Λοιπόν, έχουμε τις διαφωνίες μας αλλά γενικά σε συμπαθώ. Θέλω όμως να κάνουμε μία προσομοίωση. Οπότε οτιδήποτε γαψω σε πλαγιαστά στο παρακάτω σενάριο θέλω να τα πάρεις υπόψιν σου μόνο σε ένα post.Ασέβαστος έγραψε: 10 Φεβ 2022, 13:44δεν πεφτω απο τα συννεφα, και βλεπω ολους να παρανομουν, κι εγω παρανομω ενιοτε οταν δεν εχω αλλη λυση.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 11:51
True τώρα, ζεις στην πόλη που παρανομία θεωρείται το τριπλοπαρκάρισμα και πέφτεις από τα σύννεφα;
Τι διάολο όλοι σας; Ξαναρωτώ, έχετε βγει ποτέ έξω από το σπίτι σας; Έχει χρειαστεί να μετακινηθείτε και να κάνετε μία εξωτερική δουλειά;
αλλα ολα αυτα εχουν μεγαλη αποταστη απο το να ειμαι περηφανος που παρανομω, να το θεωρω δικαιωμα μου, και να κραζω τον νομιμο που αντιδρα στην παρανομια μου.
Έστω, όπως παραδέχεσαι ότι παρακάρεις παράνομα διότι βάσει της προσωπικής σου εκτίμησης δεν έχεις άλλη λύση.
Εγώ σου λέω ότι αργείς 180 ολόκληρα δευτερόλεπτα.
Γυρίζοντας στο όχημα σου, ακούς ένα γέροντα να σου φωνάζει:
Γαμώ την πουτάνα τη μάνα σου, γαμώ και τα παιδιά σου, αυτοκτόνα ρε βρωμόπουστα που με κοιτάς κιόλας.
Και εδώ κλείνει η προσομοίωση.
Ποια η πιθανή σου στάση.
Α. Βάζεις το κεφάλι κάτω και φεύγεις.
Β. Τον βρίζεις και εσύ και φεύγεις.
Γ. Του λές ευχαριστώ και φεύγεις.
Δ. Πιάνεσαι στα χέρια και φεύγεις.
Ε. Φεύγεις και γράφεις τα ψυχολογικά σου σε blog ή social media.
ΣΤ. Φεύγεις και γυρνάς με παρέα και πιάνεσαι στα χέρια.
Ζ. Βγάζεις μαχαίρι, γκλομπ, μπαστούνι του μπέισμπολ από το αυτοκίνητο και ό,τι προκύψει.
Η. Παρατάς το όχημα και φεύγεις πεζός.
Θ. Άλλο.