!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πατέρας αυτοκτόνησε από ντροπή για βίντεο του γιου του με άλλον άνδρα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Πατέρας αυτοκτόνησε από ντροπή για βίντεο του γιου του με άλλον άνδρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Φεβ 2022, 09:20 Και κάτι άλλο
Ή Καρπαθος είναι μεγάλο νησί με τουρισμό υπ καλοκαίρι και με πολλούς κατοίκους να έχουν πάει ως μετανάστες στο εξωτερικό και να έρχονται στο νησί για διακοπές
ΔΕΝ είναι μικρό νησί και ούτε είσαι ως κάτοικος απομονωμένος από τον υπόλοιπο κόσμο
Μπορεί ο άνθρωπος να είχε και άλλα προβλήματα και αυτό να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μπορεί ο χαρακτήρας του να ήταν τέτοιος που να μην του επέτρεπε να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση. Ούτε ξέρεις αν ζούσε σε μικρό ή μεγάλο χωριό στην Κάρπαθο και πόσο κλειστός είναι ο κύκλος του.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Φεβ 2022, 09:22
ST48410 έγραψε: 17 Φεβ 2022, 09:19
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Φεβ 2022, 09:17 Το ακραίο μπουλινγκ που δέχθηκε αυτός ο πατέρας του ακριβώς ήταν και από ποιους;
Ποιος να ξέρει; Μπορεί και δημοσιογραφικές εικασίες. Ωστόσο δεν μπορείς να φανταστείς φίλους και γνωστούς να του κάνουν καζούρα; Αν μάλιστα ισχύει ότι το οργάνωσαν κάποιες γυναίκες για εκδίκηση όπως γράφει στο τέλος;
Αλλάζεις φίλους και γνωστούς εάν σου κάνουν τέτοιου είδους καζουρα
Αυτό ΔΕΝ είναι κοινωνική πίεση για την οποία μάλιστα ευθύνεται ολόκληρος ο πληθυσμός ενος νησιού σαν την Καρπαθο (δεν είναι μικρο νησί ) ..
Εσύ που το βλέπεις αποστασιοποιημένα ως τρίτος. Προφανώς αυτός βρέθηκε σε αδιέξοδο.
Γκουερινο 4
Phorum.gr user: Gouerino

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο 4 »

foscilis έγραψε: 17 Φεβ 2022, 08:36 Αν είσαι ο τύπος που θα αυτοκτονούσε για κάτι τέτοιο, καλά κάνεις και αυτοκτονεις.
Το πιο εύκολο πράγμα είναι να παριστάνεις τον προοδευτικό με ξένους κωλους
Μόνο όταν συμβεί κάτι τέτοιο στην δικιά σου ζωή, θα καταλάβεις τι πραγματικά εισαι
Είμαι σίγουρος πως πολλοί που το παίζουν άνετοι ,αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στον γιόκα τους θα αυτοκτονουσαν και κάποιοι σκληροί και απόλυτοι θα το ξεπερνούσαν
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

ST48410 έγραψε: 17 Φεβ 2022, 09:23
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Φεβ 2022, 09:20 Και κάτι άλλο
Ή Καρπαθος είναι μεγάλο νησί με τουρισμό υπ καλοκαίρι και με πολλούς κατοίκους να έχουν πάει ως μετανάστες στο εξωτερικό και να έρχονται στο νησί για διακοπές
ΔΕΝ είναι μικρό νησί και ούτε είσαι ως κάτοικος απομονωμένος από τον υπόλοιπο κόσμο
Μπορεί ο άνθρωπος να είχε και άλλα προβλήματα και αυτό να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μπορεί ο χαρακτήρας του να ήταν τέτοιος που να μην του επέτρεπε να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση. Ούτε ξέρεις αν ζούσε σε μικρό ή μεγάλο χωριό στην Κάρπαθο και πόσο κλειστός είναι ο κύκλος του.
Αρα ήταν προσωπικό δικό του ψυχολογικό ζήτημα το οποίο είχε σχέση με τις δικές του αντιλήψεις και με άτομα της φίλης του παρέας κσι όχι με την κοινωνική πίεση που δεχόταν από τους κατοίκους ολοκλήρου νησιού σαν την Καρπαθο ..
Ή γνώμη ή οι αντιδράσεις λίγων ατόμων ΔΕΝ αντιπροσωπεύουν ή εκφράζουν όλους τους κατοίκους
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2022, 21:49
Spoiler
John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 21:42
Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2022, 21:32

Άρα δεν ευθύνεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αλλά η κοινωνία που τον έπαιζε με το βίντεο και έλεγε από κάτω σε σχολια "έτσι ξεκολιασε την ψωλα", "καταπιολα από τις λιγες" .
Τι διαφορά εχει η πουστρα που έβγαλε το βίντεο με τον Σταθακο;
Πολλα μπορει να σου προσαψει κανεις, αλλα οχι ομως την βλακεια: εντυπωσιαζομαι που δεν αντιλαμβανεσαι πως αυτη η κοινωνια που περιγραφεις ενδυναμωνει ατομα σαν τον Παναγιωτοπουλο η αυτον που κυκλοφορησε το βιντεο στο χωριο ή το υπολοιπο χωριο που με τα σχολια του οδηγησε τον πατερα στην αυτοκτονια. Εαν ζουσαμε σε κοινωνια ελευθερη απο σεξιστικες και ομοφοβικες προκαταληψεις τιποτα απο τα παραπανω δεν θα ειχαν συμβει.
Καμία σχέση. Δε νομίζω πως πήγε κανεις να πει του πατέρα "ρε είδα χθες που φερμαραν τον γιο σου" όσο κατσιβλαχος και να είναι.
αυτό έγινε και μάλιστα τού το έδειξαν, "σύμφωνα με πληροφορίες".

Κάτοικοι του νησιού έδειξαν στο 59χρονο το βίντεο στο οποίο απεικονίζονταν ο γιος του σε ερωτικές περιπτύξεις με έναν άλλον άντρα.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Γκουερινο 4 έγραψε: 17 Φεβ 2022, 09:27
foscilis έγραψε: 17 Φεβ 2022, 08:36 Αν είσαι ο τύπος που θα αυτοκτονούσε για κάτι τέτοιο, καλά κάνεις και αυτοκτονεις.
Μόνο όταν συμβεί κάτι τέτοιο στην δικιά σου ζωή, θα καταλάβεις τι πραγματικά εισαι
Είμαι σίγουρος πως πολλοί που το παίζουν άνετοι ,αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στον γιόκα τους θα αυτοκτονουσαν και κάποιοι σκληροί και απόλυτοι θα το ξεπερνούσαν
Εάν το παιδί μου είναι ενήλικος κάνει ότι θέλει στην ζωή του με το δικό του βέβαια πορτοφόλι και έχοντας την ευθύνη των πράξεων του
Δεν έχει καμία υποχρέωση το παιδί μου να ακολουθεί τις δικές μου γραμμές και οδηγίες ..

Με την ίδια λογική εάν το παιδί μου παντρευτεί κάποιον που δεν τον εγκρινω ..θα πρέπει να αυτοκτονήσω ..
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 21:30
Naida έγραψε: 16 Φεβ 2022, 21:23 Ελπίζω να βρει τρόπο να το ξεπεράσει το παιδί.
Δυστυχως θα χρεωθει την αυτοχειρια του πατερα του, για την ομως οποια ευθυνεται η κοινωνια του χωριου.

ειμαστε απολυτα σιγουροι οτι δεν το εκανε επιτηδες για να την σπασει στον ομοφοβικο γερο του;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Bill Hicks έγραψε: 17 Φεβ 2022, 09:29
Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2022, 21:49
Spoiler
John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 21:42

Πολλα μπορει να σου προσαψει κανεις, αλλα οχι ομως την βλακεια: εντυπωσιαζομαι που δεν αντιλαμβανεσαι πως αυτη η κοινωνια που περιγραφεις ενδυναμωνει ατομα σαν τον Παναγιωτοπουλο η αυτον που κυκλοφορησε το βιντεο στο χωριο ή το υπολοιπο χωριο που με τα σχολια του οδηγησε τον πατερα στην αυτοκτονια. Εαν ζουσαμε σε κοινωνια ελευθερη απο σεξιστικες και ομοφοβικες προκαταληψεις τιποτα απο τα παραπανω δεν θα ειχαν συμβει.
Καμία σχέση. Δε νομίζω πως πήγε κανεις να πει του πατέρα "ρε είδα χθες που φερμαραν τον γιο σου" όσο κατσιβλαχος και να είναι.
αυτό έγινε και μάλιστα τού το έδειξαν, "σύμφωνα με πληροφορίες".

Κάτοικοι του νησιού έδειξαν στο 59χρονο το βίντεο στο οποίο απεικονίζονταν ο γιος του σε ερωτικές περιπτύξεις με έναν άλλον άντρα.
Ήταν κτηνοτροφος από ότι κατάλαβα
Και μάλλον χωρίς μορφωτικό επίπεδο
Γκουερινο 4
Phorum.gr user: Gouerino

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο 4 »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Φεβ 2022, 09:31
Εάν το παιδί μου είναι ενήλικος κάνει ότι θέλει στην ζωή του με το δικό του βέβαια πορτοφόλι και έχοντας την ευθύνη των πράξεων του
Δεν έχει καμία υποχρέωση το παιδί μου να ακολουθεί τις δικές μου γραμμές και οδηγίες ..

Με την ίδια λογική εάν το παιδί μου παντρευτεί κάποιον που δεν τον εγκρινω ..θα πρέπει να αυτοκτονήσω ..
Περιττό μπλα μπλα για άσχετα θέματα
Το να το παίζεις υπεράνω και προοδευτικός για τους γιους των άλλων είναι εύκολο
Το θέμα είναι τι γίνεται αν κάτι τέτοιο χτυπήσει την δική σου πορτα
Και είναι και ο τρόπος που το μαθαίνεις
Άλλο να σε πιάσει το παιδί σου και να σε πει πατέρα το και το και άλλο να σε δείξουν έναν βίντεο όπου κάποιος τον γαμαει χωρίς εσύ να έχεις την παραμικρή ιδεα
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Φεβ 2022, 09:31

Ετσι ειναι. Βέβαια ουτε εγω ειμαι υποχρεωμένος να του αφησω στο μελλον εστω και 1 σεντ αν δεν θελω.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

ST48410 έγραψε: 17 Φεβ 2022, 09:14 Αναζητούν το πρόσωπο που τράβηξε και διέρρευσε το βίντεο που οδήγησε τον 59χρονο στην αυτοχειρία. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, πρόκειται για πρόσωπο το οποίο εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία του νησιού και μάλιστα διακρίνεται και ο ίδιος στο βίντεο.

Αδιευκρίνιστοι ωστόσο παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους ο εν λόγω άντρας διέρρευσε το βίντεο σε τρίτα πρόσωπα που με τη σειρά τους φρόντισαν να φτάσει το υλικό σε «φίλους» του 59χρονου αλλά και στον ίδιο.

Ο άτυχος άντρας έπεσε θύμα ακραίου bullying γεγονός που τον οδήγησε στην αυτοχειρία, χρησιμοποιώντας την καραμπίνα του. Οι αστυνομικές Αρχές του νησιού εξετάζουν και το ενδεχόμενο, η διοχέτευση του ροζ οπτικό ακουστικού υλικού σε τρίτα πρόσωπα να έγινε για λόγους αντεκδίκησης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος του 59χρονου φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με κάποιες γυναίκες του νησιού οι οποίες ενδέχεται χρησιμοποίησαν το ενδιάμεσο πρόσωπο για να εξασφαλίσουν το υλικό το οποίο και φρόντισαν να φτάσει στα κινητά τηλέφωνα προσώπων από το περιβάλλον του 59χρονου.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... ekdikisis/
βρήκαμε τους ηθικούς αυτουργούς?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

lonelyrider έγραψε: 17 Φεβ 2022, 00:11

Και σαν ένας ρασοφορος βγει ανώμαλος αυτό ο χριστιανισμός το χρεώνεται?
ναι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

panos291 έγραψε: 17 Φεβ 2022, 09:46
Ετσι ειναι. Βέβαια ουτε εγω ειμαι υποχρεωμένος να του αφησω στο μελλον εστω και 1 σεντ αν δεν θελω.
:smt018

Υπάρχει η νόμιμη μοιρα, δηλαδή το ελάχιστο κληρονομικό μερίδιο. Εκτός αν φύγεις από τη ζωή χωρίς τίποτα στο όνομά σου. Αν φύγεις κ έχεις Χ περιουσία, αναγκαστικά ένα ποσοστό αυτής θα περάσει στον πουστη γιο, ακόμη κ αν του έχεις κόψει την καλημέρα 30 χρόνια
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Lugozzi έγραψε: 17 Φεβ 2022, 09:57
ST48410 έγραψε: 17 Φεβ 2022, 09:14 Αναζητούν το πρόσωπο που τράβηξε και διέρρευσε το βίντεο που οδήγησε τον 59χρονο στην αυτοχειρία. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, πρόκειται για πρόσωπο το οποίο εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία του νησιού και μάλιστα διακρίνεται και ο ίδιος στο βίντεο.

Αδιευκρίνιστοι ωστόσο παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους ο εν λόγω άντρας διέρρευσε το βίντεο σε τρίτα πρόσωπα που με τη σειρά τους φρόντισαν να φτάσει το υλικό σε «φίλους» του 59χρονου αλλά και στον ίδιο.

Ο άτυχος άντρας έπεσε θύμα ακραίου bullying γεγονός που τον οδήγησε στην αυτοχειρία, χρησιμοποιώντας την καραμπίνα του. Οι αστυνομικές Αρχές του νησιού εξετάζουν και το ενδεχόμενο, η διοχέτευση του ροζ οπτικό ακουστικού υλικού σε τρίτα πρόσωπα να έγινε για λόγους αντεκδίκησης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος του 59χρονου φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με κάποιες γυναίκες του νησιού οι οποίες ενδέχεται χρησιμοποίησαν το ενδιάμεσο πρόσωπο για να εξασφαλίσουν το υλικό το οποίο και φρόντισαν να φτάσει στα κινητά τηλέφωνα προσώπων από το περιβάλλον του 59χρονου.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... ekdikisis/
βρήκαμε τους ηθικούς αυτουργούς?
Τιποτα πουτανες ντοπιες κακιεσμενες, κακογαμημενες θα το εφαγαν το παιδι.
Δεν εχουν μπεσα ορισμενοι ανθρωποι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Φεβ 2022, 10:11
panos291 έγραψε: 17 Φεβ 2022, 09:46
:smt018

Υπάρχει η νόμιμη μοιρα, δηλαδή το ελάχιστο κληρονομικό μερίδιο. Εκτός αν φύγεις από τη ζωή χωρίς τίποτα στο όνομά σου. Αν φύγεις κ έχεις Χ περιουσία, αναγκαστικά ένα ποσοστό αυτής θα περάσει στον πουστη γιο, ακόμη κ αν του έχεις κόψει την καλημέρα 30 χρόνια
Οχι αν εχεις κανει τα κουμαντα σου πιο πριν.
(εικονικες πωλησεις, ρευστοποιησεις, μεταφορες εξω κλπ). Οπου θελεις πανε τα λεφτα σου οταν εισαι εν ζωη, και μπορεις να τα χαίρεσαι κιολας.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”