!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:48 Δεν το αμφισβητώ αυτό.
Εγώ θεωρώ πολύ πιθανό να μη έχουν στο τμήμα. Και εφόσον πήγε να πάρει η ίδια δεν μένουν και πολλά σενάρια να υποθέσουμε. Μάλλον δεν είχαν και της είπαν πήγαινε να βρεις από ένα φαρμακείο. Αλλιώς γιατί να τρέχει η ίδια να ψάχνει εφημερεύον;
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:50
Naranjita έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:47
Ασέβαστος έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:54
την κρατουσαν ακινητη με τη βια και της εριχναν αλκοολ στο στομα; κρεμαλα τα καθικια.

αν παλι επινε μονη της, αλλη συζητηση.
δηλαδή αν ένα παιδί 17 ετών που είναι άμαθο στο ποτό, πιει μερικά ποτήρια έστω και μόνο του, μετά δικαίως πρεπει να το πιάσει η παρέα, να χώνει πέη στο στόμα του και να τραβά φωτογραφίες.

από όσο θυμάμαι, στην πενταήμερη όλοι πίναμε, άρα έπρεπε οι ροδίτες να μας ξεκ.....

α και μιλάμε για 1988
Μα η 17χρονη δεν ήπιε.

Γιατί τα μπερδεύουμε;
μπερδεύτηκες. μιλάω για μια παιδική μου φίλη, η οποία έπεσε θύμα των συμμαθητών της στην πενταήμερη το 1988 και οχι για την φιλη της Γιωργίας.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Είναι αθώος ή είναι ένοχος;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:51
Εγώ θεωρώ πολύ πιθανό να μη έχουν στο τμήμα. Και εφόσον πήγε να πάρει η ίδια δεν μένουν και πολλά σενάρια να υποθέσουμε. Μάλλον δεν είχαν και της είπαν πήγαινε να βρεις από ένα φαρμακείο. Αλλιώς γιατί να τρέχει η ίδια να ψάχνει εφημερεύον;
Τότε είναι μλκες αν λένε πως της έδωσαν ουροσυλλέκτες και η κοπέλα πήγε μόνη της να πάρει.

Να βγει ένας από τους μλκες να παραδεχτεί πως είναι μλκες να πάμε παρακάτω.

Αν πάλι δεν προβλέπεται να έχουν ουροσυλλέκτες στο τμήμα τότε δεν ξέρω τι να πω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Naranjita έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:52
Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:50
Naranjita έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:47

δηλαδή αν ένα παιδί 17 ετών που είναι άμαθο στο ποτό, πιει μερικά ποτήρια έστω και μόνο του, μετά δικαίως πρεπει να το πιάσει η παρέα, να χώνει πέη στο στόμα του και να τραβά φωτογραφίες.

από όσο θυμάμαι, στην πενταήμερη όλοι πίναμε, άρα έπρεπε οι ροδίτες να μας ξεκ.....

α και μιλάμε για 1988
Μα η 17χρονη δεν ήπιε.

Γιατί τα μπερδεύουμε;
μπερδεύτηκες. μιλάω για μια παιδική μου φίλη, η οποία έπεσε θύμα των συμμαθητών της στην πενταήμερη το 1988 και οχι για την φιλη της Γιωργίας.
Πω ρε φίλε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:54
Τότε είναι μλκες αν λένε πως της έδωσαν ουροσυλλέκτες και η κοπέλα πήγε μόνη της να πάρει.

Να βγει ένας από τους μλκες να παραδεχτεί πως είναι μλκες να πάμε παρακάτω.

Αν πάλι δεν προβλέπεται να έχουν ουροσυλλέκτες στο τμήμα τότε δεν ξέρω τι να πω.
Το μόνο που μπορεί να έχει συμβεί είναι να προμηθεύτηκαν και αυτοί στο μεταξύ. Η κοπέλα πήγε δύο φορές στο τμήμα. Πριν το μεσημέρι και αργά το απόγευμα. Αν είναι καταγεγραμμένη η ώρα της πρώτης κατάθεσης θα φανεί από την ώρα της απόδειξης του φαρμακείου τι έχει γίνει.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:46
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:39
Βρε γιατί λες ψέμματα; μερικές σελίδες πιο πίσω είναι το ποστ σου, θέλεις να στο βρω να μου υποδείξεις ποθ γράφεις ότι δεν ήταν βιασμός αν συμμετείχε χωρίς χαπι βιασμού; για αυτό δεν σε ρώταγα αν ξέρεις τι ειναι το χάπι βιασμού και να διορθώσεις την μαλακία που εγραψες;
Το ότι έγραφαν τα μμε ότι βρέθηκαν ουσίες που παραλύουν το νευρικό σύστημα δεν το θυμάσαι;
Εχεις πρόβλημα.
ναι, το ξαναβρηκες, το ξαναβαλες, λεει ακριβως αυτα που περιγραφω, και εξακολουθεις να ισχυριζεσαι οτι λεει τα αντιθετα, ακριβως κατω απο το ποστ.

δεν εχει νοημα, δεν ξερεις αναγνωση, μαλλον.
Και το ξαναβάζω. Μου κάνεις παράθεση σε απάντηση που έδωσα στην ΓΑΛΗ γράφοντας μου αυτά. Που γράφεις ότι ΑΝ δεν είναι χαπακωμένη και συμμετέχει ειναι βιασμός;
Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιαν 2022, 09:04
Naida έγραψε: 22 Ιαν 2022, 15:17
Άσε τα ταξικά απέξω, προσωπικά δεν εχω εστιάσει καν. Παμε παρακάτω. Λες οτι απο το τι έκανε το θύμα βγάζεις το συμπέρασμα αν ήταν βιασμός. Η κοπέλα πηγε στο πάρτι και ηπιε ποτά. Πήγε να φύγει και γυρισε να κλείσει δωμάτιο γιατί αισθανόταν ότι έσβηνε. Ξύπνησε γυμνή σε ασχετο δωμάτιο.
Αυτα έκανε το θύμα. Πες μας τώρα, είναι βιασμος;
για να υπαρξει απαντηση, πρεπει να ξερουμε και τι εκανε στο διαστημα που δεν θυμαται. αν ηταν χυμενη στο πατωμα σαν σακκι με πατατες, φυσικα και ηταν. αν συμμετειχε ενεργα και με ζηλο στο σεξ, φυσικα και δεν ηταν.

επισης, δεν ειναι το μονο ζητημα το αν ηταν η δεν ηταν βιασμος. αλλα και το αν μπορει να αποδειχθει.εφοσον αυτη δεν θυμαται, μονη ματρυρια ειναι του βιαστη. αν δεν υπαρξουν αλλα στοιχεια απο τις εξετασεις, καμερες, μαρτυρες η οτι, ο βιαστης τη σκαπουλαρει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Το θέμα είναι ότι αυτοί αναφέρουν ότι της έδωσαν ουροσυλλεκτες και ότι πάρθηκε εγκαίρως το δείγμα το μεσημέρι. Ενώ 1ον είπαν ψέμματα ότι της έδωσαν ουροσυλλεκτες και 2ον ότι η ιατροδικαστική υπηρεσία επιβεβαιώνει την κοπέλα ότι ενημερώθηκαν αργά το απόγευμα προς το βράδυ. Άρα; είναι αξιόπιστο το δείγμα ούρων;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Επίσης για όσους έχουν επιλεκτική μνήμη για το αν έγραφαν τα μμε και τα δελτία ειδησεων ότι οι τοξικολογικές έδειξαν ουσίες( προ Ελβετίας)

https://thepressproject.gr/epivevaionou ... o-systima/

https://www.newsbreak.gr/egklima/288070 ... -georgias/

https://www.ethnos.gr/greece/amp/191858 ... ikosysthma

https://www.megatv.com/2022/01/19/viasm ... -24xronis/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 03 Φεβ 2022, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 21:02
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:39
Βρε γιατί λες ψέμματα; μερικές σελίδες πιο πίσω είναι το ποστ σου, θέλεις να στο βρω να μου υποδείξεις ποθ γράφεις ότι δεν ήταν βιασμός αν συμμετείχε χωρίς χαπι βιασμού; για αυτό δεν σε ρώταγα αν ξέρεις τι ειναι το χάπι βιασμού και να διορθώσεις την μαλακία που εγραψες;
Το ότι έγραφαν τα μμε ότι βρέθηκαν ουσίες που παραλύουν το νευρικό σύστημα δεν το θυμάσαι;
Εχεις πρόβλημα.
ναι, το ξαναβρηκες, το ξαναβαλες, λεει ακριβως αυτα που περιγραφω, και εξακολουθεις να ισχυριζεσαι οτι λεει τα αντιθετα, ακριβως κατω απο το ποστ.

Και το ξαναβάζω. Μου κάνεις παράθεση σε απάντηση που έδωσα στην ΓΑΛΗ γράφοντας μου αυτά. Που γράφεις ότι ΑΝ δεν είναι χαπακωμένη και συμμετέχει ειναι βιασμός;
Naida έγραψε: 22 Ιαν 2022, 15:17
Άσε τα ταξικά απέξω, προσωπικά δεν εχω εστιάσει καν. Παμε παρακάτω. Λες οτι απο το τι έκανε το θύμα βγάζεις το συμπέρασμα αν ήταν βιασμός. Η κοπέλα πηγε στο πάρτι και ηπιε ποτά. Πήγε να φύγει και γυρισε να κλείσει δωμάτιο γιατί αισθανόταν ότι έσβηνε. Ξύπνησε γυμνή σε ασχετο δωμάτιο.
Αυτα έκανε το θύμα. Πες μας τώρα, είναι βιασμος;
για να υπαρξει απαντηση, πρεπει να ξερουμε και τι εκανε στο διαστημα που δεν θυμαται. αν ηταν χυμενη στο πατωμα σαν σακκι με πατατες, φυσικα και ηταν. αν συμμετειχε ενεργα και με ζηλο στο σεξ, φυσικα και δεν ηταν.

επισης, δεν ειναι το μονο ζητημα το αν ηταν η δεν ηταν βιασμος. αλλα και το αν μπορει να αποδειχθει.εφοσον αυτη δεν θυμαται, μονη ματρυρια ειναι του βιαστη. αν δεν υπαρξουν αλλα στοιχεια απο τις εξετασεις, καμερες, μαρτυρες η οτι, ο βιαστης τη σκαπουλαρει.
Δεν έχω καταλάβει γιατί τσακώνεστε. Αν η κοπέλα ήταν ελαφρά μεθυσμένη δεν θα μπορούσε να έχει κάνει συναινετικό σεξ άσχετα με ό,τι λέει;

Σου είπα ότι δεν την θεωρώ ψεύτρα αλλά γιατί θα πρέπει υποχρεωτικά να δεχθούμε όλοι αυτά που λέει ως αληθή;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 21:05
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 21:02

Δεν έχω καταλάβει γιατί τσακώνεστε. Αν η κοπέλα ήταν ελαφρά μεθυσμένη δεν θα μπορούσε να έχει κάνει συναινετικό σεξ άσχετα με ό,τι λέει;

Σου είπα ότι δεν την θεωρώ ψεύτρα αλλά γιατί θα πρέπει υποχρεωτικά να δεχθούμε όλοι αυτά που λέει ως αληθή;
Όταν έχεις από την αρχή μια ανάρτηση ενός εμπλεκόμενου που της ζητάει ένα τεράστιο συγνώμη, ποιο είναι το πιο λογικό; να την πιστέψουμε ή να την αμφισβητήσουμε;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 21:11 Όταν έχεις από την αρχή μια ανάρτηση ενός εμπλεκόμενου που της ζητάει ένα τεράστιο συγνώμη, ποιο είναι το πιο λογικό; να την πιστέψουμε ή να την αμφισβητήσουμε;
Να την πιστέψουμε. Και αυτό κάναμε οι περισσότεροι. Μετά όμως προέκυψαν κι άλλα στοιχεία ακόμα και για αυτή την ανάρτηση. Εφόσον δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είναι αλήθεια και τι όχι πως θα πάρουμε θέση;

Διαισθητικά μόνο και με κάποιες ερμηνείες που φαντάζουν λογικές αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτα. Καφενειακή ήταν και παραμένει η προσέγγισή μας.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 21:14
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 21:11 Όταν έχεις από την αρχή μια ανάρτηση ενός εμπλεκόμενου που της ζητάει ένα τεράστιο συγνώμη, ποιο είναι το πιο λογικό; να την πιστέψουμε ή να την αμφισβητήσουμε;
Να την πιστέψουμε. Και αυτό κάναμε οι περισσότεροι. Μετά όμως προέκυψαν κι άλλα στοιχεία ακόμα και για αυτή την ανάρτηση. Εφόσον δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είναι αλήθεια και τι όχι πως θα πάρουμε θέση;

Διαισθητικά μόνο και με κάποιες ερμηνείες που φαντάζουν λογικές αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτα. Καφενειακή ήταν και παραμένει η προσέγγισή μας.
Σωστά καφενειακή είναι η δική μας προσέγγιση, για αυτό βλέπεις και γράφονται τέρατα. Εσύ λαμβάνεις την αίσθηση ότι την πίστεψαν. Εγώ εξέλαβα την αίσθηση ότι δεν την πίστευαν μέχρι που βγήκε η είδηση ότι βρήκαν ουσία που παραλύει το νευρικό σύστημα. Εκεί άρχισαν να μαζεύονται οι περισσότεροι και να γίνονται Κλουζώ. Μόλις βγήκαν τα στοιχεία από Ελβετία ξαναξεσπάθωσαν.
Έτσι τα βλέπω εγώ στην καφενειακή μας συζήτηση.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:58
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:51 Η μέθη έχει πολλά στάδια και είναι διαφορετική από άνθρωπο σε άνθρωπο. Δεν έχει σχέση πάντα με το τρέκλισμα ή το "πόσο καλά φαίνεται" κάποιος. Το ίδιο ισχύει και για τα ναρκωτικά. Και μην ξεχνάς ότι αυτές τις ώρες οι περισσότεροι καλεσμένοι ήταν κι αυτοί μεθυσμένοι και προφανώς είχαν τσιμπήσει και τα τονωτικά τους. Στο περίπου είναι ό,τι θυμούνται και είναι απολύτως λογικό κάτι τέτοιο, τέτοιες ώρες.
Υπάρχει κάποιος που είναι αναγκαστικά διαυγής. Ο εργαζόμενος στη ρεσεψιόν. Μπορεί λοιπόν να ερωτηθεί και να δούμε σε τι κατάσταση ήταν η κοπέλα όταν ξαναγύρισε και αν έκλεισε το δωμάτιο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:51 Κατά τα άλλα, δεν καταλαβαίνω γιατί το' χεις σίγουρο ότι η "συναίνεση" σε τέτοιες φάσεις, γίνεται πάντα με πλήρη διαύγεια.

Από συναινούντες και συναινούσες που ξυπνάνε το άλλο πρωί και δεν θυμούνται ούτε το όνομα του συντρόφου ή της συντρόφισσας, άλλο τίποτα.
Δεν έχω τίποτα σίγουρο και αυτό που λες συμβαίνει. Απλά όταν δεχθείς να πας με γυναίκα που δεν ξέρει που πατά και που βρίσκεται, εκθέτεις τον εαυτό σου στην πιθανότητα να βρεθεί κατηγορούμενος για βιασμό. Έτσι πάνε αυτά.
Σαφώς και έτσι πάνε αυτά. Βρέθηκε ή βρέθηκαν κατηγορούμενοs/οι για βιασμό. Και ακριβώς έτσι πήγε αυτό. Αυτό είναι σαφέστατο.

Αλλά το ότι η -οποιαδήποτε- γυναίκα ήταν μεθυσμένη δεν τεκμηριώνει βιασμό.

Γενικώς, έχω την εντύπωση ότι κάπου το' χουμε χάσει με τις τεκμηριώσεις, το ηθικό και πρακτικό σκέλος και το πως-θα-έπρεπε-να-είναι-τα-πράγματα. Εκτός αν θεωρούμε τεκμηρίωση τις θεωρητικές προσεγγίσεις και την οπτική του κάθε ενός για το πότε πρέπει να καταδικάζεται κάποιος και πότε όχι.

Γιατί με την ίδια ακριβώς λογική, όποια γυναίκα πίνει κάτι περισσότερο και δεν είναι μόνη στο σπίτι της, εκθέτει τον εαυτό της στον κάθε ένα που θα θελήσει να την εκμεταλλευτεί. Το αν θα προκύψει καλό ή κακό σεξ ή βιασμός, ουδείς το ξέρει. Ενίοτε, δεν το ξέρει και η ίδια, το υποθέτει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 21:19
ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 21:14

Σωστά καφενειακή είναι η δική μας προσέγγιση, για αυτό βλέπεις και γράφονται τέρατα. Εσύ λαμβάνεις την αίσθηση ότι την πίστεψαν. Εγώ εξέλαβα την αίσθηση ότι δεν την πίστευαν μέχρι που βγήκε η είδηση ότι βρήκαν ουσία που παραλύει το νευρικό σύστημα. Εκεί άρχισαν να μαζεύονται οι περισσότεροι και να γίνονται Κλουζώ. Μόλις βγήκαν τα στοιχεία από Ελβετία ξαναξεσπάθωσαν.
Έτσι τα βλέπω εγώ στην καφενειακή μας συζήτηση.
Όλα τα ναρκωτικά παραλύουν το νευρικό σύστημα. Ακόμη και το αλκοόλ το επηρεάζει και αυτό το ξέρουν όλοι. Μην εντυπωσιάζεστε τόσο δραματικά από τις λέξεις. Ειδικώς, όταν παίζουν σε ρεπορτάζ που μπήκαν στο κατοστάρι των εντυπώσεων. Στην τελική, η κοπέλα δεν ήταν άπειρη ούτε σε πάρτυ με ναρκωτικά, ούτε σε προσωπική χρήση.

Για άλλες πιο συγκεκριμένες ουσίες, που δεν μπορούσαν να ανιχνευθούν από τα δικά μας εργαστήρια, έστειλαν το δείγμα στην Ελβετία. Ακόμη δεν έγινε αντιληπτό αυτό; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”