!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαζικο πμ σε ολες τις χρηστριες γινεται?
-
Menios_mikroulis
Μαζικο πμ σε ολες τις χρηστριες γινεται?
θλω να στειλω πμ σε ολες τις χρηστριες μαζι.
γινεται? γιατι καποιες μπορει να μην εχουν δηλωσει φυλο
Cecily Anne
Cecily Anne
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Μαζικο πμ σε ολες τις χρηστριες γινεται?
Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 18:24 θλω να στειλω πμ σε ολες τις χρηστριες μαζι.
Cecily Anne
Ντικ πικ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Menios_mikroulis
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Ιαν 2022, 18:27Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 18:24 θλω να στειλω πμ σε ολες τις χρηστριες μαζι.
Cecily Anne
Ντικ πικ.
- Cecily Anne
Δεν έχω δηλώσει φύλο; Για να σας μπερδεύω ατιμούτσικα. Είμαι ένας γκέυ άντρας εγκλωβισμένος σε γυναικείο σώμα και ποθώ ψηλό μελαχρινό που καταβάθος είναι λεσβία εγκλωβισμένη σε αντρικό σώμα.Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 18:24 θλω να στειλω πμ σε ολες τις χρηστριες μαζι.
Cecily Anne
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Menios_mikroulis
εννοούσα ότι πρώτη αποκάλυψες το μοχθηρό σχέδιο μου στον φορουμικό λαόCecily Anne έγραψε: 27 Ιαν 2022, 18:48Δεν έχω δηλώσει φύλο; Για να σας μπερδεύω ατιμούτσικα. Είμαι ένας γκέυ άντρας εγκλωβισμένος σε γυναικείο σώμα και ποθώ ψηλό μελαχρινό που καταβάθος είναι λεσβία εγκλωβισμένη σε αντρικό σώμα.Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 18:24 θλω να στειλω πμ σε ολες τις χρηστριες μαζι.
Cecily Anne![]()
κατά τα άλλα, είχες κάνει ξεκάθαρη ακύρωση δήλωσης φύλου με εκείνο το ποστ "που έχεις ρυθμίσει την τουαλέτα να έρχεται το βράδυ, γιατί βολεύει"
+ (συμπληρωματική δήλωση) το "άξιζε η φασολάδα, χαλάλι που θα κάνουμε το κλάξον όλο το βράδυ"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Menios_mikroulis την 27 Ιαν 2022, 18:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Menios_mikroulis
Naida πάλι τυχαίο θα είναι που όλες θέλουν ψηλό ε; η πολύ ισότης...
Δεν ήξερα να βάλουμε δερβεναγα στα θέλω μας μπομπακο.Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 18:55Naida πάλι τυχαίο θα είναι που όλες θέλουν ψηλό ε; η πολύ ισότης...![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Οι κοντοί ας τα βρουν μεταξύ τους. Δεν υπάρχει θέμα, κάνω δυνατό shipping boylove.Naida έγραψε: 27 Ιαν 2022, 18:58Δεν ήξερα να βάλουμε δερβεναγα στα θέλω μας μπομπακο.Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 18:55Naida πάλι τυχαίο θα είναι που όλες θέλουν ψηλό ε; η πολύ ισότης...![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Menios_mikroulis
βρε σου χω πει δεν πα να θέλεις και τον Αιμίλιο Χειλάκη αποκλειστικά, απλώς πώς εξηγείς αυτήν την μαζική ζήτηση για ψηλούς και συνήθως ψηλότερουςNaida έγραψε: 27 Ιαν 2022, 18:58Δεν ήξερα να βάλουμε δερβεναγα στα θέλω μας μπομπακο.Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 18:55Naida πάλι τυχαίο θα είναι που όλες θέλουν ψηλό ε; η πολύ ισότης...![]()
ιδίως αυτό το ψηλότερους (πάντα σαν ισχυρότατο ζήτημα όχι σαν μια παράπλευρη προτίμηση) με το ισότητα, ακούγεται κάπως
και δεν αναφέρομαι στην σεσίλ εδώ αλλά σε σένα, την εκπρόσωπο του δενξερωτιμουγινεται κινήματος
-
Menios_mikroulis
δεν καταλαβαίνω αυτήν την επιθετικότηταCecily Anne έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:02Οι κοντοί ας τα βρουν μεταξύ τους.Naida έγραψε: 27 Ιαν 2022, 18:58Δεν ήξερα να βάλουμε δερβεναγα στα θέλω μας μπομπακο.Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 18:55
Naida πάλι τυχαίο θα είναι που όλες θέλουν ψηλό ε; η πολύ ισότης...![]()
ναι. στελνεις σε ολους τους χρηστες, ανεξαρτητως φυλου, και αρα θα το παρουν και ολες οι χρηστριες.Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 18:24 θλω να στειλω πμ σε ολες τις χρηστριες μαζι.
Cecily Anne
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Menios_mikroulis
αυτό έχει ξαναγίνει περίπου, έστειλα ένα πέσιμο σε μία κομψή νεαρά και τελικά ήταν κλώνος του kongrosianΑσέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:06
ναι. στελνεις σε ολους τους χρηστες, ανεξαρτητως φυλου, και αρα θα το παρουν και ολες οι χρηστριες.![]()
Τι σχέση έχει το ύψος με την ισότητα, μόνο εσύ ξέρεις.Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 19:03βρε σου χω πει δεν πα να θέλεις και τον Αιμίλιο Χειλάκη αποκλειστικά, απλώς πώς εξηγείς αυτήν την μαζική ζήτηση για ψηλούς και συνήθως ψηλότερουςNaida έγραψε: 27 Ιαν 2022, 18:58Δεν ήξερα να βάλουμε δερβεναγα στα θέλω μας μπομπακο.Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 18:55
Naida πάλι τυχαίο θα είναι που όλες θέλουν ψηλό ε; η πολύ ισότης...![]()
![]()
![]()
![]()
ιδίως αυτό το ψηλότερους (πάντα σαν ισχυρότατο ζήτημα όχι σαν μια παράπλευρη προτίμηση) με το ισότητα, ακούγεται κάπως![]()
και δεν αναφέρομαι στην σεσίλ εδώ αλλά σε σένα, την εκπρόσωπο του δενξερωτιμουγινεται κινήματος![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πατριαρχικό κατάλοιπο από το οποίο οι φεμινοκάτι δεν έχουν απεξαρτηθεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδή;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-