Πες μας τωρα και ποιος Παλαιστινιος οπλιζει την Τουρκια για να κατεχει τμημα της ΚυπρουEKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:25 Οι Παλαιστίνιοι τι γνώμη έχουν για την κατοχή της Κύπρου από τους ομοθρησκους τους;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αφανίστε το κράτος του Ισραήλ
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Αφανίστε το κράτος του Ισραήλ
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Δεν είναι απαρνχάηντ με ιτάλικς είναι κανονικότατο απαρντχάηντ. Βρες τα πρώτα με αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα και μετά αν θέλεις μπορούμε να το πάμε και παρακάτω προτείνοντας λύσεις.Cavaliere έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:32Στο απαρτχάιντ που λες,συμμετέχει στην κυβέρνηση το αραβικό κόμμα, με υφυπουργείο αρμόδιο για αραβικές υποθέσεις. Έχεις ιδέα τι ήταν το απαρτχάιντ; Ούτε στο παγκάκι δεν μπορούσε να κάτσει μαύρος. Και ξαναλέω, η θέση μου είναι να φύγουν οι Ισραηλινοί από τη Δυτική Όχθη, έστω και με το ξύλο, και να υπάρχουν 2 Κράτη, ένα παλαιστινιακό, ένα ισραηλινό.sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:19Ποιος σου ζήτησε να υποστηρίξεις κάποιον;
Σου ζήτησε κανείς μήπως να υποστηρίξεις και το απαρντχάηντ; ή μήπως με το απαρντχάηντ θα εκλείψουν αυτά τα φαινόμενα;
Σημειωτέον, δεν έχω καταθέσει, ακόμη, προσωπική γνώμη για το θέμα, ούτε έχω ταχθεί, οπαδικά, σε κάποια πλευρά, ασχέτως με το νομίζεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος. Προσπαθώ όμως να καταλάβω, αρχικά, το τι ακριβώς συμβαίνει με όσο γίνεται λιγότερο συναισθηματισμό και μετά, ίσως, αν μπορώ να προτείνω και κάτι που, ίσως, γίνεται.
Μέχρι στιγμής δεν τα βλέπω και πολύ καλά τα πράγματα αν θέλεις την γνώμη μου, και όχι, δεν φταίνε μόνον ή κυρίως οι Παλαιστίνιοι για αυτό, τι να κάνουμε τώρα, τα στραβά μάτια για να ικανοποιήσουμε τον συναισθηματισμό του οποιοδήποτε biased ανθρώπου; απλά δεν γίνεται.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν θα μπω καν στην διαδικασία αυτη παντως ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον οι παλαιστινιες, εχουν πολυ περισσότερα δικαιωματα στο εβραικο κρατος απο οτι θα ειχαν σε ενα παλαιστινιακο.sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:34Δικαιολογεί η στήριξη μερίδας Παλαιστινίων στο καθεστώς Ερντογάν (μάλλον το αντίθετο συμβαίνει στην περίπτωση μας αλλά δε γαμείς) το καθεστώς απαρντχάηντ που έχει εγκατασταθεί από την εβραϊκή χρυσή αυγή στην περιοχή;panos291 έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:28Τι γνωμη να εχουν? Κωλος και βρακι ειναι με τον Ερντογάν και εμείς πλέον σύμμαχοι του Ισραήλ, αλλα καποιοι εδω μεσα συνεχιζουν νσ ζουν στην δεκαετία του 80.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:25 Οι Παλαιστίνιοι τι γνώμη έχουν για την κατοχή της Κύπρου από τους ομοθρησκους τους;![]()
Επισης καποτε πρέπει (και απ'οτι φαινεται τελευταία γίνεται σε ενα βαθμο) η εξωτερική πολιτική της χωρας να γινεται αποκλειστικά με βαση το δικο μας συμφερον και οχι τους συναισθηματισμους.
Ποιά η γνώμη σου για το δικαίωμα των Εβραίων σε μια πατρίδα στην Παλαιστίνη;sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:42Δεν είναι απαρνχάηντ με ιτάλικς είναι κανονικότατο απαρντχάηντ. Βρες τα πρώτα με αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα και μετά αν θέλεις μπορούμε να το πάμε και παρακάτω προτείνοντας λύσεις.
Σημειωτέον, δεν έχω καταθέσει, ακόμη, προσωπική γνώμη για το θέμα, ούτε έχω ταχθεί, οπαδικά, σε κάποια πλευρά, ασχέτως με το νομίζεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος. Προσπαθώ όμως να καταλάβω, αρχικά, το τι ακριβώς συμβαίνει με όσο γίνεται λιγότερο συναισθηματισμό και μετά, ίσως, αν μπορώ να προτείνω και κάτι που, ίσως, γίνεται.
Μέχρι στιγμής δεν τα βλέπω και πολύ καλά τα πράγματα αν θέλεις την γνώμη μου, και όχι, δεν φταίνε μόνον ή κυρίως οι Παλαιστίνιοι για αυτό, τι να κάνουμε τώρα, τα στραβά μάτια για να ικανοποιήσουμε τον συναισθηματισμό του οποιοδήποτε biased ανθρώπου; απλά δεν γίνεται.
Ordem e Progresso.
Μήπως θα έπρεπε να ρωτήσεις αυτόν που, αρχικά, έκανε - κάνει την σύγκριση;nowhere έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:39οκ ας μην το κάνουμε αυτό στα λογικά συμπεράσματα.η κατοχή ποιας χώρας είναι η βούρτσα και η κατοχή ποιας η πούτσα?sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:31Αυτό είναι ξεχωριστό θέμα με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε να διαχωρίζουμε τα θέματα μεταξύ τους, η σύγκριση, ο παραλληλισμός και η εξίσωση "πούτσα = βούρτσα" δεν βοηθάει ιδιαίτερα στην εξαγωγή λογικών συμπερασμάτων, λέω εγώ τώρα ε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:25 Οι Παλαιστίνιοι τι γνώμη έχουν για την κατοχή της Κύπρου από τους ομοθρησκους τους;![]()
.
.
Αν μου εξηγήσεις από που πηγάζει αρχικά αυτό το δικαίωμά ευχαρίστως να σου πω και την γνώμη μου.Cavaliere έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:45Ποιά η γνώμη σου για το δικαίωμα των Εβραίων σε μια πατρίδα στην Παλαιστίνη;sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:42Δεν είναι απαρνχάηντ με ιτάλικς είναι κανονικότατο απαρντχάηντ. Βρες τα πρώτα με αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα και μετά αν θέλεις μπορούμε να το πάμε και παρακάτω προτείνοντας λύσεις.
.
.
Μου απάντησες. Δεν κατανοείς το πώς υπάρχει αυτό το δικαίωμα, άρα, προς το παρόν, κατά. Ευχαριστώ. Μετά από αυτό, η βάση είναι πως δεν θες γενικά Εβραίους στην Παλαιστίνη. Ε, με αυτό δεν μπορεί να γίνει διάλογος.sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:47Αν μου εξηγήσεις από που πηγάζει αρχικά αυτό το δικαίωμά ευχαρίστως να σου πω και την γνώμη μου.
Ordem e Progresso.
- Οργισμένος
Ακριβώς.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:25 Οι Παλαιστίνιοι τι γνώμη έχουν για την κατοχή της Κύπρου από τους ομοθρησκους τους;![]()
Και τι έπραξαν με την κάποτε κραταιά χριστιανική μειονότητα εντός της εθνοτητας τους;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
A, είναι πάρα πολύ εύκολο. Πες μου το όνομα ενός γνωστού Παλαιστίνιου επιστήμονα, καλλιτέχνη, πολιτικού, αθλητή ή στρατιωτικού ηγέτη που να αυτοπροσδιοριζόταν εθνικά ως τέτοιος στην προ PLO εποχή. Αλήθεια, τα λεγόμενα ''κατεχόμενα'' εδάφη, γιατί δεν λέγονταν κατεχόμενα έως το 1967;sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2022, 16:32Το κλέημ σου εδώ είναι κυριολεκτικά ότι οι Παλαιστίνιοι "προέκυψαν" από το 70 και μετά.
Αν υποθέσουμε ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα κλέημς και οι απόψεις του οποιουδήποτε από εμάς αλλά μόνον η τεκμηρίωση τους, πως τεκμηριώνεις αυτό το κλέημ; με λίγα λόγια σε καλώ να αποδείξεις αυτό που γράφεις με valid στοιχεία, δηλαδή ότι δεν υπήρχαν Παλαιστίνιοι πριν από το 70. Θα περιμένω όσο καιρό θέλεις υπομονετικά, εδώ θα είμαι.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Αυτή η γαμημένη η σιγουριά θα σε/μας φάει.panos291 έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:43Δεν θα μπω καν στην διαδικασία αυτη παντως ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον οι παλαιστινιες, εχουν πολυ περισσότερα δικαιωματα στο εβραικο κρατος απο οτι θα ειχαν σε ενα παλαιστινιακο.sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:34Δικαιολογεί η στήριξη μερίδας Παλαιστινίων στο καθεστώς Ερντογάν (μάλλον το αντίθετο συμβαίνει στην περίπτωση μας αλλά δε γαμείς) το καθεστώς απαρντχάηντ που έχει εγκατασταθεί από την εβραϊκή χρυσή αυγή στην περιοχή;panos291 έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:28
Τι γνωμη να εχουν? Κωλος και βρακι ειναι με τον Ερντογάν και εμείς πλέον σύμμαχοι του Ισραήλ, αλλα καποιοι εδω μεσα συνεχιζουν νσ ζουν στην δεκαετία του 80.
Επισης καποτε πρέπει (και απ'οτι φαινεται τελευταία γίνεται σε ενα βαθμο) η εξωτερική πολιτική της χωρας να γινεται αποκλειστικά με βαση το δικο μας συμφερον και οχι τους συναισθηματισμους.
Σου προτείνω να ξεκινήσεις για αλλαγή να ψάχνεις για κάτι (οτιδήποτε) χωρίς να έχεις καταλήξει ήδη σε κάποιο συμπέρασμα, πριν καν αρχίσεις το ψάξιμο, χωρίς να διαλέξεις, οπαδικά, κάποια πλευρά.
Αυτό στο λέω στην συγκεκριμένη φάση γιατί αυτή ακριβώς η σιγουριά που εκφράζεις υποδηλώνει άγνοια των γεγονότων.
Το τι μας συμφέρει και το τι όχι, επίσης, είναι μία εντελώς διαφορετική συζήτηση με εντελώς διαφορετικό κεντρικό θέμα - ζητούμενο.
Θα μπορούσαν να μας συμφέρουν χίλια δυο διαφορετικά πράγματα, τα οποία αγνοείς είτε εσύ είτε εγώ. Επίσης, υποθετικά πάντα, θα μπορούσε να μας συμφέρει και μια στάση η οποία θα βοηθούσε eventually να τα βρουν περισσότερο ειρηνικά αυτοί οι μαλάκες εκεί κάτω, πριν γίνουνε ακόμη χειρότερες μαλακίες και σκοτωμοί. Δεν ξέρω κάτι στα σίγουρα, απλά λέω εγώ τώρα, μπορεί να κάνω και λάθος.
.
.
δεν βοηθάς να καταλάβω τι εννοείς.η κατοχή μιας χώρας είναι η πούτσα και η υποστήριξη της ίδιας χώρας στην κατοχή μιας άλλης είναι η βούρτσα?sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:46 Μήπως θα έπρεπε να ρωτήσεις αυτόν που, αρχικά, έκανε - κάνει την σύγκριση;
Δεν κατάλαβες μάλλον.Scouser έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:54A, είναι πάρα πολύ εύκολο. Πες μου το όνομα ενός γνωστού Παλαιστίνιου επιστήμονα, καλλιτέχνη, πολιτικού, αθλητή ή στρατιωτικού ηγέτη που να αυτοπροσδιοριζόταν εθνικά ως τέτοιος στην προ PLO εποχή. Αλήθεια, τα λεγόμενα ''κατεχόμενα'' εδάφη, γιατί δεν λέγονταν κατεχόμενα έως το 1967;sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2022, 16:32Το κλέημ σου εδώ είναι κυριολεκτικά ότι οι Παλαιστίνιοι "προέκυψαν" από το 70 και μετά.
Αν υποθέσουμε ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα κλέημς και οι απόψεις του οποιουδήποτε από εμάς αλλά μόνον η τεκμηρίωση τους, πως τεκμηριώνεις αυτό το κλέημ; με λίγα λόγια σε καλώ να αποδείξεις αυτό που γράφεις με valid στοιχεία, δηλαδή ότι δεν υπήρχαν Παλαιστίνιοι πριν από το 70. Θα περιμένω όσο καιρό θέλεις υπομονετικά, εδώ θα είμαι.
Έκανες ένα κλέημ.
Σου ζήτησα να το υποστηρίξεις αυτό το κλέημ με
α
β
...
χ
επιχειρήματα.
Εσύ τώρα υποτίθεται ότι γράφεις πραγματάκια μετά το α, το β κτλ.
Μετά ρωτάς ότι θέλεις και συζητάμε.
Μέχρι τότε περιμένω.
.
.
Όχι.
Μιλάω για ορθό διαχωρισμό των θεμάτων της συζήτησης. Πχ λέει κάποιος πούτσα, η πούτσα αυτό εκείνο το άλλο, λέει κάποιος άλλος "ναι αλλά και η βούρτσα αυτό εκείνο το άλλο" άρα πούτσα=βούρτσα ενώ στην πραγματικότητα είναι δύο εντελώς διαφορετικά θέματα συζήτησης και σίγουρα δεν ισχύει το πούτσα=βούρτσα επειδής έτσι ξέρωγω.
.
.
Επίσης, πρώτα σου έκανα μια άλλη ερώτηση.Scouser έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:54A, είναι πάρα πολύ εύκολο. Πες μου το όνομα ενός γνωστού Παλαιστίνιου επιστήμονα, καλλιτέχνη, πολιτικού, αθλητή ή στρατιωτικού ηγέτη που να αυτοπροσδιοριζόταν εθνικά ως τέτοιος στην προ PLO εποχή. Αλήθεια, τα λεγόμενα ''κατεχόμενα'' εδάφη, γιατί δεν λέγονταν κατεχόμενα έως το 1967;sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2022, 16:32Το κλέημ σου εδώ είναι κυριολεκτικά ότι οι Παλαιστίνιοι "προέκυψαν" από το 70 και μετά.
Γιατί αρχικά ξεκίνησε η επανάσταση - επαναστάσεις(;) τις οποίες στην συνέχεια χαρακτήρισες αποτυχημένες.
.
.
Άμα ήθελα κάποιον να εκφράζει τις θέσεις μου, τις οποίες δεν έχω εκφράσει καν ο ίδιος, θα το έλεγα.Cavaliere έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:49Μου απάντησες. Δεν κατανοείς το πώς υπάρχει αυτό το δικαίωμα, άρα, προς το παρόν, κατά. Ευχαριστώ. Μετά από αυτό, η βάση είναι πως δεν θες γενικά Εβραίους στην Παλαιστίνη. Ε, με αυτό δεν μπορεί να γίνει διάλογος.sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:47Αν μου εξηγήσεις από που πηγάζει αρχικά αυτό το δικαίωμά ευχαρίστως να σου πω και την γνώμη μου.
Αυτό που εξέφρασες εσύ σαν δική μου θέση δεν εκφράζει την δική μου θέση και στο αναφέρω ρητά ότι δεν σε έχω ορίσει εσένα, ή οποιονδήποτε άλλον φδμ, επίσημο εκφραστή των δικών μου θέσεων.
Επίσης, παρότι τέρμα πούστικο αυτό που κάνεις (να εκφράζεις κατά το δοκούν θέσεις άλλων ανθρώπων) δεν έχει καμμία απολύτως λογική βάση καθώς ούτε υπονόησα ούτε είπα ευθέως ποτέ κάτι τέτοιο γιατί πολύ απλά ούτε πιστεύω κάτι τέτοιο ούτε με εκφράζει.
Αντιθέτως σου έκανα, ευθέως, μια ερώτηση την οποία επαναλαμβάνω καθώς δεν την απάντησες:
Από που απορρέει αυτό το δικαίωμά;
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 684 Προβολές