Και θα καταπιει ολη την Ουκρανια ετσι.Scouser έγραψε: 21 Ιαν 2022, 09:34Δεν έχω πειστεί ότι ο Πούτιν θα κινηθεί τελικά όπως το περιμένουν, δηλαδή με γενικευμένη εισβολή. Αν τελικά το κάνει, θα τον αντιμετωπίσουν με οικονομικές κυρώσεις και θα πολεμήσουν ως τον τελευταίο Ουκρανό.George_V έγραψε: 21 Ιαν 2022, 09:27Εαν το ΝΑΤΟ δεν εχει διαθεση να εμπλακει στην Ουκρανια τοτε πως σκοπευει να σταματησει τον Πουτιν απο το να ακρωτηριασει την Ουκρανια?Scouser έγραψε: 21 Ιαν 2022, 09:26
Δεν είναι σε θέση να εμπλακεί σε κανονική σύγκρουση η Αμερική στη συγκεκριμένη περιοχή του κόσμου και το ξέρει, όλα τα στρατηγικά πλεονεκτήματα είναι με το μέρος της Ρωσίας. Ούτε θα έχει υποστήριξη από το ΝΑΤΟ, έχω μια υποψία πως ούτε καν οι Ανατολικοί θα στηρίξουν κλιμάκωση των εχθροπραξιών αφού ξέρουν ότι αυτοί θα την πληρώσουν. Μέσες άκρες αυτά προσπάθησε να πει και ο demented-in-chief προχθές.![]()
Εχω αρχισει να πιστεύω οτι ο Πουτιν απεργάζεται την ανασυσταση της ΕΣΣΔ (τουλαχιστον εδαφικα) με οποιο τροπο μπορει.