Μπανάρετέ την επιτέλους !!Cecily Anne έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:36Σαν το θειο μου τον Κυριάκο είναι.Αίγαγρος έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:35
Η Παππά είχε κλασική, αρχαιοελληνική ομορφιά. Δεν παραπέμπει βέβαια στο ερωτικό, όπως αρκετές από τη λίστα.Δε θέλω να πιστεύω ότι ήταν έτσι οι αρχαιοελληνίδες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll: Η ωραιότερη γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου
Re: Poll: Η ωραιότερη γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Το Χιλιομόδι δεν ήταν αρβανιτοχώρι. Δεν αναφέρεται ούτε στο Λιθοξόου.
- Cecily Anne
Δεν τον έχω ρε γμτ. Αλλά μη σου πω ότι ο θειος κρατιέται πιο καλά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Παιδιά εντάξει ξέχασα πολλές
Η Παππά είναι άλλη κατηγορία για εμένα, εκτός συναγωνισμού
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Όντως η Παππά πιτσιρίκα ήταν πολύ ωραία γυναίκα, την θυμάμαι πχ στο Χαμμένοι Άγγελοι του '48 που έπαιζε και ρόλο μοιραίας γυναίκας, τρόμαξα να την γνωρίσω!Υδράργυρος έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:41Η οποια παππα ηταν αρβανιτισσα απο το χιλιομοδιΑίγαγρος έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:39ε, υπερβολική. Δες:Cecily Anne έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:36
Σαν το θειο μου τον Κυριάκο είναι.Δε θέλω να πιστεύω ότι ήταν έτσι οι αρχαιοελληνίδες.
![]()
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
- Cecily Anne
Ναι, διότι είναι ηθοποιός και όχι χορεύτρια. Μέχρι τώρα λέμε για χορεύτριες, μοντέλα, στριπτιτζούδες (εποχής) και άντε και κάνα δυο ηθοποιούς.Ίφιδα έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:51 Παιδιά εντάξει ξέχασα πολλές![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
μαρή! μας τρολλάρεις αγρίως και βιαίως.Cecily Anne έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:51Δεν τον έχω ρε γμτ. Αλλά μη σου πω ότι ο θειος κρατιέται πιο καλά.![]()
πες το κι εσύ, ΘΕΑ!Ίφιδα έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:51 Παιδιά εντάξει ξέχασα πολλές![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Nero
εχ...το καλύτερο δείγμα που έχουμε για την ώρα είναι αυτόCecily Anne έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:36
Σαν το θειο μου τον Κυριάκο είναι.Δε θέλω να πιστεύω ότι ήταν έτσι οι αρχαιοελληνίδες.

ευχαριστώ αλλά θα πάρω την κυρία Παππά
Έχεις τέτοιο θείο;Cecily Anne έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:36Σαν το θειο μου τον Κυριάκο είναι.Αίγαγρος έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:35
Η Παππά είχε κλασική, αρχαιοελληνική ομορφιά. Δεν παραπέμπει βέβαια στο ερωτικό, όπως αρκετές από τη λίστα.Δε θέλω να πιστεύω ότι ήταν έτσι οι αρχαιοελληνίδες.

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
ΓΚΙΖΕΛΑ ΝΤΑΛΗ !!!
Αυτή ήταν γυναικάρα!!!
.
Αυτή ήταν γυναικάρα!!!
.
92 ετών η Παππά παρακαλώ.
τι πιθανότητες δίνεις να έπεσαν σε σκελετό δούλας Σκύθισας οι αρχαιολόγοι ;Nero έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:56εχ...το καλύτερο δείγμα που έχουμε για την ώρα είναι αυτόCecily Anne έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:36
ευχαριστώ αλλά θα πάρω την κυρία Παππά![]()
- Cecily Anne
Όχι, στην άλλη φωτό έμοιαζε. Εν τω μεταξύ το αγαλμα πίσω είναι άντρας, όχι γυναίκα. Στα λόγια μου έρχεστε ένας ένας.
-
Nero
δούλα Θράκα για την ακρίβεια αλλά ας το προσπεράσουμεΑίγαγρος έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:59τι πιθανότητες δίνεις να έπεσαν σε σκελετό δούλας Σκύθισας οι αρχαιολόγοι ;Nero έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:56εχ...το καλύτερο δείγμα που έχουμε για την ώρα είναι αυτόCecily Anne έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:36
ευχαριστώ αλλά θα πάρω την κυρία Παππά![]()
![]()
Δύο κυρίες που έτυχε να συναντήσω τυχαία από κοντά. Η Κάτια Δανδουλάκη, την είχα δει πριν δεκαετίες, τρομερή αύρα, κορμάρα - κορμοστασιά, απίστευτο στυλ, κυρία, αν ποτέ δεν περνιόταν ως ιδιαίτερα ωραία. Δεν δείχνει να έχει αλλάξει πολύ. Πρέπει να την είχα δει κάπου τέλη δεκαετίας 80. Επίσης αρχές 90 τη Ναθαναήλ, έλεγε πολύ, αν και ήδη είχε αφήσει το χρόνο να κάνει τη δουλειά του. Νέα ήταν πολυ όμορφη.
Θα μου πεις η Δανδουλάκη δεν πολυασχολήθηκε με τον κινηματογράφο. Άλλη εντυπωσιακή γυναίκα που έκανε μια ταινία μετρημένη, η Άντζελα Γκερέκου. Θεά από κοντά στις δόξες της.
Θα μου πεις η Δανδουλάκη δεν πολυασχολήθηκε με τον κινηματογράφο. Άλλη εντυπωσιακή γυναίκα που έκανε μια ταινία μετρημένη, η Άντζελα Γκερέκου. Θεά από κοντά στις δόξες της.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
-
- 45 Απαντήσεις