!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll: Η ωραιότερη γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου
Re: Poll: Η ωραιότερη γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου
Ουδεποτε καταφερα να ξεπερασω τη Λιλη Παπαγιαννη στην υπερταινιαρα την "Εκδρομη" η οποια ομως αφηνε "αερινη" αισθηση.
Ζετα Αποστολου κ Ελενη Προκοπιου ομολογουμενως υπεργκαβλωτικες.
Καταληγω κατοπιν ωριμης σκεψης στη Νικη Τριανταφυλλιδη ως την πιο ωραια.
Ζετα Αποστολου κ Ελενη Προκοπιου ομολογουμενως υπεργκαβλωτικες.
Καταληγω κατοπιν ωριμης σκεψης στη Νικη Τριανταφυλλιδη ως την πιο ωραια.
Λείπει η Ειρήνη Παππά!

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Η Λάσκαρη όσο όμορφη ήταν στα νιάτα άλλο τόσο σκατοφατσα στα τελευταία της
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
ψήφισα Λαμπέτη γιατί λείπει.
ΘΕΑ, ένα σκαλί πιο πάνω απ' τις υπόλοιπες.
ψάρρυ ον.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μπορεί να την βάλουν τώρα. Και τη Λαμπέτη δεν την είχαν στην αρχή, αν είναι δυνατόν!Gherschaagk έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:25
ψάρρυ ον.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
mec
Λάσκαρη, με το κριτήριο των δυνατοτήτων προσώπου/σώματος. Ήταν καλη και για τύπο «κυρίας» και για τύπο «γατούλας».
- Cecily Anne
Κι αυτή για το νήμα με τις ομορφάσχημες είναι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγώ πάντως γούσταρα την Κατερίνα Γώγου
Λείπει και η Μαρία Ιωαννιδου
Λείπει και η Μαρία Ιωαννιδου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Deja την 12 Σεπ 2018, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η Παππά είχε κλασική, αρχαιοελληνική ομορφιά. Δεν παραπέμπει βέβαια στο ερωτικό, όπως αρκετές από τη λίστα.
- Cecily Anne
Σαν το θειο μου τον Κυριάκο είναι.Αίγαγρος έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:35
Η Παππά είχε κλασική, αρχαιοελληνική ομορφιά. Δεν παραπέμπει βέβαια στο ερωτικό, όπως αρκετές από τη λίστα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Αδερφέ την Κοντού δες την στις πρώτες της ταινίες! Καμία σχέση! Και μετά βέβαια είχε μια αρχοντιά αλλά όχι σεξ απίλ, πιτσιρίκα όμως ήταν δύναμη! Όπως και η Ρίκα Διαλυνά, γυναικάρα πάντα αλλά στις πρώτες τις ταινίες, πχ Ένας βλάκας και μισός ήταν από άλλο πλανήτη! Εγώ είμαι πιο πολύ του '80ς, Σοφία Αλιμπέρτη μεγάλη αρρώστια!!!Nostalgia έγραψε: 12 Σεπ 2018, 16:54 Κοντου και Χρονοπουλου ειλικρινα απορω πως τις βρισκουν ομορφες, τεσπα γουστα ειναι αυτα, αλλα προφανως περιεργα....
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
δεν γίνεται, θα μηδενίσει το πολλ.Juno έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:26Μπορεί να την βάλουν τώρα. Και τη Λαμπέτη δεν την είχαν στην αρχή, αν είναι δυνατόν!Gherschaagk έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:25
ψάρρυ ον.
κρίμα. αυτό το μάτι γονατίζει και δαίμονες.
πικ ορ σατ δε φακ απ.Cecily Anne έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:36Σαν το θειο μου τον Κυριάκο είναι.Αίγαγρος έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:35
Η Παππά είχε κλασική, αρχαιοελληνική ομορφιά. Δεν παραπέμπει βέβαια στο ερωτικό, όπως αρκετές από τη λίστα.Δε θέλω να πιστεύω ότι ήταν έτσι οι αρχαιοελληνίδες.
μη μας παλαβώνεις άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gherschaagk την 12 Σεπ 2018, 17:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
ε, υπερβολική. Δες:Cecily Anne έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:36Σαν το θειο μου τον Κυριάκο είναι.Αίγαγρος έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:35
Η Παππά είχε κλασική, αρχαιοελληνική ομορφιά. Δεν παραπέμπει βέβαια στο ερωτικό, όπως αρκετές από τη λίστα.Δε θέλω να πιστεύω ότι ήταν έτσι οι αρχαιοελληνίδες.

- Υδράργυρος
Η οποια παππα ηταν αρβανιτισσα απο το χιλιομοδιΑίγαγρος έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:39ε, υπερβολική. Δες:Cecily Anne έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:36Σαν το θειο μου τον Κυριάκο είναι.Αίγαγρος έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:35
![]()
Κρουσκα, Διαλυνα και Λιβανου συμφωνω, στις υπολοιπες οχι, ειδικα η Κοντου πριν την επεμβαση ηταν ακομα πιο χαλια.... Τεσπα, εδω εχω ακουσει να λενε οτι δεν τους αρεσει η Μπελουτσι, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....the_black_planet έγραψε: 12 Σεπ 2018, 17:38Αδερφέ την Κοντού δες την στις πρώτες της ταινίες! Καμία σχέση! Και μετά βέβαια είχε μια αρχοντιά αλλά όχι σεξ απίλ, πιτσιρίκα όμως ήταν δύναμη! Όπως και η Ρίκα Διαλυνά, γυναικάρα πάντα αλλά στις πρώτες τις ταινίες, πχ Ένας βλάκας και μισός ήταν από άλλο πλανήτη! Εγώ είμαι πιο πολύ του '80ς, Σοφία Αλιμπέρτη μεγάλη αρρώστια!!!Nostalgia έγραψε: 12 Σεπ 2018, 16:54 Κοντου και Χρονοπουλου ειλικρινα απορω πως τις βρισκουν ομορφες, τεσπα γουστα ειναι αυτα, αλλα προφανως περιεργα....Και μετά Μπέτυ Λιβανού, αυτή πιστεύω έπρεπε να υπάρχει στο πολλ! Και ακολουθεί πάλι από τα 80ς η συντρόφισσα Λίλα Καφαντάρη
Από τις υπάρχουσες θα ψηφίσω Ρίκα Διαλυνά και Βέρα Κρούσκα(αυτή είναι στο πολλ, νομίζω ούτε αυτή την πήρε το μάτι μου αλλά εντάξει Ίφιδα, μην νομίζεις ότι σε αποπαίρνω, είναι υπάρχουν πολλές όμορφες ηθοποιοί, όλο και κάποια θα ξεχάσεις λογικό είναι), στο φώτο φίνις πάντα, πολλές από τις κυρίες του πολλ είναι γυναικάρες και έχουν ιδιαίτερη όμορφια! Αν και η αλήθεια είναι ότι αν υπολογίσουμε όλο το πακέτο νομίζω η Λαμπέτη δεν έχει καν συναγωνισμό, απίστευτο πλάσμα!!!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
-
- 45 Απαντήσεις