Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Όπως συμβαίνει και σε κάθε ομάδα ανθρώπων (ακόμη και σε ομάδα ενόρκων σε δικαστήριο) ένα δύο άτομα επηρεάζουν τις γνώμες των υπολοίπων
Λίγοι είναι κατήγοροι με φανατισμό ή πλειοψηφία είναι στο μέσο και λίγοι είναι αποκλίνοντες (απλά ..δεν πάνε κόντρα στην κυρίαρχη άποψη )
Εγω λεω τι πιστευω . μικρο νησι . γκεουλας ο ετσι . εγινε η κλικα του κουτσομπολιου δεν αντεξε ο πατερας . τελος . εσυ πιστευε να αλλαζε καφενεια και παρεες μεγαλος ανθρωπος σε κεφαλοχωρι .
Έγινε κάποιο .. δημοψήφισμα στους κατοίκους του νησιού για να κραξουν τον ομοφυλόφιλο γιό του συγκεκριμένου πατέρα ;
παριστανεις τον χαζουλη , τρολαρεις , η ζεις σε καποιον αλλον πλανητη ?
μικρο νησακι με πληθυσμο κεφαλοχωριου λεμε . εγινε το βουκινο με την διαροη ( θα το ξεραν πολυ πριν φυσικα αλλα χαριν της κουβεντας - δε μιλαμε για μια πολη ) και αρχισε το κουτσομπολιο . τι μαλακιες μου λες τωρα ? σορυ και για τις εκφρασεις . . .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 17 Φεβ 2022, 00:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ όχι. Μόνο Μύκονο, Σαντορίνη, Σύρο, Τήνο, Ιο, Φολέγανδρο... αυτά από κυκλάδες
Ενας τέτοιος γονιός θα μπορούσε να ; αυτοκτονήσει και για πολλούς άλλους λόγους
Γιατί το παιδί του πχ .. παντρεύτηκε με σύντροφο που δεν ενέκρινε αυτος
Ή γιατί έγινε Αθεος κομουνιστης κλπ κλπ κλπ
Και δεν είναι κοινωνική πίεση για την οποία μάλιστα ευθύνεται όλη ή κοινωνία ενός τόπου το τι λενε σε καφενείο κάποιες παρέες που έκανε ο ίδιος ο πατέρας και υπολόγιζε μάλιστα και την γνώμη τους ...
Υπάρχει σίγουρα μια υφέρπουσα ευαισθησία ή και κατάθλιψη, αλλά δεν έπρεπε να του φερθούν έτσι οι μπουμερομπούληδες.
Αυτούς τους μπουμερομπούληδες τους έκανε ο ίδιος παρέα και μάλλον ήταν οι προσωπικοί του φίλοι με τους οποίους τα έπιναν μαζί στο καφενείο..
Και γι αυτό υπολόγιζε την γνώμη τους ..
Δεν μαζεύτηκε ολόκληρο το νησί με τους κατοίκους του (και με τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο επικεφαλής) για να κραξουν τον πατέρα γιατί είχε γιο ομοφυλόφιλο .
Εγω λεω τι πιστευω . μικρο νησι . γκεουλας ο ετσι . εγινε η κλικα του κουτσομπολιου δεν αντεξε ο πατερας . τελος . εσυ πιστευε να αλλαζε καφενεια και παρεες μεγαλος ανθρωπος σε κεφαλοχωρι .
Έγινε κάποιο .. δημοψήφισμα στους κατοίκους του νησιού για να κραξουν τον ομοφυλόφιλο γιό του συγκεκριμένου πατέρα ;
παριστανεις τον χαζουλη , τρολαρεις , η ζεις σε καποιον αλλον πλανητη ?
μικρο νησακι με πληθυσμο κεφαλοχωριου λεμε . εγινε το βουκινο με την διαροη και αρχισε το κουτσομπολιο . τι μαλακιες μου λες τωρα ? σορυ και για τις εκφρασεις . . .
Αυτοί που έκαναν κουτσομπολιό και βουκινο ήταν ή προσωπική του παρέα την οποία αυτός ο ίδιος υπολόγιζε και τους συναναστρέφεται .
Εχω ζήσει σε νησιά της Δωδεκανήσου οπου υπηρετούσα.. σαν μόνιμος που ήταν οργανωμένος στο ΠΑΣΟΚ και με ειχαν στείλει εκεί ως δυσμενή μετάθεση τα κοματοσκυλα της Νέας Δημοκρατίας
Νon4me έγραψε: 17 Φεβ 2022, 00:41
παλι τσιπουρωμενος εισαι γαμω την πανακολα σου ? τι σχεση εχουν τα κομματικα με τα κους κους μιας μικρης κοινωνιας ?
Δεν υπάρχει κους κους ολόκληρης της κοινωνίας σε έναν τόπο
Συνήθως η κατακραυγή είναι από λίγα άτομα που παρουσιάζονται ως ολόκληρη ή κοινωνία
μιλαμε για ενα νησι με ουτε 10 χιλιαδες πληθυσμο . σταματα να στρουθοκαμηλιζεις . δεν εχω παρακολουθησει το θεμα αλλα η λογικη λεει πως λιγο πολυ ξεραν ολοι τι παιζει . ε εσκασε το βιντεακι ειπαν κανα 2 καραμπαμπαδες τις μαλακιες τους ... εκατσε πολυ και στον πατερα . τελος .
Δεν είναι θέμα άγνοιας. Δεν υπάρχει κάποια επιπλέον πληροφορία στην κατηγοριοποίηση με βάση τι φύλο πηδάει κανείς σε σχέση με την κατηγοριοποίηση τί ρόλο έχει στο σεξ. Εξίσου αυθαίρετες κοινωνικές συμβάσεις είναι.
Ακριβώς. Για κάποιο λόγο θεωρεί ότι "γαμά" μόνο ο "δίνων" και όχι ο "τρώγων". ΚΑι γιατί να μη "γαμά" ο "τρώγων"; Πατοκορφα κιόλας;
Είναι η ερμηνεία ότι γαμά αυτός που εισέρχεται, είναι η ερμηνεία ότι γαμά αυτός/ή που είναι υψηλότερα στο βαρυτικό πεδίο και είναι η ερμηνεία ότι γαμά αυτός/η που είναι η πηγή της κίνησης. Εγώ το χρησιμοποιώ με τη δεύτερη και την τρίτη έννοια, και θα συνιστούσα την υιοθέτηση αυτής της ορολογίες σε όλες τις γυναίκες.
.
Η 3η έννοια τάχει όλα.....οποιοι κουνιούνται αλληλογαμούνε κι αλληλογαμιούνται.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Εγώ αν ήμουν ο πατέρας πάντως, θα τους έλεγα ότι μπορεί ο γιος μου να είναι gay, αλλά αυτοί είναι πούστηδες.
Ο γιος έκανε σεξ με εναν αντρα (είτε για απόλαυση ή από αγάπη), οι κατήγοροι κάθισαν και είδαν τσόντα με 2 άντρες και μετά τους έκραζαν κιόλας, πιθανότατα με σηκωμένο το μικρό πουλάκι τους.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Φεβ 2022, 00:24
Και δεν καταλαβαίνω τι κοινωνική πίεση νιώθει ένας πατέρας σε .. καφενείο
Απλά αλλάζεις καφενείο και παρέες
Κάποια πράγματα είναι ζητήματα αξιοπρέπειας για την υπόληψη του καθενός. Ως που μπορεί να φτάσει ο καθένας για να ξεπλύνει την τιμή του είναι άγνωστο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Επίσης να προσθέσουμε το εξής: Είναι εγωιστική η άποψη να κάνει κανείς παιδιά με αυτοσκοπό το να διαιωνίσει τα γονίδιά του (άρα να έχει την απαίτηση από αυτά να τεκνοποιήσουν).
Διότι εκεί βασίζεται η ομοφοβική αντίληψη ότι το ομοφυλοφυλικό σεξ πάει κόντρα στη φύση.
lonelyrider έγραψε: 17 Φεβ 2022, 00:02
Κάνατε θεούς το χρήμα και τα σεξουαλικά, ενίοτε και τα ανώμαλα σεξουαλικά, κύριοι. Δε σας αρέσει η αγαθοτητα, ο χριστιανισμός και η παράδοση.
Τώρα που τρώτε τα σκατακια λοιπόν μην διαμαρτυρεστε. Και ακόμα δεν είδατε τίποτα. Αν δεν κόψουν τις αμαρτίες και τις κουτοπονηριες οι άνθρωποι, ο κορονοιος που μοιάζει να φεύγει θα μοιάζει παιδικη χαρά σε σχεση μ αυτό που ερχεται.
Είναι μεγάλο νησί και πολλοι κάτοικοί έχουν πάει μετανάστες στην Αμερικη
Δεν θα τους λέγαμε και οπισθοδρομικους
Εχω πάει Κάρπαθο
Εγώ όχι. Μόνο Μύκονο, Σαντορίνη, Σύρο, Τήνο, Ιο, Φολέγανδρο... αυτά από κυκλάδες
Ενας τέτοιος γονιός θα μπορούσε να ; αυτοκτονήσει και για πολλούς άλλους λόγους
Γιατί το παιδί του πχ .. παντρεύτηκε με σύντροφο που δεν ενέκρινε αυτος
Ή γιατί έγινε Αθεος κομουνιστης κλπ κλπ κλπ
Και δεν είναι κοινωνική πίεση για την οποία μάλιστα ευθύνεται όλη ή κοινωνία ενός τόπου το τι λενε σε καφενείο κάποιες παρέες που έκανε ο ίδιος ο πατέρας και υπολόγιζε μάλιστα και την γνώμη τους ...
όχι και το ξέρεις
να σου γαμάνε το γιο ενέχει και το στοιχείο της υπέρτατης ξεφτίλας
AlienWay έγραψε: 17 Φεβ 2022, 01:32
Επίσης να προσθέσουμε το εξής: Είναι εγωιστική η άποψη να κάνει κανείς παιδιά με αυτοσκοπό το να διαιωνίσει τα γονίδιά του (άρα να έχει την απαίτηση από αυτά να τεκνοποιήσουν).
Διότι εκεί βασίζεται η ομοφοβική αντίληψη ότι το ομοφυλοφυλικό σεξ πάει κόντρα στη φύση.
όχι εντελώς
ένας γονέας που τα παιδιά του δεν έχουν οικογένεια μπορέι να στεναχωριέται αλλά δνε ντρέπεται
αν έχεςι γιο πούστη ντρέπεσαι και αναρωτιέσαι γιατί να σου τύχει αυτό το κακό