!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόσοι εδώ μέσα έχετε σπουδάσει ;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Πόσοι εδώ μέσα έχετε σπουδάσει ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

Και αν ναι , τι ( το επιθυμείτε ) .
Εγώ αν και είκοσι επτά ετών είμαι πρώτο πτυχίο πρώτο έτος σε τμήμα Ιστορίας ( δεν λέω παραπάνω επειδή μπορεί κάποιος από εσάς να είναι καθηγητής ή καθηγήτρια μου ) .
Ευχαριστώ το πχόρουμ για τις γνώσεις που μου έχει χαρίσει .
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Re: Πόσοι εδώ μέσα έχετε σπουδάσει ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Μπραβο ρε φίλε!
Χάρηκα ειλικρινά
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης

Lugozzi έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:48 Μπραβο ρε φίλε!
Χάρηκα ειλικρινά
Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά !!! Μετανιώνω που δεν ήθελα να το κάνω τόσα χρόνια για διάφορους λόγους . Και ηλίθιους λόγους .
Fixer66

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fixer66 »

Εχω περάσει μια βόλτα από το πανεπιστήμιο αλλά δεν πήγε και τόσο καλά. It's all past now.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Όταν πήγα κι εγώ 27, ξαφνικά μ' έπιασε και μένα η επιθυμία να κάτσω να διαβάσω και να ξαναδώσω πανελλήνιες, αλλα με αποθάρρυνε η ηλικία μου και το τί αντιμετώπιση θα είχα ως σχεδόν 30αρης σε έναν χώρο που οι περισσότεροι θα ήταν ως 25 το πολύ..
Καλή δύναμη φίλε Λόρδε..!
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:52
Lugozzi έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:48 Μπραβο ρε φίλε!
Χάρηκα ειλικρινά
Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά !!! Μετανιώνω που δεν ήθελα να το κάνω τόσα χρόνια για διάφορους λόγους . Και ηλίθιους λόγους .

Εικόνα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:45 Και αν ναι , τι ( το επιθυμείτε ) .
Εγώ αν και είκοσι επτά ετών είμαι πρώτο πτυχίο πρώτο έτος σε τμήμα Ιστορίας ( δεν λέω παραπάνω επειδή μπορεί κάποιος από εσάς να είναι καθηγητής ή καθηγήτρια μου ) .
Ευχαριστώ το πχόρουμ για τις γνώσεις που μου έχει χαρίσει .
Δεν είμαι .Γω του Κλασικού ειμί και ουχί του χθαμαλού Ιστορικού- Αρχαιολογικού- ΦΠΨ και άλλων παραφερνάλιων.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Έχω σπουδάσει πασόκ.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Όταν έχεις κάνει μια μαλάκια στην ζωή σου πρέπει απλώς να την αναγν ρόλος να την διορθώνεις ότι μπορείς και να προχωράς. Το ότι σππυδασες αργά είναι οκ, κοίτα να σπουδάσεις σωστά και μετά προχωράς παρακάτω με το πτυχίο σου πλεον
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης

Parrot έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:55 Όταν πήγα κι εγώ 27, ξαφνικά μ' έπιασε και μένα η επιθυμία να κάτσω να διαβάσω και να ξαναδώσω πανελλήνιες, αλλα με αποθάρρυνε η ηλικία μου και το τί αντιμετώπιση θα είχα ως σχεδόν 30αρης σε έναν χώρο που οι περισσότεροι θα ήταν ως 25 το πολύ..
Υπάρχει και πιο μεγάλος στο τμήμα αν και είναι δεύτερο πτυχίο .
Δεν πηγαίνω καθημερινά λόγω απόστασης ( άλλη πόλη )) και λόγω εργασίας που απαιτεί μόνιμη παρουσία στην πόλη μου . Αλλά του χρόνου ίσως νοικιάσω ένα μικρό διαμέρισμα επειδή έχει κάποια λίγο περίεργα μαθήματα .
Η αντιμετώπιση είναι καλή , δηλαδή εδώ βγει και με συμφοιτητές για καφέ ή ποτό , αλλά τέταρτου έτους , που είμαστε λίγο πιο κοντά ηλικιακά . Με τους συμφοιτητές μου που είναι 18 … Νιώθω λίγο γραφικός , αν και άνετα παντρευόμουν αύριο μία συμφοιτήτρια μου .
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης

Δημοκράτης έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:19 Όταν έχεις κάνει μια μαλάκια στην ζωή σου πρέπει απλώς να την αναγν ρόλος να την διορθώνεις ότι μπορείς και να προχωράς. Το ότι σππυδασες αργά είναι οκ, κοίτα να σπουδάσεις σωστά και μετά προχωράς παρακάτω με το πτυχίο σου πλεον
Ακόμα και να μην εργαστώ ποτέ με το πτυχίο , μου αρκεί να έχω πτυχίο σε έναν χώρο που ασχολούμαι από παιδί . Μου αρέσει να μαθαίνω πράγματα .
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Κι εγω αρχισα να διαβαζω και να μαθαινω πραγματα, οταν καταλαβα οτι ειναι απαραιτητη προυποθεση για να γαμησεις.
Για ενα περιεργο λογο, οι γυναικες δινουν βαση στο αν εισαι μορφωμενος ή οχι, οποτε εκανα το εξης:

Ηξερα 1-2 πραγματα απ'ολα τα θεματα και πλασαρα τον εαυτο μου σαν πολυ μελετηρο και γενικα προβληματισμενο τυπο.
Πισω απ'αυτο το προσωπειο, το μονο που με ενδιεφερε ηταν να γαμησω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:20
Parrot έγραψε: 04 Φεβ 2022, 21:55 Όταν πήγα κι εγώ 27, ξαφνικά μ' έπιασε και μένα η επιθυμία να κάτσω να διαβάσω και να ξαναδώσω πανελλήνιες, αλλα με αποθάρρυνε η ηλικία μου και το τί αντιμετώπιση θα είχα ως σχεδόν 30αρης σε έναν χώρο που οι περισσότεροι θα ήταν ως 25 το πολύ..
Δεν πηγαίνω καθημερινά λόγω απόστασης ( άλλη πόλη )) και λόγω εργασίας που απαιτεί μόνιμη παρουσία στην πόλη μου . Αλλά του χρόνου ίσως νοικιάσω ένα μικρό διαμέρισμα επειδή έχει κάποια λίγο περίεργα μαθήματα .
Η αντιμετώπιση είναι καλή , δηλαδή εδώ βγει και με συμφοιτητές για καφέ ή ποτό , αλλά τέταρτου έτους , που είμαστε λίγο πιο κοντά ηλικιακά . Με τους συμφοιτητές μου που είναι 18 … Νιώθω λίγο γραφικός , αν και άνετα παντρευόμουν αύριο μία συμφοιτήτρια μου .
Στην Κομοτηνή είναι τζάμπα το μουνι
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης

Lugozzi έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:38
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:20
Στην Κομοτηνή είναι τζάμπα το μουνι
Αν και παλιότερα έβριζα λέγοντας ότι αν είχε αυτά τα τμήματα η Αλεξανδρούπολη θα ήταν μία από τις καλύτερες πόλεις στην Ελλάδα ήταν έξυπνη κίνηση η τοποθέτηση τους στην Κομοτηνή .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λόρδος Ταντρίδης την 04 Φεβ 2022, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

Ειμαστε απολιτιστοι Εδω
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”