κι αν το κυκλοφορησαν οι συμμετεχοντες, εις γνωση τους; δεν ειναι παρανομο.
μπορει να το εκαναν και επιτηδες, για να τη σπασουν στον πατερα που μπορει να επρηζε τον γιο του.
πολλα μπορει, προς το παρον, ελαχιστα ξερουμε.
κι αν το κυκλοφορησαν οι συμμετεχοντες, εις γνωση τους; δεν ειναι παρανομο.
Δεν εχει σημασια εαν ηταν η οχι, αλλα εαν αυτο ηταν κινητρο για τους βασανιστες του. Η ομοφοβια μπορει να βλαψει εξισου και στρειτ αντρες.AlienWay έγραψε: 16 Φεβ 2022, 14:21Ξέρω αλλά επίσημα δεν γνωρίζουμε αν ήταν και δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει και βασικά κιόλας. Σημασία έχει ότι τον υπέβαλλαν σε βασανιστήρια, τα οποία καταδικάζονται ακόμη και από το σύνταγμα. Το σύνταγμα απαγορεύει ρητά τα βασανιστήρια.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 14:15κανεις λαθος. Ο Γιακουμακης βασανιστηκε απο τους συμφοιτητες του επειδη ηταν (η τον θεωρουσαν οτι ηταν) ομοφυλοφιλος.AlienWay έγραψε: 16 Φεβ 2022, 14:12
Εγώ μίλησα για δράστες και δεν είμαι ζαίος. Οπως δράστες κατ' εμέ είχαμε στην υπόθεση Γιακουμάκη (όπου δεν έχει τεθεί κάποιο ζήτημα ομοφυλοφιλίας).
Το γεγονός ότι εγώ δεν θα αυτοκτονούσα σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν σημαίνει ότι θα βγούνε λάδι αυτές οι "ομαδούλες". Το τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση του, είναι άλλο θέμα (πολύ απολαυστικό).
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Συμφωνώ. Αλλά και η βιντεοσκόπηση ενός στρέητ ατόμου, σε βίντεο που καταλήγει να κυκλοφορεί εδώ κι εκεί, μπορεί να επιφέρει αντίστοιχα φαινόμενα και αποτελέσματα.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 14:24Δεν εχει σημασια εαν ηταν η οχι, αλλα εαν αυτο ηταν κινητρο για τους βασανιστες του. Η ομοφοβια μπορει να βλαψει εξισου και στρειτ αντρες.AlienWay έγραψε: 16 Φεβ 2022, 14:21Ξέρω αλλά επίσημα δεν γνωρίζουμε αν ήταν και δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει και βασικά κιόλας. Σημασία έχει ότι τον υπέβαλλαν σε βασανιστήρια, τα οποία καταδικάζονται ακόμη και από το σύνταγμα. Το σύνταγμα απαγορεύει ρητά τα βασανιστήρια.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Φεβ 2022, 14:15
κανεις λαθος. Ο Γιακουμακης βασανιστηκε απο τους συμφοιτητες του επειδη ηταν (η τον θεωρουσαν οτι ηταν) ομοφυλοφιλος.
Αν ασχολούνταν ο καθένας με τον δικό του κώλο και όχι με του γείτονα, ο άνθρωπος θα ζούσε.Lord Brum έγραψε: 16 Φεβ 2022, 14:01Κάτσε ρε να πηδιέται η κόρη σου με άντρα είναι φυσιολογικό οκ καλό να μην υπάρχει σε βίντεο αλλά δεν είναι ότι δεν ρονξερεις ότι η κόρη σου πάει με άντρες. Το να πηδιέται ο γιος σου με άντρες απλά αποδεικνθεινοτι είναι ανώμαλος και αυτή η ρετσινιά δε φευγειΕμπεδοκλής έγραψε: 16 Φεβ 2022, 13:16Το ξέρουμε ότι είσαι μαλάκας. Έχεις και δείγματα γραφής.panos291 έγραψε: 16 Φεβ 2022, 12:36
Ε πιο ελαφρια θα το παρεις αν βγει σε βίντεο να πηδιεται η κορη παρα ο γιος![]()
Βλέπω αρκετό Low and Order special unit, τι να πω. Εκεί λένε, ότι αν δεν πάει στο δικαστήριο, το θύμα δεν θα το ξεπεράσει ποτέ. Με τα υψηλά πρόσωπα βέβαια τα βρίσκουν και αυτοί μπαστούνια. Μικρή πιθανότητα να κυκλοφόρησε από τους δύο συμμετέχοντες. Αν έκανε και κανένα φόνο ο πατέρας, υποθέτω ότι η αστυνομία θα έκανε τα στραβά μάτια όπως στην σειρά του Κόκκινου Κύκλου που ανέφερα, αφού δεν έχουμε special unit.Ασέβαστος έγραψε: 16 Φεβ 2022, 14:22κι αν το κυκλοφορησαν οι συμμετεχοντες, εις γνωση τους; δεν ειναι παρανομο.
μπορει να το εκαναν και επιτηδες, για να τη σπασουν στον πατερα που μπορει να επρηζε τον γιο του.
πολλα μπορει, προς το παρον, ελαχιστα ξερουμε.
Έτσι είναι.Καραμελίτσα έγραψε: 16 Φεβ 2022, 15:33 Πρέπει οπωσδήποτε να φταίει το νησί για την αυτοκτονία, αλλιώς θα έχουμε αφήγημα που ο φορέας της ψυχολογικής βίας στο νεκρό είναι ο γιος λόγω της ομοφυλοφυλίας του.
Πρέπει οπωσδήποτε να μη φταίει αλλιώς οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα πει "και τι ακριβώς τους πειράζει που αδειάζουν οι βάρκες μεσανατολίτες τζιχαντιστές".Καραμελίτσα έγραψε: 16 Φεβ 2022, 15:33 Πρέπει οπωσδήποτε να φταίει το νησί για την αυτοκτονία, αλλιώς θα έχουμε αφήγημα που ο φορέας της ψυχολογικής βίας στο νεκρό είναι ο γιος λόγω της ομοφυλοφυλίας του.
Δεν είναι τζιχαντιστές, απλά οι άπιστοι τους ασκούν ψυχολογική βία με τα σουβλάκια τους και τα ακάλυπτα μαλλιά τους.foscilis έγραψε: 16 Φεβ 2022, 15:37Πρέπει οπωσδήποτε να μη φταίει αλλιώς οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα πει "και τι ακριβώς τους πειράζει που αδειάζουν οι βάρκες μεσανατολίτες τζιχαντιστές".Καραμελίτσα έγραψε: 16 Φεβ 2022, 15:33 Πρέπει οπωσδήποτε να φταίει το νησί για την αυτοκτονία, αλλιώς θα έχουμε αφήγημα που ο φορέας της ψυχολογικής βίας στο νεκρό είναι ο γιος λόγω της ομοφυλοφυλίας του.