Το επίπεδο γνώσεων δείχνει το άκρως αντίθετο .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσοι εδώ μέσα έχετε σπουδάσει ;
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Re: Πόσοι εδώ μέσα έχετε σπουδάσει ;
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:43Αν και παλιότερα έβριζα λέγοντας ότι αν είχε αυτά τα τμήματα η Αλεξανδρούπολη θα ήταν μία από τις καλύτερες πόλεις στην Ελλάδα ήταν έξυπνη κίνηση η τοποθέτηση τους στην Κομοτηνή .Lugozzi έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:38Στην Κομοτηνή είναι τζάμπα το μουνιΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:20
Υπάρχει και πιο μεγάλος στο τμήμα αν και είναι δεύτερο πτυχίο .
Δεν πηγαίνω καθημερινά λόγω απόστασης ( άλλη πόλη )) και λόγω εργασίας που απαιτεί μόνιμη παρουσία στην πόλη μου . Αλλά του χρόνου ίσως νοικιάσω ένα μικρό διαμέρισμα επειδή έχει κάποια λίγο περίεργα μαθήματα .
Η αντιμετώπιση είναι καλή , δηλαδή εδώ βγει και με συμφοιτητές για καφέ ή ποτό , αλλά τέταρτου έτους , που είμαστε λίγο πιο κοντά ηλικιακά . Με τους συμφοιτητές μου που είναι 18 … Νιώθω λίγο γραφικός , αν και άνετα παντρευόμουν αύριο μία συμφοιτήτρια μου .
Παιδαγωγικό και Μοριακή Βιολογία είναι πολύ δυνατά και underrated τμήματα σε αυτό τον τομέα.
- Λόρδος Ταντρίδης
Ισχύει αλλά και πάλι είναι λίγα άτομα . Στην Κομοτηνή αναλογικά νομίζω είναι 1:7 αγόρια με κορίτσια . Και μιλάμε για 10.000 φοιτητές και φοιτήτριες .Evritis έγραψε: 05 Φεβ 2022, 00:21Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:43Αν και παλιότερα έβριζα λέγοντας ότι αν είχε αυτά τα τμήματα η Αλεξανδρούπολη θα ήταν μία από τις καλύτερες πόλεις στην Ελλάδα ήταν έξυπνη κίνηση η τοποθέτηση τους στην Κομοτηνή .
Παιδαγωγικό και Μοριακή Βιολογία είναι πολύ δυνατά και underrated τμήματα σε αυτό τον τομέα.
Αλεξανδρούπολη στις γιορτές και το καλοκαίρι είναι καλά . Επιστρέφουν οι γκόμενες που έχουν πάει αλλού για σπουδές , έρχονται οι Έλληνες από Γερμανία , τουρίστριες ( καλοκαίρι ) .
Παιδαγωγικό νομιζω δεν γίνονται προσληψεις εδώ και καμια 20 χρόνια
- Λόρδος Ταντρίδης
Εντάξει δεν θα δουλεύουν για πάντα οι δάσκαλοι και οι δασκάλες .jason0 έγραψε: 05 Φεβ 2022, 01:16 Παιδαγωγικό νομιζω δεν γίνονται προσληψεις εδώ και καμια 20 χρόνια
Δεν υπάρχει επετηρίδα πλεον, έχει σταματήσει και ο ΑΣΕΠΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: 05 Φεβ 2022, 01:19Εντάξει δεν θα δουλεύουν για πάντα οι δάσκαλοι και οι δασκάλες .jason0 έγραψε: 05 Φεβ 2022, 01:16 Παιδαγωγικό νομιζω δεν γίνονται προσληψεις εδώ και καμια 20 χρόνια![]()
Έχουν μαζευτεί πόσοι και όταν βγουν στα 67 αυτοί που λες δεν θα μπει ούτε 10%
Άστο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση