!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Εγώ πιστεύω την κοπέλα 100%.
Πιστεύω ότι λέει τα πράγματα όπως αυτή τα έχει αντιληφθεί.
Τώρα τι πλεκτάνες έπαιξαν από πίσω δεν μπορεί να τα ξέρει , και τι παρασκήνιο τι τηλέφωνα σε εισαγγελείς σε αστυνόμους σε ιατροδικαστές στην ασφάλεια του ξενοδοχείου παίχτηκαν ούτε εμείς τα ξέρουμε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:29
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:22
Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:08

Αυτα τα ρουφις, GHB, δρουν στο δεκαλεπτο, μαλλον μετα πηρε το ναρκωτικο.
Τη σκέφτηκα κι εγώ αυτήν την εκδοχή αλλά αν όντως ήθελε να κλείσει δωμάτιο και να κοιμηθεί, δεν χρειαζόταν καν να επικοινωνήσει με το φίλο της για να το πει. Γιατί να του δώσει αναφορά;

Και από που προκύπτει ότι την πήρε πρώτα τηλέφωνο ο Μάνος και δεν τον πήρε αυτή; Κάπου ανέφερε ότι τον πήρε για να ζητήσει βοήθεια. Σ' αυτήν τη φάση, τι θα της έλεγε ο άλλος; "οκ, πήγαινε μόνη στη ρεσεψιόν, κλείσε δωμάτιο και ειδοποίησε με"; Το λογικό θα ήταν να της πει είτε να επιστρέψει, είτε να της πει να πάει σε ένα από τα ελεύθερα δωμάτια που ήδη υπήρχαν. Και να ειδοποιούσε τους άλλους μετά.

Αλλά και πάλι λείπει το στοιχείο που θεωρώ το πιο σημαντικό. Γιατί δεν αναφέρεται πουθενά η στιχομυθία που είχε με τον Λεβέντη, όταν την πήρε αυτός τηλέφωνο; Γιατί είναι πάντα τυφλό σημείο; Γιατί στην αρχή ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε και μία άγνωστη κλήση και ότι από αυτό το τηλέφωνο αναγνώρισαν τον κατηγορούμενο, ενώ αυτή δεν ήξερε ποιος ήταν;
Όσο και να με κράζουν, εμένα δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι είχε κανονίσει το κονέ με το Λεβέντη (θες γιατί τον γούσταρε, θες λόγω PR, γνωριμία, εξουσία, ισχύ, φήμη whatever) μέσω του κρεοπώλη και εμφανίστηκε όλη η παρέα και δικαιωματικά ξίνισε. Ειδικά, αν ήταν και ναρκωμένη και δεν έχει ιδέα του τί παίχτηκε, αποφάσισε να τους πάει γαμιώντας και καλά έκανε. Κρατάω και ένα 1% την επόμενη να πήγε να εκβιάσει τον κρεοπώλη και γι'αυτό να χέστηκε πάνω του αυτός και να έκανε το ποστ. Τώρα τί πραγματικά συνέβη, δεν πιστεύω ότι θα το μάθουμε. Ο δε βιασμός, ακόμα και αν δεν μπορεί να διαπιστωθεί από τις εξετάσεις, μπορεί να διαπιστωθεί από ψυχίατρο, όπως συχνά συμβαίνει σε τέτοια περιστατικά. Και η χαλαρότητα στις κάμερες είναι ύποπτη, αλλά δένει με το γεγονός ότι δε θυμάται Χριστό, αν θυμόταν δε θα μπορούσε να αντέξει να μιλήσει έτσι χαλαρά.
Που τον ήξερε τον Λεβέντη;

Της είχε πει ο φίλος της για αυτόν ή είχε ακούσει από άλλες κοπέλες που πήγαιναν σε τέτοια πάρτι;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Σέσι, τσεκάρισε κι εδώ και πες μου που διαφωνείς.
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 18:29
Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2022, 16:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 16:01

Η γνώμη μου είναι ότι όντως θέλησε να μείνει, ότι "έδιωξε" τις φίλες της γι' αυτόν τον λόγο και ότι η δικαιολογία ότι δεν μπορούσε να βρει το αμάξι και τότε πήρε τηλέφωνο τον φίλο και του ζήτησε βοήθεια, το ότι έκλεισε δικό της δωμάτιο και κλπ κλπ είναι ένα πέπλο ασάφειας γιατί ντράπηκε να πει αρχικά στις φίλες (και στην αστυνομία) ότι ήθελε να επιστρέψει και να συναντηθεί με τον Λεβέντη μετά την προσωπική του πρόσκληση. Και η αρχική ντροπή έγινε φόβος όταν συνειδητοποίησε ότι η εθελούσια επιστροφή της μπορούσε όντως να εκληφθεί ως συναίνεση σε ό,τι προκύψει και όχι ως βιασμός.
Μισό λεπτό.

Θεωρείς πως ήταν βιασμός αλλά επειδή γύρισε μόνη της στο πάρτι, δεν θα την πάρουν οι αστυνομικοί στα σοβαρά αν το πει αυτό. Έτσι, λέει ψέματα, πως την άρπαξαν και την οδήγησαν στο δωμάτιο του δράστη για να μη φανεί πως τον γούσταρε σε πρώτη φάση.

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ στην αρχή. Τι να πω;
Θεωρώ ότι μπορεί να κατέληξε σε βιασμό ενώ ήταν αναίσθητη. Το σίγουρο είναι ότι ακόμη και η φίλη της ήθελε να φύγουν νωρίτερα, η Γεωργία ήθελε να μείνει λίγο περισσότερο και όταν τελικώς έφυγαν, η ίδια η φίλη της λέει ότι ήταν πολύ μεθυσμένη και προφανώς γι' αυτό της πρότεινε να πάνε στο ΑΧΕΠΑ όπου ήταν η μάνα και ο αδελφός της. Είτε για να την εξετάσουν στο νοσοκομείο και να της δώσουν κάτι (δεν ξέρω αν οι συγγενείς της δούλευαν εκεί ή απλώς ήταν ένα κοντινό σημείο για ραντεβού και μετά να πάνε όλοι μαζί σπίτι). Το σίγουρο πάντως είναι ότι σαφέστατα είχε κάποιους ανθρώπους για να περάσει μαζί τους το βράδι. Στην κατάθεση της η φίλη, λέει ακόμα ότι η Γεωργία μετάνιωσε και ήθελε να γυρίσει στο πάρτυ και ότι θα γύριζε με το δικό της αυτοκίνητο. Και όταν η 17χρονη την πήρε πάλι τηλέφωνο (πράγμα που σημαίνει ότι όντως δεν την έβλεπε καλά και ήθελε να τσεκάρει πως είναι και που είναι) η Γεωργία της είπε ότι θα κλείσει δωμάτιο και να μην ανησυχεί. Ε, όλο αυτό σε συνδυασμό με την ασάφεια της Γεωργίας αναφορικά με το τι της είπε ο Λεβέντης, με κάνει να πιστεύω ότι απλώς δεν ήθελε να πει στη φίλη της ότι θα ξαναγύριζε στο πάρτυ ή θα πήγαινε να τον βρει (ίσως και για να μην της τα ρίξει η πιτσιρίκα) και της είπε ότι θα κλείσει δωμάτιο χωρίς να αναφέρει ότι θα έβλεπε πάλι τον Λεβέντη με παρέα ή χωρίς. Πιστεύω δηλαδή ότι τόσο το ότι έψαχνε το αυτοκίνητο, όσο και το κλείσιμο του δωματίου, ήταν μια δικαιολογία ή κάτι τέτοιο. Και απλώς τα επανέλαβε μετά. Δηλαδή εγκλωβίστηκε στην ίδια της την ιστορία, προσπαθώντας να βγάλει τελείως τον Λεβέντη από το περισσότερο προσωπικό πλαίσιο και να πείσει και τους υπόλοιπους ότι η ίδια δεν ίδια δεν είχε καμμία πρόθεση να επιστρέψει αλλά απλώς να πάει να κοιμηθεί.

Και φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι φέρθηκε σαν πόρνη αλλά το τελείως αντίθετο. Οι επαγγελματίες ή ημιεπαγγελματίες είναι πολύ πιο προσεκτικές σε αυτά τα θέματα και καθόλου αφελείς. Εγώ νομίζω ότι η κοπελιά μέσα στη σούρα της πίστεψε ότι θα είχε κάτι πιο προσωπικό με τον Λεβέντη και όταν ξύπνησε θεώρησε ότι της φέρθηκε σαν να ήταν πόρνη και αυτό ακριβώς την έκανε να πάρει ανάποδες.

Μπορεί να μην ισχύει τίποτα από αυτά που λέω αλλά είναι το μόνο σενάριο, που δεν βρίσκω τα ίδια κενά που βλέπω στις άλλες εκδοχές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Πάντως κατάλαβα ότι δεν κάνω για δικαστίνα.
Γιατί πρώτα θα του την έκοβα και μετά θα τον ρώταγα αν το έκανε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:37 Ναι κι εγω αυτο πιστευω. Επισης να μην ξεχναμε οτι το αγορι της ειναι ανθρωπος της νυχτας, οπου εσπασε στο ξυλο τον Μανο. Πιθανοτατα να εκανε το κονε και να υπολογιζε να φυγει μετα. Οταν επεστρεψε την ναρκωσαν, αυτη σηκωθηκε το πρωι, καταλαβε τι εγινε ισως την εψαχνε και ο γκεομενος και αναγκαστηκε να το πει.
Έχει σχέση;; :o
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Niki έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:37 Εγώ πιστεύω την κοπέλα 100%.
Πιστεύω ότι λέει τα πράγματα όπως αυτή τα έχει αντιληφθεί.
Τώρα τι πλεκτάνες έπαιξαν από πίσω δεν μπορεί να τα ξέρει , και τι παρασκήνιο τι τηλέφωνα σε εισαγγελείς σε αστυνόμους σε ιατροδικαστές στην ασφάλεια του ξενοδοχείου παίχτηκαν ούτε εμείς τα ξέρουμε.
Κι εγώ!

Αν και πολλοί θα θέλανε να μην την πίστευα. :smt068
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:37
Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:29
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:22

Τη σκέφτηκα κι εγώ αυτήν την εκδοχή αλλά αν όντως ήθελε να κλείσει δωμάτιο και να κοιμηθεί, δεν χρειαζόταν καν να επικοινωνήσει με το φίλο της για να το πει. Γιατί να του δώσει αναφορά;

Και από που προκύπτει ότι την πήρε πρώτα τηλέφωνο ο Μάνος και δεν τον πήρε αυτή; Κάπου ανέφερε ότι τον πήρε για να ζητήσει βοήθεια. Σ' αυτήν τη φάση, τι θα της έλεγε ο άλλος; "οκ, πήγαινε μόνη στη ρεσεψιόν, κλείσε δωμάτιο και ειδοποίησε με"; Το λογικό θα ήταν να της πει είτε να επιστρέψει, είτε να της πει να πάει σε ένα από τα ελεύθερα δωμάτια που ήδη υπήρχαν. Και να ειδοποιούσε τους άλλους μετά.

Αλλά και πάλι λείπει το στοιχείο που θεωρώ το πιο σημαντικό. Γιατί δεν αναφέρεται πουθενά η στιχομυθία που είχε με τον Λεβέντη, όταν την πήρε αυτός τηλέφωνο; Γιατί είναι πάντα τυφλό σημείο; Γιατί στην αρχή ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε και μία άγνωστη κλήση και ότι από αυτό το τηλέφωνο αναγνώρισαν τον κατηγορούμενο, ενώ αυτή δεν ήξερε ποιος ήταν;
Όσο και να με κράζουν, εμένα δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι είχε κανονίσει το κονέ με το Λεβέντη (θες γιατί τον γούσταρε, θες λόγω PR, γνωριμία, εξουσία, ισχύ, φήμη whatever) μέσω του κρεοπώλη και εμφανίστηκε όλη η παρέα και δικαιωματικά ξίνισε. Ειδικά, αν ήταν και ναρκωμένη και δεν έχει ιδέα του τί παίχτηκε, αποφάσισε να τους πάει γαμιώντας και καλά έκανε. Κρατάω και ένα 1% την επόμενη να πήγε να εκβιάσει τον κρεοπώλη και γι'αυτό να χέστηκε πάνω του αυτός και να έκανε το ποστ. Τώρα τί πραγματικά συνέβη, δεν πιστεύω ότι θα το μάθουμε. Ο δε βιασμός, ακόμα και αν δεν μπορεί να διαπιστωθεί από τις εξετάσεις, μπορεί να διαπιστωθεί από ψυχίατρο, όπως συχνά συμβαίνει σε τέτοια περιστατικά. Και η χαλαρότητα στις κάμερες είναι ύποπτη, αλλά δένει με το γεγονός ότι δε θυμάται Χριστό, αν θυμόταν δε θα μπορούσε να αντέξει να μιλήσει έτσι χαλαρά.
Που τον ήξερε τον Λεβέντη;

Της είχε πει ο φίλος της για αυτόν ή είχε ακούσει από άλλες κοπέλες που πήγαιναν σε τέτοια πάρτι;
Γιατί, πρέπει να τον ξέρει; Ακόμα και απλό one night stand να ήταν, αρκει να της άρεσε. Εμφανίσιμο τον λες. Σιγά πια το κακό. Το κακό είναι ότι δεν εμφανίστηκε μόνο αυτός.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:29
alekhine έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:21
Ασέβαστος έγραψε: 20 Ιαν 2022, 17:02

αν ηταν να γινει πουστια, νομιζω πιο ευκολο θα ητνα να γινει ο ελεγχος και να βγαλουν οτι αποτελεσματα θελουν, παρα να καθυστερουν το ελεγχο.
και μονο οτι τα αποτελεσματα μιας τοξικολογικης θα κανουν πανω απο εναν μηνα να βγουνε πουστια ειναι

ειδικα σε μια τετοια περιπτωση που η αργοπορια πιθανως να αφηνει εξω απο τα καγκελα καποιους που χαπακωνουν γυναικες για σεξ :102: :102:
Τα τοξικολογικά αποτελέσματα για τον Κωστόπουλο βγήκαν 1,5 μήνα μετά.
παιδια(γραφω και για αυτο που εγραψε η Cecily Anne) το καταλαβαινω οτι δεν βγαινουν αμεσως τα αποτελεσματα

το ζητημα ομως ειναι οτι αν ισχυει το δημοσιευμα του πρωτου θεματος που εβαλα το μεσημερι το δειγμα παρθηκε 2-3-4 του μηνα και μεχρι τις 19 του μηνα δεν ειχε εξεταστει καν το δειγμα

αρα απο χτες ουσιαστικα ξεκιναει ο 1,5 μηνας που χρειαζεται - ε και δεν νομιζω οτι δεν υπαρχουν ευθυνες για αυτο :102: :102: :102:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:37 Που τον ήξερε τον Λεβέντη;

Εσύ τι λες; Ότι την κάλεσε ο Μάνος σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτυ χωρίς να της πει τα γκεστ σταρς της βραδιάς; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:35 Παιδιά, κάποιες εξετάσεις εργαστηριακές που έχω εγώ εικόνα για ανίχνευση ουσιών (δεν έχει σημασία ότι δεν έχω τεστάρει τα πάντα, έχω τεστάρει φαρμακευτικές και ναρκωτικές ουσίες για φαρμακευτική χρήση από μίγμα σκόνης και όχι από βιολογικό ιστό ή υγρά) μου έχουν πάρει κοντά 6 βδομάδες, ανάλογα το μηχάνημα. Για μία δραστική γνωστή μπορεί να θέλω μία μέρα. Για να τις ψάξω όλες και αν βγει θετικό σε μία που να υπάρχει interaction και να μου τα μπερδεύει, με δυσκολεύει και ξανατεστάρω, με αποτέλεσμα να φάω το μήνα. Μη λέτε μαλακίες να χαρείτε.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Niki έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:40 Πάντως κατάλαβα ότι δεν κάνω για δικαστίνα.
Γιατί πρώτα θα του την έκοβα και μετά θα τον ρώταγα αν το έκανε.
Καλό είναι να είμαστε απόλυτα σίγουροι πριν προβούμε σε τόσο δραστικές αλλαγές στη ζωή κάποιου.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Βιασμός 24χρονης: Στην Ελβετία οι τοξικολογικές - Απαρχαιωμένος ο εξοπλισμός της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης

Ο απαρχαιωμένος εξοπλισμός της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκη αναγκάζει τις αρχές να στέλνουν τις εξετάσεις σε άλλες χώρες.

Τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, έλαβαν οι Ελβετοί.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Voria, ο λόγος που εστάλησαν οι εξετάσεις από τη χώρα μας σε εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας οφείλεται στον εξοπλισμό που κατέχει το εν λόγω εργαστήριο, ο οποίος είναι σαφώς πιο σύγχρονος από τον απαρχαιωμένο του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι υπάρχουν καινούργια φάρμακα, τα οποία μπορεί να ανιχνεύει ο εξοπλισμός άλλων ευρωπαϊκών εργαστηρίων, αλλά όχι του ΑΠΘ, και για αυτόν τον λόγο οι υπεύθυνοι επέλεξαν να σταλούν στην Ελβετία, ώστε να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.

Υπογραμμίζεται ότι δεν πρόκειται για το μοναδικό περιστατικό, καθώς αποστολή εξετάσεων στο εξωτερικό έχει ξαναγίνει και για άλλες υποθέσεις.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο εξοπλισμός εργαστηρίων του εξωτερικού κοστίζει σχεδόν τριπλάσια χρήματα από τον υφιστάμενο του ΑΠΘ και πρόκειται για προηγμένης τεχνολογίας.

https://www.news247.gr/koinonia/viasmos ... 01035.html
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:38 Σέσι, τσεκάρισε κι εδώ και πες μου που διαφωνείς.
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 18:29
Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2022, 16:16

Μισό λεπτό.

Θεωρείς πως ήταν βιασμός αλλά επειδή γύρισε μόνη της στο πάρτι, δεν θα την πάρουν οι αστυνομικοί στα σοβαρά αν το πει αυτό. Έτσι, λέει ψέματα, πως την άρπαξαν και την οδήγησαν στο δωμάτιο του δράστη για να μη φανεί πως τον γούσταρε σε πρώτη φάση.

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ στην αρχή. Τι να πω;
Θεωρώ ότι μπορεί να κατέληξε σε βιασμό ενώ ήταν αναίσθητη. Το σίγουρο είναι ότι ακόμη και η φίλη της ήθελε να φύγουν νωρίτερα, η Γεωργία ήθελε να μείνει λίγο περισσότερο και όταν τελικώς έφυγαν, η ίδια η φίλη της λέει ότι ήταν πολύ μεθυσμένη και προφανώς γι' αυτό της πρότεινε να πάνε στο ΑΧΕΠΑ όπου ήταν η μάνα και ο αδελφός της. Είτε για να την εξετάσουν στο νοσοκομείο και να της δώσουν κάτι (δεν ξέρω αν οι συγγενείς της δούλευαν εκεί ή απλώς ήταν ένα κοντινό σημείο για ραντεβού και μετά να πάνε όλοι μαζί σπίτι). Το σίγουρο πάντως είναι ότι σαφέστατα είχε κάποιους ανθρώπους για να περάσει μαζί τους το βράδι. Στην κατάθεση της η φίλη, λέει ακόμα ότι η Γεωργία μετάνιωσε και ήθελε να γυρίσει στο πάρτυ και ότι θα γύριζε με το δικό της αυτοκίνητο. Και όταν η 17χρονη την πήρε πάλι τηλέφωνο (πράγμα που σημαίνει ότι όντως δεν την έβλεπε καλά και ήθελε να τσεκάρει πως είναι και που είναι) η Γεωργία της είπε ότι θα κλείσει δωμάτιο και να μην ανησυχεί. Ε, όλο αυτό σε συνδυασμό με την ασάφεια της Γεωργίας αναφορικά με το τι της είπε ο Λεβέντης, με κάνει να πιστεύω ότι απλώς δεν ήθελε να πει στη φίλη της ότι θα ξαναγύριζε στο πάρτυ ή θα πήγαινε να τον βρει (ίσως και για να μην της τα ρίξει η πιτσιρίκα) και της είπε ότι θα κλείσει δωμάτιο χωρίς να αναφέρει ότι θα έβλεπε πάλι τον Λεβέντη με παρέα ή χωρίς. Πιστεύω δηλαδή ότι τόσο το ότι έψαχνε το αυτοκίνητο, όσο και το κλείσιμο του δωματίου, ήταν μια δικαιολογία ή κάτι τέτοιο. Και απλώς τα επανέλαβε μετά. Δηλαδή εγκλωβίστηκε στην ίδια της την ιστορία, προσπαθώντας να βγάλει τελείως τον Λεβέντη από το περισσότερο προσωπικό πλαίσιο και να πείσει και τους υπόλοιπους ότι η ίδια δεν ίδια δεν είχε καμμία πρόθεση να επιστρέψει αλλά απλώς να πάει να κοιμηθεί.

Και φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι φέρθηκε σαν πόρνη αλλά το τελείως αντίθετο. Οι επαγγελματίες ή ημιεπαγγελματίες είναι πολύ πιο προσεκτικές σε αυτά τα θέματα και καθόλου αφελείς. Εγώ νομίζω ότι η κοπελιά μέσα στη σούρα της πίστεψε ότι θα είχε κάτι πιο προσωπικό με τον Λεβέντη και όταν ξύπνησε θεώρησε ότι της φέρθηκε σαν να ήταν πόρνη και αυτό ακριβώς την έκανε να πάρει ανάποδες.

Μπορεί να μην ισχύει τίποτα από αυτά που λέω αλλά είναι το μόνο σενάριο, που δεν βρίσκω τα ίδια κενά που βλέπω στις άλλες εκδοχές.
Όχι, δε διαφωνώ, σα σενάριο στέκει. Και δε βρίσκω κάτι κακό για να είμαι ειλικρινής.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:41
Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:37 Που τον ήξερε τον Λεβέντη;

Εσύ τι λες; Ότι την κάλεσε ο Μάνος σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτυ χωρίς να της πει τα γκεστ σταρς της βραδιάς; :lol:
Αν έχει γίνει αυτό, θα φανεί όταν αρθεί το απόρρητο των κλήσεων :p4:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Menios_mikroulis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Menios_mikroulis »

Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2022, 19:37 Επισης να μην ξεχναμε οτι το αγορι της ειναι ανθρωπος της νυχτας, οπου εσπασε στο ξυλο τον Μανο
τύπε, πιστεύεις και στον Άγιο-Βασίλη; :102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”