ελα διαβαζε αλλα μην γραφεις, το χαλάς.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:32 τι θες να φέρω, μου το βγάζει και εμένα το βαφές το ότο κορέκτ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Να υπάρχει καταγραφή από κάμερες στην είσοδο, στους χώρους πάρκινγκ και στην υποδοχή/διαδρόμους του ξενοδοχείου. Θα αποδώσουν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, σύμφωνα με τις καταθέσεις των κινήσεων όλων των εμπλεκόμενων και θα διασαφηνισθεί το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας.vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:27
Σε απλά ελληνικά, όταν στις κάμερες του ξενοδοχείου καταγράφεται ένα σκηνικό που οδηγεί σε βιασμό, κανένας δεν ασχολείται για ποιό λόγο και με ποιό τρόπο τοποθετήθηκε η κάμερα και το video θα αξιολογηθεί ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ως αποδεικτικό μέσο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν δένουν κάποια πράγματα με την εικόνα του πάρτι της ελίτ όπως παρουσιάστηκε αρχικά. Ούτε κι αυτός ο Παπαδόπουλος μου γεμίζει το μάτι για μαστροπός της καλής κοινωνίας. PR σε μαγαζί και μέχρι εκεί. Αλλά πάλι δεν ξέρω. Ας αξιολογηθούν και άλλες μαρτυρίες ή καταγγελίες που ακούγεται ότι θα προκύψουν και βλέπουμε. Ότι μπορεί να σφύριξε στους άλλους πως είναι μεθυσμένη, δεν το αποκλείω. Μοιάζει μάλλον πιθανό.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:21 Το ότι ήταν πιωμένη όταν έφυγε από το πρώτο ρεβεγιόν, το έχει πει και η ίδια.
Αλλά δεν μένω σ' αυτό ή τα "σαρδάμ" που προκύπτουν πληκτρολογώντας.
Στα "ναργιλέ" και στα "να φέρω - έχει - δεν έχει - θα βρουμε" έχω κολλήσει.
Η ίδια δήλωσε ότι είχε ξαναπροσκληθεί και ότι αυτόν τον θεωρούσε φίλο άρα αισθανόταν άνετα και δεν ήθελε να πάει και με άδεια χέρια. Λογικά σε προηγούμενα πάρτις θα έπαιζαν ναργιλέδες για να γράψει κάτι τέτοιο.
Επίσης μοιάζει να γίνονται όλα στο κρυφό δεδομένου ότι της λέει να δηλώσει ότι πηγαίνει σε άλλο δωμάτιο και όχι στη σουίτα που μαζεύονται όλοι. Άρα το ξενοδοχείο μπορεί και να μην ήξερε. Καθώς οι Αθηναίοι είχαν πιάσει 2-3 δωμάτια θα μπορούσαν άνετα οι προσκεκλημένοι να δηλώσουν ανά 2-3 άτομα ένα διαφορετικό δωμάτιο για να μη δώσουν στόχο στη reception.
που βρίσκει κάποιος ναργιλέ τελευταία στιγμή πρωτοχρονιάτικα για να αγοράσει; Έχει σε κάβες;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτη: Οκ τι να φερω (κάνει ενα λαθος στο "να φέρω" και μαλλον ο κορεκτορας του κινητου της εβγαλε "βαφές", ή απλα μπέρδεψε τα πληκτρα γιατι εγραφε γρηγορα).ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 22:56 Σόρύ που διακόπτω το σεμινάριο για τα πιστοποιημένα συστήματα παίδες αλλά μια και σας βρήκα, μπορεί κάποιος να μου κάνει μια μετάφραση εδώ;
Οκ τι βαφες
Φέρω
Ναργιλε
Έχει
Θα βρουμε
Ελάτε δε θα φερεις κάτι
Φερω* (το διορθώνει)
Ναργιλέ έχει?
Εκείνος: Θα βρούμε...
Ελάτε δεν (χρειαζεται να) φέρεις κατι
Μπράβο στο κορίτσι που ξέρει από τρόπους και δεν θεωρεί σωστό να πάει με άδεια χέρια.
Θεωρώ απίθανο να μην υπάρχει κάμερα στη ρεσεψιόν, η οποία θα καταγράφει την κοπέλα και κατ΄επέκταση την κατάσταση στην οποία βρισκόταν όταν επέστρεψε για να κλείσει δωμάτιο. Επίσης, πολύ πιθανό να υπάρχει κάμερα έξω από το ασανσέρ που συναντήθηκε με τους τρεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:35Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Να υπάρχει καταγραφή από κάμερες στην είσοδο, στους χώρους πάρκινγκ και στην υποδοχή/διαδρόμους του ξενοδοχείου. Θα αποδώσουν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, σύμφωνα με τις καταθέσεις των κινήσεων όλων των εμπλεκόμενων και θα διασαφηνισθεί το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας.vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:27
Σε απλά ελληνικά, όταν στις κάμερες του ξενοδοχείου καταγράφεται ένα σκηνικό που οδηγεί σε βιασμό, κανένας δεν ασχολείται για ποιό λόγο και με ποιό τρόπο τοποθετήθηκε η κάμερα και το video θα αξιολογηθεί ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ως αποδεικτικό μέσο.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- John Brown Gun Club
σα συνθηματικο για νταλαβερι διαβαζεται, αλλα οκ δε διαβασα ολο το νημα.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:04Ούτε εγώ κατάλαβα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 22:56 Σόρύ που διακόπτω το σεμινάριο για τα πιστοποιημένα συστήματα παίδες αλλά μια και σας βρήκα, μπορεί κάποιος να μου κάνει μια μετάφραση εδώ;
Οκ τι βαφες
Φέρω
Ναργιλε
Έχει
Θα βρουμε
Ελάτε δε θα φερεις κάτι
Ήταν ήδη πιωμένη;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Αυτό. Είναι σαν να σε καλέσουν στο προεδρικό μέγαρο και ρωτάς να φέρω και το τάβλι μαζί μου;AlienWay έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:34 Δεν θα ρώταγε για ναργιλέ αν επρόκειτο περί βίζιτας ή αν ήταν έτοιμη να αντικρίσει κυριλόπαρτο.
- John Brown Gun Club
δε γινεται ρε φιλε, τοσο αποστειρωμενη ζωη κανεις;ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:35
βρίσκει κάποιος ναργιλέ τελευταία στιγμή πρωτοχρονιάτικα για να αγοράσει; Έχει σε κάβες;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Διάδρομοι χλωμό. Ειδικά αν φιλοξενεί συχνά πλούσιους και βίζιτες.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:35Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Να υπάρχει καταγραφή από κάμερες στην είσοδο, στους χώρους πάρκινγκ και στην υποδοχή/διαδρόμους του ξενοδοχείου. Θα αποδώσουν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, σύμφωνα με τις καταθέσεις των κινήσεων όλων των εμπλεκόμενων και θα διασαφηνισθεί το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας.vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:27
Από αυτή τη στιχομυθία φαίνεται ότι πραγματικά σκόπευε να πάει σε πάρτυ, όχι σε παρτούζα.vantono έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:36Αυτη: Οκ τι να φερω (κάνει ενα λαθος στο "να φέρω" και μαλλον ο κορεκτορας του κινητου της εβγαλε "βαφές", ή απλα μπέρδεψε τα πληκτρα γιατι εγραφε γρηγορα).ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 22:56 Σόρύ που διακόπτω το σεμινάριο για τα πιστοποιημένα συστήματα παίδες αλλά μια και σας βρήκα, μπορεί κάποιος να μου κάνει μια μετάφραση εδώ;
Οκ τι βαφες
Φέρω
Ναργιλε
Έχει
Θα βρουμε
Ελάτε δε θα φερεις κάτι
Φερω* (το διορθώνει)
Ναργιλέ έχει?
Εκείνος: Θα βρούμε...
Ελάτε δεν (χρειαζεται να) φέρεις κατι
Μπράβο στο κορίτσι που ξέρει από τρόπους και δεν θεωρεί σωστό να πάει με άδεια χέρια.
Δηλαδή τον ρώτησε αν θέλει να φέρει ναργιλέΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:32 τι θες να φέρω, μου το βγάζει και εμένα το βαφές το ότο κορέκτ
Τώρα βγάζει περισσότερο νόημα.
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση, λατρεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
AlienWay έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:34 Δεν θα ρώταγε για ναργιλέ αν επρόκειτο περί βίζιτας ή αν ήταν έτοιμη να αντικρίσει κυριλόπαρτο.
Άλλο διάδρομοι κι άλλο ανελκυστήρες. Δε βλέπουν σε ποιό δωμάτιο πας.ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:38Διάδρομοι χλωμό. Ειδικά αν φιλοξενεί συχνά πλούσιους και βίζιτες.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:35Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Να υπάρχει καταγραφή από κάμερες στην είσοδο, στους χώρους πάρκινγκ και στην υποδοχή/διαδρόμους του ξενοδοχείου. Θα αποδώσουν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, σύμφωνα με τις καταθέσεις των κινήσεων όλων των εμπλεκόμενων και θα διασαφηνισθεί το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας.vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:27
Μάλλον αλλά κυρίως αποφεύγω κλειστά μέρη με καπνό. Ξέρω μαγαζιά με ναργιλέδες και στην περιοχή μου και αλλού αλλά δεν έχω δει που πουλάνε βράδυ πρωτοχρονιάς. Έχει σε ψιλικατσίδικα; Σε κάβες; Σε περίπτερα;John Brown Gun Club έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:38δε γινεται ρε φιλε, τοσο αποστειρωμενη ζωη κανεις;ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:35
βρίσκει κάποιος ναργιλέ τελευταία στιγμή πρωτοχρονιάτικα για να αγοράσει; Έχει σε κάβες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-
- 0 Απαντήσεις