vatraxos έγραψε: 14 Σεπ 2018, 16:08
Kauldron έγραψε: 14 Σεπ 2018, 15:46
Σου είπα, οτι δεν έχει καμία σημασία τί είπε. Ο Σεχίδης έλεγε οτι ήθελαν να τον σκοτώσουν. Να το δεχτούμε? Το τί πιστεύει ο κάθε κατηγορούμενος για φόνο για τον εαυτό του, δεν έχει κάποια σημασία.
Πές μου μόνο ένα πράγμα. Οχι αν είσαι άτριχος, αλλά αν πιστεύεις κι εσύ οτι γίνονταν μηνύσεις κατά ΧΑ και τις έσκιζαν οι αστυνομικοί. Μόνο αυτό πές μου.
"Εγώ το έκανα, μην πείτε τίποτε σε κανέναν, είμαι δικός σας"
Και πώς να μην πιστεύει ότι είναι "δικός τους" όταν έβλεπε με πόση ανοχή συμπεριφερόταν η αστυνομία στα εγκλήματα των χρυσαυγιτών τόσο καιρό;
Η σιγουριά τον έφαγε.
Να δούμε τώρα τι είπε η μπατσίνα όταν συνέβη το μοιραίο;
"ε, όχι ρε παιδιά και μαχαίρι"
Άντε, άλλη μία, το τί είπε και θεωρούσε για τον εαυτό του ο κατηγορούμενος για φόνο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. Και σου ξαναλέω, ο Σεχίδης έλεγε οτι ήθελαν να τον σκοτώσουν, και τους σκότωσε για να τους αποτρέψει, δηλαδή ήταν σε "νόμιμη άμυνα". Να τον πιστέψουμε?
Να δούμε τώρα τι είπε η μπατσίνα όταν συνέβη το μοιραίο;
Οχι, αυτό δεν το είπε η μπατσίνα, αυτό λέει ο Μελαχινόπουλος (αυτός είναι ο "Θανάσιμος", btw? Ωραία νίκ έχετε εσείς οι αριστεροί.) οτι είπε η μπατσίνα, και μάλιστα στην κατάθεσή του προκάλεσε τον γέλωτα.
Και πώς να μην πιστεύει ότι είναι "δικός τους" όταν έβλεπε με πόση ανοχή συμπεριφερόταν η αστυνομία στα εγκλήματα των χρυσαυγιτών τόσο καιρό;
Α, δηλαδή δέχεσαι οτι "η αστυνομία έσκιζε τις μηνύσεις κατά της ΧΑ", έτσι?
Θα μου επιτρέπεις να μη δίνω και πολύ σημασία στο τί λέει ο "Θανάσιμος" ή ο Μπάμπης ο Σουγιάς.