foscilis έγραψε: 29 Ιαν 2022, 18:57 που ισχύει ακόμα και για τα αιμοπετάλια στην κοκκινίλα της κουράδας σου εφόσον πάσχεις από αιμορροϊδες,
Κλαίω, ρε μαλάκα.
foscilis έγραψε: 29 Ιαν 2022, 18:57 που ισχύει ακόμα και για τα αιμοπετάλια στην κοκκινίλα της κουράδας σου εφόσον πάσχεις από αιμορροϊδες,
+ 1foscilis έγραψε: 29 Ιαν 2022, 18:57Η καρδιά χτυπά στις 4 εβδομάδες ενώ η ακοή στις 18, άρα αυτό που θεωρείς δεν ισχύει.Cavaliere έγραψε: 29 Ιαν 2022, 18:48 Παιδιά, εγώ το παιδί το θεωρώ ζωντανό από τη στιγμή που χτυπά η καρδιά του. Το παιδί συμπεριφέρεται, αντιδρά, ακούει, κινείται...
Πέρα από αυτό, οι παλαβοί θεοκράτες που αντιγράφουν αυτές τις πανηλίθιες αμερικανιές συγχέουν εσκεμμένα το να είναι κάτι ζωντανό (που ισχύει ακόμα και για τα αιμοπετάλια στην κοκκινίλα της κουράδας σου εφόσον πάσχεις από αιμορροϊδες, ή για το γιαούρτι που περιδρομιάζεις χωρίς ενοχές) με το να είναι ΠΡΟΣΩΠΟ με ατομικά δικαιώματα.
Και ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι ότι στα πρωτόγονα μυαλά τους η ανθρώπινη ζωή είναι ένα φαινόμενο που προκαλείται από την εμφύσηση αθάνατης ψυχής. Έτσι έχεις αγράμματα δαπιτάκια σαν τον από πάνω να σου λένε "η συντριπτική πλειοψηφία των βιολόγων συμφωνούν με εμάς τα παπαδοπαίδια" ενώ αυτοί μιλάνε για τελείως άλλο πράγμα.
Παρεπιπτόντως εγώ 29 είχα έγκυο γυναίκα, όχι αποτριχωμένο στήθος, φουσκωτά βυζιά και άποψη για το μουνί των άλλων.
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιαν 2022, 17:37
Πουθενά.
Άντε βρε, εύχομαι να βγάλεις το επόμενο με έναν πόνο.
Ανόητοι άνθρωποι.
Αφού έτσι είναι, τι να κάνουμε.foscilis έγραψε: 29 Ιαν 2022, 18:57 η ανθρώπινη ζωή είναι ένα φαινόμενο που προκαλείται από την εμφύσηση αθάνατης ψυχής.
Βρες άλλο παράδειγμα κυττάρου, γιατί τα αιμοπετάλια είναι απύρηνα και βασικά δεν είναι καν κύτταρα.foscilis έγραψε: 29 Ιαν 2022, 18:57Η καρδιά χτυπά στις 4 εβδομάδες ενώ η ακοή στις 18, άρα αυτό που θεωρείς δεν ισχύει.Cavaliere έγραψε: 29 Ιαν 2022, 18:48 Παιδιά, εγώ το παιδί το θεωρώ ζωντανό από τη στιγμή που χτυπά η καρδιά του. Το παιδί συμπεριφέρεται, αντιδρά, ακούει, κινείται...
Πέρα από αυτό, οι παλαβοί θεοκράτες που αντιγράφουν αυτές τις πανηλίθιες αμερικανιές συγχέουν εσκεμμένα το να είναι κάτι ζωντανό (που ισχύει ακόμα και για τα αιμοπετάλια στην κοκκινίλα της κουράδας σου εφόσον πάσχεις από αιμορροϊδες, ή για το γιαούρτι που περιδρομιάζεις χωρίς ενοχές) με το να είναι ΠΡΟΣΩΠΟ με ατομικά δικαιώματα.
Και ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι ότι στα πρωτόγονα μυαλά τους η ανθρώπινη ζωή είναι ένα φαινόμενο που προκαλείται από την εμφύσηση αθάνατης ψυχής. Έτσι έχεις αγράμματα δαπιτάκια σαν τον από πάνω να σου λένε "η συντριπτική πλειοψηφία των βιολόγων συμφωνούν με εμάς τα παπαδοπαίδια" ενώ αυτοί μιλάνε για τελείως άλλο πράγμα.
Παρεπιπτόντως εγώ 29 είχα έγκυο γυναίκα, όχι αποτριχωμένο στήθος, φουσκωτά βυζιά και άποψη για το μουνί των άλλων.
Μακράν η μόνη νορμάλ υπουργός της κυβέρνησης. Σε σχέση με κάτι φιλιδες αποφοίτους του πανεπιστημίου της ζωης.zteo έγραψε: 29 Ιαν 2022, 19:27 Μακράν η χειρότερη υπουργός Παιδείας.Και το επιτελείο της μαζί απορώ τι γραμμάτια και σε ποιον χρωστάει ο Κούλης για να την κρατάει ακόμα υπουργό
Είναι γνωστό, γραμματιζούμενη, ότι γενικά έχεις πρόβλημα μαζί μου που συνδυάζεται με φόβο, για αυτό και αναφέρεσαι σ' εμένα χωρίς να τολμάς να με κουοτάρεις. Και όχι, δεν έχω άποψη για το αιδοίο σου, ούτε με ενδιαφέρει. Είπα πότε ξεκινάει η ανθρώπινη ζωή, βιολογικά (με τη δημιουργία του ζυγωτού) και έφερα την έρευνα που, ρητώς, οι βιολόγοι συμφωνούν μαζί μου. Το ότι είσαι άσχετος, κατανοητό μεν, αλλά δεν δικαιολογεί αυτήν την άναρθρη οργή. Να το κοιτάξεις.foscilis έγραψε: 29 Ιαν 2022, 18:57
Άντε να βάλετε και την Ελένη Λουκά υπουργό Παιδείας.Ποιο light θα είναι από την Ξέραμε ως.nyxtovios έγραψε: 29 Ιαν 2022, 19:28Μακράν η μόνη νορμάλ υπουργός της κυβέρνησης. Σε σχέση με κάτι φιλιδες αποφοίτους του πανεπιστημίου της ζωης.zteo έγραψε: 29 Ιαν 2022, 19:27 Μακράν η χειρότερη υπουργός Παιδείας.Και το επιτελείο της μαζί απορώ τι γραμμάτια και σε ποιον χρωστάει ο Κούλης για να την κρατάει ακόμα υπουργό
Μετά τον τρίτο μήνα, όχι εξαιτίας του παιδιού, χεσμένο το έχουν, αλλά επειδή τίθεται σε κίνδυνο η ζωή της μάνας, που είναι πιο σημαντική, γιατί μπορεί να κάνει άλλα 4-5 παιδιά.Gherschaagk έγραψε: 29 Ιαν 2022, 19:37 Θυμάται κανένας από εσάς από ποια εβδομάδα και μετά απαγορεύεται η έκτρωση γιατί το έμβρυο θεωρείται βιόσιμο και μπορεί να επιβιώσει εκτός αμνιακού σάκου;
Όχι είναι συγκεκριμένη εβδομάδα και έχει να κάνει με το μωρό. Σου λέει πως μέχρι εκείνη την εβδομάδα, έχεις κάνει όλους τους ελέγχους, ότι ήταν να βρεις, το βρήκες, αν αποφασίσεις να κάνεις μετά την έκτρωση και σε πιάσουν έχεις προβλήματα με τον νόμο.Cecily Anne έγραψε: 29 Ιαν 2022, 19:39Μετά τον τρίτο μήνα, όχι εξαιτίας του παιδιού, χεσμένο το έχουν, αλλά επειδή τίθεται σε κίνδυνο η ζωή της μάνας, που είναι πιο σημαντική, γιατί μπορεί να κάνει άλλα 4-5 παιδιά.Gherschaagk έγραψε: 29 Ιαν 2022, 19:37 Θυμάται κανένας από εσάς από ποια εβδομάδα και μετά απαγορεύεται η έκτρωση γιατί το έμβρυο θεωρείται βιόσιμο και μπορεί να επιβιώσει εκτός αμνιακού σάκου;
Μιλάμε για την ελληνική νομοθεσία. Η ελληνική το επιτρέπει μέχρι τη 12, με εξαιρέσεις θέματα ανωμαλιών του μωρού, βιασμούς και τέτοια.Gherschaagk έγραψε: 29 Ιαν 2022, 19:44Όχι είναι συγκεκριμένη εβδομάδα και έχει να κάνει με το μωρό. Σου λέει πως μέχρι εκείνη την εβδομάδα, έχεις κάνει όλους τους ελέγχους, ότι ήταν να βρεις, το βρήκες, αν αποφασίσεις να κάνεις μετά την έκτρωση και σε πιάσουν έχεις προβλήματα με τον νόμο.Cecily Anne έγραψε: 29 Ιαν 2022, 19:39Μετά τον τρίτο μήνα, όχι εξαιτίας του παιδιού, χεσμένο το έχουν, αλλά επειδή τίθεται σε κίνδυνο η ζωή της μάνας, που είναι πιο σημαντική, γιατί μπορεί να κάνει άλλα 4-5 παιδιά.Gherschaagk έγραψε: 29 Ιαν 2022, 19:37 Θυμάται κανένας από εσάς από ποια εβδομάδα και μετά απαγορεύεται η έκτρωση γιατί το έμβρυο θεωρείται βιόσιμο και μπορεί να επιβιώσει εκτός αμνιακού σάκου;