!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll: Η ωραιότερη γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου
- Βινόσαυρος
Re: Poll: Η ωραιότερη γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου
καρέζη, ήταν και του κόμματος
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Ε, βάλε ρε συ και την Άννα Φόνσου τότε.
Btw, δε μπα να λέτε ό,τι θέλετε για την Ισμηνάρα, εγώ ξέρω ότι αμέτρητα μικρά Νταρνακόπουλα θυσιάστηκαν τότε για τα μάτια της (ή μάλλον για τις βυζάρες και τις μπουτάρες της) και το ίδιο φαντάζομαι ότι συνέβη και σε χιλιάδες άλλους έφηβους την εποχή εκείνη
aLiCat έγραψε: 12 Σεπ 2018, 22:29 Ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αυτή η γυναίκα. Είχε πάνω της κάτι το πρόστυχο, με την έννοια του φτηνιάρικου κι όχι ακριβώς του όμορφου ή σέξι.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Αν και δεν είναι της εποχής μου η Έλη Λαμπέτη είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που γεννήθηκαν! Καλή και η Λάσκαρη αλλά πολύ τρόφυ γκιρλ.
the end
-
User_601
Χεστηκαμε τι φτιαχνει τους αντρες.Εχετε παρεξηγισει το νημα.Το νημα λεει ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ γυναικα ελληνικου κινηματογραφου και οχι με τι φτιαχνεστε.Εσεις φτιαχνεστε με το οτιδηποτε.Αυτό είναι που φτιάχνει πολλούς άντρες.
-
User_601
Ωραιος.Πάνας έγραψε: 13 Σεπ 2018, 00:20 Αν και δεν είναι της εποχής μου η Έλη Λαμπέτη είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που γεννήθηκαν! Καλή και η Λάσκαρη αλλά πολύ τρόφυ γκιρλ.
Καλά μωρέ Νταρνάκα, σοβαρά τώρα? Την Ισμήνη την Καλέση?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Η Λαμπέτη είχε πολλή χάρη και κάτι τις το εύθραυστο ως φυσιογνωμία καθώς και κάτι μελαγχολικό.
Επίσης, είχε και νάζι, κρυφό.
Μαζί και η φωνή της, και αυτό το ψεύδισμα που το μετέτρεψε σε γοητεία..
Σπάνιος συνδυασμός
Επίσης, είχε και νάζι, κρυφό.
Μαζί και η φωνή της, και αυτό το ψεύδισμα που το μετέτρεψε σε γοητεία..
Σπάνιος συνδυασμός
Επίσης, ήθελα να πω οτι στα χαρακτηριστικά της, μου έκανε Εβραία.
Τώρα βλέπω ένα απόσπασμα του Μπρεχτ όπου κάνει την Εβραία και έχει μια εικόνα της και πραγματικά, έχει εβραικά χαρακτηριστικά (αυτά τα φρυδάκια και τα μάτια που πάνε προς τα πάνω στην βάση τους
)
https://www.youtube.com/watch?v=yGe7Bds9oow
Τώρα βλέπω ένα απόσπασμα του Μπρεχτ όπου κάνει την Εβραία και έχει μια εικόνα της και πραγματικά, έχει εβραικά χαρακτηριστικά (αυτά τα φρυδάκια και τα μάτια που πάνε προς τα πάνω στην βάση τους
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
η Δελουτση γυναικαρα ,Προκοπιου γυναικαρα ,αλλα ψηφισα Ρικα γιατι την ειχα δει στον δρομο (με ειχε ρωτησει που ειναιη εισοδος για το 9 καναλι) και ηταν κυρια με τα ολα της.
Σαν προσωπο Καρεζη, αλλα οταν κρινουμε ολο το πακετο τοτε Λασκαρη.
Σαπουντζακη για κωλομπαρο γ' εθνικης, Μερκουρη αισχος θηλυκοτητα τραβελιου και βγαλε.
Σαπουντζακη για κωλομπαρο γ' εθνικης, Μερκουρη αισχος θηλυκοτητα τραβελιου και βγαλε.
Απωθητική σαν μουχλιασμένο χειμωνιάτικο πρωινό - αψυχη κ ανευρη - εμφάνιση μισοπεθαμένης με γενναία δόση σιγουριάς οτι είναι γρουσούζα.Σουβλίτσα έγραψε: 13 Σεπ 2018, 00:47 Επίσης, ήθελα να πω οτι στα χαρακτηριστικά της, μου έκανε Εβραία.
Τώρα βλέπω ένα απόσπασμα του Μπρεχτ όπου κάνει την Εβραία και έχει μια εικόνα της και πραγματικά, έχει εβραικά χαρακτηριστικά (αυτά τα φρυδάκια και τα μάτια που πάνε προς τα πάνω στην βάση τους)
Ο τύπος γυναίκας προς αποφυγή .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις έγραψε: 13 Σεπ 2018, 00:56Απωθητική σαν μουχλιασμένο χειμωνιάτικο πρωινό - αψυχη κ ανευρη - εμφάνιση μισοπεθαμένης με γενναία δόση σιγουριάς οτι είναι γρουσούζα.Σουβλίτσα έγραψε: 13 Σεπ 2018, 00:47 Επίσης, ήθελα να πω οτι στα χαρακτηριστικά της, μου έκανε Εβραία.
Τώρα βλέπω ένα απόσπασμα του Μπρεχτ όπου κάνει την Εβραία και έχει μια εικόνα της και πραγματικά, έχει εβραικά χαρακτηριστικά (αυτά τα φρυδάκια και τα μάτια που πάνε προς τα πάνω στην βάση τους)
Ο τύπος γυναίκας προς αποφυγή .
Εντάξει, ξέρω, εσύ αγαπάς Βουγιούκλω!
Ενώ η Λάσκαρη σαν την δασκάλα από το Ναύπλιο. Για παρέλαση ε;
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση