Nostalgia έγραψε: 13 Σεπ 2018, 16:42Ετσι ειπαν οι ιδιοι με τις πραξεις τους.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Nostalgia έγραψε: 13 Σεπ 2018, 16:42Ετσι ειπαν οι ιδιοι με τις πραξεις τους.
Ακουσα για λεφτα και μπηκα. Θελω μεριδιο αλλιως θα σας καρφωσω στο ΣΔΟΕ.vatraxos έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:11Κι εσύ από πού το ξέρεις;wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:01 Εκτός όλων αυτών υπήρχε προφανώς και κάποιο μυστικό στέκι που συναντιόντουσαν οι δήθεν αριστεροί συντονιστές με τους δήθεν δεξιούς και μετράγανε τα λεφτά.
wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:15Δεν το ξέρω, υπάρχει όμως και άλλη θεωρία.vatraxos έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:11Κι εσύ από πού το ξέρεις;wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:01 Εκτός όλων αυτών υπήρχε προφανώς και κάποιο μυστικό στέκι που συναντιόντουσαν οι δήθεν αριστεροί συντονιστές με τους δήθεν δεξιούς και μετράγανε τα λεφτά.
Ο κάθε συντονιστής είναι άγνωστος σε κάθε άλλον συντονιστή. Ξεραίνονται μόνο με τα νικ τους, όπως και τα μέλη.
Αν θέλει κανείς να μιλήσει τηλεφωνικά και αν συναινούν και οι δύο μπορεί να γνωριστούν αλλά βασικά όχι.
Υπάρχει όμως μία οργάνωση που κινεί τα νήματα στην ΚΥΠ και επιλέγει κνιτάκια, με κάποια αμοιβή από τα μυστικά κονδύλια.Ή η μία περίπτωση ισχύει ή η άλλη.

Kουπόνια του ΚΚΕ παίρνεις;George_V έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:18Ακουσα για λεφτα και μπηκα. Θελω μεριδιο αλλιως θα σας καρφωσω στο ΣΔΟΕ.vatraxos έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:11Κι εσύ από πού το ξέρεις;wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:01 Εκτός όλων αυτών υπήρχε προφανώς και κάποιο μυστικό στέκι που συναντιόντουσαν οι δήθεν αριστεροί συντονιστές με τους δήθεν δεξιούς και μετράγανε τα λεφτά.
μαλακες ηταν που πεταξαν ενα σκασμο χρονο χωρις λογοvantono έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:28 μάθαμε τελικά τί ηταν η πλειοψηφια συντονιστών του πχορουμ.γρ? Κομμούνια,αβγά, χερουβείμ ή κάτι άλλο? Πείτε αν ξερετε, γιατι δε θα κοιμαμαι το βράδυ.
vantono έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:28 μάθαμε τελικά τί ηταν η πλειοψηφια συντονιστών του πχορουμ.γρ? Κομμούνια,αβγά, χερουβείμ ή κάτι άλλο? Πείτε αν ξερετε, γιατι δε θα κοιμαμαι το βράδυ.
γιατί έτσι? Μήπως σου το ζήτησε και δεν το τσίμπησε?
Κομμούνια, λέμε. Να θυμηθώ μερικά ακόμη κομμούνια του συντονισμού: Hellegennes, Isildur, Δέσποινα, Αρίστος Ων...vantono έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:28 μάθαμε τελικά τί ηταν η πλειοψηφια συντονιστών του πχορουμ.γρ? Κομμούνια,αβγά, χερουβείμ ή κάτι άλλο? Πείτε αν ξερετε, γιατι δε θα κοιμαμαι το βράδυ.
Εγω ξενέρωσα! Ενα ινστα μου δώσανε κ σε αυτο ανεβάζουν μαλακιες. Ολο στην απεξω! Θα φαρμακωθω!hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:33Κομμούνια, λέμε. Να θυμηθώ μερικά ακόμη κομμούνια του συντονισμού: Hellegennes, Isildur, Δέσποινα, Αρίστος Ων...vantono έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:28 μάθαμε τελικά τί ηταν η πλειοψηφια συντονιστών του πχορουμ.γρ? Κομμούνια,αβγά, χερουβείμ ή κάτι άλλο? Πείτε αν ξερετε, γιατι δε θα κοιμαμαι το βράδυ.
κακώς δεν θυσιαστηκες, δεν ήταν και τίποτα. Απλά κάνεις το σταυρό σου και μια ψυχή που 'ναι να βγει,ας μπει! Θα 'χες γλιτωσει το τζάμπα μπαν.LEONAS έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:36 Δεν ξέρω αλλά μάλλον έπεσα σε κακοπουστα που λένε και στο χωριό μου
Σαλιβερο σας καταλαβμεSaliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:20wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:15Δεν το ξέρω, υπάρχει όμως και άλλη θεωρία.
Ο κάθε συντονιστής είναι άγνωστος σε κάθε άλλον συντονιστή. Ξεραίνονται μόνο με τα νικ τους, όπως και τα μέλη.
Αν θέλει κανείς να μιλήσει τηλεφωνικά και αν συναινούν και οι δύο μπορεί να γνωριστούν αλλά βασικά όχι.
Υπάρχει όμως μία οργάνωση που κινεί τα νήματα στην ΚΥΠ και επιλέγει κνιτάκια, με κάποια αμοιβή από τα μυστικά κονδύλια.Ή η μία περίπτωση ισχύει ή η άλλη.![]()