Ποσα χρόνια ψυχανάλυσης σε έφτασαν σε αυτήν την αυτογνωσία?Cecily Anne έγραψε: 27 Ιαν 2022, 18:48Δεν έχω δηλώσει φύλο; Για να σας μπερδεύω ατιμούτσικα. Είμαι ένας γκέυ άντρας εγκλωβισμένος σε γυναικείο σώμα και ποθώ ψηλό μελαχρινό που καταβάθος είναι λεσβία εγκλωβισμένη σε αντρικό σώμα.Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 18:24 θλω να στειλω πμ σε ολες τις χρηστριες μαζι.
γινεται? γιατι καποιες μπορει να μην εχουν δηλωσει φυλο
Cecily Anne![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαζικο πμ σε ολες τις χρηστριες γινεται?
Re: Μαζικο πμ σε ολες τις χρηστριες γινεται?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Menios_mikroulis
Naida έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:11Τι σχέση έχει το ύψος με την ισότητα, μόνο εσύ ξέρεις.Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:03βρε σου χω πει δεν πα να θέλεις και τον Αιμίλιο Χειλάκη αποκλειστικά, απλώς πώς εξηγείς αυτήν την μαζική ζήτηση για ψηλούς και συνήθως ψηλότερους![]()
![]()
![]()
ιδίως αυτό το ψηλότερους (πάντα σαν ισχυρότατο ζήτημα όχι σαν μια παράπλευρη προτίμηση) με το ισότητα, ακούγεται κάπως![]()
και δεν αναφέρομαι στην σεσίλ εδώ αλλά σε σένα, την εκπρόσωπο του δενξερωτιμουγινεται κινήματος![]()
καλά δεν είπα ότι για να βγαίνει πιστοποιητικό ισότητος, οφείλει η γυνή να προσκομίσει πιστοποιητικό ισοϋψίας με τον σύντροφο της
είπα αν ήμουν ψυχολόγος θα έβαζα ένα σημαδάκι ενώ κρατάω σημειώσεις, να επανέλθω σε αυτό το ζητηματάκι
και ξανα τονίζεις και τονίζεις την ελευθερία στα γούστα
χρυσό μου, αν δεν έβλεπα πολλές γυναίκες στα σόσιαλ να λένε αν δεν είσαι τουλάχιστον 1,85 μην στείλεις, είμαι 1,84 και πολλά παρόμοια, δεν θα το ανέφερα
αν εσύ γνωρίζεις ότι και οι άντρες γράφουν (ή λένε προφορικώς) αν δεν έχεις τουλάχιστον καπC μην στείλεις, πες το μας, μπορεί να μην έχω σφαιρική γνώση της πραγματικότητας
μπορεί ακόμα ακόμα να τα φτιάχναν με κοντύτερους και μετά να τους έβλεπαν να νιώθουν αυτοί μειονεκτικά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Menios_mikroulis την 27 Ιαν 2022, 19:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Στα τέλη της πρώτης 4ετίας στο φόρουμ.zteo έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:16Ποσα χρόνια ψυχανάλυσης σε έφτασαν σε αυτήν την αυτογνωσία?Cecily Anne έγραψε: 27 Ιαν 2022, 18:48Δεν έχω δηλώσει φύλο; Για να σας μπερδεύω ατιμούτσικα. Είμαι ένας γκέυ άντρας εγκλωβισμένος σε γυναικείο σώμα και ποθώ ψηλό μελαχρινό που καταβάθος είναι λεσβία εγκλωβισμένη σε αντρικό σώμα.Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 18:24 θλω να στειλω πμ σε ολες τις χρηστριες μαζι.
γινεται? γιατι καποιες μπορει να μην εχουν δηλωσει φυλο
Cecily Anne![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Menios_mikroulis
- Cecily Anne
Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:16Naida έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:11Τι σχέση έχει το ύψος με την ισότητα, μόνο εσύ ξέρεις.Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:03
βρε σου χω πει δεν πα να θέλεις και τον Αιμίλιο Χειλάκη αποκλειστικά, απλώς πώς εξηγείς αυτήν την μαζική ζήτηση για ψηλούς και συνήθως ψηλότερους![]()
![]()
![]()
ιδίως αυτό το ψηλότερους (πάντα σαν ισχυρότατο ζήτημα όχι σαν μια παράπλευρη προτίμηση) με το ισότητα, ακούγεται κάπως![]()
και δεν αναφέρομαι στην σεσίλ εδώ αλλά σε σένα, την εκπρόσωπο του δενξερωτιμουγινεται κινήματος![]()
καλά δεν είπα ότι για να βγαίνει πιστοποιητικό ισότητος, οφείλει η γυνή να προσκομίσει πιστοποιητικό ισοϋψίας με τον σύντροφο της
είπα αν ήμουν ψυχολόγος θα έβαζα ένα σημαδάκι ενώ κρατάω σημειώσεις, να επανέλθω σε αυτό το ζητηματάκι
χρυσό μου, αν δεν έβλεπα πολλές γυναίκες στα σόσιαλ να λένε αν δεν είσαι τουλάχιστον 1,85 μην στείλεις, είμαι 1,84 και πολλά παρόμοια, δεν θα το ανέφερα
αν εσύ γνωρίζεις ότι και οι άντρες γράφουν (ή λένε προφορικώς) αν δεν έχεις τουλάχιστον καπC μην στείλεις, πες το μας, μπορεί να μην έχω σφαιρική γνώση της πραγματικότητας
μπορεί ακόμα ακόμα να τα φτιάχναν με κοντύτερους και μετά να τους έβλεπαν να νιώθουν αυτοί μειονεκτικάδεν προδικάζω κάτι, αλλά πάντως ζήτημα από το 0 δεν δημιουργώ ποτέ, κάτι θα έχω δει (και διασταυρώσει)
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κάτσε ρε φιλαράκι, η πλειοψηφία των αντρώνε δεν έχουν συγκεκριμένα στανταρτς σώματος; πχ αδύνατες; πλάκα μας κάνεις; είναι καθαρά υποκειμενικό το γούστο. Στις περισσότερες αρέσουν οι ψηλοί αλλά μπορεί να τις κερδίσει και κάτι άλλο και ας μην έχει το ύψος που θα επιθυμούσαν. Είναι γούστο.Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:16Naida έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:11Τι σχέση έχει το ύψος με την ισότητα, μόνο εσύ ξέρεις.Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:03
βρε σου χω πει δεν πα να θέλεις και τον Αιμίλιο Χειλάκη αποκλειστικά, απλώς πώς εξηγείς αυτήν την μαζική ζήτηση για ψηλούς και συνήθως ψηλότερους![]()
![]()
![]()
χρυσό μου, αν δεν έβλεπα πολλές γυναίκες στα σόσιαλ να λένε αν δεν είσαι τουλάχιστον 1,85 μην στείλεις, είμαι 1,84
μπορεί ακόμα ακόμα να τα φτιάχναν με κοντύτερους και μετά να τους έβλεπαν να νιώθουν αυτοί μειονεκτικάδεν προδικάζω κάτι, αλλά πάντως ζήτημα από το 0 δεν δημιουργώ ποτέ, κάτι θα έχω δει (και διασταυρώσει)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 27 Ιαν 2022, 19:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Menios_mikroulis
ρε συ, εγώ ήμουν στα σόσιαλ και πριν τον κοβιδ (και ευχαριστώ για το καρφί)Cecily Anne έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:22Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:16
Ε αυτά είναι τα προβλήματα της μετά κόβιντ εποχής, λόγω μαζικής χρήσης σόσιαλ, χωρίς εναλλακτική.
αλλά τι σημασία έχει σε αυτό που λέω;
παλιά να έλεγες ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα και οι σαλεμένοι ψάχνονται μέσω μίας οθόνης (δεν θα συμφωνούσα αλλά θα είχες στατιστικό πάτημα)
τώρα, αν μη τι άλλο, μπορείς να εξάγεις συμπεριφορισΙΑκά μοντέλα από τα σόσιαλ, διότι σχεδόν όλοι είναι (και ή μόνο) εκεί
το πολύ πολύ να είναι πιο ειλικρινείς ή πιο ξεγυμνωμένοι πλέον
άρα δεν θεωρώ χρήσιμη την απάντησή σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Menios_mikroulis την 27 Ιαν 2022, 19:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Λέω ότι αυτές τις μαλακίες περί ύψους, βυζιών κλπ. πληροφοριών που αγενώς ανταλλάζονται αναγκαστικά στα σόσιαλ και προσβάλλεται ο καθένας, τις λουζόμαστε, γιατί σε κανονικές συνθήκες δεν μπαίνει ο άλλος σε διαδικασία να στην πέσει καν, γιατί δεν του έχεις δώσει εξ αρχής σημασία, οπότε δε χάνει το χρόνο του να ασχοληθεί, ώστε να καταλήξει να προσβληθεί. Πρακτικά, δε θα έρθει ποτέ κοντός από κοντά να μου την πέσει, γιατί δε θα δώσω σημασία ποτέ σε κοντό, ενώ αν τώρα έψαχνα γκόμενο στα σόσιαλ και με ρώταγε τί μ'αρέσει και του απάνταγα οι ψηλοί, θα ένιωθε κάπως, ενώ σε κανονικές συνθήκες δε θα ένιωθε τίποτα.Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:26ρε συ, εγώ ήμουν στα σόσιαλ και πριν τον κοβιδ (και ευχαριστώ για το καρφί)Cecily Anne έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:22Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:16
Ε αυτά είναι τα προβλήματα της μετά κόβιντ εποχής, λόγω μαζικής χρήσης σόσιαλ, χωρίς εναλλακτική.
αλλά τι σημασία έχει σε αυτό που λέω;
παλιά να έλεγες ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα και οι σαλεμένοι ψάχνονται μέσω μίας οθόνης (δεν θα συμφωνούσα αλλά θα είχες στατιστικό πάτημα)
τώρα, αν μη τι άλλο, μπορείς να εξάγεις συμπεριφορισμικά μοντέλα από τα σόσιαλ, διότι σχεδόν όλοι είναι (και ή μόνο) εκεί
το πολύ πολύ να είναι πιο ειλικρινείς ή πιο ξεγυμνωμένοι πλέον
άρα δεν θεωρώ χρήσιμη την απάντησή σου
-
Menios_mikroulis
άρα μας λες ότι όλοι έχουν ξεκάθαρα στάνταρς αλλά οι γυναίκες έχουν τα κότσια (και τις εναλλακτικέςNaida έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:23Κάτσε ρε φιλαράκι, η πλειοψηφία των αντρώνε δεν δεν έχουν συγκεκριμένα στανταρτς σώματος; πχ αδύνατες; πλάκα μας κάνεις; είναι καθαρά υποκειμενικό το γούστο. Στις περισσότερες αρέσουν οι ψηλοί αλλά μπορεί να τις κερδίσει και κάτι άλλο και ας μην έχει το ύψος που θα επιθυμούσαν. Είναι γούστο.Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:16
χρυσό μου, αν δεν έβλεπα πολλές γυναίκες στα σόσιαλ να λένε αν δεν είσαι τουλάχιστον 1,85 μην στείλεις, είμαι 1,84
μάλιστα
διαφωνώ
έχω δει πολλές να διευκρινίζουν το ίδιο ρητά "θέλω κοιλιακούς" ή "σιχαίνομαι τους τύπους με κοιλιακούς", ποτέ δεν μου χτύπησε καμπανάκι (που λέει και μια αμπαψυχή
διότι πολύ απλά και στατιστικώς δεν έχει τέτοια έκταση
αλλά κυρίως, σχεδόν πάντα συνοδεύεται και από άλλα θέλω ή μη θέλω
το ότι μπαίνει μόνο του και με κεφαλαία, κάτι βαθύτερο σημαίνει
να στο πω αλλιώς για να το καταλάβεις
για να κάνεις πάλι ότι δεν κατάλαβες
αν πληθύνουν οι γκόμενες με αξύριστες μασχάλες, στοιχηματίζω ότι θα αρχίσουν και άντρες να γράφουν με κεφαλαία και πιάνοντας χώρο από την αυτοπεριγραφή τους: ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΥΡΙΣΤΗ, ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ
είναι το ίδιο εγκεφαλικό, το ίδιο αντανακλαστικό και το ίδιο θρασοειλικρινές, ουδεμία σχέση με
η ΓΑΛΗ έχει το ανάστημα να το ξεστομίσει
- Cecily Anne
Ε καλά, άμα έχει και κοιλιακούς, εγώ δε θα πω όχι, αλλά είπαμε να μην είμαστε και πλεονέκτες.
Ακριβώς. Οι γυναίκες έχουν τα κότσια να λένε τι θέλουν για να μην χάνουν τον χρόνο τους. Και γιατί ας πούμε έχουν το πλεονέκτημα της πληθώρας. Ο άντρας, συνήθως, δεν το αποκλείει μπας και ρίξει και κανένα πηδημα και ας είναι και πιο τσαμπι από τα γούστα του για σχέση. Αν και θεωρώ ότι υπερβάλεις ότι γράφουν τον θέλω τόσο υψος αλλιώς μη στέλνεις κτλ.Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:35άρα μας λες ότι όλοι έχουν ξεκάθαρα στάνταρς αλλά οι γυναίκες έχουν τα κότσια (και τις εναλλακτικέςNaida έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:23Κάτσε ρε φιλαράκι, η πλειοψηφία των αντρώνε δεν δεν έχουν συγκεκριμένα στανταρτς σώματος; πχ αδύνατες; πλάκα μας κάνεις; είναι καθαρά υποκειμενικό το γούστο. Στις περισσότερες αρέσουν οι ψηλοί αλλά μπορεί να τις κερδίσει και κάτι άλλο και ας μην έχει το ύψος που θα επιθυμούσαν. Είναι γούστο.Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:16
) να τα διατυπώσουν εκ των προτέρων και ρητώς
μάλιστα
διαφωνώ
έχω δει πολλές να διευκρινίζουν το ίδιο ρητά "θέλω κοιλιακούς" ή "σιχαίνομαι τους τύπους με κοιλιακούς", ποτέ δεν μου χτύπησε καμπανάκι (που λέει και μια αμπαψυχή)
διότι πολύ απλά και στατιστικώς δεν έχει τέτοια έκταση
αλλά κυρίως, σχεδόν πάντα συνοδεύεται και από άλλα θέλω ή μη θέλω
το ότι μπαίνει μόνο του και με κεφαλαία, κάτι βαθύτερο σημαίνει
να στο πω αλλιώς για να το καταλάβεις
για να κάνεις πάλι ότι δεν κατάλαβες
αν πληθύνουν οι γκόμενες με αξύριστες μασχάλες, στοιχηματίζω ότι θα αρχίσουν και άντρες να γράφουν με κεφαλαία και πιάνοντας χώρο από την αυτοπεριγραφή τους: ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΥΡΙΣΤΗ, ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ
είναι το ίδιο εγκεφαλικό, το ίδιο αντανακλαστικό και το ίδιο θρασοειλικρινές, ουδεμία σχέση μεγούστα
![]()
η ΓΑΛΗ έχει το ανάστημα να το ξεστομίσει![]()
Και πάλι όμως ειναι θέμα γούστου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Menios_mikroulis
α εντάξει, αυτά ναι πάνω κάτω ισχύουνCecily Anne έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:31 Λέω ότι αυτές τις μαλακίες περί ύψους, βυζιών κλπ. πληροφοριών που αγενώς ανταλλάζονται αναγκαστικά στα σόσιαλ και προσβάλλεται ο καθένας, τις λουζόμαστε, γιατί σε κανονικές συνθήκες δεν μπαίνει ο άλλος σε διαδικασία να στην πέσει καν, γιατί δεν του έχεις δώσει εξ αρχής σημασία, οπότε δε χάνει το χρόνο του να ασχοληθεί, ώστε να καταλήξει να προσβληθεί. Πρακτικά, δε θα έρθει ποτέ κοντός από κοντά να μου την πέσει, γιατί δε θα δώσω σημασία ποτέ σε κοντό, ενώ αν τώρα έψαχνα γκόμενο στα σόσιαλ και με ρώταγε τί μ'αρέσει και του απάνταγα οι ψηλοί, θα ένιωθε κάπως, ενώ σε κανονικές συνθήκες δε θα ένιωθε τίποτα.
αν και δεν χρειάζεται όλα να τα λες για να τα καταλαβαίνει ο άλλος (όχι εσύ, ο οποιοσδήποτε)
και εννοείται ότι αν προσβληθεί, πρόβλημα του
βέβαια και πριν το κόβιντ, όλοι/ες/@ με ένα κινητό στο χέρι ήταν
-
Menios_mikroulis
It 's the truth babe.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Menios_mikroulis
μπορεί να είμαι πολλά (μυστήρια πόζα ενώ ανακατεύω τα κόκκαλα) αλλά ψεύτης δεν είμαιNaida έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:42 Αν και θεωρώ ότι υπερβάλεις ότι γράφουν τον θέλω τόσο υψος αλλιώς μη στέλνεις κτλ.
ή έχω πάει φεϊρούζ ή δεν έχω πάει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-