Juno έγραψε: 17 Φεβ 2022, 00:03
περαστική έγραψε: 16 Φεβ 2022, 22:51
Juno έγραψε: 16 Φεβ 2022, 20:42
Τότε τι κάνεις εδώ;
Δεν έχει κανένα κυπριακό φόρουμ όπου δεν χωνεύουν τους υπόλοιπους Έλληνες;
Και γιατί θέλουν να έρχονται με ευνοϊκές εξετάσεις στα ελλαδίτικα πανεπιστήμια, Κύπριοι φοιτητές που μας μισούν; Λίγη αξιοπρέπεια βρε παιδιά.
Οι υπόλοιποι Κύπριοι βεβαίως να έρχονται με ευνοϊκές εξετάσεις.
Σόρρυ αλλά μίσος μόνο στο δικό σου ποστ βλέπω.
Άντε καληνύχτα.
Μίσος επειδή δεν μου αρέσει η εκμετάλλευση ή επειδή δεν μου αρέσει που μίλησες προσβλητικά;
Τελος πάντων, χεσμένη την έχω τη γνώμη σου.
Αυτοπροσδιορίσου και ως Τουρκάλα.

Δικαίωμά σου.
Σ’ αυτο εδω απαντησα:
Juno έγραψε: 16 Φεβ 2022, 00:08
Θα πω τίποτα άσχημο και θα με λέτε κακιά.
και οντως χεστηκα για την γνωμη σου οταν σε ενα ακυρο νημα για τον Βαλεντινο ερχεσαι να ριξεις το κομπλεξ και την κακια σου. Βρες μου ΕΝΑ ποστ μου, μονο ενα που να λεω οτι μισω τους Ελληνες. Οταν γραφω ποσο ομορφη χωρα ειναι η Ελλαδα και οταν ερχομαι για διακοπες εκει και αφηνω τα λεφτα μου. Οταν εμεινα ενα χρονο για σπουδες πληρωνοντας ενοικια (αυτο σε χαλαει ομως λογω ευνοϊκων εξετασεων), οταν 9 στους 10 καθηγητες μου στο φυσικο Κυπρου ειναι Ελληνες (και γενικα σε οποιαδηποτε σχολη) επειδη φευγουν απ’ την Ελλαδα για να περασουν καλυτερη ζωη στην Κυπρο.
Αϊ τραβα παραπερα τωρα για να ριξεις αλλου το κομπλεξ σου.
Φιλουρες.
* α και γι’ αυτο που εγραψα (Ελληνες και Κυπριοι), επιτηδες τους εβαλα μαζι. Ιδιο dna εχουμε και ως επιβατες ειμαστε οι χειροτεροι μαζι με Ισραηλιτες. Δεν ειναι ρατσισμος, παρατηρηση ειναι και σαν ατομο που εχω δουλεψει αεροδρομιο σχεδον 2 χρονια στο συνολο, εχω δικαιωμα γνωμης λογω βιωματων και παρατηρησεων. Και δεν τα λεω μονο εγω αλλα και συναδελφοι. Ειναι στη νοοτροπια μας, τι να κανουμε. Και μιλαω για τον μεσο ορο. «Ξερεις ποιος ειμαι εγω;» και οτι η χωρα μας ανηκει. Sad but true και οποιον ενοχλει, ξυδακι.