Μα κομμουνίστρια;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Cecily Anne
Re: Κλείσιμο phorum.gr
Μα κομμουνίστρια;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Βινόσαυρος
Δε ζητούσες paypal για κουπονάκια;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- wooded glade
Μπορεί. 6-7 στους 10 ήταν πάντως.Cecily Anne έγραψε: 13 Σεπ 2018, 16:21Όσα ξέρεις, ξέρω.
Μα κομμουνίστρια;Να με μπερδεύει με τη Ντάρια;
Ήταν και η άλλη η νεοσμυρνιώτισσα η πασόκα που εγκατέλειψε τώρα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Highlander
Δηλαδή αντιστοιχούσαν στα ποσοστά της αριστεράς και κεντροαριστερας στην Ελλάδα.wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 16:26Μπορεί. 6-7 στους 10 ήταν πάντως.Cecily Anne έγραψε: 13 Σεπ 2018, 16:21Όσα ξέρεις, ξέρω.
- Cecily Anne
Άλλο το μπαν από το χέρι του κάθε Ιανού, άλλο από το δικό μου. Έχω πολύ ωραία δάχτυλα, έκανα χρόνια πιάνο.wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 16:26
Μπορεί. 6-7 στους 10 ήταν πάντως.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- wooded glade
Της αριστεράς δεν αντιστοιχούσαν.Highlander έγραψε: 13 Σεπ 2018, 16:27Δηλαδή αντιστοιχούσαν στα ποσοστά της αριστεράς και κεντροαριστερας στην Ελλάδα.wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 16:26Μπορεί. 6-7 στους 10 ήταν πάντως.Cecily Anne έγραψε: 13 Σεπ 2018, 16:21
Όσα ξέρεις, ξέρω.
60% έναντι 6%.
Αλλά τους είχαν προσλάβει οι συριζοπασόκιοι για βιτρίνα και τους είχαν πει "θα σας αφήσουμε να προβάλετε λίγο τις θέσεις του ΚΚΕ με αντάλλαγμα να μας καλύπτετε στις αυθαιρεσίες που κάνουμε".
Της συριζοαριστεράς τα ποσοστά αντιστοιχούσαν αλλά είχε μείνει ένα 2.5% για την δεξά.
τι τον ανεφερα αυτον τώρα. Δε μου είχε ρίξει μπαν ποτέ, αλλά μου είχε πει πως μου κόβει την "καλημέρα" επειδή διαφώνησα έντονα μαζί του δημόσια στα πολιτικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- wooded glade
Ε άμα πει η Κουμουνδούρου κι ο θεός τρώει μπαν.Cecily Anne έγραψε: 13 Σεπ 2018, 16:32Άλλο το μπαν από το χέρι του κάθε Ιανού, άλλο από το δικό μου. Έχω πολύ ωραία δάχτυλα, έκανα χρόνια πιάνο.wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 16:26
Μπορεί. 6-7 στους 10 ήταν πάντως.
- Cecily Anne
Καμιά φορά αναρωτιέμαι, αν είσαι αμφιδέξιος.
Ο Συριζα ειναι νεοφιλελε κομμα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Highlander
Έτσι σου είπαν οι πινοσετικοι;
- wooded glade
Το πρώτο μου φορουμικό ποστ πάντως δεν ήταν εδώ.
Ήταν στο pathfinder και αντίπαλος μου το γνωστό φονευθέν συριζοτρόλ zaphod.
Είχα γράψει για τις πλημμύρες στο Μοσχάτο, ότι είμαι ένας ξιφίας που σας γράφει από το βυθό του Σαρωνικού και τέτοια.
Τα πασόκια έπαθαν αστροπελέκι γιατί δεν είχε ξανατολμήσει κανένας μέχρι τότε -στις early days του internet- να γράψει αντιπασοκικό ποστ.
Μαζί με τα κουμούνια λοιπόν μου την έπεσαν ίσαμε 10-15 και έλεγαν "να ένας φασίστας που τόλμησε να γράψει".
Ήταν και η Βάσω τότε με το περιδέραιο.
Το pathfinder forum ήταν πολυσύχναστο και εξαιρετικά δημοφιλές αλλά και λίγο περίεργο.
Είχε μόνιμα απενεργοποιημένο το edit function και έτσι τα ορθογραφικά λάθη δεν διορθωνόντουσαν, δημιουργουμένης έτσι μιάς ασχημίας.
Είχε περίεργο τέλος.
Το 2004 έγινε home της "διαδραστικής συνεντεύξεως Γιωργάκη", όπου επιλεγμένοι πασόκιοι έθεσαν ερωτήματα στο Γιωργάκη (μέρες επικοινωνιακού φαινομένου).
Όμως μόλις βγήκαν τα τελικά γκάλοπ και έχανε οριστικά ο Γιωργάκης το έκλεισαν αιφνιδίως και χάθηκε.
Επανεμφανίστηκε μετά από δύο χρόνια αλλά τώρα πιά είχε ξεχαστεί και δεν άξιζε.
Μετά ξαναέκλεισε οριστικώς.
Ήταν στο pathfinder και αντίπαλος μου το γνωστό φονευθέν συριζοτρόλ zaphod.
Είχα γράψει για τις πλημμύρες στο Μοσχάτο, ότι είμαι ένας ξιφίας που σας γράφει από το βυθό του Σαρωνικού και τέτοια.
Τα πασόκια έπαθαν αστροπελέκι γιατί δεν είχε ξανατολμήσει κανένας μέχρι τότε -στις early days του internet- να γράψει αντιπασοκικό ποστ.
Μαζί με τα κουμούνια λοιπόν μου την έπεσαν ίσαμε 10-15 και έλεγαν "να ένας φασίστας που τόλμησε να γράψει".
Ήταν και η Βάσω τότε με το περιδέραιο.
Το pathfinder forum ήταν πολυσύχναστο και εξαιρετικά δημοφιλές αλλά και λίγο περίεργο.
Είχε μόνιμα απενεργοποιημένο το edit function και έτσι τα ορθογραφικά λάθη δεν διορθωνόντουσαν, δημιουργουμένης έτσι μιάς ασχημίας.
Είχε περίεργο τέλος.
Το 2004 έγινε home της "διαδραστικής συνεντεύξεως Γιωργάκη", όπου επιλεγμένοι πασόκιοι έθεσαν ερωτήματα στο Γιωργάκη (μέρες επικοινωνιακού φαινομένου).
Όμως μόλις βγήκαν τα τελικά γκάλοπ και έχανε οριστικά ο Γιωργάκης το έκλεισαν αιφνιδίως και χάθηκε.
Επανεμφανίστηκε μετά από δύο χρόνια αλλά τώρα πιά είχε ξεχαστεί και δεν άξιζε.
Μετά ξαναέκλεισε οριστικώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 13 Σεπ 2018, 16:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ετσι ειπαν οι ιδιοι με τις πραξεις τους.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
αμφιαδέξιος είναι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Ιανός: ΠΑΣΟΚwooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:49 ektoras-vatraxos-cecily ann-ka tsika-ianos, αυτούς θυμάμαι τώρα. Κι άλλος ένας που μου είχε γράψει και (φιλικό) pm μιά φορά αλλά τον ξεχνάω.
Μας το έλεγαν κιόλας οι άνθρωποι, "ΚΝΕ - οδηγητής - όλοι στο φεστιβάλ ΚΝΕ - οδηγητή" μας έλεγαν.
5 στους 10 δεν είναι και λίγο, όταν το ΚΚΕ παίρνει 5% στις εκλογές.
- Cecily Anne: Νο συντονίστρια.
- Έκτορας: Νο κομμουνιστής, και δεν ήταν συντονιστής την ίδια περίοδο με τους άλλους.
2 στους 10 τα κουμμούνια λοιπόν.
Tρομακτικό ποσοστό. Στο παρά πέντε γλιτώσαμε το κονσερβοκούτι.
Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-