!!! DEVELOPMENT MODE !!!

revolut

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
foscilis

revolut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Έβαλα την εφαρμογή και σχεδόν ολοκλήρωσα τη δημιουργία λογαριασμού αλλά αναρωτήθηκα τι παραπάνω έχει από μια κανονική τράπεζα για εμένα που δεν ταξιδεύω σχεδόν καθόλου;

Έχει ανοίξει κανένας άλλος; Θα ήθελα να ακούσω γνώμες
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: revolut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

foscilis έγραψε: 06 Φεβ 2022, 00:28 Έβαλα την εφαρμογή και σχεδόν ολοκλήρωσα τη δημιουργία λογαριασμού αλλά αναρωτήθηκα τι παραπάνω έχει από μια κανονική τράπεζα για εμένα που δεν ταξιδεύω σχεδόν καθόλου;

Έχει παραπάνω σπαμαρισμα.
Επίσης δεν μου κρατάει μετατροπή συναλλάγματος. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

foscilis έγραψε: 06 Φεβ 2022, 00:28 Έβαλα την εφαρμογή και σχεδόν ολοκλήρωσα τη δημιουργία λογαριασμού αλλά αναρωτήθηκα τι παραπάνω έχει από μια κανονική τράπεζα για εμένα που δεν ταξιδεύω σχεδόν καθόλου;

Εγώ έχω, αλλά την είχα από πριν που δε χρειαζόταν να στέλνει καταστατικά ενημέρωσης εξόδων. Τώρα που δηλώνονται επίσημα μου ειναι η μία η άλλη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

δες την curve :p8:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Και το premium?
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

foscilis έγραψε: 06 Φεβ 2022, 00:33 Και το premium?
Συμφέρει αν χρειάζεσαι ανυπολόγιστο συνάλλαγμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Δε νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα αν δεν ταξιδεύεις/αγοράζεις σε ξένο νόμισμα συχνά.
Έχει μια καλή λειτουργία αν δεν σου αρέσει η Ελ κουλτούρα και προτιμάς να χωρίζεις ακριβώς τα έξοδα του τραπεζιού, πληρώνει ένας και στέλνει αιτήματα πληρωμής στους υπόλοιπους με το ποσό που τους αντιστοιχεί. Και πάλι not worth it γιατί δεν περνιούνται στο Ελ αφορόγητο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Χρησιμεύει αν βγάλεις λεφτά απο κρυπτονομίσματα και δεν θέλεις να τα στείλεις στην ελληνική σου τράπεζα.
περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική »

Εγώ την έχω για να βάζω εκεί τα έξοδα του μήνα, να ξέρω με πόσα θα την βγάλω. Τα υπόλοιπα τα έχω σε άλλη τράπεζα μαζεμένα. Επίσης συμφέρει όταν θες να στείλεις λεφτά σε κάποιον άλλον που έχει revolut ή έμβασμα από μια τράπεζα σε άλλη χωρίς χρεώσεις.
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Επειδή είναι με βρετανικό Iban οι παλιές και με λιθουανικο μετά το μπρεξιτ οι καινούριες, θα πρέπει στη φορολογική δήλωση να κάνετε τικ στο αντίστοιχο πεδίο στην ερώτηση αν διαθέτετε τραπεζικό λογαριασμό εξωτερικού. Ακόμα και αν δεν κινείται ή κινείται ελάχιστα.

Κατά τα άλλα αν δεν ταξιδεύεις, μόνο για το γκατζετ της εφαρμογής και κάτι πιτσιρικαριστικες ευκολίες, μοίρασμα λογαριασμού, αποστολή σε φίλους, στρογγυλοποιηση ποσού πληρωμής και εφαρμογή των σεντς σε ξεχωριστό αποταμιευτικο vault και τέτοια.. Την αξία της τη δείχνει σε ορισμένες χώρες στα ταξίδια (όχι πάντως σε όλες).
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

για να πληρώνεσαι απο το εξωτερικό (ΕΕ) έχει κανένα πλεονέκτημα?
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

nyxtovios έγραψε: 06 Φεβ 2022, 00:29

Έχει παραπάνω σπαμαρισμα.
Επίσης δεν μου κρατάει μετατροπή συναλλάγματος. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.
Αυτό.
dna replication έγραψε: 07 Φεβ 2022, 14:24 για να πληρώνεσαι απο το εξωτερικό (ΕΕ) έχει κανένα πλεονέκτημα?
Και αυτό.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

σε ευρώ πληρώνομαι, έχει μικρότερη προμήθεια για εμβάσματα εντός ΕΕ?
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Japetus έγραψε: 07 Φεβ 2022, 14:20 Επειδή είναι με βρετανικό Iban οι παλιές και με λιθουανικο μετά το μπρεξιτ οι καινούριες, θα πρέπει στη φορολογική δήλωση να κάνετε τικ στο αντίστοιχο πεδίο στην ερώτηση αν διαθέτετε τραπεζικό λογαριασμό εξωτερικού. Ακόμα και αν δεν κινείται ή κινείται ελάχιστα.

Κατά τα άλλα αν δεν ταξιδεύεις, μόνο για το γκατζετ της εφαρμογής και κάτι πιτσιρικαριστικες ευκολίες, μοίρασμα λογαριασμού, αποστολή σε φίλους, στρογγυλοποιηση ποσού πληρωμής και εφαρμογή των σεντς σε ξεχωριστό αποταμιευτικο vault και τέτοια.. Την αξία της τη δείχνει σε ορισμένες χώρες στα ταξίδια (όχι πάντως σε όλες).
Δεν είναι πια με βρετανικό IBAN, άλλαξε φέτος η χώρα, με έβαλαν και άλλαξα κάρτες και τέτοια.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Βολεύει πολύ για να στέλνεις μικροποσά σε φίλους όταν πχ μοιράζεστε το λογαριασμό και δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις με τράπεζες και προμήθειες. Λύνει χέρια όταν βγαίνετε έξω.

Επίσης με βολεύει πολύ που μπορείς να ενεργοποιείς τις ανέπαφες συναλλαγές αμέσως όποτε θέλεις και που μπορείς να κλειδώσεις την κάρτα από την εφαρμογή χωρίς να μπλέξεις με τηλέφωνα σε τράπεζες.

Γενικά είναι πολύ καλή εμπειρία και μακάρι να είχαν τέτοια features και οι δικές μας τράπεζες.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”