!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμφύλιος στη ΝΔ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: Εμφύλιος στη ΝΔ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Χαοτικός έγραψε: 13 Σεπ 2018, 23:41
Highlander έγραψε: 13 Σεπ 2018, 23:39
Πρετεντέρης έγραψε: 13 Σεπ 2018, 23:32

Και ο Φίλης ξεσκίζει τον Τσίπρα και ο Τσακαλώ το ίδιο, δεν το κάνουμε θέμα. :c020:
Πως τον ξεσκίζουν;

Για πες ένα παράδειγμα.

Εσάς σας φεύγουν βουλευτές και πηγαίνουν στο αντίπαλο κόμμα και μιλάτε κιόλας; :lol:
Καλά είσαι καραγκιόζης. Τι τον τσιγκλάς μωρέ παπάρα τον άνθρωπο; 'Αστον να μαζέψει κάνα φράγκο να ανασάνουν λίγο :vp2:
:lol:
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Λοιπον σημειωστε τα λογια μου για το μελλων της ΝΔ.Θα πετυχει μια ακομα Πυρρειος νικη και μετα θα αρχισει η διαλυση.Δεν υπαρχει κινδυνος διασπασης.Διασπαση κινδυνευουν τα κομματα που εκλεγουν τους αρχηγους τους απο συνεδρια και εχουν συμπαγη και ενεργη την οργανωμενη βαση τους που συμμετεχει ενεργα στις κομματικες διαδικασιες.Τα κομματα που εκλεγουν αρχηγο απο την βαση στην ουσια η οργανωμενη βαση τους ειναι περαστικοι χωρις καμια συμμετοχη στις κομματικες διαδικασιες.
Τι σημαινει αυτο.Οτι ομαδες οπως Καραμανλικοι-Μητσοτακικοι-Σαμαρικοι εχουν νοημα οταν η δυναμη τους καθρεπτιζεται σε οργανωμενα μελοι,στους περαστικους δεν εχουν επιδραση.Καπως ετσι την επαθε και το ΠΑΣΟΚ.
Η ΝΔ κρατησε καποια δυναμη επειδη εκφραζει τα μικροαστικα στρωματα.Με την αναληψη της διακυβερνησης απο την ΝΔ(ειτε σε κυβερνηση συνεργασιας ειτε σε αυτοδυναμια) ειναι υποχρεωμενη να αρχισει τον κανιβαλισμο αυτων των στρωματων και θα τα χασει.Καποια απο αυτα θα οχυρωθουν σε μια οπισθοδρομικη ακροδεξια και καποια απο αυτα θα προσαρμοστουν σε μια συγχρονη κεντροδεξια.

Υ.Γ.Ο Συριζα δεν κυνηγαει ουτε την νικη στις εκλογες ουτε την δεξια παρενθεση,αλλα να κρατηθει σαν πολος εξουσιας.Το ζητημα τους ειναι οτι γιναν κομμα εξουσιας ξαφνικα χωρις να εχουν την υποδομη.Τι σημαινει αυτο οτι ενω σαν κομμα εμφανιζει ποσοστα εξουσιας,η φοιτητικη του παραταξη οι συνδικαλιστικη του επιρροη και η δυναμικη του στην Τοπικη Αυτοδιοικηση ειναι στην ουσια αντιστροφως αναλογη.Συνεπως μια χαρα θα καθισει 4 χρονια αντιπολιτευση διορθωνοντας αυτην την στρεβλωση. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Kauldron έγραψε: 13 Σεπ 2018, 23:22
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Σεπ 2018, 18:50 οι αμερικανοι εχουν βαλθει να διαλυσουν την γερμανοκινουμενη νδουλα για να αναδυθει η αμερικανοκινουμενη-φασιστικη δεξια :lol:
Μη με φτιάχνεις βραδιάτικα...
γουσταρεις αμειρκανοκινουμενη δικτατορια που να τσακιζει τον πεινασμενο κοσμο στο ξυλο οπως τις "παλιες καλες" εποχες?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Η ΝΔ στην παρούσα μορφή δεν μπορεί να πέσει από ένα ποσοστό και κάτω γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει σοβαρή εναλλακτική στην Κεντροδεξιά. Ο Μάιος του 2012 ήταν πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ως οι πρώτες εκλογές της νέας εποχής. Το ότι η ΝΔ έχει συγκεκριμένο πάτωμα δεν είναι απαραίτητα καλό. Αν το 30% αποδειχτεί αξεπέραστο ταβάνι, η ΝΔ θα καταντήσει νεκροζώντανη και χωρίς ξεκάθαρους συμμάχους, να ελπίζει ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη ίσως είναι ανοιχτή σε κάποιες διαπραγματεύσεις.

Μετά τον Εμφύλιο και με εξαίρεση τη σύντομη περίοδο Παπάγου, ο μόνος που δημιουργεί σοβαρά κόμματα εξουσίας στη Δεξιά είναι ο Καραμανλής, ο οποίος δεν ζει εδώ και είκοσι χρόνια... Ποιος "γνήσιος" ερμηνευτής του έχει το θάρρος να αποπειραθεί κάτι παρόμοιο; Ο Καμμένος διεκδικεί αυτό τον ρόλο στα λόγια αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν το εννοεί και το κάνει απλά για να γελάμε.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Σεπ 2018, 23:56
Kauldron έγραψε: 13 Σεπ 2018, 23:22
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Σεπ 2018, 18:50 οι αμερικανοι εχουν βαλθει να διαλυσουν την γερμανοκινουμενη νδουλα για να αναδυθει η αμερικανοκινουμενη-φασιστικη δεξια :lol:
Μη με φτιάχνεις βραδιάτικα...
γουσταρεις αμειρκανοκινουμενη δικτατορια που να τσακιζει τον πεινασμενο κοσμο στο ξυλο οπως τις "παλιες καλες" εποχες?
Γουστάρω Ελλάδα να λειτουργεί όπως το Ισραήλ, με βαριά στρατιωτική βιομηχανία που να καλύπτει τις εγχώριες ανάγκες και να κάνει και εξαγωγές, και Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις που να κάνουν τον Μογγόλο να μην τολμάει να παραβιάσει εναέριο χώρο (και αν το κάνει να καταρρίπτεται).
btw, άκουσα στον Καζάκη οτι λέει σχεδιάζουν να κατασκευάζονται στην Ελλάδα ισραηλινά όπλα για να γίνονται εξαγωγές στους ευρωπέηδες (βέβαια τί θα τα κάνουν τα όπλα οι λουλούδες οι ευρωπέη δεν ξέρω, μάλλον θα τα χρησιμοποιούν για ντίλντο). Άκουσες τίποτα εσύ?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Aν το ειπε ο Καζακης δεν χρειαζεται καν να το ψαξω
Ο τυπος ειναι εγγυηση
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Kauldron

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 14 Σεπ 2018, 13:20 Aν το ειπε ο Καζακης δεν χρειαζεται καν να το ψαξω
Ο τυπος ειναι εγγυηση
Ο τύπος λέει πολλές ανακρίβειες, γι' αυτό ρωτάω.
Πάντως θα ήταν πολύ ωραίο αν γινόταν. Οι ισραηλινοί atgm είναι απίθανοι, πολύ θα ήθελα ένα τέτοιο όπλο στα χέρια των Ελλήνων στρατιωτών.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Kauldron έγραψε: 14 Σεπ 2018, 13:21
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 14 Σεπ 2018, 13:20 Aν το ειπε ο Καζακης δεν χρειαζεται καν να το ψαξω
Ο τυπος ειναι εγγυηση
Πάντως θα ήταν πολύ ωραίο αν γινόταν. Οι ισραηλινοί atgm είναι απίθανοι, πολύ θα ήθελα ένα τέτοιο όπλο στα χέρια των Ελλήνων στρατιωτών.
ψαξε να δεις τη σταση κρατα ο καζακης σε ενδεχομενο στρατιωτικης δικτατοριας που ετοιμαζουν

εσυ προφανως θα εισαι με το μερος των κεφαλαιοκρατων
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Σεπ 2018, 17:15
Kauldron έγραψε: 14 Σεπ 2018, 13:21
Ο τυπος ειναι εγγυηση
ψαξε να δεις τη σταση κρατα ο καζακης σε ενδεχομενο στρατιωτικης δικτατοριας που ετοιμαζουν

εσυ προφανως θα εισαι με το μερος των κεφαλαιοκρατων
Εγώ είμαι με το μέρος οποιουδήποτε πατάξει αλύπητα την αριστερή ασυδοσία και καθαρίσει τον τόπο από τους λαθροεποίκους.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

δλδ με τους κεφαλαιοκρατιες

και ας πεθαινει ο λαος απο την πεινα τοτε

ειδες πιστευω τα φιλελε μετρα στην οικονομια του ορμπαν που αυξηθησε δραματικα τα ορια συνταξιοδοτησης και περιορισε δραστικα τις δαπανες

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Σεπ 2018, 17:27 δλδ με τους κεφαλαιοκρατιες

ειδες πιστευω τα φιλελε μετρα στην οικονομια του ορμπαν που αυξηθησε δραματικα τα ορια συνταξιοδοτησης και περιορισε δραστικα τις δαπανες
Ναι, ναι, δικτάτορας, τον αποδοκίμασε ο λαός... oh wait.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hungarian ... tion,_2018

Aπό 45% πήγε στο 49%. Συντριβή.

Άσε μας ρε Έθνι.
Ούστ στα μπολτσεβίκια.
Εικόνα

:smt005:

Σύριζα στην πυρά
κι ένα ζουρλομανδύα
για τον Αμυρά.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Kauldron έγραψε: 14 Σεπ 2018, 17:33
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Σεπ 2018, 17:27 δλδ με τους κεφαλαιοκρατιες

Ναι, ναι, δικτάτορας, τον αποδοκίμασε ο λαός... oh wait.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hungarian ... tion,_2018

Aπό 45% πήγε στο 49%. Συντριβή.

Άσε μας ρε Έθνι.
Ούστ στα μπολτσεβίκια.
Εικόνα

:smt005:

Σύριζα στην πυρά
κι ένα ζουρλομανδύα
για τον Αμυρά.
αν αυξανεται η αποχη μεχρι και 90% μπορει να παρει

αμφισβητεις τα φιλελε μετρα στην οικονομια του ορμπαν?

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Τι γίνεται με τον εμφύλιο; Τελείωσε ή ακόμα;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

αμφισβητεις τα φιλελε μετρα στην οικονομια του ορμπαν?
Εγώ τί ν' αμφισβητήσω? Οι Ούγγροι συμφωνούν.

Τι γίνεται με τον εμφύλιο; Τελείωσε ή ακόμα;
Στο άλλο νήμα ζητάνε διαγραφή Κωστάκη βρε.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Μαρκογιαννάκης:
https://www.news247.gr/politiki/markogi ... 51328.html
Στο ραντεβού ο πρόεδρος μου είπε ότι ήθελε να κάνει ανανέωση και έτσι εγώ δεν είχα θέση στο ψηφοδέλτιο. Μου πρότεινε θέσεις διοικητή σε ΔΕΚΟ ή άλλους οργανισμούς. Μου πρότεινε όποια ΔΕΚΟ θέλω ή οποία Ανεξάρτητη Αρχή θέλω. Του είπα πως έχω δουλειά και δεν θέλω επαγγελματική αποκατάσταση. Εκεί σταμάτησε η κουβέντα" υποστήριξε μεταξύ άλλων.
Πρώτον: Αριστεία. Αξιοκρατία.
Δεύτερο: Για αυτό η πασοκονδ δεν έκανε μεταρυθμίσεις και ιδιωτικοποιήσεις. Δε μπορείς να μεταρυθμίσεις έναν οργανισμό στον οποίο έχεις βάλει πρόεδρο ένα πρώην πρωτοκλασάτο στέλεχος που ήρθε σε συναλλαγή μαζί σου. Ο οποίος θα πέσει και με τα μούτρα να φάει, αλλιώς γιατι από υπουργός να πάει πρόεδρος ΔΕΚΟ;
Έτσι γίναμε ειδική περίπτωση, το συνεχίζει ο Κούλης
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”