!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:45

Πάντως βγάζω το καπέλο στην μικρή που ήταν μαζί της. Τσακαλάκι, σηκώθηκε κι έφυγε.
μεγαλη διαφορα φασης η 17χρονη με οικογενεια, φοβους και αναστολες με την 24αρα που ηταν μονη στον κοσμο και δεν εδινε λογαριασμο πουθενα.

αλλα δεν ηταν η μονη που εφυγε. ηταν αλλη μια γνωστη τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:35 Παιδιά, κάποιες εξετάσεις εργαστηριακές που έχω εγώ εικόνα για ανίχνευση ουσιών (δεν έχει σημασία ότι δεν έχω τεστάρει τα πάντα, έχω τεστάρει φαρμακευτικές και ναρκωτικές ουσίες για φαρμακευτική χρήση από μίγμα σκόνης και όχι από βιολογικό ιστό ή υγρά) μου έχουν πάρει κοντά 6 βδομάδες, ανάλογα το μηχάνημα. Για μία δραστική γνωστή μπορεί να θέλω μία μέρα. Για να τις ψάξω όλες και αν βγει θετικό σε μία που να υπάρχει interaction και να μου τα μπερδεύει, με δυσκολεύει και ξανατεστάρω, με αποτέλεσμα να φάω το μήνα. Μη λέτε μαλακίες να χαρείτε.
συν ότι υπάρχουν ουσίες που παράγει ο οργανισμός από μόνος του (όπως και με το χάπι του βιασμού)
άρα βρες το όριο ανάμεσα σε:
α) την παράγει ο οργανισμός
β) είναι σίγουρα εξωγενής η προέλευση

νομίζω, αυτό απαιτεί έξτρα χρόνο, για να είσαι σίγουρος 100% τι θα πεις ή σε ποια όρια θα το βάλεις:
"σίγουρα ενδογενές, σίγουρα εξωγενές, ενδιάμεσο"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 20 Ιαν 2022, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

vantono έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:54
Lord Brum έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:51
vantono έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:48
Δεν αποδεικνύεται πουθενα κάτι τέτοιο, ουτε ακούστηκε ποτέ επίσημα. Το μόνο που ακουστηκε σαν φήμη, ηταν κατά τη διάρκεια του 2ου ίνστα στορυ του κρεοπώλα (που βγήκε να αναιρέσει το πρώτο), εκεί που ελεγε οτι του εκλεψαν το κινητο, τον ξυλοκοπησαν και τα έγραψαν εκεινοι αυτά, κατά καποιον τρόπο αφέθηκε να εννοηθεί (από τον ίδιο? Από άλλους? Δεν θυμαμαι ακριβώς) ότι ο γκόμενος της βιασθείσας (που τοτε ουτε ποια ήταν ξέραμε, ουτε τόσες λεπτομέρειες οπως σημερα) ηταν αυτος που εβαλε ατομα να ξυλοκοπήσουν τον κρεοπώλα.
Τίποτα αλλο σχετικό. Από την πλευρά της ίδιας δε, οπως δήλωσε στη συνέντευξή της στον Μάκη, ειχε σχέση 5,5 χρόνια αν θυμαμαι καλά, με ενα παιδι που πέθανε απο καρκίνο. Δεν ανέφερε τίποτα άλλο για αγόρι ή γκόμενο.
πιθανότερο το κόβω να έβαλε ο λεβέντης να τον δείρουνε για τη δημόσια παραδοχή που του προκάλεσε προβλήματα παρά η κοπέλα. Αν είχε γκόμενο δεν θα ήταν μαζί του την πρωτοχρονιά?
Ακριβώς το ιδιο πιστεύω κι εγώ.
Εγώ πιστεύω ότι τα περί κλεμένου κινητού είναι παπαριές του butcher.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Niki έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:46
Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:42
Niki έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:40 Πάντως κατάλαβα ότι δεν κάνω για δικαστίνα.
Γιατί πρώτα θα του την έκοβα και μετά θα τον ρώταγα αν το έκανε.
Καλό είναι να είμαστε απόλυτα σίγουροι πριν προβούμε σε τόσο δραστικές αλλαγές στη ζωή κάποιου.
αν κόψω τα πουλιά από 1000 βιαστές και από ένα αθώο τι έγινε;
Ένα πουλί λιγότερο και οι βιασμοί σταματάνε.
Εντάξει ο αθώος να περάσει από το ταμείο να αποζημιωθεί.
η αποζημιωση ειναι να σου κοψει την κλειτοριδα. κανε ταμειο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ασέβαστος έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:55
Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:45

Πάντως βγάζω το καπέλο στην μικρή που ήταν μαζί της. Τσακαλάκι, σηκώθηκε κι έφυγε.
μεγαλη διαφορα φασης η 17χρονη με οικογενεια, φοβους και αναστολες με την 24αρα που ηταν μονη στον κοσμο και δεν εδινε λογαριασμο πουθενα.

αλλα δεν ηταν η μονη που εφυγε. ηταν αλλη μια γνωστη τους.
Το αλκοόλ δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:53
vantono έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:48
Δεν αποδεικνύεται πουθενα κάτι τέτοιο, ουτε ακούστηκε ποτέ επίσημα. Το μόνο που ακουστηκε σαν φήμη, ηταν κατά τη διάρκεια του 2ου ίνστα στορυ του κρεοπώλα (που βγήκε να αναιρέσει το πρώτο), εκεί που ελεγε οτι του εκλεψαν το κινητο, τον ξυλοκοπησαν και τα έγραψαν εκεινοι αυτά, κατά καποιον τρόπο αφέθηκε να εννοηθεί (από τον ίδιο? Από άλλους? Δεν θυμαμαι ακριβώς) ότι ο γκόμενος της βιασθείσας (που τοτε ουτε ποια ήταν ξέραμε, ουτε τόσες λεπτομέρειες οπως σημερα) ηταν αυτος που εβαλε ατομα να ξυλοκοπήσουν τον κρεοπώλα.
Τίποτα αλλο σχετικό. Από την πλευρά της ίδιας δε, οπως δήλωσε στη συνέντευξή της στον Μάκη, ειχε σχέση 5,5 χρόνια αν θυμαμαι καλά, με ενα παιδι που πέθανε απο καρκίνο. Δεν ανέφερε τίποτα άλλο για αγόρι ή γκόμενο.
πιθανότερο το κόβω να έβαλε ο λεβέντης να τον δείρουνε για τη δημόσια παραδοχή που του προκάλεσε προβλήματα παρά η κοπέλα. Αν είχε γκόμενο δεν θα ήταν μαζί του την πρωτοχρονιά?
Είναι δυνατόν να είχε σχέση και να τραβολογιόταν πρωτοχρονιάτικα σε ξενοδοχείο;
οχι βεβαια - κ στην υποθεση Σεμεδο που μοιαζει σε αρκετα σημεια - δεν ειχε αγορι η κοπελα
κακιες του κοζμου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Γαληνός έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:56
Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:35 Παιδιά, κάποιες εξετάσεις εργαστηριακές που έχω εγώ εικόνα για ανίχνευση ουσιών (δεν έχει σημασία ότι δεν έχω τεστάρει τα πάντα, έχω τεστάρει φαρμακευτικές και ναρκωτικές ουσίες για φαρμακευτική χρήση από μίγμα σκόνης και όχι από βιολογικό ιστό ή υγρά) μου έχουν πάρει κοντά 6 βδομάδες, ανάλογα το μηχάνημα. Για μία δραστική γνωστή μπορεί να θέλω μία μέρα. Για να τις ψάξω όλες και αν βγει θετικό σε μία που να υπάρχει interaction και να μου τα μπερδεύει, με δυσκολεύει και ξανατεστάρω, με αποτέλεσμα να φάω το μήνα. Μη λέτε μαλακίες να χαρείτε.
συν ότι υπάρχουν ουσίες που παράγει ο οργανισμός από μόνος του (όπως και με το χάπι του βιασμού)
άρα βρες το όριο ανάμεσα σε:
α) την παράγει ο οργανισμός
β) είναι σίγουρα εξωγενής η προέλευση

νομίζω, αυτό απαιτεί έξτρα χρόνο, για να είσαι σίγουρος 100% τι θα πεις ή σε ποια όρια θα το βάλεις:
"σίγουρα ενδογενές, σίγουρα εξωγενές, ενδιάμεσο"
Ακριβώς. Βάλε και δραστικούς μεταβολίτες. Γενικά μην κολλάμε στο "μήνα" λες και είναι κάτι τρομερό. Σύνηθες είναι. Εδώ για απλή νεκροψία και αποτελέσματα περιεχομένου στομαχιού και ένα διβδόμαδο το τρώνε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

AlienWay έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:44
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:41

Εσύ τι λες; Ότι την κάλεσε ο Μάνος σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτυ χωρίς να της πει τα γκεστ σταρς της βραδιάς; :lol:
Αν έχει γίνει αυτό, θα φανεί όταν αρθεί το απόρρητο των κλήσεων :p4:
Από τη στιγμή που ήταν κι ο Μάνος στο πάρτυ, δεν ήταν ανάγκη να της ανακοινώσει τηλεφωνικά τα ονόματα. Με το που πήγαν, μπορούσε κάλλιστα να της πεί "αυτός που κάθεται εκεί είναι ο τάδε, αυτός ο τάδε και αυτός ο τάδε" χωρίς καν να τους συστήσει. Ούτως ή άλλως η κοπέλα δεν ήταν πρωτάρα σε ασμπέτε του Μάνου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:50
AlienWay έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:46
vantono έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:43
Απαρχαιωμένος ο εξοπλισμός του εργαστηρίου, απαρχαιωμένο το κύκλωμα των καμερών του ξενοδοχείου, απαρχαιωμένη η φύλαξη του δικαστικού απορρήτου.... καλά πάμε.
για το βου
υπαρχει καποιος κανονισμος που να υποχρεωνει τα ξενοδοχεια να εχουν κλειστο κυκλωμα κ συγκεκριμενων τεχνικων προδιαγραφων;
Όχι μόνο αν έχουν ΑΤΜ και στον χώρο του ΑΤΜ αυστηρά.
Για να πάρουν άδεια να εγκαταστήσουν κάμερες σε κοινόχρηστους χώρους πρέπει να υποβάλουν αίτηση στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν ένα άτομο που θα ελέγχει να μην διαρρεύσουν τα αρχεία της καταγραφής, των καμερών ,να μην είναι άτομο της ιδιοκτησίας ο υπεύθυνος αρχείων και να υπάρχει και ενημέρωση των πελατών ότι ο χώρος προστατεύετε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.
Η καταγραφή στο ΑΤΜ μπορεί να είναι έως και 15 ημέρες στους υπόλοιπους χώρους μέχρι μία εβδομάδα.
Για να έχουν καταγραφή πέραν της μίας εβδομάδας πρέπει να έχει γίνει κάτι προηγουμένως κάτι στον χώρο π.χ εγκληματική ενέργεια ή φιλοξενία προσώπων με θέματα υψηλής ασφάλειας.
Για να υπάρχει απομακρυσμένη παρακολούθηση μέσω διαδικτύου πρέπει πάλι να δοθεί άδεια από την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και δεν δίνεται για χώρους όπως ξενοδοχεία ποτέ.
Δίνετε όμως για φωτοβολταικά πάρκα π.χ αγροικίες κ.λ.π.

Τα ξέρω γιατί το έψαξα για ένα από τα ξενοδοχεία μου.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Niki έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:59
Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:50
AlienWay έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:46

Απαρχαιωμένος ο εξοπλισμός του εργαστηρίου, απαρχαιωμένο το κύκλωμα των καμερών του ξενοδοχείου, απαρχαιωμένη η φύλαξη του δικαστικού απορρήτου.... καλά πάμε.
για το βου
υπαρχει καποιος κανονισμος που να υποχρεωνει τα ξενοδοχεια να εχουν κλειστο κυκλωμα κ συγκεκριμενων τεχνικων προδιαγραφων;
Όχι μόνο αν έχουν ΑΤΜ και στον χώρο του ΑΤΜ αυστηρά.
Για να πάρουν άδεια να εγκαταστήσουν κάμερες σε κοινόχρηστους χώρους πρέπει να υποβάλουν αίτηση στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν ένα άτομο που θα ελέγχει να μην διαρρεύσουν τα αρχεία της καταγραφής, των καμερών ,να μην είναι άτομο της ιδιοκτησίας ο υπεύθυνος αρχείων και να υπάρχει και ενημέρωση των πελατών ότι ο χώρος προστατεύετε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.
Η καταγραφή στο ΑΤΜ μπορεί να είναι έως και 15 ημέρες στους υπόλοιπους χώρους μέχρι μία εβδομάδα.
Για να έχουν καταγραφή πέραν της μίας εβδομάδας πρέπει να έχει γίνει κάτι προηγουμένως κάτι στον χώρο π.χ εγκληματική ενέργεια ή φιλοξενία προσώπων με θέματα υψηλής ασφάλειας.
Για να υπάρχει απομακρυσμένη παρακολούθηση μέσω διαδικτύου πρέπει πάλι να δοθεί άδεια από την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και δεν δίνεται για χώρους όπως ξενοδοχεία ποτέ.
Δίνετε όμως για φωτοβολταικά πάρκα π.χ αγροικίες κ.λ.π.

Τα ξέρω γιατί το έψαξα για ένα από τα ξενοδοχεία μου.
αρα ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:56
Αυτό ειναι σίγουρο. Το θεμα ειναι τι τον εκανε να το παρει πισω το πρώτο ομολογο-στόρυ του, και να βγει με μια φωτό που φαινεται ψευτοδαρμένος να ανακαλέσει. Ή οι Λεβέντες εβαλαν τα λεβεντόπαιδά τους να του πουν δυο λογάκια που τους εξέθεσε έτσι, ή ο ίδιος σκηνοθέτησε τον ψευτοξυλοδαρμο του για να φανει πιο πειστικός. Ένα σκισιματάκι στο χείλος ειχε εν τω μεταξύ, λες και απλα έπεσε με το ποδήλατο.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2022, 20:00
αρα ;
Μπορούν να μην έχουν κάμερες ή να είναι απαρχαιωμένες. Επίσης μάλλον δεν θα έχουν στους διαδρόμους. Το πολύ πολύ να την δούμε μεθυσμένη να μπαίνει στην είσοδο.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

vantono έγραψε: 20 Ιαν 2022, 20:01
Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:56
Αυτό ειναι σίγουρο. Το θεμα ειναι τι τον εκανε να το παρει πισω το πρώτο ομολογο-στόρυ του, και να βγει με μια φωτό που φαινεται ψευτοδαρμένος να ανακαλέσει. Ή οι Λεβέντες εβαλαν τα λεβεντόπαιδά τους να του πουν δυο λογάκια που τους εξέθεσε έτσι, ή ο ίδιος σκηνοθέτησε τον ψευτοξυλοδαρμο του για να φανει πιο πειστικός. Ένα σκισιματάκι στο χείλος ειχε εν τω μεταξύ, λες και απλα έπεσε με το ποδήλατο.
Κι αυτό είναι ένα λογικό σενάριο, δε διαφωνώ. Ίσα ίσα το βρίσκω πιο λογικό από το να τον σακάτεψε ο γκόμενος. Γενικά ποιός ξέρει πόσοι "γκόμενοι" μπορεί να του τη φυλάγανε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 20 Ιαν 2022, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:58
Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:53
Είναι δυνατόν να είχε σχέση και να τραβολογιόταν πρωτοχρονιάτικα σε ξενοδοχείο;
οχι βεβαια - κ στην υποθεση Σεμεδο που μοιαζει σε αρκετα σημεια - δεν ειχε αγορι η κοπελα
κακιες του κοζμου
Πρωτοχρονιάτικα λέμε.

Μην κρατάς αυτά που σε συμφέρουν.

Το ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν υπολογίζουν τπτ δεν σημαίνει πως είμαστε όλες έτσι.

Όπως δεν είστε όλοι βιαστές αλλά κάποιοι άρρωστοι.

Πάμε παρακάτω τώρα γιατί κούρασε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Δήλωση κατηγορούμενου

«Επί πολλές μέρες τόσον εγώ ως πρόσωπο, αλλά και ολόκληρη η οικογένειά μου διασύρεται, "δικάζεται" αλλά και "καταδικάζεται", για μια υπόθεση που εκκρεμεί σε στάδιο προδικασίας ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Σε ένα κράτος δικαίου, ο κάθε κατηγορούμενος [οποιοσδήποτε και αν είναι] τεκμαίρεται αθώος, μέχρι να αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία η ενοχή του. Η μονόπλευρη υιοθέτηση μιας κατηγορίας, χωρίς στοιχειώδη γνώση και διασταύρωση των στοιχείων της δικογραφίας, δεν προάγει τον νομικό μας πολιτισμό και καταστρατηγεί με τον πιο θεαματικό τρόπο το τεκμήριο αθωότητας, που δικαιούται να απολαμβάνει ο κάθε κατηγορούμενος. Η αβασάνιστη αποδοχή των ισχυρισμών της μιας πλευράς παραγνωρίζει ότι σε κάθε υπόθεση υπάρχει και η αντίθετη πλευρά [και στη προκειμένη περίπτωση η δική μου πλευρά, ως κατηγορούμενου. Το να προβάλλεται η μια μόνο εκδοχή, δεν εξυπηρετεί το δικαίωμα ενημέρωσης, ούτε το κοινωνικό συμφέρον. Επέλεξα επί τόσες ημέρες να σιωπήσω, παρά το ότι στην δικογραφία υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία ,που καταρρίπτουν όσα ανυπόστατα ισχυρίζεται η μηνύτρια, και το έπραξα, γιατί μόνο η Δικαστική Αρχή μπορεί να κρίνει τα πραγματικά περιστατικά της συγκεκριμένης υπόθεσης και να αποφανθεί επί αυτών.

Ωστόσο, μετά τον καταιγισμό των ειδήσεων, που παρουσιάζουν μονόπλευρα την μια εκδοχή, αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε διέπραξα "βιασμό" σε βάρος της μηνύτριας, αφού η μεταξύ μας σωματική επαφή έγινε με την απόλυτη γνώση, συναίσθηση και συναίνεση της και τούτο αποδεικνύεται από πλείστα στοιχεία της δικογραφίας. Σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα πληροφόρησης, σέβομαι απεριόριστα το δικαίωμα γενετήσιας ελευθερίας του κάθε προσώπου, ζητώ όμως να δημοσιοποιηθούν οι παραπάνω θέσεις μου, αφού βασική αρχή της δημοσιογραφίας είναι η αμφίπλευρη και αντικειμενική ενημέρωση του κοινού. Ζητώ να αντιμετωπισθώ ισότιμα με την μηνύτρια, να μην προσβάλλεται η προσωπικότητά μου, να μη προβάλλεται καταχρηστικά και εντελώς ταξικά η οικονομική θέση και η κοινωνική κατάσταση της οικογένειάς μου, ως δήθεν στοιχείο σε βάρος μου και να γίνει σεβαστό τεκμήριο αθωότητας. Εξυπακούεται ότι αυτή είναι η μια και μοναδική αποτύπωση της θέσης μου, αφού τόσον εγώ, όσο και ο συνήγορός μου, δεν πρόκειται να συντηρήσουμε την αναπαραγωγή δηλώσεων, απαντήσεων, συνεντεύξεων και σχολίων»
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”