!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Νομίζω ότι ο Πούτιν θα ελέγξει την διαδοχή κατάσταση οπότε μην περιμένετε όταν φύγει να αλλάξει κάτι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτό το βιντεάκι γενικότερα ήταν πολύ περίεργο, δεν γίνονται τέτοια λάθη και τέτοιες παρατηρήσεις δημόσιαDwarven Blacksmith έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:10 Δεν αποκλείεται κι εκείνος ο κακομοίρης που μίλησε για προσάρτηση LPR/DPR και τον έκραξε ο Πούτιν, απλά να μπέρδεψε το timeline του σχεδίου, δηλαδή έρχεται κι αυτό.
Αν διάβασα καλά και ισχύει, δεν ήταν καν λάιβ η μετάδοση, απορώ τότε γιατί δεν το κόψανε
Η Αμερική ήξερε για την εισβολή όχι μόνο από τους δορυφόρους σίγουρα.taliban έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:10Υπάρχει η πιθανότητα ναι, αλλά σου δίνω ένα 10% τώρα.
Δεν είναι τόσο εύκολο και απλό.
Άρα έχει δικούς της μέσα στα πράγματα.
Γιατί τότε είπε ότι δεν θα συνδράμει στρατιωτικά;
Για να την δει παθητική και να τολμήσει.
Άρα κάπου τον οδήγησε γιατί;
Εκεί το στηρίζω.
Απλά για να τον ρίξουν.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
RIP Spetsnaz στο αεροδρόμιο 
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Όχι ρε συ.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:06 Αντί να υπερασπιστουν τη χώρα τους οι Ναζί Συμμορίες του Ουκρανικού στρατού ξεσπάνε το θυμό τους στον Ουκρανικό λαό.
Ένας λαός μπλεγμενος ανάμεσα σε 2 ανελέητες συμμορίες...
https://twitter.com/MuradGazdiev/status ... 7672159232
Πρώτα θα έπρεπε να πατήσουν κόρνα και αν ο ιδιοκτήτης είναι κοντά να έρθει να το μετακινήσει ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΡΑ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ
Ρε ανθρωπε , τα θες και τα γραφεις ;
- Οργισμένος
Ποιο χρονο ; Πλακα καμεις. Παραδιδεται το Κιεβο και τοποθετει εναν αχυρανθρωπο και πουνκτ σλουτ που λενε και στο χωριο μου.zteo έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:10Ναι αλλά αυτό θέλει κάποιο χρόνο για να γίνει.Οργισμένος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:08ΣΚοπος του φυσικα ειναι να την κανει κρατος τυπου Λευκορωσιας.zteo έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:06
Θα έχει πετύχει όμως τον σκοπό του να έχει ξεδοντιασει στρατιωτικά την Ουκρανία.
Ολα καλα κι ωραια και η πυρηνικη δυναμη Ρωσια δεν θα εχει λογους να τρομοκρατειται απο τη γειτονικη ουκρανια.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
εξουδετερώθηκαν οι εκει σπετναζ η πηραν το αεροδρόμιο;
τι εννοείς ;Το ανεκατέλαβαν οι Ουκρανοί ;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Bάζε πηγές όμως...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Δεν θα παραδοθεί το Κίεβο άμεσα γι'αυτό μιλάω για χρόνο.Οργισμένος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:15Ποιο χρονο ; Πλακα καμεις. Παραδιδεται το Κιεβο και τοποθετει εναν αχυρανθρωπο και πουνκτ σλουτ που λενε και στο χωριο μου.zteo έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:10Ναι αλλά αυτό θέλει κάποιο χρόνο για να γίνει.Οργισμένος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:08
ΣΚοπος του φυσικα ειναι να την κανει κρατος τυπου Λευκορωσιας.
Ολα καλα κι ωραια και η πυρηνικη δυναμη Ρωσια δεν θα εχει λογους να τρομοκρατειται απο τη γειτονικη ουκρανια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ναι τους φάγαν λάχανο τους διαβόητους Σπετναζ οι Ουκρανοι, ανεκατέλαβαν το αεροδρομιο
https://twitter.com/KyivIndependent/sta ... b1d3ca%2F0
https://twitter.com/KyivIndependent/sta ... b1d3ca%2F0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 24 Φεβ 2022, 21:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Άλλο πράγμα το Hostomel άλλο το Andonov είχα καταλάβει εγώ. Για το Hostomel λένε ότι το ανακατέλαβαν οι Ουκρανοί.
Και ομως αρκετοι απο εδω περιμεναν οτι οι κυρωσεις θα ειναι καταστρεπτικες για την Ρωσικη οικονομια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις