Μπορεί να πάθεις τοξικό σοκ αν μείνει κομμάτι μέσα; Καλά θυμάμαι;Cecily Anne έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:58 Πάντως, δεν ξέρω, αν σας έχει συμβεί ποτέ πραγματικό ατύχημα με το να σπάσει προφυλακτικό, αλλά επειδή μου έχει συμβεί, είναι πραγματικά σκατοκατάσταση. Τα κομματάκια για να τα βρούμε έπρεπε να περάσει ένα τέταρτο να ηρεμήσω από το άγχος και μετά να κάτσω να τα ψάχνει. ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ ειλικρινά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η θεωρία του «αγέννητου παιδιού» στα σχολεία με σφραγίδα Κεραμέως
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Η θεωρία του «αγέννητου παιδιού» στα σχολεία με σφραγίδα Κεραμέως
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Οργισμένος
μετα τους εξι μηνες δλδ θεωρειται ανθρωπος το εμβρυο σε ελλαδα.Gherschaagk έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:17Θενκς αυτό έψαχνα.vatraxos έγραψε: 29 Ιαν 2022, 19:56 Άρθρο 304 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Διακοπή της κύησης
.......
3. Έγκυος που μετά την εικοστή τέταρτη εβδομάδα της κύησης διακόπτει την εγκυμοσύνη της ή επιτρέπει σε άλλον να την διακόψει τιμωρείται με φυλάκιση έως έξι μήνες ή χρηματική ποινή.
......
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Γιατί έκρηξη έγινε η ήταν βιοδιασπωμενο;Cecily Anne έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:58 Πάντως, δεν ξέρω, αν σας έχει συμβεί ποτέ πραγματικό ατύχημα με το να σπάσει προφυλακτικό, αλλά επειδή μου έχει συμβεί, είναι πραγματικά σκατοκατάσταση. Τα κομματάκια για να τα βρούμε έπρεπε να περάσει ένα τέταρτο να ηρεμήσω από το άγχος και μετά να κάτσω να τα ψάχνει. ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ ειλικρινά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Aυτό είναι κυρίως για το ταμπόν, στο προφυλακτικό δεν πιστεύω ότι είναι τόσο άμεσος ο κίνδυνος, όπως με το ταμπόν, αλλά δεν παύει να είναι πηγή μόλυνσης.Gherschaagk έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:13Μπορεί να πάθεις τοξικό σοκ αν μείνει κομμάτι μέσα; Καλά θυμάμαι;Cecily Anne έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:58 Πάντως, δεν ξέρω, αν σας έχει συμβεί ποτέ πραγματικό ατύχημα με το να σπάσει προφυλακτικό, αλλά επειδή μου έχει συμβεί, είναι πραγματικά σκατοκατάσταση. Τα κομματάκια για να τα βρούμε έπρεπε να περάσει ένα τέταρτο να ηρεμήσω από το άγχος και μετά να κάτσω να τα ψάχνει. ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ ειλικρινά.
Δεν ξέρω τί στο διάτανο ήταν, ξέρω ότι έγινε πολλά κομμάτια. Κάποια παρέμειναν πάνω στον σύντροφο και τα υπόλοιπα εσωτερικά. Μετά που το συζήτησα με τον γυναικολόγο μου είπε ότι δεν είναι σπάνιο φαινόμενο η αστοχία αυτή του υλικού. Σπάει σε πάνω από ένα σημεία, δεν κάνει τρυπούλα ή δεν ξέρω'γω τί άλλο υποθέτετε ότι συμβαίνει.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:16Γιατί έκρηξη έγινε η ήταν βιοδιασπωμενο;Cecily Anne έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:58 Πάντως, δεν ξέρω, αν σας έχει συμβεί ποτέ πραγματικό ατύχημα με το να σπάσει προφυλακτικό, αλλά επειδή μου έχει συμβεί, είναι πραγματικά σκατοκατάσταση. Τα κομματάκια για να τα βρούμε έπρεπε να περάσει ένα τέταρτο να ηρεμήσω από το άγχος και μετά να κάτσω να τα ψάχνει. ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ ειλικρινά.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 30 Ιαν 2022, 00:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Η άμβλωση είναι φόνος. Μπορεί τη σήμερον ημέρα οι άσπλαχνες γυναίκες με τη συγκατάθεση ή όχι των ανδρών που έμειναν έγκυες, να φονεύουν τα ανυπεράσπιστα έμβρυα/παιδιά τους και η δικαιοσύνη να μη τους καταδικάζει, δε θα γλιτώσουν όμως από την Θεία δικαιοσύνη. Γιατί στον Θεό μαγκιές δεν περνάνε.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σαφέστατα.Cecily Anne έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:16Aυτό είναι κυρίως για το ταμπόν, στο προφυλακτικό δεν πιστεύω ότι είναι τόσο άμεσος ο κίνδυνος, όπως με το ταμπόν, αλλά δεν παύει να είναι πηγή μόλυνσης.Gherschaagk έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:13Μπορεί να πάθεις τοξικό σοκ αν μείνει κομμάτι μέσα; Καλά θυμάμαι;Cecily Anne έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:58 Πάντως, δεν ξέρω, αν σας έχει συμβεί ποτέ πραγματικό ατύχημα με το να σπάσει προφυλακτικό, αλλά επειδή μου έχει συμβεί, είναι πραγματικά σκατοκατάσταση. Τα κομματάκια για να τα βρούμε έπρεπε να περάσει ένα τέταρτο να ηρεμήσω από το άγχος και μετά να κάτσω να τα ψάχνει. ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ ειλικρινά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Το τι θεωρείται άνθρωπος η πρόσωπο και το ποιο υποκείμενο έχει δικαιώματα δεν είναι θέσφατο ούτε κάτι δεδομένο σε όλον τον κόσμο για όλη την ιστορία.Οργισμένος έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:16μετα τους εξι μηνες δλδ θεωρειται ανθρωπος το εμβρυο σε ελλαδα.Gherschaagk έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:17Θενκς αυτό έψαχνα.vatraxos έγραψε: 29 Ιαν 2022, 19:56 Άρθρο 304 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Διακοπή της κύησης
.......
3. Έγκυος που μετά την εικοστή τέταρτη εβδομάδα της κύησης διακόπτει την εγκυμοσύνη της ή επιτρέπει σε άλλον να την διακόψει τιμωρείται με φυλάκιση έως έξι μήνες ή χρηματική ποινή.
......
Επίσης τα ατομικά δικαιώματα δεν είναι κάτι που το έπλασε ο θεουλης. Είναι συγκεκριμένες συμβάσεις και παραδοχές σε συγκεκριμένο χρόνο της ιστορίας και σε συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Οργισμένος
Ειδικα σεις οι ταυτοχρονα δραχμιστες-οχιτζηδες-αντιεμβολιαστες-πουτινικοι-αντιδυτικοι-αντιεκτρωσακηδες κτλ κτλ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Δεν ειπε κανεις τ αντιθετο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:19Το τι θεωρείται άνθρωπος η πρόσωπο και το ποιο υποκείμενο έχει δικαιώματα δεν είναι θέσφατο ούτε κάτι δεδομένο σε όλον τον κόσμο για όλη την ιστορία.Οργισμένος έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:16μετα τους εξι μηνες δλδ θεωρειται ανθρωπος το εμβρυο σε ελλαδα.
Επίσης τα ατομικά δικαιώματα δεν είναι κάτι που το έπλασε ο θεουλης. Είναι συγκεκριμένες συμβάσεις και παραδοχές σε συγκεκριμένο χρόνο της ιστορίας και σε συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Οποτε ποιος ο λογος να το συζηταμε το θεμα...lonelyrider έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:17 Η άμβλωση είναι φόνος. Μπορεί τη σήμερον ημέρα οι άσπλαχνες γυναίκες με τη συγκατάθεση ή όχι των ανδρών που έμειναν έγκυες, να φονεύουν τα ανυπεράσπιστα έμβρυα/παιδιά τους και η δικαιοσύνη να μη τους καταδικάζει, δε θα γλιτώσουν όμως από την Θεία δικαιοσύνη. Γιατί στον Θεό μαγκιές δεν περνάνε.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- lonelyrider
Το συζητάμε μπας και με την τοποθέτησή μας, ωθήσουμε καμιά ψυχή προς το αγαθό. Να μην κάνει εκτρώσεις και τέτοια.Οργισμένος έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:22Οποτε ποιος ο λογος να το συζηταμε το θεμα...lonelyrider έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:17 Η άμβλωση είναι φόνος. Μπορεί τη σήμερον ημέρα οι άσπλαχνες γυναίκες με τη συγκατάθεση ή όχι των ανδρών που έμειναν έγκυες, να φονεύουν τα ανυπεράσπιστα έμβρυα/παιδιά τους και η δικαιοσύνη να μη τους καταδικάζει, δε θα γλιτώσουν όμως από την Θεία δικαιοσύνη. Γιατί στον Θεό μαγκιές δεν περνάνε.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- taxalata xalasa
τους τρομαζει ρε..... ειναι τρομοκρατης με μεταθανατιες απειλες.....lonelyrider έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:23Το συζητάμε μπας και με την τοποθέτησή μας, ωθήσουμε καμιά ψυχή προς το αγαθό. Να μην κάνει εκτρώσεις και τέτοια.Οργισμένος έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:22Οποτε ποιος ο λογος να το συζηταμε το θεμα...lonelyrider έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:17 Η άμβλωση είναι φόνος. Μπορεί τη σήμερον ημέρα οι άσπλαχνες γυναίκες με τη συγκατάθεση ή όχι των ανδρών που έμειναν έγκυες, να φονεύουν τα ανυπεράσπιστα έμβρυα/παιδιά τους και η δικαιοσύνη να μη τους καταδικάζει, δε θα γλιτώσουν όμως από την Θεία δικαιοσύνη. Γιατί στον Θεό μαγκιές δεν περνάνε.
θεομπαιχτης.... με το συμπαθειο, αλλα αυτο βλεπω στα γραπτα του.....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Οργισμένος
Eγω το βλεπω το θεμα καθαρα ορθολογικα και επιστημονικα. Ιατροι μας λενε οτι το εμβρυο ειναι ανθρωπος μετα απο μια χρονικη περιοδο εντος της κυησης και αρα η αμβλωση εχει ενα επιστημονικο πλαισιο. ΑΝ εσυ το βλεπεις θεολογικα δεν μπορω να κανω κατι. Θεολογικα μιλώντας θα θελα να σε ρωτησω αν εισαι ενεργος σεξουαλικα με γυναικες. Αν οντως εισαι, κανεις την αμαρτια να χρησιμοποιησεις προφυλακτικο ή να τελειωσεις εξω;lonelyrider έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:23Το συζητάμε μπας και με την τοποθέτησή μας, ωθήσουμε καμιά ψυχή προς το αγαθό. Να μην κάνει εκτρώσεις και τέτοια.Οργισμένος έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:22Οποτε ποιος ο λογος να το συζηταμε το θεμα...lonelyrider έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:17 Η άμβλωση είναι φόνος. Μπορεί τη σήμερον ημέρα οι άσπλαχνες γυναίκες με τη συγκατάθεση ή όχι των ανδρών που έμειναν έγκυες, να φονεύουν τα ανυπεράσπιστα έμβρυα/παιδιά τους και η δικαιοσύνη να μη τους καταδικάζει, δε θα γλιτώσουν όμως από την Θεία δικαιοσύνη. Γιατί στον Θεό μαγκιές δεν περνάνε.
Αυναζοσουν-νιζεσαι; Ρωτω διοτι θεολογικα μιλωντας , αυτες οι πραξεις ειναι κοντα στην αμβλωση.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- lonelyrider
Αυτό κατάλαβες εσύ ότι είμαι θεομπαίχτης? Τόσο μυαλό κουβαλάς κι εσύ. Εγώ δεν τρομάζω κανέναν. Απλα λέω τι θα γίνει. Αν αυτό τρομάζει δε φταίω εγώ. Γιατί στο τέλος ο Θεός φέρνει το λογαριασμό. Και με εκτρώσεις στην καμπούρα του άνθρωπος θα δώσει φρικτό λόγο.taxalata xalasa έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:26τους τρομαζει ρε..... ειναι τρομοκρατης με μεταθανατιες απειλες.....lonelyrider έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:23Το συζητάμε μπας και με την τοποθέτησή μας, ωθήσουμε καμιά ψυχή προς το αγαθό. Να μην κάνει εκτρώσεις και τέτοια.να φαει μονο μια καλη φασολαδα πρωτα να εχει μπολικα αερια.....
- EKPLIKTIKOS
Θα βαρέσει μια εξομολόγηση μετά κ θα είναι οκlonelyrider έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:31Αυτό κατάλαβες εσύ ότι είμαι θεομπαίχτης? Τόσο μυαλό κουβαλάς κι εσύ. Εγώ δεν τρομάζω κανέναν. Απλα λέω τι θα γίνει. Αν αυτό τρομάζει δε φταίω εγώ. Γιατί στο τέλος ο Θεός φέρνει το λογαριασμό. Και με εκτρώσεις στην καμπούρα του άνθρωπος θα δώσει φρικτό λόγο.taxalata xalasa έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:26τους τρομαζει ρε..... ειναι τρομοκρατης με μεταθανατιες απειλες.....lonelyrider έγραψε: 30 Ιαν 2022, 00:23
Το συζητάμε μπας και με την τοποθέτησή μας, ωθήσουμε καμιά ψυχή προς το αγαθό. Να μην κάνει εκτρώσεις και τέτοια.να φαει μονο μια καλη φασολαδα πρωτα να εχει μπολικα αερια.....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 242 Απαντήσεις
- 5359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σαββάτιος
-
- 7 Απαντήσεις