!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll: Η ωραιότερη γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Poll: Η ωραιότερη γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου
εσυ Πανουλη Σαπφω Νοταρα και πολυ σου ειναι.
Ποιά είναι η δασκάλα του Ναυπλίου?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Α μπραβο, την ειχα ξεχασει αυτη. Ειδα τη φωτογραφία της και κοντεψε να με πιάσει κατάθλιψη.Αγις έγραψε: 13 Σεπ 2018, 00:56Απωθητική σαν μουχλιασμένο χειμωνιάτικο πρωινό - αψυχη κ ανευρη - εμφάνιση μισοπεθαμένης με γενναία δόση σιγουριάς οτι είναι γρουσούζα.Σουβλίτσα έγραψε: 13 Σεπ 2018, 00:47 Επίσης, ήθελα να πω οτι στα χαρακτηριστικά της, μου έκανε Εβραία.
Τώρα βλέπω ένα απόσπασμα του Μπρεχτ όπου κάνει την Εβραία και έχει μια εικόνα της και πραγματικά, έχει εβραικά χαρακτηριστικά (αυτά τα φρυδάκια και τα μάτια που πάνε προς τα πάνω στην βάση τους)
https://www.youtube.com/watch?v=yGe7Bds9oow
Ο τύπος γυναίκας προς αποφυγή .
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Νίκη Λινάρδου, Λίλλη Παπαγιάννη, Μάρθα Καραγιάννη, Νόρα Βαλσάμη.
Ψήφισα Αλίκη Βουγιουκλάκη γιατί με δεδομένο και την αναγνωρισιμότητά της είδα ότι είχε λιγότερες ψήφους απ' όσες αξίζει.
Ψήφισα Αλίκη Βουγιουκλάκη γιατί με δεδομένο και την αναγνωρισιμότητά της είδα ότι είχε λιγότερες ψήφους απ' όσες αξίζει.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Εσύ Μπούλα , ρουφα τ αυγό σου.Σουβλίτσα έγραψε: 13 Σεπ 2018, 00:59Αγις έγραψε: 13 Σεπ 2018, 00:56Απωθητική σαν μουχλιασμένο χειμωνιάτικο πρωινό - αψυχη κ ανευρη - εμφάνιση μισοπεθαμένης με γενναία δόση σιγουριάς οτι είναι γρουσούζα.Σουβλίτσα έγραψε: 13 Σεπ 2018, 00:47 Επίσης, ήθελα να πω οτι στα χαρακτηριστικά της, μου έκανε Εβραία.
Τώρα βλέπω ένα απόσπασμα του Μπρεχτ όπου κάνει την Εβραία και έχει μια εικόνα της και πραγματικά, έχει εβραικά χαρακτηριστικά (αυτά τα φρυδάκια και τα μάτια που πάνε προς τα πάνω στην βάση τους)
https://www.youtube.com/watch?v=yGe7Bds9oow
Ο τύπος γυναίκας προς αποφυγή .
Εντάξει, ξέρω, εσύ αγαπάς Βουγιούκλω!![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έχει ψυχή νεύρο.... και κάπου εκεί, πίσω από την τσάντα κρύβεται και ένα μαστίγιο.
the end
όαααα! Αγλαίτσα!
δέρνjει κι όλας η ποντικομαμή?Πάνας έγραψε: 13 Σεπ 2018, 01:07
Έχει ψυχή νεύρο.... και κάπου εκεί, πίσω από την τσάντα κρύβεται και ένα μαστίγιο.
Άγι, πάρε το καπελάκι σου και δρόμο!
Παιδιά γούστα είναι αυτά, εμένα η Λαμπέτη μου βγάζει το αίσθημα του προστάτη ακριβώς για αυτό το "εύθραυστο" που μου αρέσει. Και η Βαλσάμη το έχει αλλά κλίνω στις μελαχρινές.
the end
κοίτα να δεις Πάνα μου, ο Άγις κατά βάθος σχολιάζει ως Βουγιούκλω, πάρε να καταλάβειςΠάνας έγραψε: 13 Σεπ 2018, 01:12 Παιδιά γούστα είναι αυτά, εμένα η Λαμπέτη μου βγάζει το αίσθημα του προστάτη ακριβώς για αυτό το "εύθραυστο" που μου αρέσει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
-