Προς τους υπόλοιπους: ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΜΦΥΛΙΟΣ (ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥΦΕΚΑΕΙ ΑΔΕΡΦΟ)
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
ΕΜΦΥΛΙΟΣ (ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥΦΕΚΑΕΙ ΑΔΕΡΦΟ)
Συς; Εναόν; Τι γίνεται;
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
Re: ΕΜΦΥΛΙΟΣ (ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥΦΕΚΑΕΙ ΑΔΕΡΦΟ)
δεν έχω πειστεί ακόμα ότι αυτοί οι δυο δεν είναι το ίδιο πρόσωπο
Πριν 5 λεπτάκια σκεφτόμουν διαβάζοντας τις συζητήσεις τους, το πόσο θα γούσταρα να πινα μπυράκια με συσ και εναόν ακόμα και αν το έκανα αυθημερόν από κρήτη...πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 29 Φεβ 2024, 19:45 Συς; Εναόν; Τι γίνεται;![]()
Θα ρχόσουν σε τσάκαλε?
ΥΓ Θα σε γούσταρα στην παρέα (προσωπική γνώμη πάντα, δεν ξέρω αν τ αδέλφια θα το δεχόντουσαν)...θα καταλάβαινα, απ την άλλη, απόλυτα κάποιο βέτο
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κάπου κάτι πήρε το μάτι μου αλλά δεν βγάζω άκρη και κάποιες φορές με αυτούς
Δώστε λινκ, μπαίνω διαιτητής
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Φαντάσου απ την άλλη συνάντηση για μπυράκια με ότο και άντερ(άμου γυρνάνε). Με τον ΓΓ να μετράει σαν τον γερολαδά όλα τα 0,6 του καθενός για να κλείσουν οι στόχοι του μήνα - είναι και τελευταία μέρα σήμερα, ό,τι τιμολογήθηκε τιμολογήθηκε (αν και ο ότο δεν παίζει να εισπράτει τα 0,6 τα κάνει δωρεά στο κόμμα, για την τιμή και μια υπόληψη παίζει - τα χει βγάλει από τα ράπιντ Χ 150)
Να πας να κάνεις τί?
Να πας να κάνεις τί?
Ξεκουνήσου πρώτα να μπεις στο SUV να κάνεις κανά βολταράκι να σε χτυπήσει ο καθαρός αέρας ...και άσε τι πήρε το μάτι σου απ τον καναπέSaturn έγραψε: 29 Φεβ 2024, 19:58 Κάπου κάτι πήρε το μάτι μου αλλά δεν βγάζω άκρη και κάποιες φορές με αυτούς
που θες να το παίξεις και διατητρεις
βγήκα στο μπαλκόνι πριν
τώρα κάνω άλλη δουλειά και επι τη ευκαιρία εδώ λέω να ξεδιπλώσω και τις διπλωματικές μου αρετές
τώρα κάνω άλλη δουλειά και επι τη ευκαιρία εδώ λέω να ξεδιπλώσω και τις διπλωματικές μου αρετές
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
παντα ησουν γατα.
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
student έγραψε: 29 Φεβ 2024, 19:55Πριν 5 λεπτάκια σκεφτόμουν διαβάζοντας τις συζητήσεις τους, το πόσο θα γούσταρα να πινα μπυράκια με συσ και εναόν ακόμα και αν το έκανα αυθημερόν από κρήτη...πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 29 Φεβ 2024, 19:45 Συς; Εναόν; Τι γίνεται;![]()
Θα ρχόσουν σε τσάκαλε?
ΥΓ Θα σε γούσταρα στην παρέα (προσωπική γνώμη πάντα, δεν ξέρω αν τ αδέλφια θα το δεχόντουσαν)...θα καταλάβαινα, απ την άλλη, απόλυτα κάποιο βέτο
Μόνο άμα θάβουμε ελλεϊνίδες τάχα μου φεμιναζους που γουστάρουν άξεστους ουρακοτάγκους με δωράκια αιφον και αγγλομανιακες κόρες που γεμίζουν μπιτονια στα κατεχόμενα
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 356 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-