Ως προς την λεκτική αριστερότητα; Ή ως προς το ρόλο τους σε σχέση με το διεθνές καπιταλιστικό σύστημα;πατησιωτης έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:33Πέρα τώρα από τα προσωπικά με βάση τα δικά σου κριτήρια ποιός είναι ο πιο αριστερός,το αμερικανοευρωπαικό σοσιαλφιλελέ κατεστημένο Σόρος στυλ που επιδοτεί όλο αυτό το πλήθος ή ο Πούτιν;Καραμελίτσα έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:28 Καμία έκπληξη ότι η ανορθολογική ψευδοαριστερά αγαπάει νάτο. Γι' αυτό φτιάχτηκε άλλωστε.
Eγώ λέω το πρώτο αλλά δεν είμαι αριστερός.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- Καραμελίτσα
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Z
- Eθνικοκοινωνιστης
εγω γιαι ειχα την Καραμελιτσα στην ροζουλι αριστερα?
πως μας προεκυψε πουτινικη?
πως μας προεκυψε πουτινικη?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Θα είναι απίστευτα αραιό.John Brown Gun Club έγραψε: 27 Φεβ 2022, 17:58 Δεν σημαινει τιποτα, εφοσον το ραδιενεργο νεφος εκτεινεται σε μεγαλυτερη ακτινα: ουσιαστικα ειναι πιο βρωμικη απο μια ατομικη βομβα σχασης, επειδη ειναι ως και 1000 φορες ισχυροτερη.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο λογικός συμβιβασμός παραμένει ο ίδιος με αυτόν στην Κούβα το 1962,η Ουκρανία θα παραιτηθεί από την αξίωση να μπει στο ΝΑΤΟ και θα μείνει ουδέτερη χώρα και η Ρωσία θα αποδεχθεί το δικαίωμά της να επιλέξει το πολιτικό καθεστώς που θέλει χωρίς παρέμβασή της.John Brown Gun Club έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:29Αυτο ομως μπορει να τον οδηγησει σε καταστροφικες κινησεις απελπισιας.Νon4me έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:26 Εχει τελειωσει το παιχνιδι για το κοντοπουτινο ας το βαλει στην κεφαλα του
- John Brown Gun Club
Ο καραμελιτσος ειναι του Τριτου Δρομου, κοινωνικα αντιδραστικος φασιστας αλλα με ολιγη κοκκινη εσσανς μπας και τσιμπησει κανας χαμενος.πατησιωτης έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:33Πέρα τώρα από τα προσωπικά με βάση τα δικά σου κριτήρια ποιός είναι ο πιο αριστερός,το αμερικανοευρωπαικό σοσιαλφιλελέ κατεστημένο Σόρος στυλ που επιδοτεί όλο αυτό το πλήθος ή ο Πούτιν;Καραμελίτσα έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:28 Καμία έκπληξη ότι η ανορθολογική ψευδοαριστερά αγαπάει νάτο. Γι' αυτό φτιάχτηκε άλλωστε.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Σημαίνει ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί 1) αεροπορία για μαζικούς,αδιάκριτους βομβαρδισμούς 2) εκτοξευτές TOS 3) βαρύ πυροβολικό 4) δεν εχει εμπλακεί ενεργά το ναυτικόΓΑΛΗ έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:32Τι σημαίνει "μη βαρέα όπλα";
Πολύ ...ανάλαφρη προσέγγιση κάνει ο τύπος ή μου φαίνεται;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- NoMoreLice
Σας ανοίγει το https://www.rt.com/ ? Μάλλον λέει το μπλοκάραν σε όλη την ΕΕ!
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
Το ήθελα και γω, αλλά σκέφτηκα ότι μπορεί να μου τη φέρει σε στυλ "τι έκανες στη Σερβία, Θανάση" και το άφησα...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:28John Brown Gun Club έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:24γλυκουλι, αλλα καθε μορφη ισαποστακισμου ειναι απλα τραγικη αυτη τη στιγμη και ενισχυει τον πουτινισμο.Beria έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:20
Δικοί τους οι πόλεμοι, δικοί μας οι νεκροί
Ούτε ΝΑΤΟ, ούτε Πούτιν
Στην Καταλωνία![]()
ετοιμαζόμουν για χονδρά μπινελίκια, αλλά τα έγραψες μια χαρά και με πρόβλαβες
- Philip Mortimer
Και για το σπουτνικ ειπανNoMoreLice έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:39 Σας ανοίγει το https://www.rt.com/ ? Μάλλον λέει το μπλοκάραν σε όλη την ΕΕ!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Όχι λεκτικά.Ως προς το καθεστώς και το σύστημα που προωθούν.Άσε τα πολιτιστικά και ας το δούμε οικονομικά ή με όποια δικά σου κριτήρια - νομίζεις ότι στη Soroland το κοινωνικό κράτος είναι μικρότερο από την πουτινοχώρα;Καραμελίτσα έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:37Ως προς την λεκτική αριστερότητα; Ή ως προς το ρόλο τους σε σχέση με το διεθνές καπιταλιστικό σύστημα;πατησιωτης έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:33Πέρα τώρα από τα προσωπικά με βάση τα δικά σου κριτήρια ποιός είναι ο πιο αριστερός,το αμερικανοευρωπαικό σοσιαλφιλελέ κατεστημένο Σόρος στυλ που επιδοτεί όλο αυτό το πλήθος ή ο Πούτιν;Καραμελίτσα έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:28 Καμία έκπληξη ότι η ανορθολογική ψευδοαριστερά αγαπάει νάτο. Γι' αυτό φτιάχτηκε άλλωστε.
- Οργισμένος
Δυστυχως δεν ειναι ευκολα τα πραγματα.Νon4me έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:26 Εχει τελειωσει το παιχνιδι για το κοντοπουτινο ας το βαλει στην κεφαλα του
Μια καταρρευση της εισβολης θα τον αυτοκτονουσε καθεστωτικα, ομως τωρα απλα ζοριζεται καθως η Ουκρανια εστω και με τεραστιες ρωσικες απωλειες θα πεσει καποια στιγμη συντομα. Βεβαια ποτε δεν ξερεις, ολο και καποιος ρωσος ευπατριδης μπορει να τον καθαρισει ωστε να ξεβρωμισουμε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Κανονικά.NoMoreLice έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:39 Σας ανοίγει το https://www.rt.com/ ? Μάλλον λέει το μπλοκάραν σε όλη την ΕΕ!
Έχω open dns servers.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- John Brown Gun Club
Αυτα θα μπορουσαν να ειχαν συζητηθει πριν την εισβολη, τωρα ειναι λιγο αργα για ευχολογια.πατησιωτης έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:38Ο λογικός συμβιβασμός παραμένει ο ίδιος με αυτόν στην Κούβα το 1962,η Ουκρανία θα παραιτηθεί από την αξίωση να μπει στο ΝΑΤΟ και θα μείνει ουδέτερη χώρα και η Ρωσία θα αποδεχθεί το δικαίωμά της να επιλέξει το πολιτικό καθεστώς που θέλει χωρίς παρέμβασή της.John Brown Gun Club έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:29Αυτο ομως μπορει να τον οδηγησει σε καταστροφικες κινησεις απελπισιας.Νon4me έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:26 Εχει τελειωσει το παιχνιδι για το κοντοπουτινο ας το βαλει στην κεφαλα του
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ΑνοίγειNoMoreLice έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:39 Σας ανοίγει το https://www.rt.com/ ? Μάλλον λέει το μπλοκάραν σε όλη την ΕΕ!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Θα μπορουσε μια εβδομαδα να καθεται στα συνορα και να βομβαρδιζει την Ουκρανια με βαρυ πυροβολικο, πυραυλους και αεροπορικες επιθεσεις μεχρι να γονατισουν, μετα να βαλει στρατευματα μεσα, δεν το κανει για τους λογους που εξηγει παρακατω. Μην κρινεις απο τις μαλακιες που διαβαζεις εδω μεσα, η επιθεση που κανει η Ρωσια ειναι light, χρησιμοποιει μικρο μερος του πυροβολικου και των πολλαπλων εκτοξευτων πυραυλων και ελαχιστες αεροπορικες επιθεσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Φεβ 2022, 19:32Τι σημαίνει "μη βαρέα όπλα";
Πολύ ...ανάλαφρη προσέγγιση κάνει ο τύπος ή μου φαίνεται;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις