Αυτό πρέπει να θεωρείται δεδομένο καθώς έχει δημοσιοποιηθεί και απόδειξη με ημερομηνία 1/1 από τον ζουγκλαNaida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:32 Από ότι διαβάζω μίλησε η φαρμακοποιός στον Ant1 και επιβεβαίωσε οτι η κοπέλα πήγε και πήρε ουροσυλλεκτες.
Γιατί η αστυνομία είπε ψέμματα ότι της έδωσαν εκείνοι ουροσυλλεκτες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Έχει ξεκαθαρίσει πως η αστυνομία δεν είχε ουροσυλλέκτες να της δώσει ή εκείνη πήγε και πήρε από το φαρμακείο και της έδωσαν και οι αστυνομικοί;ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:33Αυτό πρέπει να θεωρείται δεδομένο καθώς έχει δημοσιοποιηθεί και απόδειξη με ημερομηνία 1/1 από τον ζουγκλαNaida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:32 Από ότι διαβάζω μίλησε η φαρμακοποιός στον Ant1 και επιβεβαίωσε οτι η κοπέλα πήγε και πήρε ουροσυλλεκτες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
σου εγραψα οτι δεν ηταν βιασμος αν συμμετειχε ΧΩΡΙΣ χαπι βιασμου.Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:21
Πως δεν υπήρχαν λεβέντη μου, σε όλα τα μμε ανέφεραν οτι στις εδώ αναλύσεις βρέθηκαν ίχνη ουσίας που παραλύει το νευρικό σύστημα. Και εδώ τα γράφαμε και έχουν μπει και λινκ κτλ
Δεν θυμάσαι ότι μαζί την κάναμε την συζήτηση που μας έγραφες δεν είναι βιασμός αν συμμετείχε και σε ρώτησα αν ξέρεις τι είναι το χάπι βιασμού; αχ αχ ξεχνάς μου φαίνεται βρε ατιμουτσικο.
εδω δεν βρεθηκαν ουσιες, γι αυτο τα εστειλαν εξω. δεν θυμασαι, ατιμουτσικο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Οκ, γιατί είπε ψέμματα η αστυνομία;ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:33Αυτό πρέπει να θεωρείται δεδομένο καθώς έχει δημοσιοποιηθεί και απόδειξη με ημερομηνία 1/1 από τον ζουγκλαNaida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:32 Από ότι διαβάζω μίλησε η φαρμακοποιός στον Ant1 και επιβεβαίωσε οτι η κοπέλα πήγε και πήρε ουροσυλλεκτες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μα για αυτό τα έστειλαν έξω γιατί οι εδώ δεν βρήκαν τίποτα.Ασέβαστος έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:36σου εγραψα οτι δεν ηταν βιασμος αν συμμετειχε ΧΩΡΙΣ χαπι βιασμου.Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:21
Πως δεν υπήρχαν λεβέντη μου, σε όλα τα μμε ανέφεραν οτι στις εδώ αναλύσεις βρέθηκαν ίχνη ουσίας που παραλύει το νευρικό σύστημα. Και εδώ τα γράφαμε και έχουν μπει και λινκ κτλ
Δεν θυμάσαι ότι μαζί την κάναμε την συζήτηση που μας έγραφες δεν είναι βιασμός αν συμμετείχε και σε ρώτησα αν ξέρεις τι είναι το χάπι βιασμού; αχ αχ ξεχνάς μου φαίνεται βρε ατιμουτσικο.
Περισσότερο ναι παρά όχι. Υποθέτω ότι μέσα στην θολούρα της μπορεί να φαντάζεται ή να μη θυμάται σωστά κάποιες λεπτομέρειες. Και πιθανόν λέει και πράγματα λάθος επειδή τα είχε μπερδεμένα στο μυαλό της.
Το τι θεωρώ όμως εγώ δεν έχει σημασία. Μπορεί να μου είναι συμπαθής ή να μου φαίνεται ειλικρινής για άσχετους λόγους. Μου λείπουν πάρα πολλά στοιχεία για να μπορώ να πω με σιγουριά. Και για να κατηγορήσεις κάποιον για βιασμό και να τον βάλεις μέσα, θα πρέπει να έχεις στοιχεία.
Όπως και να έχει η θέση της αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη με τα όσα ακούγονται εδώ κι εκεί.
Ασέβαστος έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:36
σου εγραψα οτι δεν ηταν βιασμος αν συμμετειχε ΧΩΡΙΣ χαπι βιασμου.
Βρε γιατί λες ψέμματα; μερικές σελίδες πιο πίσω είναι το ποστ σου, θέλεις να στο βρω να μου υποδείξεις ποθ γράφεις ότι δεν ήταν βιασμός αν συμμετείχε χωρίς χαπι βιασμού; για αυτό δεν σε ρώταγα αν ξέρεις τι ειναι το χάπι βιασμού και να διορθώσεις την μαλακία που εγραψες;
Το ότι έγραφαν τα μμε ότι βρέθηκαν ουσίες που παραλύουν το νευρικό σύστημα δεν το θυμάσαι;
Εχεις πρόβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 03 Φεβ 2022, 20:50, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν ξέρω. Είδα όμως αυτόGherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:35Έχει ξεκαθαρίσει πως η αστυνομία δεν είχε ουροσυλλέκτες να της δώσει ή εκείνη πήγε και πήρε από το φαρμακείο και της έδωσαν και οι αστυνομικοί;ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:33Αυτό πρέπει να θεωρείται δεδομένο καθώς έχει δημοσιοποιηθεί και απόδειξη με ημερομηνία 1/1 από τον ζουγκλαNaida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:32 Από ότι διαβάζω μίλησε η φαρμακοποιός στον Ant1 και επιβεβαίωσε οτι η κοπέλα πήγε και πήρε ουροσυλλεκτες.
https://www.instagram.com/tv/CZgt3edpDn ... gn=loading
Από τι θα μπορούσε να είναι θολωμένη, αφου δεν βρέθηκαν ουσίες ή ικανή ποσότητα αλκοόλ.ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:38Περισσότερο ναι παρά όχι. Υποθέτω ότι μέσα στην θολούρα της μπορεί να φαντάζεται ή να μη θυμάται σωστά κάποιες λεπτομέρειες. Και πιθανόν λέει και πράγματα λάθος επειδή τα είχε μπερδεμένα στο μυαλό της.
Το τι θεωρώ όμως εγώ δεν έχει σημασία. Μπορεί να μου είναι συμπαθής ή να μου φαίνεται ειλικρινής για άσχετους λόγους. Μου λείπουν πάρα πολλά στοιχεία για να μπορώ να πω με σιγουριά. Και για να κατηγορήσεις κάποιον για βιασμό και να τον βάλεις μέσα, θα πρέπει να έχεις στοιχεία.
Όπως και να έχει η θέση της αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη με τα όσα ακούγονται εδώ κι εκεί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν έχω ιδέα. Δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία για να καλύψουν την ανεπάρκειά τους; Όπως και να το δω μου φαίνεται απαράδεκτο που δεν έστειλαν ένα περιπολικό να πάει να φέρει και έβαλαν κοπέλα που καταγγέλλει βιασμό να ψάχνει δοχείο σε αργία. Και έγραψα και παραπίσω ότι τα ούρα πρέπει να συλλέγονται με κάποιο τρόπο που θα αποκλείεται οποιαδήποτε παρέμβαση τρίτου. Τι θα γινόταν αν τους έφερνε το δοχείο γεμάτο; Πως θα αποδεικνυόταν ότι είναι δικά της και δεν έριξε κάτι μέσα για να ανιχνευθεί; Όλα λάθος έγιναν.Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:36Οκ, γιατί είπε ψέμματα η αστυνομία;ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:33Αυτό πρέπει να θεωρείται δεδομένο καθώς έχει δημοσιοποιηθεί και απόδειξη με ημερομηνία 1/1 από τον ζουγκλαNaida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:32 Από ότι διαβάζω μίλησε η φαρμακοποιός στον Ant1 και επιβεβαίωσε οτι η κοπέλα πήγε και πήρε ουροσυλλεκτες.
Δεν είμαι ειδικός να ξέρω πόσο αλκοόλ παραμένει στα ούρα 17-18 ώρες μετά. Μπορεί να ήταν πια αργά για οτιδήποτε έπρεπε να ανιχνευθεί.Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:41 Από τι θα μπορούσε να είναι θολωμένη, αφου δεν βρέθηκαν ουσίες ή ικανή ποσότητα αλκοόλ.
ναι, το ξαναβρηκες, το ξαναβαλες, λεει ακριβως αυτα που περιγραφω, και εξακολουθεις να ισχυριζεσαι οτι λεει τα αντιθετα, ακριβως κατω απο το ποστ.Naida έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:39
Βρε γιατί λες ψέμματα; μερικές σελίδες πιο πίσω είναι το ποστ σου, θέλεις να στο βρω να μου υποδείξεις ποθ γράφεις ότι δεν ήταν βιασμός αν συμμετείχε χωρίς χαπι βιασμού; για αυτό δεν σε ρώταγα αν ξέρεις τι ειναι το χάπι βιασμού και να διορθώσεις την μαλακία που εγραψες;
Το ότι έγραφαν τα μμε ότι βρέθηκαν ουσίες που παραλύουν το νευρικό σύστημα δεν το θυμάσαι;
Εχεις πρόβλημα.
δεν εχει νοημα, δεν ξερεις αναγνωση, μαλλον.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
δηλαδή αν ένα παιδί 17 ετών που είναι άμαθο στο ποτό, πιει μερικά ποτήρια έστω και μόνο του, μετά δικαίως πρεπει να το πιάσει η παρέα, να χώνει πέη στο στόμα του και να τραβά φωτογραφίες.Ασέβαστος έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:54την κρατουσαν ακινητη με τη βια και της εριχναν αλκοολ στο στομα; κρεμαλα τα καθικια.Naranjita έγραψε: 03 Φεβ 2022, 18:57
μια κοπέλα που έκανα παρέα από το δημοτικό, πολύ καλή και όχι τσουλίτσα, ένα χρόνο μικρότερη, όταν πήγε πενταήμερη, την μέθυσαν τόσο πολύ που την έβαζαν να κάνει ακατανομαστα πράγματα και έβγαζαν φωτογραφίες.
η κοπέλα έπαθε χοντρό κλονισμό, γιατί ήταν και συμμαθητές της ότι τίποτα άγνωστοι που δεν θα τους ξαναβλεπε.
επίσης ήταν παρθένα. τα θελε και αυτή λοιπόν?
αν παλι επινε μονη της, αλλη συζητηση.
από όσο θυμάμαι, στην πενταήμερη όλοι πίναμε, άρα έπρεπε οι ροδίτες να μας ξεκ.....
α και μιλάμε για 1988
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν το αμφισβητώ αυτό.ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:40Δεν ξέρω. Είδα όμως αυτόGherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:35Έχει ξεκαθαρίσει πως η αστυνομία δεν είχε ουροσυλλέκτες να της δώσει ή εκείνη πήγε και πήρε από το φαρμακείο και της έδωσαν και οι αστυνομικοί;ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:33
Αυτό πρέπει να θεωρείται δεδομένο καθώς έχει δημοσιοποιηθεί και απόδειξη με ημερομηνία 1/1 από τον ζουγκλα
https://www.instagram.com/tv/CZgt3edpDn ... gn=loading
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μα η 17χρονη δεν ήπιε.Naranjita έγραψε: 03 Φεβ 2022, 20:47δηλαδή αν ένα παιδί 17 ετών που είναι άμαθο στο ποτό, πιει μερικά ποτήρια έστω και μόνο του, μετά δικαίως πρεπει να το πιάσει η παρέα, να χώνει πέη στο στόμα του και να τραβά φωτογραφίες.Ασέβαστος έγραψε: 03 Φεβ 2022, 19:54την κρατουσαν ακινητη με τη βια και της εριχναν αλκοολ στο στομα; κρεμαλα τα καθικια.Naranjita έγραψε: 03 Φεβ 2022, 18:57
μια κοπέλα που έκανα παρέα από το δημοτικό, πολύ καλή και όχι τσουλίτσα, ένα χρόνο μικρότερη, όταν πήγε πενταήμερη, την μέθυσαν τόσο πολύ που την έβαζαν να κάνει ακατανομαστα πράγματα και έβγαζαν φωτογραφίες.
η κοπέλα έπαθε χοντρό κλονισμό, γιατί ήταν και συμμαθητές της ότι τίποτα άγνωστοι που δεν θα τους ξαναβλεπε.
επίσης ήταν παρθένα. τα θελε και αυτή λοιπόν?
αν παλι επινε μονη της, αλλη συζητηση.
από όσο θυμάμαι, στην πενταήμερη όλοι πίναμε, άρα έπρεπε οι ροδίτες να μας ξεκ.....
α και μιλάμε για 1988
Γιατί τα μπερδεύουμε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-
- 0 Απαντήσεις