Έτσι, τη δουλίτσα μας να κάνουμε και οι άλλοι να παναγαμηθούνε.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:52Ο χρόνος μου είναι πολίτιμος. Θα παρκάρω εκεί που με βολεύει καλύτερα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Peak Greek
Re: Peak Greek
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ειλικρινά, όταν σκέφτομαι πως οι φόροι μου πηγαίνουν στην κοιλιά σου...Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:52 Στα αρχίδια μου κιόλας. Ο χρόνος μου είναι πολίτιμος. Θα παρκάρω εκεί που με βολεύει καλύτερα.
Ordem e Progresso.
-
Εμπεδοκλής
Για τα παιδάκια στην Αφρική που πεινάνε θα πούμε; Για την κατανάλωση καυσίμου άρα και μόλυνσης του περιβάλλοντος αν ψάχνει κάποιος 10 λεπτά πάρκινγκ θα πούμε; Για την κίνηση που θα δημιουργήσει αν κινείται ψάχνοντας; Και όλα αυτά επειδή κάποιος νομίζει ότι επειδή η πολυκατοικία του έχει πιλοτή του ανήκει το πεζοδρόμιο και όλος ο γύρω δρόμος. Ας το φράξει λοιπόν...vatraxos έγραψε: 10 Φεβ 2022, 10:40Έτσι, τη δουλίτσα μας να κάνουμε και οι άλλοι να παναγαμηθούνε.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:52Ο χρόνος μου είναι πολίτιμος. Θα παρκάρω εκεί που με βολεύει καλύτερα.
Ρε τύπε, μπάρμπας είσαι; Αυτά τα εγώ σε πληρώνω προς εργαζόμενους από συνταξιούχους 400 χρόνια, ασφαλισμένους σε άδεια ταμεία, είναι ό,τι πιο μπούμερ...Cavaliere έγραψε: 10 Φεβ 2022, 10:42Ειλικρινά, όταν σκέφτομαι πως οι φόροι μου πηγαίνουν στην κοιλιά σου...Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:52 Στα αρχίδια μου κιόλας. Ο χρόνος μου είναι πολίτιμος. Θα παρκάρω εκεί που με βολεύει καλύτερα.
foscilis έτσι δεν πάνε άπατα τα νήματα και δεν εξαφανίζονται μετά από 5 ποστς. Όλα εγώ θα σας τα μαθαίνω;
η αξια του χρονου σου ομως, πρεπει να ειναι μεγαλυτερη απο την αξια του προστιμου.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:52
Δεν είμαι ισαποστάκιας. Σιγά μη με νοιάξει αν θα με βρίσει κανένας κωλόγερος ή θα απολογηθώ ή κλαφτώ και στο twitter. Στα αρχίδια μου κιόλας. Ο χρόνος μου είναι πολίτιμος. Θα παρκάρω εκεί που με βολεύει καλύτερα.
η ακομη, μεγαλυτερη απο την αξια της σωματικης σου ακεραιοτητας, στην περιπτωση που η αξια του χρονου αυτου που εκλεισες, αξιζει περισσοτερο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Φτηνές δικαιολογίες που δε μπορούν να καλύψουν την ιδιοτελή σου νοοτροπία. Μολόγησες νωρίτερα, προτεραιότητα έχει η δουλίτσα σου, ο χρόνος σου.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 10:53Για τα παιδάκια στην Αφρική που πεινάνε θα πούμε; Για την κατανάλωση καυσίμου άρα και μόλυνσης του περιβάλλοντος αν ψάχνει κάποιος 10 λεπτά πάρκινγκ θα πούμε; Για την κίνηση που θα δημιουργήσει αν κινείται ψάχνοντας; Και όλα αυτά επειδή κάποιος νομίζει ότι επειδή η πολυκατοικία του έχει πιλοτή του ανήκει το πεζοδρόμιο και όλος ο γύρω δρόμος. Ας το φράξει λοιπόν...vatraxos έγραψε: 10 Φεβ 2022, 10:40Έτσι, τη δουλίτσα μας να κάνουμε και οι άλλοι να παναγαμηθούνε.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:52Ο χρόνος μου είναι πολίτιμος. Θα παρκάρω εκεί που με βολεύει καλύτερα.
Αν δημιουργήσεις πρόβλημα σε κάποιον που θέλει να μπει/βγει, ο δικός του χρόνος, η δική του δουλειά έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Αν πω ότι ο σεβασμός στον δρόμο είναι θέμα που στο μαθαίνει η μαμά και ο μπαμπάς, θα φάω ban για προσβολή οικογενειών; Ξέρετε όλοι τι σκέφτομαι περί ελέγχου γεννήσεων. Πιο πολλά δεν θα πω, Θεέ μου σχώρα με.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cavaliere την 10 Φεβ 2022, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ordem e Progresso.
-
Εμπεδοκλής
Βάζω κάτω τα δεδομένα και αποφασίζω. Δε θα πάω να το παρκάρω στην είσοδο του προεδρικού μεγάρου. Όπως και δε θα βγάλω άχνα αν έρθει και κλείσει την είσοδο της δικής μου πιλοτής η κούρσα του Μητσοτάκη.Ασέβαστος έγραψε: 10 Φεβ 2022, 10:59η αξια του χρονου σου ομως, πρεπει να ειναι μεγαλυτερη απο την αξια του προστιμου.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:52
Δεν είμαι ισαποστάκιας. Σιγά μη με νοιάξει αν θα με βρίσει κανένας κωλόγερος ή θα απολογηθώ ή κλαφτώ και στο twitter. Στα αρχίδια μου κιόλας. Ο χρόνος μου είναι πολίτιμος. Θα παρκάρω εκεί που με βολεύει καλύτερα.
η ακομη, μεγαλυτερη απο την αξια της σωματικης σου ακεραιοτητας, στην περιπτωση που η αξια του χρονου αυτου που εκλεισες, αξιζει περισσοτερο.
Αλλά σόρυ ρε φίλε, δε θα ψάχνω με μισή ώρα πάρκινγκ για 5 λεπτά δουλειά αντί να το βάλω σε ελέυθερο πάρκινγκ επειδή μπορεί να κατέβει κανένας γέρος να σκούζει ή μπορεί να έρθει εκείνα τα πέντε λεπτά ο ιδιοκτήτης. Ας έρθει και ας περιμένει. Υπάρχουν φανάρια που διαρκούν περισσότερο ή αν είχα διπλοπαρκάρει η κίνηση που θα δημιουργούσα θα τον κυθεστερούσε περισσότερο και αυτόν και άλλους χίλιους.
Μαγαζί έχεις και θα έπρεπε να τα ξέρεις. Αν οι πελάτες σου έπρεπε να ψάξουν για πάρκινγκ μισή ώρα θα το είχες κλείσει.
Ωραίο να κράζετε μία μουρλή τουιτερού αλλά μην ξεφεύγετε από την πραγματικότητα...
-
Εμπεδοκλής
Τι σημαίνει σεβασμός στο δρόμο; Επίσης, η τύπισσα το έβαλε μέσα στην πιλοτή ακριβώς διότι σεβάστηκε άλλους 1000 αν διπλοπάρκαρε. Αντικειμενικά μιλώντας δημιούργησε τη λιγότερη όχληση που θα μπορούσε δεδομένων των σνυθηκών...Cavaliere έγραψε: 10 Φεβ 2022, 11:06 Αν πω ότι ο σεβασμός στον δρόμο είναι θέμα που στο μαθαίνει η μαμά και ο μπαμπάς, θα φάω ban για προσβολή οικογενειών;
Πριν απο καμια δεκαετία ηταν της μοδας να κολλάνε κατι στικερς στα παρμπριζ με ενα κεφαλι γαϊδάρου που έγραφαν "Ειμαι γάιδαρος. Παρκάρω όπου βρω". Φαίνεται οτι είναι σκληρόπετσοι και δε τους επιασε το φιλότιμο.Ασέβαστος έγραψε: 10 Φεβ 2022, 10:59η αξια του χρονου σου ομως, πρεπει να ειναι μεγαλυτερη απο την αξια του προστιμου.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:52
Δε πειραζει. Υπάρχουν και αλλες λυσεις να μάθουν. Πολυ πιο γρηγορες και αποτελεσματικές
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Εμπεδοκλής
Προφανώς και αξιολογώ πολύ υψηλότερα τον δικό μου χρόνο από την πιθανή όχληση κάποιου γέρου που πάτησαν την πιλοτή του και νομίζει ότι είναι σαν να μπήκαν μέσα στο σπίτι του να τον βιάσουν. Ο άλλος ο γέρος με το γιο του σκότωσαν πέντε ανθρώπους επειδή πάτησαν στο κτήμα του. Αν είναι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και στις πόλεις, γάμα το, τραβάτε στα χωριά σας και πάρτε καραμπίνες. Εδώ είναι πόλη χωρίς υποδομές και θα πρέπει να το καταλαβαίνετε αυτό. Αλλιώς θα κινδυνεύετε να πάθετε εγκεφαλικό σε κάποιον αστείο καβγά...vatraxos έγραψε: 10 Φεβ 2022, 11:04Φτηνές δικαιολογίες που δε μπορούν να καλύψουν την ιδιοτελή σου νοοτροπία. Μολόγησες νωρίτερα, προτεραιότητα έχει η δουλίτσα σου, ο χρόνος σου.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 10:53Για τα παιδάκια στην Αφρική που πεινάνε θα πούμε; Για την κατανάλωση καυσίμου άρα και μόλυνσης του περιβάλλοντος αν ψάχνει κάποιος 10 λεπτά πάρκινγκ θα πούμε; Για την κίνηση που θα δημιουργήσει αν κινείται ψάχνοντας; Και όλα αυτά επειδή κάποιος νομίζει ότι επειδή η πολυκατοικία του έχει πιλοτή του ανήκει το πεζοδρόμιο και όλος ο γύρω δρόμος. Ας το φράξει λοιπόν...
Αν δημιουργήσεις πρόβλημα σε κάποιον που θέλει να μπει/βγει, ο δικός του χρόνος, η δική του δουλειά έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
- EKPLIKTIKOS

Έχουν πλάκα οι wagecucks μικροαστουληδες κ το road rage τους
Να και η δικαιολογία για την αντικοινωνική συμπεριφορά. "Πολη χωρις υποδομες" . Ισάξια με την δικαιολογία για καθε τροχαίο ατύχημα "Γλιστρούσε ο δρόμος"

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Εμπεδοκλής
Σαν τα αυτοκόλλητα που κολλάνε οι παρκαδόροι των ναυτιλιακών ή οι κλειδαράδες. Ουάου...Unique έγραψε: 10 Φεβ 2022, 11:08Πριν απο καμια δεκαετία ηταν της μοδας να κολλάνε κατι στικερς στα παρμπριζ με ενα κεφαλι γαϊδάρου που έγραφαν "Ειμαι γάιδαρος. Παρκάρω όπου βρω". Φαίνεται οτι είναι σκληρόπετσοι και δε τους επιασε το φιλότιμο.Ασέβαστος έγραψε: 10 Φεβ 2022, 10:59η αξια του χρονου σου ομως, πρεπει να ειναι μεγαλυτερη απο την αξια του προστιμου.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Φεβ 2022, 09:52
Δε πειραζει. Υπάρχουν και αλλες λυσεις να μάθουν. Πολυ πιο γρηγορες και αποτελεσματικές![]()
![]()
Ο φίλος vatraxos από πάνω με κράζει που αξιολογώ τη βολή μου περισσότερο από τη βολή του άλλου. Αλλά για κάποιο λόγο αυτοί που το κράζουν αυτό υπονοούν ότι αξιολογούν τον ξυλοδαρμό, την εξύβριση και τη φθορά περιουσίας ως λιγότερο επώδυνο από από την στάθμευση στην πιλοτή της πολυκατοικία τους.
Μάλιστα. Τα δικαστήρια όμως έχουν άλλη γνώμη. Ας το επιχειρήσουν και μετά από ένα δικαστήριο θα κλαίνε και θα ζητάνε συγνώμες για να μην τους πάρουν ολοσκερώς το πάρκινγκ από τις αγωγές...
- EKPLIKTIKOS
Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Όντως μερικοί δρόμοι γλιστρανε πολύ. Κ με τα πρωτοβροχια κάνεις πατιναζUnique έγραψε: 10 Φεβ 2022, 11:18 Να και η δικαιολογία για την αντικοινωνική συμπεριφορά. "Πολη χωρις υποδομες" . Ισάξια με την δικαιολογία για καθε τροχαίο ατύχημα "Γλιστρούσε ο δρόμος"![]()
![]()
Να ρίξω μια πρωτοποριακή ιδέα? Μη τρέχεις?EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Φεβ 2022, 11:20Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Όντως μερικοί δρόμοι γλιστρανε πολύ. Κ με τα πρωτοβροχια κάνεις πατιναζUnique έγραψε: 10 Φεβ 2022, 11:18 Να και η δικαιολογία για την αντικοινωνική συμπεριφορά. "Πολη χωρις υποδομες" . Ισάξια με την δικαιολογία για καθε τροχαίο ατύχημα "Γλιστρούσε ο δρόμος"![]()
![]()
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22