!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 16:39
sys3x έγραψε: 21 Ιαν 2022, 16:32
AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 16:26

Να σου πω την αλήθεια, ΔΥΣΤΥΧΩΣ διαπιστώνω κι εγώ ότι μόνο το αστυνομικό σκέλος μας ενώνει... και δεν μας διαιρεί. Ολα τα άλλα είναι δυσάρεστα (και ειδικά τα δομικά προβλήματα που υπάρχουν), άσε που δεν βγαίνει τίποτα με το να τα συζητά κανείς.
Προφανώς και βγαίνει.
Αν δεν έβγαινε δεν θα συζητούσαμε γι' αυτό το θέμα σήμερα.
Μακάρι. Εγώ μίλησα για "ευκαιρία" να διορθωθούν κάποια πράγματα, γιατί υπάρχει και μία πιθανότητα στις χίλιες, όντως να συμβεί αυτό.

Αν δε, θα υπάρξει άλλο ένα επιχείρημα υπέρ του δημιουργικού μηδενισμού.
Τι μακάρι μαν μου; δεν υπάρχει μακάρι εδώ. Εάν δεν γινόταν αυτό το σούσουρο δεν θα γινότανε τίποτα στα γαμώσταυρα τα πουστοκάναλα και τις κωλοφυλλάδες.
Αλλά καλό είναι να αρχίζουμε να διαχωρίζουμε λίγο τα θέματα γιατί πλέον δεν παρατηρείται πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα αλλά αλλαγή γηπέδου κατά το ανορθολογιστικό δοκούν.
Άλλο το ένα λοιπόν και άλλο το άλλο.
Άλλο το ότι το σούσουρο επέτρεψε την υπόθεση να αναδειχθεί άλλο ότι αυτό το γεγονός θα είναι η ευκαιρία να γίνουν τομές στο δικαστικό μας σύστημα και την διαφθορά που υπάρχει στο ανώτατο επίπεδο του.
Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα θα εξαρτηθεί σαφώς και από όλους εμάς, όπως γίνεται πάντα.
Σε αυτήν την γαμημένη χώρα με αυτόν τον γαμημένο, τρύπιο σκατολαό όλοι καταλαβαίνουν την σαπίλα, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ, το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ το πρώτο πράγμα που περνάει από το γεμάτο σκατά μυαλό τους δεν είναι πως θα εξαλείψουν την σαπίλα αλλά ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ.
Γαμημένα εθελόδουλα ανθρωπάκια ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ σε αυτό το πολυεθνικό μπουρδέλο που αλλάζει την Αγγλίδα τσατσά με την Αμερικάνα τσατσά και με την Γερμανίδα τσατσά ανά δεκαετία/ες είτε επειδής θέλουμε να γίνουμε μέρος της σαπίλας είτε επειδή ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:40
Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:39
AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 14:49

Υπάρχουν λέει ύποπτοι εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα, που οι αρχές υποψιάζονται πως την κάνανε.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... adopoulos/
Αυτό τώρα είναι τόσο ασαφές που δεν ξέρω αν πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά.

Δεν πάτησα λινκ.
Μη πατήσεις. Ο Μπερια το έβαλε πριν και παρέθεσε την είδηση, αλλά όταν το πάτησα εγώ είδα... δύο παραγράφους. Ο Μπέρια ξέρει το σημείο που βρίσκεται η είδηση.
το πατησα εγω ... δεν γραφει κατι τετοιο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Lord Brum έγραψε: 21 Ιαν 2022, 16:55 ποτέ δεν μου άρεσε καμία κόλα, ούτε η οριτζιναλ ούτε η η πεπσι
μπουκοτάρω εδω και δεκαετίες προκαταβολικά
:smt023

κοκακολα θα πιουμε μονο στο κουμπα λιμπρε στον εορτασμο για την απελευθερωση απο τον κομθουνιστικο ζυγο του μαρτυρικου λαου της Κουβας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

sys3x έγραψε: 21 Ιαν 2022, 16:29
Αν η φύση απεχθάνεται τα κενά η ανθρώπινη επιχειρηματικότητα τα συμπληρώνει.
Ναι, αλλά η φύση δεν απεχθάνεται τα κενά μόνον στις επιχειρήσεις.

Τα απεχθάνεται και στη διοργάνωση των πάρτις, που δεν πίνουν κοκακόλα.

Εκεί να σας δω. :lol:

Βρήκανε όλοι το ευκολάκι της κοκακόλα και την είδαν αντίσταση στην κουλτούρα βιασμού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

sys3x έγραψε: 21 Ιαν 2022, 16:57
sys3x έγραψε: 21 Ιαν 2022, 16:32

Προφανώς και βγαίνει.
Αν δεν έβγαινε δεν θα συζητούσαμε γι' αυτό το θέμα σήμερα.
Μακάρι. Εγώ μίλησα για "ευκαιρία" να διορθωθούν κάποια πράγματα, γιατί υπάρχει και μία πιθανότητα στις χίλιες, όντως να συμβεί αυτό.

Τι μακάρι μαν μου; δεν υπάρχει μακάρι εδώ. Εάν δεν γινόταν αυτό το σούσουρο δεν θα γινότανε τίποτα στα γαμώσταυρα τα πουστοκάναλα και τις κωλοφυλλάδες.
Αλλά καλό είναι να αρχίζουμε να διαχωρίζουμε λίγο τα θέματα γιατί πλέον δεν παρατηρείται πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα αλλά αλλαγή γηπέδου κατά το ανορθολογιστικό δοκούν.
Άλλο το ότι το σούσουρο επέτρεψε την υπόθεση να αναδειχθεί άλλο ότι αυτό το γεγονός θα είναι η ευκαιρία να γίνουν τομές στο δικαστικό μας σύστημα και την διαφθορά που υπάρχει στο ανώτατο επίπεδο του.
Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα θα εξαρτηθεί σαφώς και από όλους εμάς, όπως γίνεται πάντα.
Σε αυτήν την γαμημένη χώρα με αυτόν τον γαμημένο, τρύπιο σκατολαό όλοι καταλαβαίνουν την σαπίλα, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ, το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ το πρώτο πράγμα που περνάει από το γεμάτο σκατά μυαλό τους δεν είναι πως θα εξαλείψουν την σαπίλα αλλά ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ.
Γαμημένα εθελόδουλα ανθρωπάκια ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ σε αυτό το πολυεθνικό μπουρδέλο που αλλάζει την Αγγλίδα τσατσά με την Αμερικάνα τσατσά και με την Γερμανίδα τσατσά ανά δεκαετία/ες είτε επειδής θέλουμε να γίνουμε μέρος της σαπίλας είτε επειδή ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.
Οπως βλέπεις εδώ και πέντε σελίδες, είμαι ο τελευταίος που θα ήθελε να συνεχιστεί η ίδια κατάσταση που επικρατεί στις δομές του κράτους διαχρονικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2022, 17:00

Τι εννοείς, εγώ έχω διοργανώσει πάρτιζ όπου δεν ακουμπήθηκε ούτε μπούτι. Τόσο δύσκολο θεωρείς ότι είναι; Απλά γνωρίζω καλά το ποιόν των ανθρώπων που προσκαλώ.

Το χειρότερο που έχει συμβεί, είναι να κλάσει στη μάπα ο γκόμενος την γκόμενα, γιατί αυτή κολλούσε σε έναν άλλο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:30 Του είπα ότι δεν ισχύει αυτό. Απλώς είχα δοκιμάσει όλες τις κόλες και βρήκα κάποια που μου αρέσει περισσότερο.
To ιδιο ισχυει και για τους κωλους.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
sys3x

nostromos έγραψε: 21 Ιαν 2022, 16:53 μπουκοταζ στην coca cola λεει ο αλλος ... εχει χαθει η μπαλα απο τις μαλακιες που διαβαζουμε
Έχω εξηγήσει ήδη παραπάνω ότι δεν έχετε χάσει απλά την μπάλα αλλά το γήπεδο Νος. Όχι μόνον εσύ και όχι μόνον λόγω προχωρημένης ηλικίας αλλά κυρίως λόγω νοοτροπίας.

.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Daje έγραψε: 21 Ιαν 2022, 17:10
AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:30 Του είπα ότι δεν ισχύει αυτό. Απλώς είχα δοκιμάσει όλες τις κόλες και βρήκα κάποια που μου αρέσει περισσότερο.
To ιδιο ισχυει και για τους κωλους.
:lol:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 17:05
Τι εννοείς, εγώ έχω διοργανώσει πάρτιζ όπου δεν ακουμπήθηκε ούτε μπούτι. Τόσο δύσκολο θεωρείς ότι είναι; Απλά γνωρίζω καλά το ποιόν των ανθρώπων που προσκαλώ.

Το χειρότερο που έχει συμβεί, είναι να κλάσει στη μάπα ο γκόμενος την γκόμενα, γιατί αυτή κολλούσε σε έναν άλλο.
Ε, τι να εννοώ;

Κάποιες φορές νοιώθω μεγάλη ανάγκη να αρχίσω να χτυπάω το κεφάλι μου στο γραφείο... αλλά κρατιέμαι. :lol:

Αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 17:05

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

sys3x έγραψε: 21 Ιαν 2022, 17:11
nostromos έγραψε: 21 Ιαν 2022, 16:53 μπουκοταζ στην coca cola λεει ο αλλος ... εχει χαθει η μπαλα απο τις μαλακιες που διαβαζουμε
Έχω εξηγήσει ήδη παραπάνω ότι δεν έχετε χάσει απλά την μπάλα αλλά το γήπεδο Νος. Όχι μόνον εσύ και όχι μόνον λόγω προχωρημένης ηλικίας αλλά κυρίως λόγω νοοτροπίας.

51 ετων ειμαι και στη γυρα και πιστεψε με εχω ζησει και κανει πραγματα που αλλοι θελουνε 3 ζωες ...
λοιπον δεν θα γινω μελος της παρανοιας για να εχουνε τα social και τα μμε το κουτσομπολιο του μηνα ... η ολη φαση με την κοπελα απλα δεν με πειθει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 21 Ιαν 2022, 17:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
sys3x

AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 17:02
sys3x έγραψε: 21 Ιαν 2022, 16:57

Οπως βλέπεις εδώ και πέντε σελίδες, είμαι ο τελευταίος που θα ήθελε να συνεχιστεί η ίδια κατάσταση που επικρατεί στις δομές του κράτους διαχρονικά.
Αν τα πήρες απολύτως προσωπικά όλα αυτά κακώς τα πήρες, όσο μιλάω για εσένα άλλο τόσο μιλάω και για εμένα και για όλους τους υπόλοιπους.

.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Blackdog έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:53 Οι λεβεντηδες εχουν ενα σωρο εταιριες. Δεν ειναι αναγκη να κανετε μποικοταζ μονο στην κοκα κολα λες και ειμαστε στη δεκαετια του 80...

Ενδεικτικα
Frigoglass (εχει ολα τα ψυγεια των αναψυκτικων στα περιπτερα και στα σουπερ μαρκετ).
Ideal Standard
Παπουτσάνης
Πετρίδης (παπουτσια)
Τσακίρης
Κατσέλης
Αλλατίνη
Ολυμπος

Και αλλες...

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%8C%CE ... F%84%CE%B7

Η περιουσια τους κυμαινεται, αναλογα με τον εκτιμητη, απο 2 ως 10 δις :o
Γαμώ τη Wikipedia σας μέσα που ο κάθε ανίδεος την έχει ως μοναδική πηγή γνώσης και αλήθειας.

Το σήμα “Κατσέλης” εξαγόρασε η αρτοβιομηχανία “Καραμολέγκος”
Η Αλλατίνη ανήκει στην ELBISCO (Φιλίππου και σόι)
Η Όλυμπος (Ελληνικά Γαλακτοκομεία) ανήκει στην οικογένεια Σαράντη

:scross:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Yochanan έγραψε: 21 Ιαν 2022, 16:50 Εικόνα

H άβολη στιγμή που το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν είναι το πιο σιχαμερό πράμα σε μια φωτογραφία που βλέπεις
Αυτό είναι ο ορισμός της κοινωνικής μας κατάντιας σε μια φωτογραφία και μόνον.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”