!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

hades έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:25
vantono έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:21
Για Ουγγαρία δεν το περίμενα. Για τους αλλους τρεις, ναι. Μου κανει εντύπωση που δεν ειμαστε και εμεις μέσα, γιατί τρώμε πολύ πσσωμάκι (πιροσκί) από τους Ρώσους. Από ενα σκασμο τουριστικές μονάδες σε νησιά έως τον τελευταίο γιδοελ μπιενμπά.
λίγα πράγματα από Ρωσία. Οι Ρώσοι μετά την εξομάλυνση των σχέσεων με την Τουρκία πάνε εκεί μαζικά .Εμάς κάτι λίγοι έρχονται .
Οχι τοσο λιγα μισο δις ακουσα το πρωι τα χρηματα απο Ρωσους τουριστες. Σκεψου βεβαια οτι πανε και διακοπες στην Νοτια Ιταλια εδω και χρονια κλπ
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Cavaliere έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:26 Αρίστος στ΄αρχίδια μου για το αν είναι καλός Χριστιανός ο Πούτιν και πιστεύει στις οικογενειακές αξίες. Είναι ιμπεριαλιστής, και υποδουλώνει κι αυτός χώρες.

Εμενα δεν ειναι καθολου στ' αρχιδια μου γιατι δεν θελω ουτε να μεγαλωνουν παιδια γκει γονεις ουτε να γινεται γκει προπαγανδα στα σχολεια, ουτε να γεμισει ιμαμηδες που να προσευχονται στον Αλλαχ η Ευρωπη.

.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Ο ηλίθιος Μητσοτάκης κάνει μπλόκο στο SWIFT? Hahahaa...
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Крaсная армия έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:40
under έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:38
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:35 Η Τουρκία είναι στο ΝΑΤΟ, δεν προσπαθεί να την περικυκλώσει το ΝΑΤΟ όπως το Ιράν. Μην κάνουμε συγκρίσεις της πλάκας. Το θέμα είναι με την Ουκρανία δεν πρόλαβε να γίνει ρουφιάνος του ΝΑΤΟ όταν η Ρωσία είναι αδύναμη, βλέπε βαλτικες . Τώρα είναι πια αργά και οι ευρωμαιντανοι γενικώς είναι για τα πανηγύρια. Ουκρανία Ρωσία πρέπει να τα βρουν, με την Ρωσία να δέχεται ισχυρή πίεση από παντού για όσο γίνεται δίκαιη λύση.
Και ολοι καταλαβαινουν γιατι οι Βαλτικες χωρες δικαιωνονται που ειναι στο ΝΑΤΟ ενω η Ουκρανια με για πολλα χρονια κυβερνησεις πουτανακια του Πουτιν τελικα πληρωνει το τιμημα μονη της.
Άμα δεις τι είπε ο αναλυτής στον ΣΚΑΙ για τις Βαλτικές. Ότι δεν μπορεί και δεν προλαβαίνει το ΝΑΤΟ να αντιδράσει. Θα τις καταπιεί η Αρκούδα.
Ο Αλκιβιαδης Στεφανης χθες στον Σκαι σε ερωτηση εαν το ΝΑΤΟ θα πηγαινε στις Βαλτικες σε περιπτωση πολεμου ειπε οτι πιθανοτατα οχι.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

hades έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:24
stergiosbik έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:21 Αν οι Ουκρανοι επιλεξουν να κανουν ανταρτοπολεμο εντος του αστικου ιστου του Κιεβου θα εχουμε εκατομβες νεκρων δυστυχως!!!
Οι Ρωσοι μετα τα παθηματα σε προηγουμενες συγκρουσεις δεν δισταζουν να ισοπεδωσουν ολοκληρα οικοδομικα τετραγωνα για να μην εχουν απωλειες και να πετυχουν τον σκοπο τους.
στην Συρία ναι .Στην Ουκρανία φαίνεται καθαρά ότι δεν θέλουν μεγάλες απώλειες από τον άμαχο πληθυσμό. Αν ήταν σε κανά Καύκασο θα ισοπέδωναν ολόκληρα τετράγωνα .Τώρα ζορίζονται δεν το ήθελαν αυτό αυτό το πιστεύω εγώ
εννοείται, είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, σεβασμό και στο στρατιωτικό προσωπικό διέταξε ο Σοιγκού
Οι άλλοι είναι ανευθυνοι εγκάθετοι που θελουν να μεατρέψουν τη χώρα σε νέα Συρία για χάρη των αμερικάνων
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

hades έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:24
stergiosbik έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:21 Αν οι Ουκρανοι επιλεξουν να κανουν ανταρτοπολεμο εντος του αστικου ιστου του Κιεβου θα εχουμε εκατομβες νεκρων δυστυχως!!!
Οι Ρωσοι μετα τα παθηματα σε προηγουμενες συγκρουσεις δεν δισταζουν να ισοπεδωσουν ολοκληρα οικοδομικα τετραγωνα για να μην εχουν απωλειες και να πετυχουν τον σκοπο τους.
στην Συρία ναι .Στην Ουκρανία φαίνεται καθαρά ότι δεν θέλουν μεγάλες απώλειες από τον άμαχο πληθυσμό. Αν ήταν σε κανά Καύκασο θα ισοπέδωναν ολόκληρα τετράγωνα .Τώρα ζορίζονται δεν το ήθελαν αυτό αυτό το πιστεύω εγώ
Ναι,μεχρι στιγμης φαινεται οτι εχουν επιλεξει να χτυπανε στρατιωτικους στοχους και εργοστασια.
Μην αμφιβαλλεις ομως οτι αν η κατασταση φτασει να εξελιχθει σε μαχες αντος αστικου ιστου που ισοδυναμουν με τεραστιες απωλειες για τον επιτιθεμενο,η Ρωσια δεν θα διστασει να βομβαρδισει ολοκληρα κτιρια.
Ειναι αποφασισμενη να πετυχει τους στοχους της.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Nostalgia έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:30
Крaсная армия έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:40
under έγραψε: 25 Φεβ 2022, 09:38

Και ολοι καταλαβαινουν γιατι οι Βαλτικες χωρες δικαιωνονται που ειναι στο ΝΑΤΟ ενω η Ουκρανια με για πολλα χρονια κυβερνησεις πουτανακια του Πουτιν τελικα πληρωνει το τιμημα μονη της.
Άμα δεις τι είπε ο αναλυτής στον ΣΚΑΙ για τις Βαλτικές. Ότι δεν μπορεί και δεν προλαβαίνει το ΝΑΤΟ να αντιδράσει. Θα τις καταπιεί η Αρκούδα.
Ο Αλκιβιαδης Στεφανης χθες στον Σκαι σε ερωτηση εαν το ΝΑΤΟ θα πηγαινε στις Βαλτικες σε περιπτωση πολεμου ειπε οτι πιθανοτατα οχι.
20'
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Εικόνα
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του θα έκανε τον εχθρό να ματώσει για κάθε εκατοστό γης. Αν μπουν οι Τούρκοι εδώ εμείς δεν πρέπει να πέφτουμε πάνω τους με αυτοκίνητα, να τους ρίχνουμε καυτό λάδι από τις σκεπές και να τους βάζουμε γκαζάκια κάτω από τα φορτηγά; Αλίμονο αν οι πόλεμοι τελείωναν όταν τελείωναν οι στρατιωτικές μάχες.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Αρίστος έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:29Εμενα δεν ειναι καθολου στ' αρχιδια μου γιατι δεν θελω ουτε να μεγαλωνουν παιδια γκει γονεις ουτε να γινεται γκει προπαγανδα στα σχολεια, ουτε να γεμισει ιμαμηδες που να προσευχονται στον Αλλαχ η Ευρωπη.
Κάνεις λαϊκισμό για Κατίνες, δικαιολογείς ιμπεριαλιστικούς πολέμους αναφερόμενος σε αστικούς φόβους πολιτών. Περιττό να πω πόσο ναζιστικό είναι αυτό. Δεν εκπλήσσομαι. Κάποτε ξόδευες ώρες για να αποδείξεις πως δεν έγινε Ολοκαύτωμα.
:)
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Nostalgia έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:28
hades έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:25
vantono έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:21
Για Ουγγαρία δεν το περίμενα. Για τους αλλους τρεις, ναι. Μου κανει εντύπωση που δεν ειμαστε και εμεις μέσα, γιατί τρώμε πολύ πσσωμάκι (πιροσκί) από τους Ρώσους. Από ενα σκασμο τουριστικές μονάδες σε νησιά έως τον τελευταίο γιδοελ μπιενμπά.
λίγα πράγματα από Ρωσία. Οι Ρώσοι μετά την εξομάλυνση των σχέσεων με την Τουρκία πάνε εκεί μαζικά .Εμάς κάτι λίγοι έρχονται .
Οχι τοσο λιγα μισο δις ακουσα το πρωι τα χρηματα απο Ρωσους τουριστες. Σκεψου βεβαια οτι πανε και διακοπες στην Νοτια Ιταλια εδω και χρονια κλπ
Γενικα αρεσει πολυ στους Ρωσους να ταξιδευουν και να κανουν τουρισμο ανα τον κοσμο να τον γνωρισουν, ειναι must. Λογικα ειναι και απωθημενο εξαιτιας της κομμουνιστικης καταπιεσης και απομονωσης των πολιτων για δεκαετιες.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

dna replication έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:30εννοείται, είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, σεβασμό και στο στρατιωτικό προσωπικό διέταξε ο Σοιγκού
:lol:
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Αν οι Ρώσοι βγάζαν μπροστά καμιά φτερού ή τρανς στρατιώτη και λέγαν για τα δικαιώματα των lgbt στην Ουκρανία είμαι σίγουρος ότι η Δύση θα ήταν μαζί τους.
Δηλαδή αν ήμουν Πούτιν θα το είχα κάνει, έστω και με ψέματα.
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Αρίστος έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:29
Cavaliere έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:26 Αρίστος στ΄αρχίδια μου για το αν είναι καλός Χριστιανός ο Πούτιν και πιστεύει στις οικογενειακές αξίες. Είναι ιμπεριαλιστής, και υποδουλώνει κι αυτός χώρες.

Εμενα δεν ειναι καθολου στ' αρχιδια μου γιατι δεν θελω ουτε να μεγαλωνουν παιδια γκει γονεις ουτε να γινεται γκει προπαγανδα στα σχολεια, ουτε να γεμισει ιμαμηδες που να προσευχονται στον Αλλαχ η Ευρωπη.

.
Σας το έχω πει από παλιότερα, ήρθε η ιστορική ώρα να διαλέξει καθένας μας τον φασισμό/ολοκληρωτισμό/κτλ ιμπεριαλισμό που του ταιριάζει :102: :003:
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”