!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γεωργιάδης: "Τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να νοικιάσουν σπίτι; Ε δεν μπορείτε να τα έχετε όλα"
Re: Γεωργιάδης: "Τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να νοικιάσουν σπίτι; Ε δεν μπορείτε να τα έχετε όλα"
Στο κέντρο 100% έχει γαμήσει το airnbnb τις τιμές, δεν ξέρω τι παίζει το κερατσίνι, αλλά δεν μπορεί για το σπίτι της γιαγιάς σου δίπλα στη δεξαμένη, που θα ρίξεις ένα αστείο ποσό για να ανακαινίσεις αυτά που δεν ανακαινίζονται, να μου ζητάς 15/τμ για ενοίκιο (ας μην πιάσουμε καν το πόσο για πώληση).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klg την 15 Φεβ 2022, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Re: Γεωργιάδης: "Τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να νοικιάσουν σπίτι; Ε δεν μπορείτε να τα έχετε όλα"
Παιδιά όποιος δε θέλει το ακίνητο που του έγραψαν, μπορεί να μου το μεταβιβάσει εμένα και με τα ΄συμβολαιογραφικά δικά μου.Daje έγραψε: 15 Φεβ 2022, 11:01 Εκεινο που ελεγαν κατα τη διαρκεια της κρισης "το πιο συντομο ανεκδοτο ειναι να εχεις κληρονομησει ακινητο", δεν ισχυει πια ρε παιδια?
Ειναι τελικα καλο να εχεις κληρονομησει ακινητο?
Εχω μπερδευτει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έβαλα κριτήριο τη μέγιστη τιμή ενοικίου στα 200 ευρώπατησιωτης έγραψε: 15 Φεβ 2022, 11:09Oι τιμές στα Κάτω Πατήσια.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Φεβ 2022, 11:02 υπόγεια γκαρσονιέρα σε πολυκατοικία του 70 στα κάτω πατήσια δε τη βρίσκεις κάτω από 230-250 ευρώ
https://www.spitogatos.gr/enoikiaseis-k ... n-acharnon
δεν έβγαλε ΟΥΤΕ ΈΝΑ
https://www.spitogatos.gr/enoikiaseis-k ... mi_eos-200
δηλαδή αν είσαι μόνος σου και πληρώνεσαι 600 ευρώ το μήνα τα μισά είναι de facto για το ενοίκιο
ΤΑ ΜΙΣΑ στη καλύτερη, σε κάνα υπογειάκι στα κάτω πατήσια
άμα σε αυτό βάλεις και τη ΔΕΗ, τελείωσε ο μισθός πριν καν τον πάρεις στα χέρια σου
τι έχει να πει ο κύριος Γεωργιάδης που πληρώνεται καμιά 10ρια χιλιάρικα το μήνα;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Εμπεδοκλής
Καλά βάλε καμία ταμπέλα ή φράξε το καλού κακού γιατί θα έχεις πάρκινγκ και θα είναι σαν να μην έχεις ακόμη και στην Πεντέλη να μετακομίζεις.foscilis έγραψε: 15 Φεβ 2022, 11:31Χαχαχα δε μπορείς να φανταστείς. Η γυναίκα μου θα μάθει οδήγηση χωρίς να χρειαστεί να βγει καθόλου από το κτήμα.
Αν πάλι είσαι παραλιακά, Ή βάλε συρματόσχοινα ή άνοιξε ιδιωτικό πάρκινγκ με μαύρα για τους καλοκαιρίνους μήνες γιατί αλλιώς πάρκινγκ δε θα έχεις. Ή θα έχεις αλλά θα περιμένεις τον άλλο να τελειώσει το μπάνιο του
Όπως και να έχει, ευχάριστο. Στην υγειά του μακαρίτη λοιπόν.
είναι ψευδοδιάκριση, από τη στιγμή που το κέντρο γίνεται απρόσιτο αναγκαστικά ανεβαίνουν και οι άλλες περιοχές (με ελάχιστες εξαιρέσεις που είναι πραγματικά ανεπιθύμητες) και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν οι κάτοικοι των περιοχών.klg έγραψε: 15 Φεβ 2022, 11:33 Στο κέντρο 100% έχει γαμήσει το airnbnb τις τιμές, δεν ξέρω τι παίζει το κερατσίνι
Αυτό που είπε στο αρχικό βίντεο είναι ότι πρέπει να χαίρεσαι γιατί εκαντοντάδες άνεργοι βρήκαν δουλειά στον οικοδομικό οργασμό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα Πατήσια.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Φεβ 2022, 11:36έβαλα κριτήριο τη μέγιστη τιμή ενοικίου στα 200 ευρώπατησιωτης έγραψε: 15 Φεβ 2022, 11:09Oι τιμές στα Κάτω Πατήσια.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Φεβ 2022, 11:02 υπόγεια γκαρσονιέρα σε πολυκατοικία του 70 στα κάτω πατήσια δε τη βρίσκεις κάτω από 230-250 ευρώ
https://www.spitogatos.gr/enoikiaseis-k ... n-acharnon
δεν έβγαλε ΟΥΤΕ ΈΝΑ
https://www.spitogatos.gr/enoikiaseis-k ... mi_eos-200
δηλαδή αν είσαι μόνος σου και πληρώνεσαι 600 ευρώ το μήνα τα μισά είναι de facto για το ενοίκιο
ΤΑ ΜΙΣΑ στη καλύτερη, σε κάνα υπογειάκι στα κάτω πατήσια
άμα σε αυτό βάλεις και τη ΔΕΗ, τελείωσε ο μισθός πριν καν τον πάρεις στα χέρια σου
τι έχει να πει ο κύριος Γεωργιάδης που πληρώνεται καμιά 10ρια χιλιάρικα το μήνα;
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Φεβ 2022, 11:36πατησιωτης έγραψε: 15 Φεβ 2022, 11:09ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Φεβ 2022, 11:02
τι έχει να πει ο κύριος Γεωργιάδης που πληρώνεται καμιά 10ρια χιλιάρικα αδιευκρίνιστα ποσα.
Η λυση ειναι διαμοιρασμος ζευγαριων.
Θελουν τα νεα ζευγαρια σωνει και καλα να μενουν σε καλες περιοχες?
Να μοιραζονται το ενοικιο με αλλα ζευγαρια με οτι αυτο συνεπαγεται.
Μπορει ν'αποδειχτει καλο για τη σεξουαλικη τους ζωη. Δεν ξερεις πως θα εξελιχθει.
Εμενα στο εξωτερικο 4 φοιτητριες με ειχαν κοζαρει και μου ελεγαν να παω να συγκατοικησω μαζι τους για να μειωθουν τα εξοδα...
υ.γ. επειδη ειχα την ελληνικη νοοτροπια, προτιμησα να μενω μονος μου και να την παιζω...
Αυτο κανετε κι εσεις τωρα.
Μπορει ν'αποδειχτει καλο για τη σεξουαλικη τους ζωη. Δεν ξερεις πως θα εξελιχθει.
Εμενα στο εξωτερικο 4 φοιτητριες με ειχαν κοζαρει και μου ελεγαν να παω να συγκατοικησω μαζι τους για να μειωθουν τα εξοδα...
υ.γ. επειδη ειχα την ελληνικη νοοτροπια, προτιμησα να μενω μονος μου και να την παιζω...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Καλά που δεν πήγες, θα είχες ρέψει.Daje έγραψε: 15 Φεβ 2022, 11:49 Η λυση ειναι διαμοιρασμος ζευγαριων.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
O Γεωργιάδης λέει ασυναρτησίες διαρκώς, με ύφος Μαρίας Αντουανέτας.
H πτώση της οικοδομής ξεκίνησε από την μία με τη κρίση και από την άλλη από τις κυβερνήσεις 2009-2014 με την επιβολή τρομερών φόρων στα ακίνητα , σε συνδυασμό με την αύξηση του ΦΠΑ στα νεόδμητα στο 24 % , ενώ επί ΓΑΠ μειώθηκε κατά 75 % ο φόρος μεταβίβασης μεταχειρισμένων ακινήτων. Έτσι επεσαν πολύ οι τιμές, σταμάτησαν οι οικοδομές αγόρασαν και αρκετοί αλλοδαποί.
Τώρα, τα καινούργια ακίνητα έχουν πλέον κόστος χωρίς την αξία της γης(=οικόπεδο) στα 1500 ευρώ το τ.μ. , δηλαδή στην πιο φτηνή περιοχή το κόστος ξεπερνάει τα 2000 ευρώ μαζί με το οικόπεδο.
Ενώ π.χ. στον Άγιο Δημήτριο το κόστος κατασκευής μαζί με το οικόπεδο φτάνει τα 2700 το τ.μ. και αν βάλουμε και το ποσοστό κέρδους, πάμε στα 2.900 ευρώ το τ.μ.
Επιπλέον, αν μελετήσει κάποιος τις αγγελίες θα δει ότι το ίδιο ακίνητο μπορεί να έχει τεθεί από δέκα μεσίτες, οπότε εμπειρικά συμπεραίνει κάποιος πως ο πραγματικός αριθμός των ακινήτων που διατίθενται μπορεί να είναι και 5-10 φορές μικρότερος.
H πτώση της οικοδομής ξεκίνησε από την μία με τη κρίση και από την άλλη από τις κυβερνήσεις 2009-2014 με την επιβολή τρομερών φόρων στα ακίνητα , σε συνδυασμό με την αύξηση του ΦΠΑ στα νεόδμητα στο 24 % , ενώ επί ΓΑΠ μειώθηκε κατά 75 % ο φόρος μεταβίβασης μεταχειρισμένων ακινήτων. Έτσι επεσαν πολύ οι τιμές, σταμάτησαν οι οικοδομές αγόρασαν και αρκετοί αλλοδαποί.
Τώρα, τα καινούργια ακίνητα έχουν πλέον κόστος χωρίς την αξία της γης(=οικόπεδο) στα 1500 ευρώ το τ.μ. , δηλαδή στην πιο φτηνή περιοχή το κόστος ξεπερνάει τα 2000 ευρώ μαζί με το οικόπεδο.
Ενώ π.χ. στον Άγιο Δημήτριο το κόστος κατασκευής μαζί με το οικόπεδο φτάνει τα 2700 το τ.μ. και αν βάλουμε και το ποσοστό κέρδους, πάμε στα 2.900 ευρώ το τ.μ.
Επιπλέον, αν μελετήσει κάποιος τις αγγελίες θα δει ότι το ίδιο ακίνητο μπορεί να έχει τεθεί από δέκα μεσίτες, οπότε εμπειρικά συμπεραίνει κάποιος πως ο πραγματικός αριθμός των ακινήτων που διατίθενται μπορεί να είναι και 5-10 φορές μικρότερος.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
H μια ηταν παρα πολυ καλη.Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2022, 11:50Καλά που δεν πήγες, θα είχες ρέψει.Daje έγραψε: 15 Φεβ 2022, 11:49 Η λυση ειναι διαμοιρασμος ζευγαριων.
Αλλη μια τρωγοταν και 2 ηταν χαλια.
Δεν πηγα γιατι μυριστηκα παγιδα. Θα με εβαζαν να βγαλω το φιδι απο την τρυπα με τις 2 ασχημες και μεχρι να φτασω στην 4η πιστα θα εμενα απο δυναμεις.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
golden visa παιζει σε ολες τις ακριβες περιοχες.Κηφισια ξερω προσωπικα 3 περιπτωσεις πχ.Ερμής έγραψε: 15 Φεβ 2022, 10:22Golden VIsa παίζουν αποκλειστικά και μόνο Κέντρο και κάποια απο τα νότια προάστια. Στο Π.Φάληρο πρέπει πάντως να γίνεται της πουτάνας.under έγραψε: 15 Φεβ 2022, 08:58Μαλακες μου,δεν εχετε ιδεα.Κόκκορας έγραψε: 15 Φεβ 2022, 03:19 golden visa και airbnb έχουν ανεβάσει τις τιμές
θυμίζω,για όποιον περιμένει να μπει κάποιο χαλινάρι,πως κυβερνα η ΝΔ
Ποσοι νομιζετε εχουν παρει golden visa και κυριως ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ;
Οσο για το airbnb τα ειπαμε.Airbnb υπηρχε και το 2015.Γιατι ηταν πιο χαμηλες οι τιμες τοτε ;
Καμία σχέση το 2015 με το 2022 στο πόσα καταλύματα της συμμορίας του ερμπινμπι υπήρχαν και υπάρχουν στην Αθήνα.
Ιρανοι και Συροι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Daje έγραψε: 15 Φεβ 2022, 12:17H μια ηταν παρα πολυ καλη.Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2022, 11:50Καλά που δεν πήγες, θα είχες ρέψει.Daje έγραψε: 15 Φεβ 2022, 11:49 Η λυση ειναι διαμοιρασμος ζευγαριων.
Αλλη μια τρωγοταν και 2 ηταν χαλια.
Δεν πηγα γιατι μυριστηκα παγιδα. Θα με εβαζαν να βγαλω το φιδι απο την τρυπα με τις 2 ασχημες και μεχρι να φτασω στην 4η πιστα θα εμενα απο δυναμεις.
- Μαδουραίος
Σύριοι αμόρφωτε.under έγραψε: 15 Φεβ 2022, 12:18golden visa παιζει σε ολες τις ακριβες περιοχες.Κηφισια ξερω προσωπικα 3 περιπτωσεις πχ.Ερμής έγραψε: 15 Φεβ 2022, 10:22Golden VIsa παίζουν αποκλειστικά και μόνο Κέντρο και κάποια απο τα νότια προάστια. Στο Π.Φάληρο πρέπει πάντως να γίνεται της πουτάνας.under έγραψε: 15 Φεβ 2022, 08:58
Μαλακες μου,δεν εχετε ιδεα.
Ποσοι νομιζετε εχουν παρει golden visa και κυριως ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ;
Οσο για το airbnb τα ειπαμε.Airbnb υπηρχε και το 2015.Γιατι ηταν πιο χαμηλες οι τιμες τοτε ;
Καμία σχέση το 2015 με το 2022 στο πόσα καταλύματα της συμμορίας του ερμπινμπι υπήρχαν και υπάρχουν στην Αθήνα.
Ιρανοι και Συροι.
Πες αληθεια,δεν εχεις βγαλει το δημοτικο ε ;Μαδουραίος έγραψε: 15 Φεβ 2022, 12:29Σύριοι αμόρφωτε.under έγραψε: 15 Φεβ 2022, 12:18golden visa παιζει σε ολες τις ακριβες περιοχες.Κηφισια ξερω προσωπικα 3 περιπτωσεις πχ.Ερμής έγραψε: 15 Φεβ 2022, 10:22
Golden VIsa παίζουν αποκλειστικά και μόνο Κέντρο και κάποια απο τα νότια προάστια. Στο Π.Φάληρο πρέπει πάντως να γίνεται της πουτάνας.
Ιρανοι και Συροι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-
- 15 Απαντήσεις