Καλα ναι.Niki έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:05Ο Πούτιν θα πέσει 100% οι ολιγάρχες έχουν χάσει 1,3 τρίς δολάρια.
Δεν τον αφήνουν να βγάζει ούτε εβδομάδα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- Οργισμένος
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- ΜπλεΜπουμπυς
Αντί να υπερασπιστουν τη χώρα τους οι Ναζί Συμμορίες του Ουκρανικού στρατού ξεσπάνε το θυμό τους στον Ουκρανικό λαό.
Ένας λαός μπλεγμενος ανάμεσα σε 2 ανελέητες συμμορίες...
https://twitter.com/MuradGazdiev/status ... 7672159232
Ένας λαός μπλεγμενος ανάμεσα σε 2 ανελέητες συμμορίες...
https://twitter.com/MuradGazdiev/status ... 7672159232
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
O Mπαιντεν δεν εκοψε την Ρωσια απο το SWIFT
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Ο Πούτιν και ο σκύλος του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πρετεντέρης την 24 Φεβ 2022, 21:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Θα έχει πετύχει όμως τον σκοπό του να έχει ξεδοντιασει στρατιωτικά την Ουκρανία.Οργισμένος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:03Ευελπιστουμε αλλα δεν βλεπω φως. Απλα ο χιμπατζης πονταρε σε πτωση Ουκρανιας εντος 24ωρων ωστε να μην φαει και πολυ δυνατες σφαλιαρες απο Δυση. ΑΝ τωρα το πραγμα τραβηξει, που δεν το πολυπιστευω αλλα το ελπιζω ΤΟΤΕ ισως να απαγκιστρωθει με την ενσωματωση καποιων ανατολικων επαρχιων.hades έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:58Και μένα λίγο βιαστικό μου φαίνεται ειδικά όταν φαίνεται ότι δεν έχουν καταληφθεί κάποια στρατηγικά κέντρα. Μαριούπολη δεν έπεσε. Χάρκοβο δεν έπεσε . Το σούμυ νομίζω ακόμα κρατάει στο Κίεβο στο αεροδρόμιο δεν είναι ξεκάθαρη η κατάσταση παίζει να σαρώθηκαν οι αερομεταφερόμενοι. Τα βιντεάκια από Ρωσία δείχνουν ότι ο κόσμος δεν πολυγουστάρει έστω η μειοψηφία που έχει τα κότσια να βγει έξω γενικά περίεργα τα πράγματα .Ποιο περίεργα από ότι ήταν πριν από 8 ώρες.Αλιόσα έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:51
σωστή παρατήρηση και μάλλον έτσι ειναι
εν τω μεταξύ ο Προεδρας τους πετσοκοβει στις οικονομικές κυρώσεις αυτη τη στιγμή.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Περισσότερες πιθανότητες έχεις να πιάσεις το τζόκερ .Niki έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:05Ο Πούτιν θα πέσει 100% οι ολιγάρχες έχουν χάσει 1,3 τρίς δολάρια.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Χαχα, ξέρεις τι σημαίνει να μπεις σε μπουντρούμι της FSB ή να φας κάνα Πολώνιο;Niki έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:05Ο Πούτιν θα πέσει 100% οι ολιγάρχες έχουν χάσει 1,3 τρίς δολάρια.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- Οργισμένος
ΣΚοπος του φυσικα ειναι να την κανει κρατος τυπου Λευκορωσιας.zteo έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:06Θα έχει πετύχει όμως τον σκοπό του να έχει ξεδοντιασει στρατιωτικά την Ουκρανία.Οργισμένος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:03Ευελπιστουμε αλλα δεν βλεπω φως. Απλα ο χιμπατζης πονταρε σε πτωση Ουκρανιας εντος 24ωρων ωστε να μην φαει και πολυ δυνατες σφαλιαρες απο Δυση. ΑΝ τωρα το πραγμα τραβηξει, που δεν το πολυπιστευω αλλα το ελπιζω ΤΟΤΕ ισως να απαγκιστρωθει με την ενσωματωση καποιων ανατολικων επαρχιων.hades έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:58
Και μένα λίγο βιαστικό μου φαίνεται ειδικά όταν φαίνεται ότι δεν έχουν καταληφθεί κάποια στρατηγικά κέντρα. Μαριούπολη δεν έπεσε. Χάρκοβο δεν έπεσε . Το σούμυ νομίζω ακόμα κρατάει στο Κίεβο στο αεροδρόμιο δεν είναι ξεκάθαρη η κατάσταση παίζει να σαρώθηκαν οι αερομεταφερόμενοι. Τα βιντεάκια από Ρωσία δείχνουν ότι ο κόσμος δεν πολυγουστάρει έστω η μειοψηφία που έχει τα κότσια να βγει έξω γενικά περίεργα τα πράγματα .Ποιο περίεργα από ότι ήταν πριν από 8 ώρες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Μα αυτο θα ηταν ισοδυναμο με το να πυροβολησει το κεφαλι του - τωρα απλα πυροβολα τα ποδια του
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Κάποιες φορές ορισμένα πράγματα είναι πολύ φανερά αλλά δεν τα βλέπουμε.
Ο Πούτιν είναι παρελθόν απλά δεν το ξέρει.
Θα το δείτε σύντομα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Υπάρχει η πιθανότητα ναι, αλλά σου δίνω ένα 10% τώρα.Niki έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:09Κάποιες φορές ορισμένα πράγματα είναι πολύ φανερά αλλά δεν τα βλέπουμε.
Θα το δείτε σύντομα.
Δεν είναι τόσο εύκολο και απλό.
- Dwarven Blacksmith
Δεν αποκλείεται κι εκείνος ο κακομοίρης που μίλησε για προσάρτηση LPR/DPR και τον έκραξε ο Πούτιν, απλά να μπέρδεψε το timeline του σχεδίου, δηλαδή έρχεται κι αυτό.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Νοpe...Niki έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:09Κάποιες φορές ορισμένα πράγματα είναι πολύ φανερά αλλά δεν τα βλέπουμε.
Θα το δείτε σύντομα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ναι αλλά αυτό θέλει κάποιο χρόνο για να γίνει.Οργισμένος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:08ΣΚοπος του φυσικα ειναι να την κανει κρατος τυπου Λευκορωσιας.zteo έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:06Θα έχει πετύχει όμως τον σκοπό του να έχει ξεδοντιασει στρατιωτικά την Ουκρανία.Οργισμένος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:03
Ευελπιστουμε αλλα δεν βλεπω φως. Απλα ο χιμπατζης πονταρε σε πτωση Ουκρανιας εντος 24ωρων ωστε να μην φαει και πολυ δυνατες σφαλιαρες απο Δυση. ΑΝ τωρα το πραγμα τραβηξει, που δεν το πολυπιστευω αλλα το ελπιζω ΤΟΤΕ ισως να απαγκιστρωθει με την ενσωματωση καποιων ανατολικων επαρχιων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΜπλεΜπουμπυς
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι όπου οι φασίστες και οι εθνικιστές σηκώνουν κεφάλι και αναλαμβάνουν το κουμάντο μιας χώρας, η χώρα διαμελίζεται.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις