!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:32 τι θες να φέρω, μου το βγάζει και εμένα το βαφές το ότο κορέκτ
ελα διαβαζε αλλα μην γραφεις, το χαλάς.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:27
Σε απλά ελληνικά, όταν στις κάμερες του ξενοδοχείου καταγράφεται ένα σκηνικό που οδηγεί σε βιασμό, κανένας δεν ασχολείται για ποιό λόγο και με ποιό τρόπο τοποθετήθηκε η κάμερα και το video θα αξιολογηθεί ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ως αποδεικτικό μέσο.
Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Να υπάρχει καταγραφή από κάμερες στην είσοδο, στους χώρους πάρκινγκ και στην υποδοχή/διαδρόμους του ξενοδοχείου. Θα αποδώσουν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, σύμφωνα με τις καταθέσεις των κινήσεων όλων των εμπλεκόμενων και θα διασαφηνισθεί το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:21 Το ότι ήταν πιωμένη όταν έφυγε από το πρώτο ρεβεγιόν, το έχει πει και η ίδια.

Αλλά δεν μένω σ' αυτό ή τα "σαρδάμ" που προκύπτουν πληκτρολογώντας.

Στα "ναργιλέ" και στα "να φέρω - έχει - δεν έχει - θα βρουμε" έχω κολλήσει.
Δεν δένουν κάποια πράγματα με την εικόνα του πάρτι της ελίτ όπως παρουσιάστηκε αρχικά. Ούτε κι αυτός ο Παπαδόπουλος μου γεμίζει το μάτι για μαστροπός της καλής κοινωνίας. PR σε μαγαζί και μέχρι εκεί. Αλλά πάλι δεν ξέρω. Ας αξιολογηθούν και άλλες μαρτυρίες ή καταγγελίες που ακούγεται ότι θα προκύψουν και βλέπουμε. Ότι μπορεί να σφύριξε στους άλλους πως είναι μεθυσμένη, δεν το αποκλείω. Μοιάζει μάλλον πιθανό.

Η ίδια δήλωσε ότι είχε ξαναπροσκληθεί και ότι αυτόν τον θεωρούσε φίλο άρα αισθανόταν άνετα και δεν ήθελε να πάει και με άδεια χέρια. Λογικά σε προηγούμενα πάρτις θα έπαιζαν ναργιλέδες για να γράψει κάτι τέτοιο.
:102:

Επίσης μοιάζει να γίνονται όλα στο κρυφό δεδομένου ότι της λέει να δηλώσει ότι πηγαίνει σε άλλο δωμάτιο και όχι στη σουίτα που μαζεύονται όλοι. Άρα το ξενοδοχείο μπορεί και να μην ήξερε. Καθώς οι Αθηναίοι είχαν πιάσει 2-3 δωμάτια θα μπορούσαν άνετα οι προσκεκλημένοι να δηλώσουν ανά 2-3 άτομα ένα διαφορετικό δωμάτιο για να μη δώσουν στόχο στη reception.

που βρίσκει κάποιος ναργιλέ τελευταία στιγμή πρωτοχρονιάτικα για να αγοράσει; Έχει σε κάβες;
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 22:56 Σόρύ που διακόπτω το σεμινάριο για τα πιστοποιημένα συστήματα παίδες αλλά μια και σας βρήκα, μπορεί κάποιος να μου κάνει μια μετάφραση εδώ;
Οκ τι βαφες
Φέρω
Ναργιλε
Έχει

Θα βρουμε
Ελάτε δε θα φερεις κάτι
Αυτη: Οκ τι να φερω (κάνει ενα λαθος στο "να φέρω" και μαλλον ο κορεκτορας του κινητου της εβγαλε "βαφές", ή απλα μπέρδεψε τα πληκτρα γιατι εγραφε γρηγορα).
Φερω* (το διορθώνει)
Ναργιλέ έχει?

Εκείνος: Θα βρούμε...
Ελάτε δεν (χρειαζεται να) φέρεις κατι

Μπράβο στο κορίτσι που ξέρει από τρόπους και δεν θεωρεί σωστό να πάει με άδεια χέρια.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:35
Σε απλά ελληνικά, όταν στις κάμερες του ξενοδοχείου καταγράφεται ένα σκηνικό που οδηγεί σε βιασμό, κανένας δεν ασχολείται για ποιό λόγο και με ποιό τρόπο τοποθετήθηκε η κάμερα και το video θα αξιολογηθεί ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ως αποδεικτικό μέσο.
Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Να υπάρχει καταγραφή από κάμερες στην είσοδο, στους χώρους πάρκινγκ και στην υποδοχή/διαδρόμους του ξενοδοχείου. Θα αποδώσουν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, σύμφωνα με τις καταθέσεις των κινήσεων όλων των εμπλεκόμενων και θα διασαφηνισθεί το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας.
Θεωρώ απίθανο να μην υπάρχει κάμερα στη ρεσεψιόν, η οποία θα καταγράφει την κοπέλα και κατ΄επέκταση την κατάσταση στην οποία βρισκόταν όταν επέστρεψε για να κλείσει δωμάτιο. Επίσης, πολύ πιθανό να υπάρχει κάμερα έξω από το ασανσέρ που συναντήθηκε με τους τρεις.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:04
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 22:56 Σόρύ που διακόπτω το σεμινάριο για τα πιστοποιημένα συστήματα παίδες αλλά μια και σας βρήκα, μπορεί κάποιος να μου κάνει μια μετάφραση εδώ;
Οκ τι βαφες
Φέρω
Ναργιλε
Έχει

Θα βρουμε
Ελάτε δε θα φερεις κάτι
Ούτε εγώ κατάλαβα.

Ήταν ήδη πιωμένη;
σα συνθηματικο για νταλαβερι διαβαζεται, αλλα οκ δε διαβασα ολο το νημα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
ST48410

AlienWay έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:34 Δεν θα ρώταγε για ναργιλέ αν επρόκειτο περί βίζιτας ή αν ήταν έτοιμη να αντικρίσει κυριλόπαρτο.
Αυτό. Είναι σαν να σε καλέσουν στο προεδρικό μέγαρο και ρωτάς να φέρω και το τάβλι μαζί μου;
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:35
βρίσκει κάποιος ναργιλέ τελευταία στιγμή πρωτοχρονιάτικα για να αγοράσει; Έχει σε κάβες;
δε γινεται ρε φιλε, τοσο αποστειρωμενη ζωη κανεις;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Διάδρομοι χλωμό. Ειδικά αν φιλοξενεί συχνά πλούσιους και βίζιτες.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

vantono έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:36
Οκ τι βαφες
Φέρω
Ναργιλε
Έχει

Θα βρουμε
Ελάτε δε θα φερεις κάτι
Αυτη: Οκ τι να φερω (κάνει ενα λαθος στο "να φέρω" και μαλλον ο κορεκτορας του κινητου της εβγαλε "βαφές", ή απλα μπέρδεψε τα πληκτρα γιατι εγραφε γρηγορα).
Φερω* (το διορθώνει)
Ναργιλέ έχει?

Εκείνος: Θα βρούμε...
Ελάτε δεν (χρειαζεται να) φέρεις κατι

Μπράβο στο κορίτσι που ξέρει από τρόπους και δεν θεωρεί σωστό να πάει με άδεια χέρια.
Από αυτή τη στιχομυθία φαίνεται ότι πραγματικά σκόπευε να πάει σε πάρτυ, όχι σε παρτούζα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:32 τι θες να φέρω, μου το βγάζει και εμένα το βαφές το ότο κορέκτ
Δηλαδή τον ρώτησε αν θέλει να φέρει ναργιλέ :P και αυτός της είπε ότι έχει ή θα βρούμε ή κάτι τέτοιο;

Τώρα βγάζει περισσότερο νόημα.

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση, λατρεία. :g094:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

AlienWay έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:34 Δεν θα ρώταγε για ναργιλέ αν επρόκειτο περί βίζιτας ή αν ήταν έτοιμη να αντικρίσει κυριλόπαρτο.
:g030:
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:38
Διάδρομοι χλωμό. Ειδικά αν φιλοξενεί συχνά πλούσιους και βίζιτες.
Άλλο διάδρομοι κι άλλο ανελκυστήρες. Δε βλέπουν σε ποιό δωμάτιο πας.
Άβαταρ μέλους
ST48410

John Brown Gun Club έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:38
ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:35
βρίσκει κάποιος ναργιλέ τελευταία στιγμή πρωτοχρονιάτικα για να αγοράσει; Έχει σε κάβες;
δε γινεται ρε φιλε, τοσο αποστειρωμενη ζωη κανεις;
Μάλλον αλλά κυρίως αποφεύγω κλειστά μέρη με καπνό. Ξέρω μαγαζιά με ναργιλέδες και στην περιοχή μου και αλλού αλλά δεν έχω δει που πουλάνε βράδυ πρωτοχρονιάς. Έχει σε ψιλικατσίδικα; Σε κάβες; Σε περίπτερα;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”