!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πατέρας αυτοκτόνησε από ντροπή για βίντεο του γιου του με άλλον άνδρα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Πατέρας αυτοκτόνησε από ντροπή για βίντεο του γιου του με άλλον άνδρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Blackdog έγραψε: 17 Φεβ 2022, 15:52
AlienWay έγραψε: 17 Φεβ 2022, 15:45

Προσωπικά δεν αποκλείω να παίζει ρόλο σε κάποιες λίγες περιπτώσεις και αυτό που επικαλείσαι εσύ, αλλά δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν γκέη ή bi που να προέρχεται από κακή ανατροφή λόγω οικογένειας. Ειδικά ο πιο κοντινός γκέη που ξέρω, είναι από πολύ καλή οικογένεια. Η οικογένειά του, του προξένεψε κάποιες γυναίκες μήπως και αλλάξει γνώμη. ΠΗΓΕ με αυτές, αλλά δε... δε... ουάχ... δε.
Καλα, απο "καλες" οικογενειες εχω χορτασει. Απ εξω καθως πρεπει και μεσα σαπιλα και σκουλικι.

Δεν ειναι θεμα ανατροφης παντως, αλλα ρολων και προτυπων. Μπορει να κανω λαθος, δεν ειναι οτι εχω κανει προζεκτ, τσεκαρε το απο αυτη την οπτικη και πες μου.
Νομίζω ότι δεν βγαίνει άκρη με τους ρόλους και τα πρότυπα, γιατί όλοι λίγο-πολύ έχουμε τις ίδιες προσλαμβάνουσες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

AlienWay έγραψε: 17 Φεβ 2022, 15:54
Νομίζω ότι δεν βγαίνει άκρη με τους ρόλους και τα πρότυπα, γιατί όλοι λίγο-πολύ έχουμε τις ίδιες προσλαμβάνουσες.
Οχι, δεν εχουμε

Ειχε εσενα ας πουμε η μανα σου φουλ κοντρολ στην ζωη σου μεχρι να πας 30; σου υπαγορευε συνεχως τι θα κανεις; Ο πατερας σου δεν εδινε δεκαρα;

Η αναποδα, ηταν ο πατερας μεθυστακας και εδερνε την μανα σου οταν γυρναγε σπιτι, ενω αυτη με το μονο που αντιδρουσε ηταν το κλαμα;

Θεωρησες καποιον υπευθυνο για την δυστυχια στην οικογενεια; (προφανως δεν υπηρχε στην περιπτωση σου αλλα καταλαβες)

Σε μενα δεν ηταν ετσι παντως :102:
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Blackdog έγραψε: 17 Φεβ 2022, 16:02
AlienWay έγραψε: 17 Φεβ 2022, 15:54
Οχι, δεν εχουμε

Ειχε εσενα ας πουμε η μανα σου φουλ κοντρολ στην ζωη σου μεχρι να πας 30; σου υπαγορευε συνεχως τι θα κανεις; Ο πατερας σου δεν εδινε δεκαρα;

Η αναποδα, ηταν ο πατερας μεθυστακας και εδερνε την μανα σου οταν γυρναγε σπιτι, ενω αυτη με το μονο που αντιδρουσε ηταν το κλαμα;

Θεωρησες καποιον υπευθυνο για την δυστυχια στην οικογενεια; (προφανως δεν υπηρχε στην περιπτωση σου αλλα καταλαβες)

Σε μενα δεν ηταν ετσι παντως :102:
Σου λέω ότι και στους γκέη δεν είναι έτσι, γιατί δυο περιπτώσεις που γνωρίζω, ξέρω καλά και τους γονείς. Αλλά εσύ λες "μπορεί να τα κάνουνε κρυφά", επομένως δεν θα βγει άκρη έτσι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

AlienWay έγραψε: 17 Φεβ 2022, 16:04

Σου λέω ότι και στους γκέη δεν είναι έτσι, γιατί δυο περιπτώσεις που γνωρίζω, ξέρω καλά και τους γονείς. Αλλά εσύ λες "μπορεί να τα κάνουνε κρυφά", επομένως δεν θα βγει άκρη έτσι.
:8)

Κρατα παντως οτι ακομα και αυτοι που παραθετεις, μιλανε για συνδυασμο γεγονοτων, οχι μονο για βιολογια. Ας μην το δενουμε το οτι οφειλεται -εστω- μονο στα γονιδια και τις ορμονες.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Ασέβαστος έγραψε: 17 Φεβ 2022, 09:31
John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 21:30
Naida έγραψε: 16 Φεβ 2022, 21:23 Ελπίζω να βρει τρόπο να το ξεπεράσει το παιδί.
Δυστυχως θα χρεωθει την αυτοχειρια του πατερα του, για την ομως οποια ευθυνεται η κοινωνια του χωριου.

ειμαστε απολυτα σιγουροι οτι δεν το εκανε επιτηδες για να την σπασει στον ομοφοβικο γερο του;
μην αυτοεξευτελιζεσαι κι αλλο σε παρακαλω
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ερμής έγραψε: 17 Φεβ 2022, 14:40 Εν τω μεταξύ κάτι που δεν έχει αναφέρει ποτέ και κανείς όσο διαβάζω είναι πως η Κάρπαθος είναι πατροπαράδοτα μητριαρχική και όχι πατριαρχική κοινωνία. Απο τις ελάχιστες στην Ελλάδα.
Όλα τα Αιγαιώτικα νησιά απ'οσο ξερω, έτσι ειναι. Αλλα εξ όσων φαίνεται, αυτό δεν τα κάνει αυτομάτως και μη συντηρητικά. Για αυτό από το πρωτο μου ποστ μίλησα για συντηρητική κοινωνία, και όχι για "πατριαρχική". Το "πατριαρχία" γενικά ειναι μια λέξη που δεν πολυσυμπαθώ, δεν με καλύπτει επαρκώς και αποφεύγω να χρησιμοποιώ.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Επρεπε να πείσουν τον πατέρα ότι είναι τιμή του που πέρασε καλά ο μουστακαλής και ότι είναι πολύ καλό για τον τουρισμό που ο γιος του συμβάλει στη φιλοξενία.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

John Brown Gun Club έγραψε: 17 Φεβ 2022, 17:34
John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 21:30

Δυστυχως θα χρεωθει την αυτοχειρια του πατερα του, για την ομως οποια ευθυνεται η κοινωνια του χωριου.

ειμαστε απολυτα σιγουροι οτι δεν το εκανε επιτηδες για να την σπασει στον ομοφοβικο γερο του;
για διαβασε και λιγο παρακατω, να δεις κατι...
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Εγώ πάντως δεν θα είχα ιδιαίτερο πρόβλημα αν ο γιος μου ήταν γκέι. Αρκεί να ήταν σοβαρός άνθρωπος και να μην έκανε την σεξουαλικότητα του ως το βασικό στοιχείο ταυτότητας του. Τα υπόλοιπα είναι δικαίωμα του.
Οπότε, δεν τίθεται καν θέμα αν θα τον "στήριζα" γιατί δεν το θεωρώ αναπηρία. Και θα έκοβα τον βήχα στον οποιονδήποτε από το κοντινό περιβάλλον, επιχειρούσε να μου την πει. :) Αυτά τα είχαμε λύσει από τότε που ήταν έφηβος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2022, 19:12 Εγώ πάντως δεν θα είχα ιδιαίτερο πρόβλημα αν ο γιος μου ήταν γκέι. Αρκεί να ήταν σοβαρός άνθρωπος και να μην έκανε την σεξουαλικότητα του ως το βασικό στοιχείο ταυτότητας του. Τα υπόλοιπα είναι δικαίωμα του.
Οπότε, δεν τίθεται καν θέμα αν θα τον "στήριζα" γιατί δεν το θεωρώ αναπηρία. Και θα έκοβα τον βήχα στον οποιονδήποτε από το κοντινό περιβάλλον, επιχειρούσε να μου την πει. :) Αυτά τα είχαμε λύσει από τότε που ήταν έφηβος.
αρα αυτός που το πήρε βαριά ήταν ηλίθιος και καλά να πάθει που δεν προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα;
ή μηπως η πολιτεία έχει βγει οφσάιτ ψηφίζοντας πράγματα που δεν είναι αποδεκτά στην πραγματικότητα;
αυτο ειναι το θέμα για συζήτηση
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Οπότε το συμπέρασμα για μία ακόμα φορά είναι πώς όχι μόνο το phorum είναι ομοφοβικό, αλλά πώς οι περισσότεροι θα ήταν ή είναι πλήρως ακατάλληλοι για γονείς. Καλά περνάμε πάλι.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Ασέβαστος έγραψε: 17 Φεβ 2022, 18:35
John Brown Gun Club έγραψε: 17 Φεβ 2022, 17:34

για διαβασε και λιγο παρακατω, να δεις κατι...
Αυτο που διαβαζω ειναι πως το βιντεο τραβηχτηκε και μοιραστηκε απο τριτο ατομο, χωρις να υπαρχουν πληροφοριες πως εγινε με την συναινεση των απεικονιζομενων σε αυτο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Σέλευκας έγραψε: 17 Φεβ 2022, 19:15
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2022, 19:12 Εγώ πάντως δεν θα είχα ιδιαίτερο πρόβλημα αν ο γιος μου ήταν γκέι. Αρκεί να ήταν σοβαρός άνθρωπος και να μην έκανε την σεξουαλικότητα του ως το βασικό στοιχείο ταυτότητας του. Τα υπόλοιπα είναι δικαίωμα του.
αρα αυτός που το πήρε βαριά ήταν ηλίθιος και καλά να πάθει που δεν προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα;
ή μηπως η πολιτεία έχει βγει οφσάιτ ψηφίζοντας πράγματα που δεν είναι αποδεκτά στην πραγματικότητα;
Για μένα έγραψα. Το "άρα" από πού προκύπτει;

Σαφώς και ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στη δική του άποψη και δεν είμαι εγώ αυτή που θα καθορίσω πότε και γιατί πρέπει να νοιώθει ντροπή, στενοχώρια ή θλίψη ο καθένας.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί ο νεαρός συνέχιζε να μένει εκεί, από τη στιγμή που είχε πρόβλημα τόσο με την οικογένεια όσο και με το κοινωνικό του περιβάλλον. Σε τέτοιες περιπτώσεις την κάνεις, για να προστατεύσεις τόσο τον εαυτό σου όσο και τους δικούς σου. Αν σ' ενδιαφέρουν. Αν την είδε ακτιβιστής, πρόβλημα του.

Αλλά σ' αυτές τις φάσεις, θεωρώ πραγματικά σιχαμένους όσους προωθούν αυτά τα βιντεάκια, ανεξαρτήτως αν αφορούν σε στρέιτ ή γκέι φάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

John Brown Gun Club έγραψε: 17 Φεβ 2022, 19:24

Αυτο που διαβαζω ειναι πως το βιντεο τραβηχτηκε και μοιραστηκε απο τριτο ατομο, χωρις να υπαρχουν πληροφοριες πως εγινε με την συναινεση των απεικονιζομενων σε αυτο.
ουτε πληροφοριες οτι ΔΕΝ εγινε με τη συναινεση αυτων.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2022, 19:30
Σέλευκας έγραψε: 17 Φεβ 2022, 19:15
Για μένα έγραψα. Το "άρα" από πού προκύπτει;

Σαφώς και ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στη δική του άποψη και δεν είμαι εγώ αυτή που θα καθορίσω πότε και γιατί πρέπει να νοιώθει ντροπή, στενοχώρια ή θλίψη ο καθένας.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί ο νεαρός συνέχιζε να μένει εκεί, από τη στιγμή που είχε πρόβλημα τόσο με την οικογένεια όσο και με το κοινωνικό του περιβάλλον. Σε τέτοιες περιπτώσεις την κάνεις, για να προστατεύσεις τόσο τον εαυτό σου όσο και τους δικούς σου. Αν σ' ενδιαφέρουν. Αν την είδε ακτιβιστής, πρόβλημα του.

Αλλά σ' αυτές τις φάσεις, θεωρώ πραγματικά σιχαμένους όσους προωθούν αυτά τα βιντεάκια, ανεξαρτήτως αν αφορούν σε στρέιτ ή γκέι φάσεις.
το άρα πήγαινε στο ότι παρουσιάζεις μια τελείως αντίθετηοπτική η οποία θα ήταν η λύση αν την υιοθετούσε. (και επειδή δεν την υιοθέτησε αυτοκτόνησε και δεν του φταίει κανένας παρα το ξερό του το κεφάλι, λέω εγώ)
Ούτε για μένα το θέμα είναι η προώθηση των βίντεο το οποίο είναι ένα θέμα χωρίς βαρύτητα. Το θέμα είναι οτι η ομοφυλοφιλία δεν είναι αποδεκτή και ότι θα υπάρξουν τραγωδίες αν κάποιοι βλέπουν ως λύση το μπράβο στην ομοφυλοφιλία και την προώθηση νέων ηθών που δεν προκύπτουν απο την ιδια την κοινωνία.
Δεν μπορείς να επιτρέπεις γάμο μεταξύ αντρών στο δημαρχείο Κωλοπετινίτσας και δίπλα να αυτοκτονεί η μητέρα και να λένε μετά οτι ζούσε στο μεσαίωνα.
Azzurra Carnelos
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”