!!! DEVELOPMENT MODE !!!
revolut
Re: revolut
Έχει παραπάνω σπαμαρισμα.foscilis έγραψε: 06 Φεβ 2022, 00:28 Έβαλα την εφαρμογή και σχεδόν ολοκλήρωσα τη δημιουργία λογαριασμού αλλά αναρωτήθηκα τι παραπάνω έχει από μια κανονική τράπεζα για εμένα που δεν ταξιδεύω σχεδόν καθόλου;
Έχει ανοίξει κανένας άλλος; Θα ήθελα να ακούσω γνώμες
Επίσης δεν μου κρατάει μετατροπή συναλλάγματος. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.
- Cecily Anne
Εγώ έχω, αλλά την είχα από πριν που δε χρειαζόταν να στέλνει καταστατικά ενημέρωσης εξόδων. Τώρα που δηλώνονται επίσημα μου ειναι η μία η άλλη.foscilis έγραψε: 06 Φεβ 2022, 00:28 Έβαλα την εφαρμογή και σχεδόν ολοκλήρωσα τη δημιουργία λογαριασμού αλλά αναρωτήθηκα τι παραπάνω έχει από μια κανονική τράπεζα για εμένα που δεν ταξιδεύω σχεδόν καθόλου;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Eθνικοκοινωνιστης
δες την curve 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Cecily Anne
Συμφέρει αν χρειάζεσαι ανυπολόγιστο συνάλλαγμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Δε νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα αν δεν ταξιδεύεις/αγοράζεις σε ξένο νόμισμα συχνά.
Έχει μια καλή λειτουργία αν δεν σου αρέσει η Ελ κουλτούρα και προτιμάς να χωρίζεις ακριβώς τα έξοδα του τραπεζιού, πληρώνει ένας και στέλνει αιτήματα πληρωμής στους υπόλοιπους με το ποσό που τους αντιστοιχεί. Και πάλι not worth it γιατί δεν περνιούνται στο Ελ αφορόγητο.
Έχει μια καλή λειτουργία αν δεν σου αρέσει η Ελ κουλτούρα και προτιμάς να χωρίζεις ακριβώς τα έξοδα του τραπεζιού, πληρώνει ένας και στέλνει αιτήματα πληρωμής στους υπόλοιπους με το ποσό που τους αντιστοιχεί. Και πάλι not worth it γιατί δεν περνιούνται στο Ελ αφορόγητο.
Χρησιμεύει αν βγάλεις λεφτά απο κρυπτονομίσματα και δεν θέλεις να τα στείλεις στην ελληνική σου τράπεζα.
-
περαστική
Εγώ την έχω για να βάζω εκεί τα έξοδα του μήνα, να ξέρω με πόσα θα την βγάλω. Τα υπόλοιπα τα έχω σε άλλη τράπεζα μαζεμένα. Επίσης συμφέρει όταν θες να στείλεις λεφτά σε κάποιον άλλον που έχει revolut ή έμβασμα από μια τράπεζα σε άλλη χωρίς χρεώσεις.
Επειδή είναι με βρετανικό Iban οι παλιές και με λιθουανικο μετά το μπρεξιτ οι καινούριες, θα πρέπει στη φορολογική δήλωση να κάνετε τικ στο αντίστοιχο πεδίο στην ερώτηση αν διαθέτετε τραπεζικό λογαριασμό εξωτερικού. Ακόμα και αν δεν κινείται ή κινείται ελάχιστα.
Κατά τα άλλα αν δεν ταξιδεύεις, μόνο για το γκατζετ της εφαρμογής και κάτι πιτσιρικαριστικες ευκολίες, μοίρασμα λογαριασμού, αποστολή σε φίλους, στρογγυλοποιηση ποσού πληρωμής και εφαρμογή των σεντς σε ξεχωριστό αποταμιευτικο vault και τέτοια.. Την αξία της τη δείχνει σε ορισμένες χώρες στα ταξίδια (όχι πάντως σε όλες).
Κατά τα άλλα αν δεν ταξιδεύεις, μόνο για το γκατζετ της εφαρμογής και κάτι πιτσιρικαριστικες ευκολίες, μοίρασμα λογαριασμού, αποστολή σε φίλους, στρογγυλοποιηση ποσού πληρωμής και εφαρμογή των σεντς σε ξεχωριστό αποταμιευτικο vault και τέτοια.. Την αξία της τη δείχνει σε ορισμένες χώρες στα ταξίδια (όχι πάντως σε όλες).
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
για να πληρώνεσαι απο το εξωτερικό (ΕΕ) έχει κανένα πλεονέκτημα?
-
Εμπεδοκλής
Αυτό.nyxtovios έγραψε: 06 Φεβ 2022, 00:29Έχει παραπάνω σπαμαρισμα.foscilis έγραψε: 06 Φεβ 2022, 00:28 Έβαλα την εφαρμογή και σχεδόν ολοκλήρωσα τη δημιουργία λογαριασμού αλλά αναρωτήθηκα τι παραπάνω έχει από μια κανονική τράπεζα για εμένα που δεν ταξιδεύω σχεδόν καθόλου;
Επίσης δεν μου κρατάει μετατροπή συναλλάγματος. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.
Και αυτό.dna replication έγραψε: 07 Φεβ 2022, 14:24 για να πληρώνεσαι απο το εξωτερικό (ΕΕ) έχει κανένα πλεονέκτημα?
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
σε ευρώ πληρώνομαι, έχει μικρότερη προμήθεια για εμβάσματα εντός ΕΕ?
- Cecily Anne
Δεν είναι πια με βρετανικό IBAN, άλλαξε φέτος η χώρα, με έβαλαν και άλλαξα κάρτες και τέτοια.Japetus έγραψε: 07 Φεβ 2022, 14:20 Επειδή είναι με βρετανικό Iban οι παλιές και με λιθουανικο μετά το μπρεξιτ οι καινούριες, θα πρέπει στη φορολογική δήλωση να κάνετε τικ στο αντίστοιχο πεδίο στην ερώτηση αν διαθέτετε τραπεζικό λογαριασμό εξωτερικού. Ακόμα και αν δεν κινείται ή κινείται ελάχιστα.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Βολεύει πολύ για να στέλνεις μικροποσά σε φίλους όταν πχ μοιράζεστε το λογαριασμό και δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις με τράπεζες και προμήθειες. Λύνει χέρια όταν βγαίνετε έξω.foscilis έγραψε: 06 Φεβ 2022, 00:28 Έβαλα την εφαρμογή και σχεδόν ολοκλήρωσα τη δημιουργία λογαριασμού αλλά αναρωτήθηκα τι παραπάνω έχει από μια κανονική τράπεζα για εμένα που δεν ταξιδεύω σχεδόν καθόλου;
Επίσης με βολεύει πολύ που μπορείς να ενεργοποιείς τις ανέπαφες συναλλαγές αμέσως όποτε θέλεις και που μπορείς να κλειδώσεις την κάρτα από την εφαρμογή χωρίς να μπλέξεις με τηλέφωνα σε τράπεζες.
Γενικά είναι πολύ καλή εμπειρία και μακάρι να είχαν τέτοια features και οι δικές μας τράπεζες.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."