπίζνες στην δεύτερη ο Αμερικανικός στρατός. Μόνον που η δεύτερη σημαίνει και ΓΠΠ ταυτόχρονα.
You are here ^.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 05 Μαρ 2022, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Υπάρχουν 2 κουμουνιστικα κόμματα στην Ρωσία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:34Ευνουχισμένο είναι, γι αυτό όμως δεν αρκούν μόνο εκλογές αλλά και επανάσταση.zteo έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:30 Κουμουνιστικο κόμμα που δεν επιθυμεί την ανατροπή του καπιταλισμού στην Ρωσία είναι απλά ευνουχισμενο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Φαντάσου από τι γλιτώσαμε με την τρελή το 2016!sys3x έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:06Και κάπως έτσι θα εξασφαλίζαμε άλλα 50-70 χρόνια ειρήνης ή ακριβέστερα μη άμεση εμπλοκή Αμερικής - Ρωσίας σε έναν ενδεχόμενο ΓΠΠ.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Μαρ 2022, 12:30Ο Μπολτον τωρα λεει πως ο Πουτιν περιμενε την δευτερη θητεια Τραμπ οπου θα απεσυρε τις ΗΠΑ απο το ΝΑΤΟ.George_V έγραψε: 05 Μαρ 2022, 12:01
Γιατι εβγαζε ακρη και ο ιδιος?
Οτι του κατεβαινε εκεινη την ωρα ελεγε/εκανε.
Όσο μαλάκας και να είναι το πορτοκαλί τυρογαριδάκι δεν υπάρχει καμμία σύγκριση με τον ανοϊκό και την φασιστοπαρεούλα των Κλίντον - στέητ ντηπάρντμεντ - ντηπ στέητ. -
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Μεγάλη αλήθεια αυτό!Lugozzi έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:36Φαντάσου από τι γλιτώσαμε με την τρελή το 2016!sys3x έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:06Και κάπως έτσι θα εξασφαλίζαμε άλλα 50-70 χρόνια ειρήνης ή ακριβέστερα μη άμεση εμπλοκή Αμερικής - Ρωσίας σε έναν ενδεχόμενο ΓΠΠ.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Μαρ 2022, 12:30
Ο Μπολτον τωρα λεει πως ο Πουτιν περιμενε την δευτερη θητεια Τραμπ οπου θα απεσυρε τις ΗΠΑ απο το ΝΑΤΟ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Oι Ρώσοι κοιτούνε να την κανουνε απο την πουτινικη μπανανία
https://twitter.com/glcarlstrom/status/ ... a8832b%2F0
https://twitter.com/glcarlstrom/status/ ... a8832b%2F0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 05 Μαρ 2022, 15:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
talaipwros
nyxtovios έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:35
Κιπά που είδες;![]()
Επίσης γιατί είναι αδύνατο η κυβέρνηση να έχει σχέση με ναζιστικές οργανώσεις παράλληλα;
Οι αποδείξεις συνεργασίας με ναζιστικές οργανώσεις της Ουκρανίας παραμένει βέβαια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 05 Μαρ 2022, 15:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- John Brown Gun Club
Ολα τα εθνη πλαστα ειναι ρε ακαταρτιστε. Φαντασιακες κοινοτητες. Αυτο δεν σου δινει το δικαιωμα να εισβαλλεις και να τα εξοντωνεις προκειμενου να τα ενταξεις με το ετσι θελω και με την βια στις δικες σου εθνικιστικες αφηγησεις.Крaсная армия έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:28 ΜΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ;
Είμαι κατά του πλαστού Έθνους των Ουκρανών.
Απλά πράγματα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Dwarven Blacksmith
Καλά εδώ υπάρχουν δεκάδες στην Ελλάδα. Εγώ στο διάδοχο του Κόμματος αναφέρομαι, αλλά ισχύει γενικώς.zteo έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:35Υπάρχουν 2 κουμουνιστικα κόμματα στην Ρωσία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:34Ευνουχισμένο είναι, γι αυτό όμως δεν αρκούν μόνο εκλογές αλλά και επανάσταση.zteo έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:30 Κουμουνιστικο κόμμα που δεν επιθυμεί την ανατροπή του καπιταλισμού στην Ρωσία είναι απλά ευνουχισμενο
Και δεν έχουν πει ότι δεν επιθυμούν την ανατροπή του καπιταλισμού.
Το έκανα εντιτ στο προηγούμενο ποστ.talaipwros έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:39nyxtovios έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:35talaipwros έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:33
Κιπά που είδες;![]()
![]()
Δεν αλλάζει φυσικά ότι ξένα μέσα λένε ότι η κυβέρνηση της Ουκρανίας έχει σχέση με ναζιστικές οργανώσεις.
Ξαναβάζω το λινκ
https://www.theguardian.com/world/2014/ ... -neo-nazis
Το ότι ένας τυχαίος Εβραίος ντύθηκε καραναβάλι και πήρε ένα όπλο δεν το αλλάζει.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
ΗΠΑ: Ναι, στέλνουμε πληροφορίες στην Ουκρανία για τις ρωσικές κινήσεις σε πραγματικό χρόνο
https://www.ptisidiastima.com/usa-provi ... time-data/
https://www.ptisidiastima.com/usa-provi ... time-data/
Που να ήξερε ότι θα φερθούν πούστικα οι χαχόλοι στο μέλλον.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
'' Δεν προκειται ομως ποτε να εισβαλλει σε Ρωσσικο εδαφος.'' ΣυμφωνουμεJohn Brown Gun Club έγραψε: 05 Μαρ 2022, 14:27Κι ομως, εχει δικιο. Το ΝΑΤΟ υπερτερει της Ρωσσιας επι τρια ως και επι πεντε σε ολα τα ειδη οπλικων συστηματων. Δεν προκειται ομως ποτε να εισβαλλει σε Ρωσσικο εδαφος.πετρος έγραψε: 05 Μαρ 2022, 14:20Ενταξει... το τερματισεςΑλιόσα έγραψε: 05 Μαρ 2022, 13:51
γιατι εχω μια εντυπωση (αν βγάλουμε εξω τα πυρηνικα) πως αν κανει ένα ντου το ΝΑΤΟ στη Ρωσια θα φθάσει εως το Βλαδιβοστοκ; ο ρωσικός στρατός ειλικρινα δείχνει πολύ μέτριος και προχειρος, ικανος να επιτιθεται σε καμια Γεωργια ή να καταλαμβανει χωρις αντισταση την Κριμαια. Οι κληρωτοι του για τα μπαζα.![]()
- John Brown Gun Club
BlastFromThePast έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:34Κατά ψήφισαν στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:25Με τετοιους ¨εχθρους" ο Πουτιν δεν χρειαζεται φιλους. Προκειται για πληρως ελεγχομενη και συστημικη αντιπολιτευση, που προεκλογικα καταγγελει το Πουτινικο ασφαλιστικο νομοσχεδιο ως γενοκτονια και μετεκλογικα το ψηφιζει με χερια και ποδια.Крaсная армия έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:13 Είμαι με την χώρα που το Σταλινικό Κομμουνιστικό κόμμα αύξησε μετά από χρόνια τα ποσοστά του, έγινε αξιωματική αντιπολίτευση και απειλεί το δημιούργημα της Δύσης τον Πούτιν.
Λαθος. Το νομοσχεδιο για τις συνταξεις ψηφιστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ απο την Δουμα. 385 ψηφοι υπερ, 0 κατα.
https://edition.cnn.com/2018/09/26/euro ... index.html
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις