Τι μακάρι μαν μου; δεν υπάρχει μακάρι εδώ. Εάν δεν γινόταν αυτό το σούσουρο δεν θα γινότανε τίποτα στα γαμώσταυρα τα πουστοκάναλα και τις κωλοφυλλάδες.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 16:39Μακάρι. Εγώ μίλησα για "ευκαιρία" να διορθωθούν κάποια πράγματα, γιατί υπάρχει και μία πιθανότητα στις χίλιες, όντως να συμβεί αυτό.sys3x έγραψε: 21 Ιαν 2022, 16:32Προφανώς και βγαίνει.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 16:26
Να σου πω την αλήθεια, ΔΥΣΤΥΧΩΣ διαπιστώνω κι εγώ ότι μόνο το αστυνομικό σκέλος μας ενώνει... και δεν μας διαιρεί. Ολα τα άλλα είναι δυσάρεστα (και ειδικά τα δομικά προβλήματα που υπάρχουν), άσε που δεν βγαίνει τίποτα με το να τα συζητά κανείς.
Αν δεν έβγαινε δεν θα συζητούσαμε γι' αυτό το θέμα σήμερα.
Αν δε, θα υπάρξει άλλο ένα επιχείρημα υπέρ του δημιουργικού μηδενισμού.
Αλλά καλό είναι να αρχίζουμε να διαχωρίζουμε λίγο τα θέματα γιατί πλέον δεν παρατηρείται πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα αλλά αλλαγή γηπέδου κατά το ανορθολογιστικό δοκούν.
Άλλο το ένα λοιπόν και άλλο το άλλο.
Άλλο το ότι το σούσουρο επέτρεψε την υπόθεση να αναδειχθεί άλλο ότι αυτό το γεγονός θα είναι η ευκαιρία να γίνουν τομές στο δικαστικό μας σύστημα και την διαφθορά που υπάρχει στο ανώτατο επίπεδο του.
Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα θα εξαρτηθεί σαφώς και από όλους εμάς, όπως γίνεται πάντα.
Σε αυτήν την γαμημένη χώρα με αυτόν τον γαμημένο, τρύπιο σκατολαό όλοι καταλαβαίνουν την σαπίλα, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ, το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ το πρώτο πράγμα που περνάει από το γεμάτο σκατά μυαλό τους δεν είναι πως θα εξαλείψουν την σαπίλα αλλά ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ.
Γαμημένα εθελόδουλα ανθρωπάκια ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ σε αυτό το πολυεθνικό μπουρδέλο που αλλάζει την Αγγλίδα τσατσά με την Αμερικάνα τσατσά και με την Γερμανίδα τσατσά ανά δεκαετία/ες είτε επειδής θέλουμε να γίνουμε μέρος της σαπίλας είτε επειδή ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.