και πού θα μαθαίνουμε την αλήθεια; τον Nostalgia τον ρώτησαν;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:04Φον ντερ Λάιεν: Κλείνει ο εναέριος χώρος της Ε.Ε. για ρωσικά αεροσκάφη, μπλόκο σε RT kai Sputnik, κυρώσεις και στη Λευκορωσία
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- Bill Hicks
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
μια χαρά ανοίγει σε μένα, απλά με το γνωστό μήνυμα DDoS-Guard 5 δευτερολέπτων.NoMoreLice έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:39 Σας ανοίγει το https://www.rt.com/ ? Μάλλον λέει το μπλοκάραν σε όλη την ΕΕ!
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Eμείς οι μεγαλύτεροι που ζήσαμε ψυχρό πόλεμο μάθαμε ότι η αποφυγή του πυρηνικού πολέμου είναι υπεράνω όλων των άλλων δικαιωμάτων,εθνικών ή ατομικών για προφανείς λόγους.Οι δικαιωματιστές ήλθαν μετά όταν κανείς δεν πίστευε ότι κινδυνεύει από τις ατομικές βόμβες.John Brown Gun Club έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:42Αυτα θα μπορουσαν να ειχαν συζητηθει πριν την εισβολη, τωρα ειναι λιγο αργα για ευχολογια.πατησιωτης έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:38Ο λογικός συμβιβασμός παραμένει ο ίδιος με αυτόν στην Κούβα το 1962,η Ουκρανία θα παραιτηθεί από την αξίωση να μπει στο ΝΑΤΟ και θα μείνει ουδέτερη χώρα και η Ρωσία θα αποδεχθεί το δικαίωμά της να επιλέξει το πολιτικό καθεστώς που θέλει χωρίς παρέμβασή της.John Brown Gun Club έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:29
Αυτο ομως μπορει να τον οδηγησει σε καταστροφικες κινησεις απελπισιας.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
https://twitter.com/PaulSonne/status/14 ... 1354799108
Ωι ωι ωι αύριο που ανοίγουν οι αγορές τι έχει να γίνει...
Είναι που δεν πονάνε οι κυρώσεις
Ωι ωι ωι αύριο που ανοίγουν οι αγορές τι έχει να γίνει...
Είναι που δεν πονάνε οι κυρώσεις
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Βασικά εσύ το κάνεις αυτό. Τα χελιδόνια τιτιβισαν η ακόμα? Ούτε το ληγοντα wannabe νεοφιλελε.
Και για να με λες έτσι σημαίνει ότι δεν έχεις διαβάσει τίποτα από ότι έχω γράψει εδώ μέσα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οι δυνάμεις του φωτός.dna replication έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:45 δέρνουν το κοσμο για να μεινει να πολεμήσει
https://twitter.com/the_hindu/status/14 ... 9511908354
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Πάει το An-225.
Κάηκε ολοσχερώς.
Κάηκε ολοσχερώς.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- Καραμελίτσα
Δεν υπάρχει Soroland, αυτές είναι φαντασιώσεις. Προφανώς ο πούτιν είναι δεξιότατος,θέλει ρώτημα αυτό; Αλλά είναι παράλογη η ιδεολογική χροιά σε έναν πόλεμο που είναι 100% γεωπολιτική μεγάλων δυνάμεων. Η δύναμη που ιδεολογικοποιεί τη γεωπολιτική την τελευταία εικοσαετία είναι άλλη.πατησιωτης έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:40Όχι λεκτικά.Ως προς το καθεστώς και το σύστημα που προωθούν.Άσε τα πολιτιστικά και ας το δούμε οικονομικά ή με όποια δικά σου κριτήρια - νομίζεις ότι στη Soroland το κοινωνικό κράτος είναι μικρότερο από την πουτινοχώρα;Καραμελίτσα έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:37Ως προς την λεκτική αριστερότητα; Ή ως προς το ρόλο τους σε σχέση με το διεθνές καπιταλιστικό σύστημα;πατησιωτης έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:33
Πέρα τώρα από τα προσωπικά με βάση τα δικά σου κριτήρια ποιός είναι ο πιο αριστερός,το αμερικανοευρωπαικό σοσιαλφιλελέ κατεστημένο Σόρος στυλ που επιδοτεί όλο αυτό το πλήθος ή ο Πούτιν;
Eγώ λέω το πρώτο αλλά δεν είμαι αριστερός.![]()
Z
- John Brown Gun Club
συγγνωμη, αλλα οι βομβες διασπορας και oi MLRS τι ειναι, ελαφρια οπλα;Bazoomba έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:38Σημαίνει ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί 1) αεροπορία για μαζικούς,αδιάκριτους βομβαρδισμούς 2) εκτοξευτές TOS 3) βαρύ πυροβολικό 4) δεν εχει εμπλακεί ενεργά το ναυτικόΓΑΛΗ έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:32Τι σημαίνει "μη βαρέα όπλα";
Πολύ ...ανάλαφρη προσέγγιση κάνει ο τύπος ή μου φαίνεται;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
George_V έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:46Βασικά εσύ το κάνεις αυτό. Τα χελιδόνια τιτιβισαν η ακόμα? Ούτε το ληγοντα wannabe νεοφιλελε.
Και για να με λες έτσι σημαίνει ότι δεν έχεις διαβάσει τίποτα από ότι έχω γράψει εδώ μέσα.

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
το μπαταλλιόν Σπαρτα, (του μακαρίτη Μοτορόλα, Γκιβι) μπαίνει στο Μπουγκας
https://twitter.com/wargonzoo/status/14 ... 5502216192
https://twitter.com/wargonzoo/status/14 ... 5502216192
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Καλό και αντικειμενικό κείμενο.Scouser έγραψε: 27 Φεβ 2022, 18:40 Τζήμερος σε ρωσική πρεσβεία λαικ ε μπος:
[img]https://i.postimg.cc/Lshq8Gpd/FB-I ... .jpg[/img]
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-