!!! DEVELOPMENT MODE !!!

14 Φεβρουαρίου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
περαστική

Re: 14 Φεβρουαρίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική »

Menios_mikroulis έγραψε: 17 Φεβ 2022, 19:13 Εντάξει, η μπάλα στην εξέδρα και ευγενέστατη οπως παντα. Δεν ασχολούμαι αλλο, παω να γράψω κολακευτικά ποστ για την Νάιδα
περαστική έγραψε: 17 Φεβ 2022, 15:42 α και γι’ αυτο που εγραψα (Ελληνες και Κυπριοι), επιτηδες τους εβαλα μαζι. Ιδιο dna εχουμε και ως επιβατες ειμαστε οι χειροτεροι μαζι με Ισραηλιτες.
Μήπως θες να στο κάνω και πιο μεγάλο για να το δεις και να το κατανοήσεις; Κατά τα άλλα δεν σε είδα να υποστηρίζεις με τον ίδιο ζήλο ότι οι Κύπριοι είναι Έλληνες σε όοοολα τα υπόλοιπα νήματα του φόρουμ. Πάντα ξεχωριστή κατηγορία είναι. Στην κατηγορία της Μέσης Ανατολής. Όποτε άσε την μπάλα εκεί που είναι και πήγαινε να παίξεις αλλού.
Menios_mikroulis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Menios_mikroulis »

περαστική έγραψε: 17 Φεβ 2022, 20:59
Menios_mikroulis έγραψε: 17 Φεβ 2022, 19:13 Εντάξει, η μπάλα στην εξέδρα και ευγενέστατη οπως παντα. Δεν ασχολούμαι αλλο, παω να γράψω κολακευτικά ποστ για την Νάιδα
περαστική έγραψε: 17 Φεβ 2022, 15:42 α και γι’ αυτο που εγραψα (Ελληνες και Κυπριοι), επιτηδες τους εβαλα μαζι. Ιδιο dna εχουμε και ως επιβατες ειμαστε οι χειροτεροι μαζι με Ισραηλιτες.
Μήπως θες να στο κάνω και πιο μεγάλο για να το δεις και να το κατανοήσεις; Κατά τα άλλα δεν σε είδα να υποστηρίζεις με τον ίδιο ζήλο ότι οι Κύπριοι είναι Έλληνες σε όοοολα τα υπόλοιπα νήματα του φόρουμ. Πάντα ξεχωριστή κατηγορία είναι. Στην κατηγορία της Μέσης Ανατολής. Όποτε άσε την μπάλα εκεί που είναι και πήγαινε να παίξεις αλλού.
Οτι εσύ τους γραφεις και αρα τους νιώθεις ξεχωριστα, επειδη καποιοι φορουμιτες λενε για Μέση Ανατολή. Μάλιστα. Εγώ ξερω ότι στατιστικά τοσα χρονια πολλοι Έλληνες κόπτονται για τους Κύπριους (τουλάχιστον σε επίπεδο θεωρητικής συζητησης). Ίσως λόγω συνηθειας/διηγησεων/σχολικης Ιστοριας και χωρις καμία συνειδητή σκεψη, αλλα παντως αυτο ακουω, οτι ειμαστε ενας λαός . Και δεν εχω μιλησει με κανεναν Κύπριο της ηλικιας μου δηλαδή εως 35, που να μην μας θεωρεί διαφορετικούς λαους και να ενοχλειται και ιδιαίτερα οταν του το επισημαινεις με έκπληξη. Γενικά ειναι σαν περίπτωση αριστερας που θελει να σωσει τον κοσμο χωρις να εχει ρωτήσει τον κοσμο (αριστεροί- > καλαμαραδες) :102:
περαστική

Menios_mikroulis έγραψε: 17 Φεβ 2022, 22:06
περαστική έγραψε: 17 Φεβ 2022, 20:59
Οτι εσύ τους γραφεις και αρα τους νιώθεις ξεχωριστα, επειδη καποιοι φορουμιτες λενε για Μέση Ανατολή. Μάλιστα. Εγώ ξερω ότι στατιστικά τοσα χρονια πολλοι Έλληνες κόπτονται για τους Κύπριους (τουλάχιστον σε επίπεδο θεωρητικής συζητησης). Ίσως λόγω συνηθειας/διηγησεων/σχολικης Ιστοριας και χωρις καμία συνειδητή σκεψη, αλλα παντως αυτο ακουω, οτι ειμαστε ενας λαός . Και δεν εχω μιλησει με κανεναν Κύπριο της ηλικιας μου δηλαδή εως 35, που να μην μας θεωρεί διαφορετικούς λαους και να ενοχλειται και ιδιαίτερα οταν του το επισημαινεις με έκπληξη. Γενικά ειναι σαν περίπτωση αριστερας που θελει να σωσει τον κοσμο χωρις να εχει ρωτήσει τον κοσμο (αριστεροί- > καλαμαραδες) :102:
Οτι δηλαδη ΕΣΥ παντα πιστευες οτι η Κυπρος και η Ελλαδα ειναι ενα και λογω των αντιδρασεων των Κυπριων το γυρισες στο οτι οι Κυπριοι ειναι Αραβες ετσι; Και ολα αυτα που γραφεις, γιατι τα λες ΣΕ ΜΕΝΑ; Αν θες να ξεσπασεις το κομπλεξ και την κακια σου και να αναλυσετε τα πολιτικα, οπως ειπα και στην Juno, ΤΡΑΒΑ ΑΛΛΟΥ γιατι αυτα που περιγραφεις δεν αγγιζουν εμενα. Βρες μου ΕΝΑ ποστ που να λεω πως μισω την Ελλαδα και οτι μας διαχωριζω και μετα ξαναμιλα μου. Αν δεν καταλαβαινεις ελληνικα, ενω ειναι η μητρικη σου γλωσσα, δεν σου φταιω εγω. Αν το πηρατε εντελως αντιθετα απ’ οτι το εννοουσα λογω των κομπλεξ που κουβαλατε, αυτο ειναι δικο σας θεμα και οχι δικο μου. Μην με αναγκασεις να επαναβω για 100η φορα τι εννοουσα γιατι θα σκεφτω πως εισαι κακοπροαιρετος. :g094:
περαστική

Αλλα αστο, νταξει. Μην το ψαχνεις. Θα παω να βρω κανα κυπριακο φορουμ που μισουν τους Ελληνες, μπας και καταφερω να συνεννοηθω.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

περαστική έγραψε: 17 Φεβ 2022, 19:11
Menios_mikroulis έγραψε: 17 Φεβ 2022, 19:04 Το πρόβλημα δεν είναι η νοοτροπια στο αεροδρόμιο, το προβλημα ειναι τους θεωρεις δυο διαφορετικά σύνολα. Λεω εγω τωρα....
Σύμφωνα με το γλυκό μας φορουμάκι, οι Κύπριοι είναι Άραβες. Οπότε χάρη σας έκανα και δεν τους εξίσωσα (και καλά). Άντε τράβα τώρα και εσύ. :wave:
Κάτι αριστερά trolls το λένε. Οι υπόλοιποι τους κράζουμε.

περαστική έγραψε: 17 Φεβ 2022, 15:42
Juno έγραψε: 17 Φεβ 2022, 00:03
περαστική έγραψε: 16 Φεβ 2022, 22:51

Σόρρυ αλλά μίσος μόνο στο δικό σου ποστ βλέπω.

Άντε καληνύχτα.
Μίσος επειδή δεν μου αρέσει η εκμετάλλευση ή επειδή δεν μου αρέσει που μίλησες προσβλητικά;
Τελος πάντων, χεσμένη την έχω τη γνώμη σου.
Αυτοπροσδιορίσου και ως Τουρκάλα. :102: Δικαίωμά σου.
Σ’ αυτο εδω απαντησα:
Juno έγραψε: 16 Φεβ 2022, 00:08 Θα πω τίποτα άσχημο και θα με λέτε κακιά.
και οντως χεστηκα για την γνωμη σου οταν σε ενα ακυρο νημα για τον Βαλεντινο ερχεσαι να ριξεις το κομπλεξ και την κακια σου. Βρες μου ΕΝΑ ποστ μου, μονο ενα που να λεω οτι μισω τους Ελληνες. Οταν γραφω ποσο ομορφη χωρα ειναι η Ελλαδα και οταν ερχομαι για διακοπες εκει και αφηνω τα λεφτα μου. Οταν εμεινα ενα χρονο για σπουδες πληρωνοντας ενοικια (αυτο σε χαλαει ομως λογω ευνοϊκων εξετασεων), οταν 9 στους 10 καθηγητες μου στο φυσικο Κυπρου ειναι Ελληνες (και γενικα σε οποιαδηποτε σχολη) επειδη φευγουν απ’ την Ελλαδα για να περασουν καλυτερη ζωη στην Κυπρο.

Αϊ τραβα παραπερα τωρα για να ριξεις αλλου το κομπλεξ σου.
Φιλουρες.

* α και γι’ αυτο που εγραψα (Ελληνες και Κυπριοι), επιτηδες τους εβαλα μαζι. Ιδιο dna εχουμε και ως επιβατες ειμαστε οι χειροτεροι μαζι με Ισραηλιτες. Δεν ειναι ρατσισμος, παρατηρηση ειναι και σαν ατομο που εχω δουλεψει αεροδρομιο σχεδον 2 χρονια στο συνολο, εχω δικαιωμα γνωμης λογω βιωματων και παρατηρησεων. Και δεν τα λεω μονο εγω αλλα και συναδελφοι. Ειναι στη νοοτροπια μας, τι να κανουμε. Και μιλαω για τον μεσο ορο. «Ξερεις ποιος ειμαι εγω;» και οτι η χωρα μας ανηκει. Sad but true και οποιον ενοχλει, ξυδακι.
Δεν μπορώ να κάνω παραπέρα από το νήμα που άνοιξα εγώ.
Μπορείς να αποχωρήσεις εσύ ή να ζητήσεις να διαγραφεί όλο το νήμα.

Οι ευνοϊκές εξετάσεις με ενοχλούν όταν γίνονται για Έλληνες και τις εκμεταλλεύονται όσοι δεν αισθάνονται Έλληνες. Τουλάχιστον ας έχουν την αξιοπρέπεια να μην τις εκμεταλλευτούν.

Μπορούσες αν ήθελες να μην πληρώνεις ενοίκια και να κοιμάσαι στο παγκάκι. Φταίμε που δεν παρέχουμε και διαμονή με ημιδιατροφή; Όλοι έτσι σπουδάζουν εδώ.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
περαστική

Θα ακολουθησω την συμβουλη σου, κανενα προβλημα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Γιατί να φύγεις; Ποιός θα σε κάνει να φύγεις; Έλα με τις μαλακίες ρε περαστική. Κάτσε εκεί που κάθεσαι.
Κι εσύ κάπου ρε συ Juno κόφτο το τροπάρι με τις πολιτικές παπάρες παντού σε όλα τα νήματα. Όμορφα. Όλοι έχουμε τις απόψεις μας, αλλά δεν του γαμάμε το είναι σε κάθε νήμα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Juno

Πασιφάη έγραψε: 18 Φεβ 2022, 13:29 Γιατί να φύγεις; Ποιός θα σε κάνει να φύγεις; Έλα με τις μαλακίες ρε περαστική. Κάτσε εκεί που κάθεσαι.
Κι εσύ κάπου ρε συ Juno κόφτο το τροπάρι με τις πολιτικές παπάρες παντού σε όλα τα νήματα. Όμορφα. Όλοι έχουμε τις απόψεις μας, αλλά δεν του γαμάμε το είναι σε κάθε νήμα.
1. Δεν είπα τίποτα σχετικά με πολιτική :102:

2. Δεν θα μου λέτε να φύγω εγώ από νήμα που άνοιξα :102:
Εγώ, που αγνοώ νήματα όταν έχω σκοτωθεί με τους νηματοθέτες μην τυχόν και ξαναρπαχτούμε, χωρίς να έχω την ίδια απαίτηση από αυτούς.
Τουλάχιστον μη μου κάνετε επίθεση στα νήματα (εκτός πολιτικής και κοινωνικών) που ανοίγω.

3. Εγώ να δείτε πόσο χεσμένη έχω τη γνώμη της. Απόδειξη ότι δεν ασχολούμαι μαζί της, εκτός από τώρα που μου επιτέθηκε.
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Πάμε πάλι:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Juno έγραψε: 18 Φεβ 2022, 17:34
Πασιφάη έγραψε: 18 Φεβ 2022, 13:29 Γιατί να φύγεις; Ποιός θα σε κάνει να φύγεις; Έλα με τις μαλακίες ρε περαστική. Κάτσε εκεί που κάθεσαι.
1. Δεν είπα τίποτα σχετικά με πολιτική :102:

2. Δεν θα μου λέτε να φύγω εγώ από νήμα που άνοιξα :102:
Εγώ, που αγνοώ νήματα όταν έχω σκοτωθεί με τους νηματοθέτες μην τυχόν και ξαναρπαχτούμε, χωρίς να έχω την ίδια απαίτηση από αυτούς.
Τουλάχιστον μη μου κάνετε επίθεση στα νήματα (εκτός πολιτικής και κοινωνικών) που ανοίγω.

3. Εγώ να δείτε πόσο χεσμένη έχω τη γνώμη της. Απόδειξη ότι δεν ασχολούμαι μαζί της, εκτός από τώρα που μου επιτέθηκε.
1. Όλα τα αντιμετωπίζεις βάσει πολιτικού υπόβαθρου. Έλα, μη γελιόμαστε και μεταξύ μας.Οι περισσότερες δημοσιεύσεις σου εκεί πρόσκεινται. Δικαίωμά σου βέβαια. Αυτό δεν επιδέχεται φίμωσης.

2. Δεν σου είπε κανεις να φυγεις απ'το νήμα. Τί διάολο; Άλλα διαβάζεις;

3. Εσύ της την έπεσες πρώτη. με υπονοούμενα. Να είμαστε τίμιοι σε ότι λέμε.

4. Προσωπικά ΔΕΝ σου έκαμα καμία επίθεση, ούτε είχα κάτι τέτοιο κατα νου. Απλά ηρέμησε λίγο. Και στο ζητώ ευγενικά. Δεν μπορώ να στο ζωγραφίσω, υστερώ στην συγκεκριμένη καλλιτεχνική δραστηριότητα.
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Juno έγραψε: 16 Φεβ 2022, 00:00
LEONAS έγραψε: 14 Φεβ 2022, 23:14 Χρόνια πολλά στους κοριτσαρους του φορουμ
Ευχαριστούμε!!!

Η μοναδική που είπες ευχαριστώ :8)
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
περαστική

Οταν γραφεις χαλαρα και σου λενε οτι μισας τους Ελληνες και τους διαχωριζεις επειδη εχουν πιαστει απο μια προταση και μονο βγαζοντας τα δικα τους συμπερασματα, και οταν τους εξηγεις και συνεχιζουν να γραφουν τα δικα τους αγνοωντας αυτα που εγραψες και μιλωντας για εκμεταλλευση ή για το τι λενε ΑΛΛΟΙ Κυπριοι, ε καπου χανεται και το νοημα το να μπαινει καποιος στο φορουμ απλα για να δικαιολογει συνεχως τις προτασεις του. Ε αντε μπραβο δηλαδη με τον καθε κομπλεξικο. Και ναι ας με ξαναπουν επιθετικη και προσβλητικη επειδη υπερασπιζομαι συνεχως τα γραφομενα μου απ’ το πουθενα. :wave:
περαστική

Οσο για σενα Τζουνο, εσυ με εκανες quote πρωτη γραφοντας οτι θα πεις κακια. Καταλαβα πού το πηγαινες και γι’ αυτο σου απαντησα πως εχω χεσμενη την γνωμη σου και αμεσως με επιβεβαιωσες απαντωντας για εκμεταλλευση Κυπριων και οτι μισω τους Ελληνες. Οποτε σταματα να τα ριχνεις πανω μου. Οσο μου απαντουσες απαντουσα για να υπερασπιστω τον εαυτο μου. Τωρα συνεχισε την κλαψα για να το παιξεις θυμα. Σου αφηνω το πεδιο ελευθερο, θα παω να βρω κυπριακο φορουμ που μισουν τους Ελληνες, αφου εξαρχης ησουνα ΣΙΓΟΥΡΗ οτι εγω ανηκω σε αυτη την κατηγορια. :wave:
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

περαστική έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:30 Οσο για σενα Τζουνο, εσυ με εκανες quote πρωτη γραφοντας οτι θα πεις κακια. Καταλαβα πού το πηγαινες και γι’ αυτο σου απαντησα πως εχω χεσμενη την γνωμη σου και αμεσως με επιβεβαιωσες απαντωντας για εκμεταλλευση Κυπριων και οτι μισω τους Ελληνες. Οποτε σταματα να τα ριχνεις πανω μου. Οσο μου απαντουσες απαντουσα για να υπερασπιστω τον εαυτο μου. Τωρα συνεχισε την κλαψα για να το παιξεις θυμα. Σου αφηνω το πεδιο ελευθερο, θα παω να βρω κυπριακο φορουμ που μισουν τους Ελληνες, αφου εξαρχης ησουνα ΣΙΓΟΥΡΗ οτι εγω ανηκω σε αυτη την κατηγορια. :wave:
Ήρεμα...Σιγά με αυτά που λέει ο καθεις να συγχυζομαστε και να την κάνουμε...
Φευγουμε μόνο όταν παύει να υπάρχει ο σκοπός εγγραφής μας. :P
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

περαστική έγραψε: 18 Φεβ 2022, 22:28
Οταν γραφεις χαλαρα και σου λενε οτι μισας τους Ελληνες και τους διαχωριζεις επειδη εχουν πιαστει απο μια προταση και μονο βγαζοντας τα δικα τους συμπερασματα, και οταν τους εξηγεις και συνεχιζουν να γραφουν τα δικα τους αγνοωντας αυτα που εγραψες και μιλωντας για εκμεταλλευση ή για το τι λενε ΑΛΛΟΙ Κυπριοι, ε καπου χανεται και το νοημα το να μπαινει καποιος στο φορουμ απλα για να δικαιολογει συνεχως τις προτασεις του. Ε αντε μπραβο δηλαδη με τον καθε κομπλεξικο. Και ναι ας με ξαναπουν επιθετικη και προσβλητικη επειδη υπερασπιζομαι συνεχως τα γραφομενα μου απ’ το πουθενα. :wave:
Δεν χρειάζεται να δικαιολογείσαι για τίποτε. Δεν είσαι το παιδί που έχει δώσει δείγματα πουστιάς ή μίσους εδώ μέσα. Είσαι υπερβολικά ευαίσθητη και αρκετά ενοχική η αλήθεια είναι, αλλά αυτό δεν προσβάλλει κανέναν και αφορά μόνον εσένα που βγάζεις την ψυχή σου. Γράψε και κάτι στα παπάρια σου, δεν κοστίζει. Αν καθήσεις να στεναχωριέσαι εδώ μέσα με τον κάθε απίθανο, θα λαλήσεις. Πίστεψέ με, το έχω βιώσει παλαιότερα και πλέον γελάω. Εκτός σπανίων περιπτώσεων που οργίζομαι και ειλικρινά δεν κολώνω να μπινελικώσω και να βάλω χ. :wink
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”