Οχι τοσο λιγα μισο δις ακουσα το πρωι τα χρηματα απο Ρωσους τουριστες. Σκεψου βεβαια οτι πανε και διακοπες στην Νοτια Ιταλια εδω και χρονια κλπhades έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:25λίγα πράγματα από Ρωσία. Οι Ρώσοι μετά την εξομάλυνση των σχέσεων με την Τουρκία πάνε εκεί μαζικά .Εμάς κάτι λίγοι έρχονται .vantono έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:21Για Ουγγαρία δεν το περίμενα. Για τους αλλους τρεις, ναι. Μου κανει εντύπωση που δεν ειμαστε και εμεις μέσα, γιατί τρώμε πολύ πσσωμάκι (πιροσκί) από τους Ρώσους. Από ενα σκασμο τουριστικές μονάδες σε νησιά έως τον τελευταίο γιδοελ μπιενμπά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Cavaliere έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:26 Αρίστος στ΄αρχίδια μου για το αν είναι καλός Χριστιανός ο Πούτιν και πιστεύει στις οικογενειακές αξίες. Είναι ιμπεριαλιστής, και υποδουλώνει κι αυτός χώρες.
Εμενα δεν ειναι καθολου στ' αρχιδια μου γιατι δεν θελω ουτε να μεγαλωνουν παιδια γκει γονεις ουτε να γινεται γκει προπαγανδα στα σχολεια, ουτε να γεμισει ιμαμηδες που να προσευχονται στον Αλλαχ η Ευρωπη.
.
Ο ηλίθιος Μητσοτάκης κάνει μπλόκο στο SWIFT? Hahahaa...
Ordem e Progresso.
Ο Αλκιβιαδης Στεφανης χθες στον Σκαι σε ερωτηση εαν το ΝΑΤΟ θα πηγαινε στις Βαλτικες σε περιπτωση πολεμου ειπε οτι πιθανοτατα οχι.Крaсная армия έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:40Άμα δεις τι είπε ο αναλυτής στον ΣΚΑΙ για τις Βαλτικές. Ότι δεν μπορεί και δεν προλαβαίνει το ΝΑΤΟ να αντιδράσει. Θα τις καταπιεί η Αρκούδα.under έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:38Και ολοι καταλαβαινουν γιατι οι Βαλτικες χωρες δικαιωνονται που ειναι στο ΝΑΤΟ ενω η Ουκρανια με για πολλα χρονια κυβερνησεις πουτανακια του Πουτιν τελικα πληρωνει το τιμημα μονη της.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:35 Η Τουρκία είναι στο ΝΑΤΟ, δεν προσπαθεί να την περικυκλώσει το ΝΑΤΟ όπως το Ιράν. Μην κάνουμε συγκρίσεις της πλάκας. Το θέμα είναι με την Ουκρανία δεν πρόλαβε να γίνει ρουφιάνος του ΝΑΤΟ όταν η Ρωσία είναι αδύναμη, βλέπε βαλτικες . Τώρα είναι πια αργά και οι ευρωμαιντανοι γενικώς είναι για τα πανηγύρια. Ουκρανία Ρωσία πρέπει να τα βρουν, με την Ρωσία να δέχεται ισχυρή πίεση από παντού για όσο γίνεται δίκαιη λύση.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
εννοείται, είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, σεβασμό και στο στρατιωτικό προσωπικό διέταξε ο Σοιγκούhades έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:24στην Συρία ναι .Στην Ουκρανία φαίνεται καθαρά ότι δεν θέλουν μεγάλες απώλειες από τον άμαχο πληθυσμό. Αν ήταν σε κανά Καύκασο θα ισοπέδωναν ολόκληρα τετράγωνα .Τώρα ζορίζονται δεν το ήθελαν αυτό αυτό το πιστεύω εγώstergiosbik έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:21 Αν οι Ουκρανοι επιλεξουν να κανουν ανταρτοπολεμο εντος του αστικου ιστου του Κιεβου θα εχουμε εκατομβες νεκρων δυστυχως!!!
Οι Ρωσοι μετα τα παθηματα σε προηγουμενες συγκρουσεις δεν δισταζουν να ισοπεδωσουν ολοκληρα οικοδομικα τετραγωνα για να μην εχουν απωλειες και να πετυχουν τον σκοπο τους.
Οι άλλοι είναι ανευθυνοι εγκάθετοι που θελουν να μεατρέψουν τη χώρα σε νέα Συρία για χάρη των αμερικάνων
-
stergiosbik
Ναι,μεχρι στιγμης φαινεται οτι εχουν επιλεξει να χτυπανε στρατιωτικους στοχους και εργοστασια.hades έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:24στην Συρία ναι .Στην Ουκρανία φαίνεται καθαρά ότι δεν θέλουν μεγάλες απώλειες από τον άμαχο πληθυσμό. Αν ήταν σε κανά Καύκασο θα ισοπέδωναν ολόκληρα τετράγωνα .Τώρα ζορίζονται δεν το ήθελαν αυτό αυτό το πιστεύω εγώstergiosbik έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:21 Αν οι Ουκρανοι επιλεξουν να κανουν ανταρτοπολεμο εντος του αστικου ιστου του Κιεβου θα εχουμε εκατομβες νεκρων δυστυχως!!!
Οι Ρωσοι μετα τα παθηματα σε προηγουμενες συγκρουσεις δεν δισταζουν να ισοπεδωσουν ολοκληρα οικοδομικα τετραγωνα για να μην εχουν απωλειες και να πετυχουν τον σκοπο τους.
Μην αμφιβαλλεις ομως οτι αν η κατασταση φτασει να εξελιχθει σε μαχες αντος αστικου ιστου που ισοδυναμουν με τεραστιες απωλειες για τον επιτιθεμενο,η Ρωσια δεν θα διστασει να βομβαρδισει ολοκληρα κτιρια.
Ειναι αποφασισμενη να πετυχει τους στοχους της.
- dna replication
20'Nostalgia έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:30Ο Αλκιβιαδης Στεφανης χθες στον Σκαι σε ερωτηση εαν το ΝΑΤΟ θα πηγαινε στις Βαλτικες σε περιπτωση πολεμου ειπε οτι πιθανοτατα οχι.Крaсная армия έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:40Άμα δεις τι είπε ο αναλυτής στον ΣΚΑΙ για τις Βαλτικές. Ότι δεν μπορεί και δεν προλαβαίνει το ΝΑΤΟ να αντιδράσει. Θα τις καταπιεί η Αρκούδα.under έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:38
Και ολοι καταλαβαινουν γιατι οι Βαλτικες χωρες δικαιωνονται που ειναι στο ΝΑΤΟ ενω η Ουκρανια με για πολλα χρονια κυβερνησεις πουτανακια του Πουτιν τελικα πληρωνει το τιμημα μονη της.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του θα έκανε τον εχθρό να ματώσει για κάθε εκατοστό γης. Αν μπουν οι Τούρκοι εδώ εμείς δεν πρέπει να πέφτουμε πάνω τους με αυτοκίνητα, να τους ρίχνουμε καυτό λάδι από τις σκεπές και να τους βάζουμε γκαζάκια κάτω από τα φορτηγά; Αλίμονο αν οι πόλεμοι τελείωναν όταν τελείωναν οι στρατιωτικές μάχες.stergiosbik έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:21 Αν οι Ουκρανοι επιλεξουν να κανουν ανταρτοπολεμο εντος του αστικου ιστου του Κιεβου θα εχουμε εκατομβες νεκρων δυστυχως!!!
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Κάνεις λαϊκισμό για Κατίνες, δικαιολογείς ιμπεριαλιστικούς πολέμους αναφερόμενος σε αστικούς φόβους πολιτών. Περιττό να πω πόσο ναζιστικό είναι αυτό. Δεν εκπλήσσομαι. Κάποτε ξόδευες ώρες για να αποδείξεις πως δεν έγινε Ολοκαύτωμα.Αρίστος έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:29Εμενα δεν ειναι καθολου στ' αρχιδια μου γιατι δεν θελω ουτε να μεγαλωνουν παιδια γκει γονεις ουτε να γινεται γκει προπαγανδα στα σχολεια, ουτε να γεμισει ιμαμηδες που να προσευχονται στον Αλλαχ η Ευρωπη.
Ordem e Progresso.
- Sid Vicious
Γενικα αρεσει πολυ στους Ρωσους να ταξιδευουν και να κανουν τουρισμο ανα τον κοσμο να τον γνωρισουν, ειναι must. Λογικα ειναι και απωθημενο εξαιτιας της κομμουνιστικης καταπιεσης και απομονωσης των πολιτων για δεκαετιες.Nostalgia έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:28Οχι τοσο λιγα μισο δις ακουσα το πρωι τα χρηματα απο Ρωσους τουριστες. Σκεψου βεβαια οτι πανε και διακοπες στην Νοτια Ιταλια εδω και χρονια κλπhades έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:25λίγα πράγματα από Ρωσία. Οι Ρώσοι μετά την εξομάλυνση των σχέσεων με την Τουρκία πάνε εκεί μαζικά .Εμάς κάτι λίγοι έρχονται .vantono έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:21
Για Ουγγαρία δεν το περίμενα. Για τους αλλους τρεις, ναι. Μου κανει εντύπωση που δεν ειμαστε και εμεις μέσα, γιατί τρώμε πολύ πσσωμάκι (πιροσκί) από τους Ρώσους. Από ενα σκασμο τουριστικές μονάδες σε νησιά έως τον τελευταίο γιδοελ μπιενμπά.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- dna replication
dna replication έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:30εννοείται, είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, σεβασμό και στο στρατιωτικό προσωπικό διέταξε ο Σοιγκού
Ordem e Progresso.
Αν οι Ρώσοι βγάζαν μπροστά καμιά φτερού ή τρανς στρατιώτη και λέγαν για τα δικαιώματα των lgbt στην Ουκρανία είμαι σίγουρος ότι η Δύση θα ήταν μαζί τους.
Δηλαδή αν ήμουν Πούτιν θα το είχα κάνει, έστω και με ψέματα.
Δηλαδή αν ήμουν Πούτιν θα το είχα κάνει, έστω και με ψέματα.
Σας το έχω πει από παλιότερα, ήρθε η ιστορική ώρα να διαλέξει καθένας μας τον φασισμό/ολοκληρωτισμό/κτλ ιμπεριαλισμό που του ταιριάζειΑρίστος έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:29Cavaliere έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:26 Αρίστος στ΄αρχίδια μου για το αν είναι καλός Χριστιανός ο Πούτιν και πιστεύει στις οικογενειακές αξίες. Είναι ιμπεριαλιστής, και υποδουλώνει κι αυτός χώρες.
Εμενα δεν ειναι καθολου στ' αρχιδια μου γιατι δεν θελω ουτε να μεγαλωνουν παιδια γκει γονεις ουτε να γινεται γκει προπαγανδα στα σχολεια, ουτε να γεμισει ιμαμηδες που να προσευχονται στον Αλλαχ η Ευρωπη.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-