Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Εγω απλα αυτο που εκανα ηταν να υποστηριξω τη θεση Ιωαννιδη που θεωρουσε καταστροφικο το συλλογικο lockdown και ζητουσε περιοριστικα μετρα μονο για τους ηλικιωμενους και τους ασθενεις.
Σαφεστατα ομως πιστευω παρα πολυ σε αυτο που λεγεται ατομικη ευθυνη και προσπαθω παντα να αποφευγω τους συνωστισμους κατα το δυνατον.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ας θυμηθουμε και ολα τα επιχειρηματα του Ιωαννιδη που προβλεψε πως τα προβληματα που θα δημιουργησουν τα lockdowns θα ειναι περισσοτερα απο οσα λυνουν.
Αρίστος Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Είναι καιρός η κυβέρνηση να πάψει να ασχολείται με τους συνομήλικους σου!!!! Η γενιά σου σκοτώνει εμάς. Τα λεφτά που πάνε στην υγεία για την περίθαλψη των γέρων (γιατί αυτοί γεμίζουν τα νοσοκομεία), θα μπορούσαν να δοθούν ως υποστήριξη προς τους νέους. Να κάνουν οικογένεια ή να ανοίξουν μια επιχείρηση. Επομένως, λιγότερα νοσοκομεία και λιγότερα λεφτά προς τους γέρους. Όσο περισσότεροι γέροι πεθάνουν, τόσο το καλύτερο!
Bipsco έγραψε: 02 Φεβ 2022, 22:59
Αρίστος Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Είναι καιρός η κυβέρνηση να πάψει να ασχολείται με τους συνομήλικους σου!!!! Η γενιά σου σκοτώνει εμάς. Τα λεφτά που πάνε στην υγεία για την περίθαλψη των γέρων (γιατί αυτοί γεμίζουν τα νοσοκομεία), θα μπορούσαν να δοθούν ως υποστήριξη προς τους νέους. Να κάνουν οικογένεια ή να ανοίξουν μια επιχείρηση. Επομένως, λιγότερα νοσοκομεία και λιγότερα λεφτά προς τους γέρους. Όσο περισσότεροι γέροι πεθάνουν, τόσο το καλύτερο!
Κι εμενα δεν με ενδιαφερει να ασχολειται μαζι μου η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ πολιτεια. Ας μου επιστρεψει τα λεφτα που εχω συνεισφερει στα ασφαλιστικα ταμεια (τα οποια ειναι πολλαπλασια αρκετες φορες του μεσου ορου) και της υπογραφω χαρτι οτι και με καρκινο δεν θα παω να νοσηλευτω στα μπουρδελα της.
Γενικοτερα ισχυει οτι καποιοι στηριξαμε τα ασφαλιστικα ταμεια επι δεκαετιες με τις εισφορες μας απο τις επιχειρησεις μας για να ερχονται σημερα κατι νουμερα σαν και του λογου σου να το παιζουν τρελλιτσα.
Bipsco έγραψε: 02 Φεβ 2022, 22:59
Κι εμενα δεν με ενδιαφερει να ασχολειται μαζι μου η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ πολιτεια. Ας μου επιστρεψει τα λεφτα που εχω συνεισφερει στα ασφαλιστικα ταμεια (τα οποια ειναι πολλαπλασια αρκετες φορες του μεσου ορου) και της υπογραφω χαρτι οτι και με καρκινο δεν θα παω να νοσηλευτω στα μπουρδελα της.
.
Νομίζεις ότι οι εισφορές που έχεις πληρώσει είναι σε ένα κουμπαρά;
Bipsco έγραψε: 02 Φεβ 2022, 23:08
Συν κράτω και χείρα κίνει!! Αν δεν προστατεύεις την υγειά σου, γιατί είναι το κράτος υποχρεωμένο να σου παρέχει δωρεάν υγεία;
Για να εχω 6 χρονια να παθω ακομη και απλο κρυωμα σημαινει οτι προσεχω την υγεια μου πολυ περισσοτερο απο οσο νομιζεις.
Εξαλλου σε νοσοκομειο εχω μπει μια και μοναδικη φορα στη ζωη μου στα 20 μου για χειρουργειο απο μολυνση τραυματος.
ΒΡηκες τον ανθρωπο ρε καραγκιοζη να πεις οτι δεν προσεχει την υγεια του: δεν καπνιζω, δεν πινω, αποφευγω σαλτσες και τηγανιτα, περπαταω 5 χιλιομετρα καθε μερα (ακομη και με τα χιονια) και το καλοκαιρι κολυμπαω 1,5 χιλιομετρο καθημερινα. Εχω 6 χρονια που δεν εχω κανει ουτε δεκατα και το συναχι το ξερω μονο σαν αλλεργικη αντιδραση οταν τρωω γλυκο.
Cavaliere έγραψε: 02 Φεβ 2022, 23:16
Το βέβαιο είναι πως αν συνεχίσουμε έτσι, δεν θα πάμε μακριά.
Η Σουηδια παντως τα καταφερε χωρις περιορισμους και υποχρεωτικοτητες, απλα επενδυοντας σε ενα σοβαρο συστημα υγειας και καλλιεργωντας την ατομικη ευθυνη στους πολιτες της.
Μόλις βγήκαν τα εμβόλια, έπρεπε να ανακοινώσει η κυβέρνηση να ανακοινώσει ότι έκανε αυτά που της αναλογούν και η υγεία των πολιτών είναι στα χέρια τους. Τα μέτρα σταματούν αν ισχυουν. Κυρίως έπρεπε να πει πως το συστημα υγείας δεν θα ενισχυθεί και πως δεν θα δοθούν οικονομικές ενισχύσεις στις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους που εχουν πληγει απο τον κορωνοιο. Ο καθένας είναι μόνος του! Η ελευθερια έχει και δυσχέρειες!! Είναι καιρός οι ψεκασμένοι να ωριμάσουν!!!